London Metropolitan University
Ψηφιακή εγκληματολογία και ασφάλεια στον κυβερνοχώρο BSc (Hons)
London Metropolitan University - Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29138 £27297 £31519
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24848 - £35191 £20174 - £35659 £22788 - £43702

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Γιατί να σπουδάσετε αυτό το μάθημα;

Θα μάθετε τα πάντα για τον κόσμο της διαδικτυακής απάτης στο εντατικό μας πτυχίο Digital Forensics and Cyber Security BSc (Hons). Σε αυτό το μάθημα θα ανακαλύψετε τεχνικές για να σταματήσετε τους χάκερ, θα αναλύσετε τους κινδύνους και θα αντιμετωπίσετε προβλήματα ασφάλειας στις τελευταίες συσκευές.

Το Ερευνητικό μας κέντρο για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο παρέχει ένα ασφαλές περιβάλλον για να σπουδάσετε μαζί με τους βιομηχανικούς μας εταίρους. Θα εργαστείτε επίσης σε ζωντανά έργα, δίνοντάς σας εμπειρία από τον πραγματικό κόσμο της εργασίας.

Θα αποφοιτήσετε πλήρως προετοιμασμένοι για να ευδοκιμήσετε στον κλάδο της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

Περισσότερα για αυτό το μάθημα

Αυτό το πρωτοποριακό πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για να σας φέρει στην πρώτη γραμμή της ασφάλειας υπολογιστών, με το πρόγραμμα σπουδών να ενημερώνεται τακτικά για να συμβαδίζει με τον κλάδο. Θα μελετήσετε την πρόληψη, τον εντοπισμό, τη διόρθωση και την καταδίκη των ψηφιακών εγκλημάτων και θα ενισχύσετε τις βασικές σας γνώσεις σε αρχές της πληροφορικής, όπως ο προγραμματισμός, τα δίκτυα επικοινωνίας και τα συστήματα πληροφοριών.

Ως μαχητής του ψηφιακού εγκλήματος, θα έχετε την ευκαιρία να ενισχύσετε το οπλοστάσιό σας μέσω της έκθεσης σε εξειδικευμένες εργαλειοθήκες όπως το FTK και το MPE+, καθώς και σε εργαλειοθήκες ανοιχτού κώδικα όπως το Kali, το Metasploit και το Honeypot.

Καθ' όλη τη διάρκεια των μαθημάτων θα υποστηρίζεστε από εξειδικευμένο διδακτικό προσωπικό, το οποίο έχει ισχυρούς δεσμούς με τον κλάδο και τους πιθανούς εργοδότες. Οι καθηγητές του μαθήματός σας θα σας παρέχουν άριστη ακαδημαϊκή καθοδήγηση, ποιμαντική φροντίδα και συμβουλές σταδιοδρομίας καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών σας.

Τι λένε οι μαθητές μας

"Καθ' όλη τη διάρκεια του πτυχίου μου, μου άρεσε το αντικείμενο και η ύλη. Το μάθημα είναι πολύ διαισθητικό και σε αφήνει να ασχοληθείς πρακτικά με ορισμένα θέματα, ώστε να έχεις την αίσθηση του πραγματικού κόσμου. Σίγουρα θα το συνιστούσα αν σας αρέσουν οι υπολογιστές, το hacking και η εγκληματολογία."

Diogo FIlipe Coito Gomes, δευτεροετής φοιτητής

"Οι σπουδές μου στην Εγκληματολογία Υπολογιστών και Ασφάλεια Πληροφορικής μου έδωσαν τα θεμέλια για να συνεχίσω και να αξιοποιήσω τις δεξιότητές μου σε έναν κόσμο όπου η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο έχει γίνει μείζον θέμα. Το ίδιο το μάθημα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα διασκεδαστικών δραστηριοτήτων μέσα στην τάξη, καθώς και ενδιαφέρουσες και απαιτητικές εργασίες που καλύπτουν σενάρια πραγματικής ζωής που αναλαμβάνουν και οι ντετέκτιβ και οι χάκερ!

Και επειδή οι εγκαταστάσεις είναι τόσο καλές, μπορώ να προσομοιώνω πραγματικές επιθέσεις μέσα σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον. Αυτές οι δραστηριότητες με βοηθούν να κατανοήσω πώς συμβαίνουν οι επιθέσεις και, κατά συνέπεια, να βοηθήσω στην πρόληψή τους. Το εργαστήριο διαθέτει πολλά ενδιαφέροντα εργαλεία, όπως τα Kali Linux, BackTrack5, Encase, FTK και πολλά άλλα.

Όλος ο θεματικός τομέας είναι πάντα σε ετοιμότητα για να βοηθήσει τους μαθητές να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους. Έχοντας δει άλλα πανεπιστήμια και τις εγκαταστάσεις τους, είμαι ευτυχής που επέλεξα να έρθω εδώ στο London Met".

Majid Abdullahi, τριτοετής φοιτητής

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Digital Forensics and Cyber Security BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο London Metropolitan

25% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
15% Επαγγέλματα πωλήσεων
15% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Θα αξιολογηθείτε μέσω δοκιμίων, ατομικών και ομαδικών εργασιών, εξετάσεων, ερευνητικών εργασιών και μιας τελικής διπλωματικής εργασίας. Θα λαμβάνετε τακτική υποστηρικτική ανατροφοδότηση καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι κατέχουν την αγγλική γλώσσα. Οι αιτούντες που χρειάζονται φοιτητική βίζα επιπέδου 4 ενδέχεται να χρειαστεί να προσκομίσουν ένα Secure English Language Test (SELT), όπως το Academic IELTS. Για ενημερωμένες απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα: http://www.londonmet.ac.uk/international/international-admissions/application-guidance-and-entry-criteria/english-language-requirements/undergraduate-english-requirements/

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςDigital Forensics and Cyber Security, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Ψηφιακή εγκληματολογία και ασφάλεια στον κυβερνοχώρο BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
EU £17600 έτος 1
Διεθνή £17600 έτος 1
Channel Islands £17600 έτος 1
Ιρλανδία £17600 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Σημειώστε ότι, εκτός από τα δίδακτρα, ενδέχεται να υπάρχουν πρόσθετα έξοδα για πράγματα όπως εξοπλισμός, υλικά, εκτυπώσεις, βιβλία, εκδρομές ή συνδρομές επαγγελματικών φορέων. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρχουν και άλλες δραστηριότητες που δεν αποτελούν επίσημα μέρος του μαθήματός σας και δεν απαιτούνται για την ολοκλήρωση του μαθήματός σας, αλλά τις οποίες μπορεί να θεωρείτε χρήσιμες (για παράδειγμα, προαιρετικές εκδρομές). Το κόστος αυτών των δραστηριοτήτων είναι επιπλέον των διδάκτρων σας και των τελών που ορίζονται παραπάνω και θα σας γνωστοποιείται κατά τη διοργάνωση της δραστηριότητας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο London Metropolitan στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 13 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Λονδίνου ιδρύθηκε το 1848 και βρίσκεται στο αστικό περιβάλλον του Λονδίνου. Το LMU απέχει μόλις 40 λεπτά με τα πόδια από το Camden Town ή 20 λεπτά με το μετρό από το κέντρο του Λονδίνου. Ορισμένα από τα οφέλη που μπορούν να περιμένουν οι φοιτητές επιλέγοντας το LMU περιλαμβάνουν μια ποικιλία από φοιτητικές εστίες σε διαφορετικές τιμές, αξιόπιστες υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού και υπηρεσίες προσανατολισμού για τους πρόσφατα αφιχθέντες διεθνείς φοιτητές. Αυτό το ίδρυμα έχει επιλεκτικό πρότυπο εισαγωγής, οπότε συνιστάται να προετοιμαστείτε για τη συνέντευξή σας εγκαίρως!

Λίστα με 215 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο London Metropolitan - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο London Metropolitan

προπτυχιακοί φοιτητές:
9920
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
1440
:
11360
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Προστασία και Ασφάλεια Υπολογιστικών Συστημάτων και Δεδομένων": Ακαδημαϊκό έτος 2020/21 - Ισοδύναμες εγγραφές φοιτητών πλήρους φοίτησης που δημοσιεύτηκαν από τη Στατιστική Υπηρεσία Ανώτατης Εκπαίδευσης (HESA) τον Ιανουάριο του 2023
 • London Metropolitan University
 • Being an international student in London
 • Summer graduation 2019 - How does it feel to graduate?
 • Why I love London Met

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επιστήμη των υπολογιστών για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
- 0% 15% £22180 116 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη των υπολογιστών (ασφάλεια πληροφοριών). BSc (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
- 5% 0% £25200 151 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κυβερνοασφάλεια και ψηφιακή εγκληματολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Sunderland
(University of Sunderland)
- 10% 0% £16000 108 Σάντερλαντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ασφάλεια στον κυβερνοχώρο με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bolton
(University of Bolton)
- 5% 0% £51000 102 Μπόλτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ασφάλεια υπολογιστών (συμπεριλαμβανομένου του έτους ίδρυσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
- 0% 5% £12600 124 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ασφάλεια στον κυβερνοχώρο BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
- 5% 26% £16750 127 Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κυβερνοασφάλεια και ψηφιακή εγκληματολογία με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Sunderland
(University of Sunderland)
- 10% 30% £16000 87 Σάντερλαντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη των υπολογιστών για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης και έτος πρακτικής άσκησης) BSc Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
- 10% 10% £22180 116 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση ασφάλειας στον κυβερνοχώρο BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- 0% 0% £15000 £16125 82 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ασφάλεια στον κυβερνοχώρο με βιομηχανική πρακτική άσκηση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bolton
(University of Bolton)
- 15% 18% £43170 113 Μπόλτον Oncampus πλήρους απασχόλησης