London Metropolitan University
Δημιουργική, ψηφιακή και επαγγελματική γραφή MA
London Metropolitan University - Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 20 αποφοίτους του προγράμματος Creative, Digital and Professional Writing MA στο Πανεπιστήμιο London Metropolitan για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Διαχείριση, Ηγεσία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
97 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29138 £27297 £31519
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24848 - £35191 £20174 - £35659 £22788 - £43702

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Γιατί να σπουδάσετε αυτό το μάθημα;

Θέλετε να κερδίζετε τα προς το ζην από την αγάπη σας για τη συγγραφή; Το ΠΜΣ Creative, Digital and Professional Writing του London Met θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις ικανότητές σας στη δημιουργική γραφή και θα σας εκπαιδεύσει στις πολυμεσικές και ψηφιακές δεξιότητες που απαιτούνται από τους επαγγελματίες συγγραφείς που εργάζονται στις δημιουργικές βιομηχανίες. Θα διδαχθείτε από βραβευμένους επαγγελματίες με τις δεξιότητες, τις επαφές και το προφίλ του κλάδου που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τη δική σας ξεχωριστή και ατομική συγγραφική φωνή που θα είναι ελκυστική για τους εργοδότες.

Περισσότερα για αυτό το μάθημα

Στο ΠΜΣ Δημιουργική, ψηφιακή και επαγγελματική γραφή, θα αναπτύξετε μια προηγμένη ποικιλία δεξιοτήτων γραφής κατάλληλων για ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών πλαισίων και λογοτεχνικών τρόπων.

Θα σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε τις δικές σας δημιουργικές ιδέες, ώστε να μπορέσετε να ευδοκιμήσετε σε δημιουργικούς ρόλους, όπως ο συγγραφέας μυθοπλασίας και μη μυθοπλασίας ή ο εκδότης. Θα σας ανοίξει επίσης ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε κλάδους όπως τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η δημοσιογραφία, ο κινηματογράφος, οι εκδόσεις, τα ηλεκτρονικά βιβλία, το μάρκετινγκ και η επικοινωνία.

Αξιοποιώντας την αίθουσα σύνταξης του Πανεπιστημίου αξίας 100.000 λιρών και με την υποστήριξη του βραβευμένου προσωπικού μας και των προσκεκλημένων καθηγητών μας από τον κόσμο της ψηφιακής γραφής και της επιμέλειας, θα αναπτύξετε μια κατανόηση των απαιτήσεων και των ευκαιριών μιας επαγγελματικής καριέρας ως συγγραφέας.

Θα επωφεληθείτε επίσης από εκδρομές που θα εξάψουν τη φαντασία σας, καθώς και από πρακτική άσκηση σε μερικούς από τους διάσημους οργανισμούς μέσων ενημέρωσης που εδρεύουν στο Λονδίνο. Οι σπουδαστές μας έχουν αποκτήσει εργασιακή εμπειρία στην Harper Collins, στους Sunday Times, στο Harper's Bazaar UK, στο BBC, σε κορυφαία περιοδικά και ιστότοπους υγείας και σε πολλούς άλλους.

Αυτό το ακμάζον πρόγραμμα σπουδών αποτελεί μέρος της διεθνώς αναγνωρισμένης Σχολής Τέχνης, Αρχιτεκτονικής και Σχεδιασμού του London Met, ενός ακμάζοντος κόμβου δημιουργικών τεχνών.Θα έχετε πρόσβαση στην πλούσια σειρά εκθέσεων, ομιλιών, εγκαταστάσεων, διαλέξεων και παραστάσεων που πραγματοποιούνται τακτικά στη Σχολή. Έχουμε την έδρα μας στο κέντρο του Λονδίνου και οι φοιτητές ενθαρρύνονται και βοηθούνται να αξιοποιήσουν πλήρως το αξιόλογο φάσμα πολιτιστικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και προγραμμάτων της πόλης. Οι σπουδαστές μας έρχονται σε εμάς από όλο τον κόσμο, καθώς και από το Ηνωμένο Βασίλειο - αυτή τη στιγμή έχουμε σπουδαστές από τις ΗΠΑ, την Ινδία, την Ιρλανδία, την Ιταλία και τη Νότια Αφρική- αυτή η ποικιλομορφία δημιουργεί ένα πλούσιο δημιουργικό μείγμα.

Αυτό που κάνει το μάθημα μοναδικό είναι ότι δίνει ίση έμφαση στη δημιουργική εργασία και την επαγγελματική απασχολησιμότητα. Ανεξάρτητοι εξωτερικοί κριτές έχουν κρίνει το ΠΜΣ Δημιουργική, ψηφιακή και επαγγελματική συγγραφή "καινοτόμο και ευέλικτο", επαινώντας το "συναρπαστικό και ποικίλο περιεχόμενό του" και χαρακτηρίζοντας την εστίασή του στις επαγγελματικές δεξιότητες "ενημερωμένη και εξαιρετική". Η ποιότητα της προσωπικής ανατροφοδότησης που λαμβάνουν οι φοιτητές έχει επίσης επισημανθεί. Το έργο των σπουδαστών μας στη Δημιουργική, Ψηφιακή και Επαγγελματική Γραφή θα παρουσιαστεί σε ένα νέο περιοδικό αφιερωμένο στη δημιουργική μυθοπλασία και μη μυθοπλασία τους, το οποίο θα εκδοθεί το 2020. Θα συμμετάσχουν επίσης στο νέο Κέντρο Έρευνας για τη Γραφή της Ζωής και την Προφορική Ιστορία (CLiOH) του Πανεπιστημίου, το οποίο θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2020.

Τι λένε οι μαθητές μας

"Το προσωπικό είναι πολύ παθιασμένο με το αντικείμενό του και η επικοινωνία των μαθημάτων είναι εξαιρετική."

Απόφοιτος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Δημιουργικής, Ψηφιακής και Επαγγελματικής Γραφής

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Creative, Digital and Professional Writing MA από Πανεπιστήμιο London Metropolitan

25% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
15% Επαγγέλματα πωλήσεων
15% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Θα αξιολογηθείτε με εργασίες μαθημάτων, τεχνουργήματα πολυμέσων και χαρτοφυλάκια γραπτού, οπτικού ή ηχητικού πρωτότυπου έργου.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςCreative, Digital and Professional Writing, MA, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Θα πρέπει να έχετε πτυχίο κατώτερης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή ισοδύναμο τίτλο σπουδών (θα ληφθεί υπόψη και σχετικό επαγγελματικό προσόν ή εμπειρία) και να υποβάλετε δύο αντιθετικά δείγματα γραφής 750 λέξεων το καθένα. Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι κατέχουν την αγγλική γλώσσα.

έξοδα

Δίδακτρα Δημιουργική, ψηφιακή και επαγγελματική γραφή MA

Αγγλία £10500
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £10500
Σκωτία £10500
Ουαλία £10500
EU £18150
Διεθνή £18150
Channel Islands £18150
Ιρλανδία £18150

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Σημειώστε ότι, εκτός από τα δίδακτρα, ενδέχεται να υπάρχουν πρόσθετα έξοδα για πράγματα όπως εξοπλισμός, υλικά, εκτυπώσεις, βιβλία, εκδρομές ή συνδρομές επαγγελματικών φορέων. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρχουν και άλλες δραστηριότητες που δεν αποτελούν επίσημα μέρος του μαθήματός σας και δεν απαιτούνται για την ολοκλήρωση του μαθήματός σας, αλλά τις οποίες μπορεί να θεωρείτε χρήσιμες (για παράδειγμα, προαιρετικές εκδρομές). Το κόστος αυτών των δραστηριοτήτων είναι επιπλέον των διδάκτρων σας και των τελών που ορίζονται παραπάνω και θα σας γνωστοποιείται κατά τη διοργάνωση της δραστηριότητας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο London Metropolitan στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 14 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Λονδίνου ιδρύθηκε το 1848 και βρίσκεται στο αστικό περιβάλλον του Λονδίνου. Το LMU απέχει μόλις 40 λεπτά με τα πόδια από το Camden Town ή 20 λεπτά με το μετρό από το κέντρο του Λονδίνου. Ορισμένα από τα οφέλη που μπορούν να περιμένουν οι φοιτητές επιλέγοντας το LMU περιλαμβάνουν μια ποικιλία από φοιτητικές εστίες σε διαφορετικές τιμές, αξιόπιστες υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού και υπηρεσίες προσανατολισμού για τους πρόσφατα αφιχθέντες διεθνείς φοιτητές. Αυτό το ίδρυμα έχει επιλεκτικό πρότυπο εισαγωγής, οπότε συνιστάται να προετοιμαστείτε για τη συνέντευξή σας εγκαίρως!

Λίστα με 215 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο London Metropolitan - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο London Metropolitan

προπτυχιακοί φοιτητές:
9920
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
1440
:
11360
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Επαγγελματική Γραφή": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Summer graduation 2019 - How does it feel to graduate?
 • Why I love London Met
 • London Metropolitan University
 • Being an international student in London

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Δημιουργική, ψηφιακή και επαγγελματική γραφή MA Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £2020 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Επαγγελματική γραφή MA Πανεπιστήμιο Falmouth
(Falmouth University)
- - - - - Φάλμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επαγγελματική γραφή, Κινηματογράφος, ΜΜΕ, Νέα ΜΜΕ, Δημοσιογραφία, Δημιουργικές σπουδές, Δράμα, Επαγγελματική γραφή MPhil Πανεπιστήμιο Bangor
(Bangor University)
- - - - - Μπανγκόρ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επαγγελματική γραφή MRes Πανεπιστήμιο Bangor
(Bangor University)
- - - - - Μπανγκόρ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Narrative Futures (Αφηγηματικά Μέλλοντα): Τέχνη, δεδομένα, κοινωνία (διαδικτυακή μάθηση) PgDip Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - - - Εδιμβούργο Oncampus μερική απασχόληση