London Metropolitan University
Αρχιτεκτονική RIBA 2 MArch MArch
London Metropolitan University - Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 20 αποφοίτους του προγράμματος Architecture RIBA 2 MArch MArch στο Πανεπιστήμιο London Metropolitan για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Διαχείριση, Ηγεσία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
97 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29138 £27297 £31519
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24848 - £35191 £20174 - £35659 £22788 - £43702

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Γιατί να σπουδάσετε αυτό το μάθημα;

Το μάθημά μας Master of Architecture RIBA 2 είναι σχεδιαστικό και θα σας επιτρέψει να εστιάσετε τις δεξιότητές σας και να αναπτύξετε την αριστεία στο έργο σας. Οι κύριοι τομείς μελέτης αφορούν το σχεδιασμό, την τεχνολογία, την πρακτική, την ιστορία και τη θεωρία. Κάθε τομέας διδάσκεται από ένα ευρύ φάσμα διδασκόντων, με μεγάλη έμφαση στην αυτοκατευθυνόμενη μελέτη και τα φιλόδοξα προγράμματα.

Η Μητροπολιτική Φοιτητική Εταιρεία Αρχιτεκτονικής (MASS) είναι πολύ δραστήρια στη διοργάνωση διαλέξεων, εκδηλώσεων και κοινωνικών εκδηλώσεων και διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο χορηγών του κλάδου. Για να δείτε τι ετοιμάζουν, ακολουθήστε το MASS στο Instagram και το Twitter.

Περισσότερα για αυτό το μάθημα

Ο κύκλος σπουδών μας MArch Architecture RIBA 2 ενθαρρύνει συνολικά τη νέα σκέψη, τον πειραματισμό και το ρίσκο. Θα σας ενθαρρύνουμε να κατανοήσετε και να ασχοληθείτε με την κοινωνία στην οποία ανήκετε και να ασχοληθείτε με τις κοινωνικές, πολιτικές και οικονομικές υποδομές που προκαθορίζουν τη δομημένη μορφή.

Δεσμευόμαστε να διευρύνουμε τις δημιουργικές δυνατότητες μέσω της φιλόδοξης ενασχόλησης με τον κόσμο γύρω μας. Σας ενθαρρύνουμε να εξερευνήσετε συγκεκριμένους τομείς ενδιαφέροντος και να αναπτύξετε ιδέες σε βάθος.

Οι φοιτητές μας έχουν σημειώσει σημαντική επιτυχία στο Βασιλικό Ινστιτούτο Βρετανών Αρχιτεκτόνων (RIBA), κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο RIBA 2002, το ασημένιο μετάλλιο RIBA 2003 και το ασημένιο μετάλλιο RIBA 2012, καθώς και το χάλκινο μετάλλιο RIBA 2004.

Τα μαθήματα αρχιτεκτονικής στεγάζονται σε ένα κτίριο ακριβώς δίπλα στη Whitechapel High Street, με πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις τέχνης και σχεδιασμού, όπως υφαντουργία, κεραμική, κατασκευή επίπλων, εκτύπωση, ψηφιακή αναπαραγωγή υψηλής ποιότητας, κινηματογραφικό/φωτογραφικό εξοπλισμό, εργαστήρια και τεχνικούς. Θα επωφεληθείτε από την κεντρική τοποθεσία του μαθήματος στο Λονδίνο και την εγγύτητά του σε διεθνώς αναγνωρισμένους δημιουργικούς και βιομηχανικούς κόμβους. Τα εκτεταμένα δίκτυα της Σχολής Τέχνης, Αρχιτεκτονικής και Σχεδιασμού σας ενθαρρύνουν να επεκτείνετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας μέσω διαλέξεων, εκδηλώσεων και συμβουλών σταδιοδρομίας, αφήνοντάς σας εξαιρετικές προοπτικές σταδιοδρομίας.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Architecture RIBA 2 MArch MArch από Πανεπιστήμιο London Metropolitan

25% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
15% Επαγγέλματα πωλήσεων
15% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Τα σχεδιαστικά σας έργα θα αξιολογηθούν μέσω του χαρτοφυλακίου σας και μιας παρουσίασης στο τέλος του μαθήματος. Οι εργασίες ιστορίας, θεωρίας και πρακτικής αξιολογούνται μέσω σεμιναριακών εργασιών και μιας έκθεσης. Οι τεχνολογικές σπουδές εξετάζονται σε χαρτοφυλάκιο και μέσω μιας τεχνολογικής διατριβής, εργασιών μαθημάτων και επαγγελματικών εκθέσεων.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςArchitecture RIBA 2 MArch, MArch, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Θα πρέπει να έχετε:

ένα καλό πτυχίο αρχιτεκτονικής

Πέρασε το RIBA Part 1

την ικανότητα να αποδείξετε το ταλέντο σας ως σχεδιαστής και το κίνητρό σας να ολοκληρώσετε επιτυχώς το μάθημα

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι γνωρίζουν την αγγλική γλώσσα. Οι αιτούντες που χρειάζονται φοιτητική βίζα επιπέδου 4 ενδέχεται να χρειαστεί να προσκομίσουν ένα Secure English Language Test (SELT), όπως το Academic IELTS. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προσόντα αγγλικής γλώσσας ανατρέξτε στις απαιτήσεις μας για την αγγλική γλώσσα.

Οι επιλεγέντες υποψήφιοι καλούνται να παραστούν σε συνέντευξη με το χαρτοφυλάκιό τους, το οποίο θα πρέπει να περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα εργασιών.

έξοδα

Δίδακτρα Αρχιτεκτονική RIBA 2 MArch MArch

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
EU £17600 έτος 1
Διεθνή £17600 έτος 1
Channel Islands £17600 έτος 1
Ιρλανδία £17600 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Σημειώστε ότι, εκτός από τα δίδακτρα, ενδέχεται να υπάρχουν πρόσθετα έξοδα για πράγματα όπως εξοπλισμός, υλικά, εκτυπώσεις, βιβλία, εκδρομές ή συνδρομές επαγγελματικών φορέων. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρχουν και άλλες δραστηριότητες που δεν αποτελούν επίσημα μέρος του μαθήματός σας και δεν απαιτούνται για την ολοκλήρωση του μαθήματός σας, αλλά τις οποίες μπορεί να θεωρείτε χρήσιμες (για παράδειγμα, προαιρετικές εκδρομές). Το κόστος αυτών των δραστηριοτήτων είναι επιπλέον των διδάκτρων σας και των τελών που ορίζονται παραπάνω και θα σας γνωστοποιείται κατά τη διοργάνωση της δραστηριότητας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο London Metropolitan στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο London Metropolitan σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Αρχιτεκτονική, Κατασκευές & Σχεδιασμός

  • #21 
  • #27 
  Αρχιτεκτονική
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #31 
  • #39 
  Αρχιτεκτονική
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 14 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Λονδίνου ιδρύθηκε το 1848 και βρίσκεται στο αστικό περιβάλλον του Λονδίνου. Το LMU απέχει μόλις 40 λεπτά με τα πόδια από το Camden Town ή 20 λεπτά με το μετρό από το κέντρο του Λονδίνου. Ορισμένα από τα οφέλη που μπορούν να περιμένουν οι φοιτητές επιλέγοντας το LMU περιλαμβάνουν μια ποικιλία από φοιτητικές εστίες σε διαφορετικές τιμές, αξιόπιστες υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού και υπηρεσίες προσανατολισμού για τους πρόσφατα αφιχθέντες διεθνείς φοιτητές. Αυτό το ίδρυμα έχει επιλεκτικό πρότυπο εισαγωγής, οπότε συνιστάται να προετοιμαστείτε για τη συνέντευξή σας εγκαίρως!

Λίστα με 215 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο London Metropolitan - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο London Metropolitan

προπτυχιακοί φοιτητές:
9920
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
1440
:
11360
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Αρχιτεκτονική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • London Metropolitan University
 • Being an international student in London
 • Summer graduation 2019 - How does it feel to graduate?
 • Why I love London Met

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ναυτική αρχιτεκτονική με θαλάσσια οχήματα υψηλών επιδόσεων MEng Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £26700 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δομική Μηχανική και Αρχιτεκτονική με ένα έτος βιομηχανικής πρακτικής άσκησης MEng Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
83% 2% 4% £29110 169 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ναυτική Αρχιτεκτονική και Ναυτική Μηχανική MEng Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £26700 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική και περιβαλλοντικός σχεδιασμός MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
100% 10% 5% £28600 167 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική τοπίου MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - £34800 - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική Msci (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
72% 10% 0% £29000 175 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική τοπίου MLA Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
- - - £25540 - Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική τοπίου με έτος θεμελίωσης MLA Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
- - - £25540 - Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική MArch (Hons) Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
88% 2% 5% £25450 £28200 166 Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δομική Μηχανική και Αρχιτεκτονική MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
83% 2% 10% £29110 179 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης