London Metropolitan University
Ψηφιακή εγκληματολογία και ασφάλεια στον κυβερνοχώρο (συμπεριλαμβανομένου του έτους θεμελίωσης) BSc (Hons)
London Metropolitan University - Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 20 αποφοίτους του προγράμματος Digital Forensics and Cyber Security (including foundation year) BSc (Hons) στο Πανεπιστήμιο London Metropolitan για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Διαχείριση, Ηγεσία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
97 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29138 £27297 £31519
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24848 - £35191 £20174 - £35659 £22788 - £43702

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Γιατί να σπουδάσετε αυτό το μάθημα;

Το πρόγραμμα BSc (Hons) Digital Forensics and Cyber Security (including foundation year) είναι ένα τετραετές πτυχίο με ενσωματωμένο έτος θεμελίωσης (Year 0), το οποίο παρέχει μια διέξοδο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, εάν δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις εισόδου για ένα προπτυχιακό πτυχίο. Αυτό το πτυχίο διδάσκεται γύρω από το πρόγραμμα σπουδών της Cisco, επιτρέποντάς σας να αποκτήσετε πιστοποίηση CISCO καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών. Διαπιστευμένο από τη British Computer Society, θα σας διδάξει τις αρχές του προγραμματισμού, των δικτύων επικοινωνίας και των πληροφοριακών συστημάτων.

Περισσότερα για αυτό το μάθημα

Το πτυχίο μας Digital Forensics and Cyber Security (συμπεριλαμβανομένου του έτους θεμελίωσης) BSc (Hons) έχει ένα προπαρασκευαστικό έτος που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε βασικές δεξιότητες στην ψηφιακή εγκληματολογία και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Αυτό θα σας βοηθήσει στα επόμενα έτη των σπουδών σας.

Στο έτος ίδρυσης θα εξοικειωθείτε με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, την επικοινωνία, το σχεδιασμό, τα μαθηματικά και τον προγραμματισμό. Αυτή η εισαγωγή θα σας βοηθήσει να αξιολογήσετε τα ενδιαφέροντά σας και θα σας προετοιμάσει για τα μαθήματα σε υψηλότερο επίπεδο. Το έτος θεμελίωσης σε αυτό το πρόγραμμα σπουδών είναι κοινό με ορισμένα από τα άλλα πτυχία μας με έτος θεμελίωσης, πράγμα που σημαίνει ότι στο έτος 0 θα έχετε τη δυνατότητα να σπουδάσετε μαζί με άλλους φοιτητές που ενδιαφέρονται για διάφορους τομείς.

Θα εκπαιδευτείτε στην προστασία από ψηφιακά εγκλήματα, καθώς και στον εντοπισμό και την καταδίκη τους. Θα αποκτήσετε επίσης ικανότητες σε λογισμικό και υλικό σε εβδομαδιαίες πρακτικές επιδείξεις. Θα βιώσετε επιδείξεις από εξωτερικούς προμηθευτές λογισμικού και θα έχετε πρόσβαση στο ερευνητικό μας κέντρο για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, το οποίο θα σας επιτρέψει να σπουδάσετε μαζί με βιομηχανικούς εταίρους και να εργαστείτε σε ζωντανά έργα. Οι άριστες εγκαταστάσεις μας και το αφοσιωμένο διδακτικό προσωπικό θα διασφαλίσουν ότι θα αποκτήσετε όλες τις δεξιότητες και την εμπειρία που χρειάζεστε για να πετύχετε ως επαγγελματίας της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

Μετά το έτος θεμελίωσης, θα μελετήσετε το ίδιο περιεχόμενο σπουδών και θα έχετε την ίδια επιλογή μαθημάτων με όσους σπουδάζουν το πτυχίο μας Digital Forensics and Cyber Security BSc (Hons).

Θα αποφοιτήσετε με ένα πλήρες προπτυχιακό πτυχίο με τον ίδιο τίτλο και το ίδιο βραβείο με εκείνους που σπούδασαν το παραδοσιακό τριετές πρόγραμμα σπουδών.

Τι λένε οι μαθητές μας

"Καθ' όλη τη διάρκεια του πτυχίου μου, μου άρεσε το αντικείμενο και η ύλη. Το μάθημα είναι πολύ διαισθητικό και σε αφήνει να ασχοληθείς πρακτικά με ορισμένα θέματα, ώστε να έχεις την αίσθηση του πραγματικού κόσμου. Σίγουρα θα το συνιστούσα αν σας αρέσουν οι υπολογιστές, το hacking και η εγκληματολογία."

Diogo FIlipe Coito Gomes, δευτεροετής φοιτητής

"Οι σπουδές μου στην Εγκληματολογία Υπολογιστών και Ασφάλεια Πληροφορικής μου έδωσαν τα θεμέλια για να συνεχίσω και να αξιοποιήσω τις δεξιότητές μου σε έναν κόσμο όπου η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο έχει γίνει μείζον θέμα. Το ίδιο το μάθημα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα διασκεδαστικών δραστηριοτήτων μέσα στην τάξη, καθώς και ενδιαφέρουσες και απαιτητικές εργασίες που καλύπτουν σενάρια πραγματικής ζωής που αναλαμβάνουν και οι ντετέκτιβ και οι χάκερ!

Και επειδή οι εγκαταστάσεις είναι τόσο καλές, μπορώ να προσομοιώνω πραγματικές επιθέσεις μέσα σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον. Αυτές οι δραστηριότητες με βοηθούν να κατανοήσω πώς συμβαίνουν οι επιθέσεις και, κατά συνέπεια, να βοηθήσω στην πρόληψή τους. Το εργαστήριο διαθέτει πολλά ενδιαφέροντα εργαλεία, όπως τα Kali Linux, BackTrack5, Encase, FTK και πολλά άλλα.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Digital Forensics and Cyber Security (including foundation year) BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο London Metropolitan

25% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
15% Επαγγέλματα πωλήσεων
15% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςDigital Forensics and Cyber Security (including foundation year), BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Ψηφιακή εγκληματολογία και ασφάλεια στον κυβερνοχώρο (συμπεριλαμβανομένου του έτους θεμελίωσης) BSc (Hons)

Αγγλία £2310
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £2310
Σκωτία £2310
Ουαλία £2310
EU £4400
Διεθνή £4400
Channel Islands £4400
Ιρλανδία £4400

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Σημειώστε ότι, εκτός από τα δίδακτρα, ενδέχεται να υπάρχουν πρόσθετα έξοδα για πράγματα όπως εξοπλισμός, υλικά, εκτυπώσεις, βιβλία, εκδρομές ή συνδρομές επαγγελματικών φορέων. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρχουν και άλλες δραστηριότητες που δεν αποτελούν επίσημα μέρος του μαθήματός σας και δεν απαιτούνται για την ολοκλήρωση του μαθήματός σας, αλλά τις οποίες μπορεί να θεωρείτε χρήσιμες (για παράδειγμα, προαιρετικές εκδρομές). Το κόστος αυτών των δραστηριοτήτων είναι επιπλέον των διδάκτρων σας και των τελών που ορίζονται παραπάνω και θα σας γνωστοποιείται κατά τη διοργάνωση της δραστηριότητας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • Foundation

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο London Metropolitan στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 14 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Λονδίνου ιδρύθηκε το 1848 και βρίσκεται στο αστικό περιβάλλον του Λονδίνου. Το LMU απέχει μόλις 40 λεπτά με τα πόδια από το Camden Town ή 20 λεπτά με το μετρό από το κέντρο του Λονδίνου. Ορισμένα από τα οφέλη που μπορούν να περιμένουν οι φοιτητές επιλέγοντας το LMU περιλαμβάνουν μια ποικιλία από φοιτητικές εστίες σε διαφορετικές τιμές, αξιόπιστες υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού και υπηρεσίες προσανατολισμού για τους πρόσφατα αφιχθέντες διεθνείς φοιτητές. Αυτό το ίδρυμα έχει επιλεκτικό πρότυπο εισαγωγής, οπότε συνιστάται να προετοιμαστείτε για τη συνέντευξή σας εγκαίρως!

Λίστα με 215 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο London Metropolitan - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο London Metropolitan

προπτυχιακοί φοιτητές:
9920
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
1440
:
11360
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Προστασία και Ασφάλεια Υπολογιστικών Συστημάτων και Δεδομένων": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • London Metropolitan University
 • Being an international student in London
 • Summer graduation 2019 - How does it feel to graduate?
 • Why I love London Met

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επιστήμη των υπολογιστών για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
63% 0% 15% £22180 116 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη των υπολογιστών (ασφάλεια πληροφοριών). BSc (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
67% 5% 0% £25200 151 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ασφάλεια υπολογιστών (συμπεριλαμβανομένου του έτους ίδρυσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
75% 0% 5% £12600 124 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ασφάλεια στον κυβερνοχώρο BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
- 5% 26% £16750 127 Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη των υπολογιστών για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης και έτος πρακτικής άσκησης) BSc Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
69% 10% 10% £22180 116 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση ασφάλειας στον κυβερνοχώρο BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- 0% 0% £15000 £16125 82 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και ψηφιακή εγκληματολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
69% 5% 30% £15100 105 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ασφάλεια στον κυβερνοχώρο με εγκληματολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam
(Sheffield Hallam University)
77% 5% 9% £15860 £16655 124 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και εγκληματολογική πληροφορική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
71% 10% 6% £20200 134 Πόρτσμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική (Δίκτυα υπολογιστών και ασφάλεια στον κυβερνοχώρο) με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £13500 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης