London Metropolitan University
Νομική πρακτική - LLM LLM
London Metropolitan University - Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 20 αποφοίτους του προγράμματος Legal Practice - LLM LLM στο Πανεπιστήμιο London Metropolitan για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Διαχείριση, Ηγεσία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
97 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29138 £27297 £31519
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24848 - £35191 £20174 - £35659 £22788 - £43702

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Γιατί να σπουδάσετε αυτό το μάθημα;

Το LLM στη νομική πρακτική έχει ως στόχο να σας προετοιμάσει για την πρόσληψη ως ασκούμενος δικηγόρος και να σας παράσχει στέρεες βάσεις για τη μετέπειτα άσκηση του επαγγέλματος του δικηγόρου. Επιπλέον, το πρόγραμμα αυτό σας προσφέρει την ευκαιρία να επεκτείνετε την έρευνά σας σε έναν τομέα ενδιαφέροντος στο πλαίσιο της νομικής πρακτικής, μέσω μιας ερευνητικής ενότητας και μιας διπλωματικής εργασίας. Το μάθημα αυτό μπορεί να σπουδάσετε με πλήρη ή μερική απασχόληση (ημερήσια ή απογευματινή).

Περισσότερα για αυτό το μάθημα

Το πρόγραμμα αυτό παρέχει στους αποφοίτους που έχουν ολοκληρώσει το ακαδημαϊκό στάδιο της νομικής εκπαίδευσης το επαγγελματικό στάδιο της εκπαίδευσης που απαιτείται για την απόκτηση του τίτλου του δικηγόρου. Έχουμε μακρόχρονη φήμη για την εκπαίδευση δικηγόρων και ήμασταν ένα από τα πρώτα πανεπιστήμια που επικυρώθηκε για να διεξάγει το πρόγραμμα νομικής πρακτικής.

Το μάθημα μιμείται τη φύση της εργασίας που θα συναντούσατε στη νομική πρακτική και ακολουθεί τους πελάτες σε διάφορες νομικές συναλλαγές και δικαστικές ακροάσεις. Βασίζεται στο ουσιαστικό δίκαιο που θα έχετε ήδη μάθει και περιλαμβάνει τη μελέτη τόσο του δικαίου όσο και της διαδικασίας στους κύριους τομείς της πρακτικής.

Θα μάθετε επίσης τις καθημερινές δεξιότητες της νομικής έρευνας, της συνέντευξης, της συγγραφής, της σύνταξης κειμένων και της συνηγορίας, ώστε να προετοιμαστείτε για τη μετέπειτα επαγγελματική σας κατάρτιση και για την άσκηση του επαγγέλματος του δικηγόρου.

Επιπλέον, στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να εφαρμόσετε την ακαδημαϊκή κατανόηση και τις τεχνικές έρευνας στην ανάλυση του δικαίου, της πολιτικής και της πρακτικής στον τομέα που έχετε επιλέξει για τον τελικό τίτλο LLM. Θα μάθετε επίσης πώς να παράγετε αναλυτική, δημιουργική και πρωτότυπη έρευνα που καταδεικνύει τις σχέσεις μεταξύ του ουσιαστικού δικαίου, της πολιτικής, του κοινωνικοοικονομικού πλαισίου και της νομικής πρακτικής.

Τα συνδυασμένα προσόντα του Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Νομική Πρακτική (LPC) και του LLM στη Νομική Πρακτική έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας, να αποδείξουν τις ερευνητικές σας ικανότητες και τις γνώσεις σας σε έναν συγκεκριμένο νομικό τομέα, όποιον κλάδο του δικαίου και αν σκοπεύετε να ακολουθήσετε.

Το γήπεδο διαθέτει ειδικές εγκαταστάσεις. Αυτές περιλαμβάνουν μια αίθουσα πόρων LPC (με τη βιβλιοθήκη του επαγγελματία και τους πόρους πληροφορικής) και αίθουσες διδασκαλίας με εγκαταστάσεις οπτικοακουστικής εγγραφής. Τα υλικά και οι μελέτες περιπτώσεων παρέχονται στο τέλος του μαθήματος.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Legal Practice - LLM LLM από Πανεπιστήμιο London Metropolitan

25% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
15% Επαγγέλματα πωλήσεων
15% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Οι μέθοδοι αξιολόγησης για το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη νομική πρακτική (LPC) έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να αντικατοπτρίζουν τον τρόπο με τον οποίο εργάζονται σήμερα οι δικηγόροι και περιλαμβάνουν αξιολογήσεις δεξιοτήτων και εξετάσεις με ανοικτό βιβλίο. Θα ολοκληρώσετε επίσης μαθήματα και μια διπλωματική εργασία για να αποκτήσετε το τελικό σας LLM στη νομική πρακτική.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςLegal Practice - LLM, LLM, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Θα πρέπει να έχετε:

πτυχίο νομικής (χορηγούμενο από εγκεκριμένο φορέα παροχής υπηρεσιών Solicitor Regulation Authority (SRA)), με βαθμό τουλάχιστον second class honours. Αυτό πρέπει να περιλαμβάνει επαρκή επιτυχία στις αξιολογήσεις των επτά θεμελίων νομικών γνώσεων: Δημόσιο Δίκαιο, Υποχρεώσεις Ι (σύμβαση), Υποχρεώσεις ΙΙ (αδικοπραξία), Ποινικό Δίκαιο, Κτηματολογικό Δίκαιο, Ίδια κεφάλαια και καταπιστεύματα και Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Περαιτέρω οδηγίες σχετικά με το τι ισοδυναμεί με αναγνωρισμένο πτυχίο νομικής είναι διαθέσιμες στον δικτυακό τόπο του SRA. (εάν δεν είστε απόφοιτος νομικής) ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα νομικής (GDL) ή Common Professional Examination (CPE) με μέσο όρο τουλάχιστον 50%.

Πριν από την ένταξή τους στα μαθήματα, οι υποψήφιοι θα πρέπει επίσης να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία για την ολοκλήρωση του Ακαδημαϊκού Σταδίου Κατάρτισης με τη μορφή:

επιστολή ή ηλεκτρονικό μήνυμα από την Αρχή Ρύθμισης των Δικηγόρων (SRA) (που ελήφθη πριν από τον Ιούλιο του 2014) ή

επιστολή από το Πανεπιστήμιο που σας χορήγησε το πτυχίο, στην οποία αναφέρεται ότι ο προπτυχιακός τίτλος σπουδών σας είναι πτυχίο Νομικής (θα εκδοθεί με την ολοκλήρωση του πτυχίου σας) ή ότι έχετε ολοκληρώσει και περάσει και τα επτά βασικά μαθήματα GDL/CPE εντός του μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού προσπαθειών (όχι περισσότερες από τρεις).

Θα ληφθούν υπόψη και άλλοι παράγοντες, ιδίως η ανάγκη για σπουδές με μερική απασχόληση στο Λονδίνο, η απόδειξη της ικανότητας επιτυχούς παρακολούθησης των δεξιοτήτων του μαθήματος και το κίνητρό σας να γίνετε δικηγόρος, το οποίο αποδεικνύεται, για παράδειγμα, από σχετική απλήρωτη ή αμειβόμενη εργασιακή εμπειρία.

έξοδα

Δίδακτρα Νομική πρακτική - LLM LLM

EU £7500 έτος 1
Διεθνή £7500 έτος 1
Αγγλία £7500 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £7500 έτος 1
Σκωτία £7500 έτος 1
Ουαλία £7500 έτος 1
Channel Islands £7500 έτος 1
Ιρλανδία £7500 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Σημειώστε ότι, εκτός από τα δίδακτρα, ενδέχεται να υπάρχουν πρόσθετα έξοδα για πράγματα όπως εξοπλισμός, υλικά, εκτυπώσεις, βιβλία, εκδρομές ή συνδρομές επαγγελματικών φορέων. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρχουν και άλλες δραστηριότητες που δεν αποτελούν επίσημα μέρος του μαθήματός σας και δεν απαιτούνται για την ολοκλήρωση του μαθήματός σας, αλλά τις οποίες μπορεί να θεωρείτε χρήσιμες (για παράδειγμα, προαιρετικές εκδρομές). Το κόστος αυτών των δραστηριοτήτων είναι επιπλέον των διδάκτρων σας και των τελών που ορίζονται παραπάνω και θα σας γνωστοποιείται κατά τη διοργάνωση της δραστηριότητας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο London Metropolitan στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο London Metropolitan σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Νομικά

  • #21 
  • #29 
  Νομικά
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #71 
  • #88 
  Νομικά

  [Δημοσίευση 14 Μαΐου, 2024]

Προβολή του συνόλου των 14 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Λονδίνου ιδρύθηκε το 1848 και βρίσκεται στο αστικό περιβάλλον του Λονδίνου. Το LMU απέχει μόλις 40 λεπτά με τα πόδια από το Camden Town ή 20 λεπτά με το μετρό από το κέντρο του Λονδίνου. Ορισμένα από τα οφέλη που μπορούν να περιμένουν οι φοιτητές επιλέγοντας το LMU περιλαμβάνουν μια ποικιλία από φοιτητικές εστίες σε διαφορετικές τιμές, αξιόπιστες υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού και υπηρεσίες προσανατολισμού για τους πρόσφατα αφιχθέντες διεθνείς φοιτητές. Αυτό το ίδρυμα έχει επιλεκτικό πρότυπο εισαγωγής, οπότε συνιστάται να προετοιμαστείτε για τη συνέντευξή σας εγκαίρως!

Λίστα με 215 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο London Metropolitan - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο London Metropolitan

προπτυχιακοί φοιτητές:
9920
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
1440
:
11360
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Νομική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • London Metropolitan University
 • Being an international student in London
 • Summer graduation 2019 - How does it feel to graduate?
 • Why I love London Met

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Πρόγραμμα κατάρτισης δικηγόρων (Μάστερ) LL.M Πανεπιστήμιο BPP
(BPP University)
- - - £16600 - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάθημα Θεμελιώδεις αρχές δικαίου (Μάστερ) MLaw Πανεπιστήμιο BPP
(BPP University)
- - - £14100 - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μεταπτυχιακό δίπλωμα νομικής (LLM) (F64) LLM Ανοικτό Πανεπιστήμιο
(The Open University)
- - - - - Μίλτον Κινς Online μερική απασχόληση
Νομικές σπουδές και πολιτική MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
87% 5% 5% £21900 £20800 194 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
MLaw (Πρακτική δικηγόρων) - Ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό 4 ετών MLaw Πανεπιστήμιο της Νομικής
(The University of Law)
77% 4% 7% £16700 117 Γκίλντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νομικές σπουδές και φιλοσοφία MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
90% 4% 4% £21900 £20800 196 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νομικές σπουδές και ισπανικές και λατινοαμερικανικές σπουδές (5 έτη) MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
90% 4% 4% £21900 £20800 196 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς σχέσεις και νομικές σπουδές MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
87% 5% 0% £21900 £20800 190 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νομικές Σπουδές και Ισπανικές και Λατινοαμερικανικές Σπουδές MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
90% 4% 4% £21900 £20800 196 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γαλλικές και νομικές σπουδές (5 έτη) MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
90% 4% 4% £21900 £20800 192 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης