London Metropolitan University
Ανοσοθεραπεία του καρκίνου MSc
London Metropolitan University - Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 20 αποφοίτους του προγράμματος Cancer Immunotherapy MSc στο Πανεπιστήμιο London Metropolitan για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Διαχείριση, Ηγεσία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
97 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29138 £27297 £31519
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24848 - £35191 £20174 - £35659 £22788 - £43702

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Γιατί να σπουδάσετε αυτό το μάθημα;

Το μεταπτυχιακό μας πρόγραμμα ανοσοθεραπείας του καρκίνου θα σας διδάξει για τις συμβατικές θεραπείες του καρκίνου, συμπεριλαμβανομένων της χειρουργικής επέμβασης, της ακτινοβολίας και της χημειοθεραπείας. Θα έχετε πρόσβαση σε ερευνητές και καθηγητές υψηλής εξειδίκευσης στη φαρμακολογία και την ανοσολογία, καθώς και σε εκείνους του ερευνητικού μας κέντρου κυτταρικής και μοριακής ανοσολογίας. Θα σας ενθαρρύνουμε να ενταχθείτε σε επαγγελματικές εταιρείες, ώστε να βελτιώσετε το βιογραφικό σας σημείωμα και να αξιοποιήσετε τις εντυπωσιακές δεξιότητες που θα έχετε ήδη αναπτύξει από τα ερευνητικά προγράμματα του προγράμματος σπουδών. Στο τέλος αυτού του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών, θα καταλάβετε γιατί οι ερευνητές και οι ογκολόγοι πιστεύουν πλέον ότι η ανοσοθεραπεία σε συνδυασμό με φαρμακολογικές θεραπείες θα προσφέρει σύντομα θεραπευτικές θεραπείες που θα μπορούν να δώσουν στους ασθενείς μια νέα πνοή ζωής.

Περισσότερα για αυτό το μάθημα

Το ΠΜΣ "Ανοσοθεραπεία του καρκίνου" θα σας εισαγάγει στην εξέλιξη των θεραπειών που αγωνίζονται για την παράταση της ζωής των ασθενών με καρκίνο. Ο καρκίνος αυξάνεται παγκοσμίως και μέχρι το 2030 αναμένεται να υπάρχουν 22 εκατομμύρια νέα περιστατικά ετησίως. Στο τέλος αυτού του προγράμματος σπουδών, θα είστε έτοιμοι για εργασία ως επαγγελματίας που μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση αυτής της παγκόσμιας πρόκλησης.

Θα σας δώσουμε μια εις βάθος κατανόηση των μοριακών στόχων στους οποίους στοχεύουν οι διάφορες κατηγορίες αντικαρκινικών φαρμάκων, καθώς και της τρέχουσας εξέλιξης των φαρμακευτικών θεραπειών. Αυτό θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τη βιολογία του καρκίνου, λαμβάνοντας υπόψη τις παθολογικές εκτιμήσεις, καθώς και τις μοριακές αλλαγές εντός των κυττάρων που σχετίζονται με την εξέλιξη της νόσου.

Θα ενισχύσετε τις πνευματικές και πρακτικές δεξιότητές σας που είναι απαραίτητες για τη συλλογή, ανάλυση, ερμηνεία και κατανόηση επιστημονικών δεδομένων. Αυτό σημαίνει ότι θα καλύψετε νέους τομείς στην ανοσοθεραπεία καθώς και υπάρχουσες φαρμακολογικές θεραπείες, συμπεριλαμβανομένων (αλλά όχι μόνο) των μονοκλωνικών αντισωμάτων στη θεραπεία και την πρόληψη του καρκίνου, των εμβολίων DNA κατά του καρκίνου, της υιοθετικής θεραπείας με Τ-κύτταρα, των εμβολίων με δενδριτικά κύτταρα, των μικροβιακών αιτιών του καρκίνου, ανάπτυξη βοηθητικών ουσιών για εμβόλια- επιγενετική και καρκίνος- ανοσοχημειοθεραπεία- ανάπτυξη εμβολίων από δενδριτικά κύτταρα- γήρανση του ανοσοποιητικού συστήματος και ανοσοθεραπεία- κύτταρα φυσικοί φονιάδες/μακροφάγα που σχετίζονται με όγκο και ανοσοθεραπεία του καρκίνου και εξωσωμάτια και μικροσωματίδια (EMV) στη θεραπεία και διάγνωση του καρκίνου.

Η διδασκαλία παρέχεται από ερευνητές και καθηγητές υψηλής εξειδίκευσης στη φαρμακολογία και την ανοσολογία, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προέρχονται από το ερευνητικό μας κέντρο κυτταρικής και μοριακής ανοσολογίας. Οι δεξιότητες που θα αποκτηθούν από τα ερευνητικά προγράμματα θα είναι ιδιαίτερα εμπορεύσιμες στη βιομηχανία, τον ακαδημαϊκό χώρο και το Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS), ενώ θα σας ενθαρρύνουμε επίσης να γίνετε μέλη της Βρετανικής Εταιρείας Ανοσολογίας και της Διεθνούς Εταιρείας Εξωκυτταρικών Κυστιδίων.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Cancer Immunotherapy MSc από Πανεπιστήμιο London Metropolitan

25% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
15% Επαγγέλματα πωλήσεων
15% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Η αξιολόγηση είναι ένας συνδυασμός μαθησιακών εργασιών, που περιλαμβάνει τεστ και δοκίμια, την ερευνητική εργασία και την προφορική της υπεράσπιση και εξέταση.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςCancer Immunotherapy, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Θα πρέπει να διαθέτετε πτυχίο πρώτου κύκλου σπουδών (ή ισοδύναμο) του Ηνωμένου Βασιλείου με χαμηλότερο βαθμό (2,2) σε κατάλληλο αντικείμενο, για παράδειγμα φαρμακολογία, βιοϊατρική επιστήμη, βιολογική επιστήμη ή ιατρική γενετική (θα εξεταστούν σε ατομική βάση).

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι γνωρίζουν την αγγλική γλώσσα. Οι αιτούντες που χρειάζονται φοιτητική βίζα επιπέδου 4 ενδέχεται να χρειαστεί να προσκομίσουν ένα Secure English Language Test (SELT), όπως το Academic IELTS. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προσόντα αγγλικής γλώσσας ανατρέξτε στις απαιτήσεις μας για την αγγλική γλώσσα.

έξοδα

Δίδακτρα Ανοσοθεραπεία του καρκίνου MSc

Αγγλία £1170
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £1170
Σκωτία £1170
Ουαλία £1170
EU £2020
Διεθνή £2020
Channel Islands £2020
Ιρλανδία £2020

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Σημειώστε ότι, εκτός από τα δίδακτρα, ενδέχεται να υπάρχουν πρόσθετα έξοδα για πράγματα όπως εξοπλισμός, υλικά, εκτυπώσεις, βιβλία, εκδρομές ή συνδρομές επαγγελματικών φορέων. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρχουν και άλλες δραστηριότητες που δεν αποτελούν επίσημα μέρος του μαθήματός σας και δεν απαιτούνται για την ολοκλήρωση του μαθήματός σας, αλλά τις οποίες μπορεί να θεωρείτε χρήσιμες (για παράδειγμα, προαιρετικές εκδρομές). Το κόστος αυτών των δραστηριοτήτων είναι επιπλέον των διδάκτρων σας και των τελών που ορίζονται παραπάνω και θα σας γνωστοποιείται κατά τη διοργάνωση της δραστηριότητας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο London Metropolitan στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 14 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Λονδίνου ιδρύθηκε το 1848 και βρίσκεται στο αστικό περιβάλλον του Λονδίνου. Το LMU απέχει μόλις 40 λεπτά με τα πόδια από το Camden Town ή 20 λεπτά με το μετρό από το κέντρο του Λονδίνου. Ορισμένα από τα οφέλη που μπορούν να περιμένουν οι φοιτητές επιλέγοντας το LMU περιλαμβάνουν μια ποικιλία από φοιτητικές εστίες σε διαφορετικές τιμές, αξιόπιστες υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού και υπηρεσίες προσανατολισμού για τους πρόσφατα αφιχθέντες διεθνείς φοιτητές. Αυτό το ίδρυμα έχει επιλεκτικό πρότυπο εισαγωγής, οπότε συνιστάται να προετοιμαστείτε για τη συνέντευξή σας εγκαίρως!

Λίστα με 215 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο London Metropolitan - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο London Metropolitan

προπτυχιακοί φοιτητές:
9920
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
1440
:
11360
 • Summer graduation 2019 - How does it feel to graduate?
 • Why I love London Met
 • London Metropolitan University
 • Being an international student in London

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επιστήμες για τον καρκίνο Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
69% 0% 0% £27200 156 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φαρμακολογία του καρκίνου MSc Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
- - - £23028 - Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανακάλυψη φαρμάκων για τον καρκίνο MRes Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
- - - £23028 - Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Cancer Research MSc Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £18700 - Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Master of Surgery στις Αρχές της Ογκοπλαστικής του Μαστού MS Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- - - £7500 - Νόργουιτς Oncampus μερική απασχόληση
Ανοσοθεραπεία του καρκίνου MSc Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £18150 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογία του καρκίνου και ανοσολογία MSc Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- - - £31300 - Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φροντίδα για τον καρκίνο του προστάτη MSc Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam
(Sheffield Hallam University)
- - - £9910 - Σέφιλντ Online μερική απασχόληση
Βιολογία του καρκίνου MSc Πανεπιστήμιο Kingston
(Kingston University)
- - - £8470 - - Oncampus μερική απασχόληση
Βιολογία και θεραπευτική του καρκίνου PgDip Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
- - - £14800 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης