Liverpool Hope University
Κινηματογράφος & οπτικός πολιτισμός και ιστορία (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons)
Liverpool Hope University - Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 35 αποφοίτους Film & Visual Culture and History (with Foundation Year) BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Ιστορία από το Πανεπιστήμιο Liverpool Hope για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Ιστορία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
95 /100
35 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Media Σπουδές

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Ιστορία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £20000 £18000 £20500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18500 - £22500 £13500 - £22500 £17000 - £25000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Media Σπουδές (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23752 £21353 £25870
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20062 - £27208 £16621 - £26791 £19678 - £33092

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αυτό είναι ένα τετραετές πτυχίο που διδάσκεται στην πανεπιστημιούπολη Hope Park. Το Θεμελιώδες Έτος στοχεύει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας, έτσι ώστε μετά από ένα έτος να είστε εφοδιασμένοι με τις απαραίτητες δεξιότητες που απαιτούνται για τις σπουδές στο πλήρες πρόγραμμα σπουδών BA Hons.

Κινηματογράφος και οπτικός πολιτισμός

Αν θέλετε μια συναρπαστική καριέρα στη δημιουργική βιομηχανία, αλλά και αν θέλετε να κατανοήσετε το ρόλο που παίζει ο κινηματογράφος και ο οπτικός πολιτισμός στην ευρύτερη κοινωνία, οι σπουδές στο Liverpool Hope είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Το Film and Visual Culture είναι ένα πνευματικά διεγερτικό πτυχίο που συνδυάζει τη θεωρία και την πρακτική και σας ενθαρρύνει να εξερευνήσετε τον τρόπο με τον οποίο ο κινηματογράφος αναπαριστά θέματα όπως το φύλο, η φυλή και η ανισότητα.

Το πτυχίο αυτό στηρίζεται στη δημιουργική και κριτική πρακτική. Είναι δημιουργικό επειδή σας δίνει την ευκαιρία να αναπτύξετε πρακτικές δεξιότητες στους τομείς του σεναρίου, της κινηματογραφικής παραγωγής (δράμα και ντοκιμαντέρ), της φωτογραφίας και του animation. Είναι κριτικό, διότι περιλαμβάνει την εις βάθος μελέτη της ιστορίας και της θεωρίας του κινηματογράφου, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο ο κινηματογράφος διασταυρώνεται με μια σειρά κοινωνικών και πολιτικών θεμάτων. Θα αποφοιτήσετε με ένα πτυχίο που θα στηρίζεται στην ακαδημαϊκή αυστηρότητα, αλλά και με τις μεταβιβάσιμες δεξιότητες που απαιτούνται για να ακολουθήσετε μια ευρεία ποικιλία σταδιοδρομιών στις δημιουργικές βιομηχανίες.

Ιστορία

Η μελέτη της Ιστορίας σας βοηθά να κατανοήσετε πώς τα άτομα, οι κοινότητες και οι κοινωνίες έζησαν στο παρελθόν και πώς αυτές οι εμπειρίες του παρελθόντος συνέβαλαν στη διαμόρφωση του σημερινού κόσμου. Η Ιστορία μας βοηθά να κατανοήσουμε τον κόσμο μας και να κατανοήσουμε τι μπορεί να μας περιμένει, επειδή το μέλλον διαμορφώνεται από την ιστορία του με πολλούς τρόπους. Το πτυχίο μας στην Ιστορία σας δίνει την ευκαιρία να μελετήσετε ένα ευρύ φάσμα ιστορικών περιόδων, από την πρώιμη νεότερη περίοδο έως τα πιο πρόσφατα σύγχρονα ιστορικά γεγονότα.

Σπουδάζοντας μαζί μας, έχετε την ευκαιρία να μελετήσετε τους Τυδώρ, τη μαγεία, την αυλή του Καρόλου Α΄, τους βρετανικούς εμφυλίους πολέμους, τη βρετανική αυτοκρατορία, τον ευρωπαϊκό εθνικισμό και ιμπεριαλισμό, τη γέννηση της σύγχρονης Ευρώπης, τη βρετανική αυτοκρατορία, την πολιτική των φύλων, τον φασισμό, τον ναζισμό και το ολοκαύτωμα, τις βρετανο-ιρλανδικές σχέσεις και τη σύγκρουση στη Βόρεια Ιρλανδία, τον ρόλο του φαγητού στις ανθρώπινες συγκρούσεις, τον ισπανικό εμφύλιο πόλεμο και τις σπουδές σε μουσεία και πολιτιστική κληρονομιά.

Θα ασχοληθείτε με μια μεγάλη ποικιλία ιστορικών στοιχείων καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος σπουδών σας. Η Ιστορία στο Liverpool Hope αποτελεί μέρος του υποστηρικτικού και φιλικού περιβάλλοντος στους τομείς της Ιστορίας, της Πολιτικής και των Διεθνών Σχέσεων. Θα επωφεληθείτε από τη διδασκαλία μιας ομάδας αναγνωρισμένων επιστημόνων, οι οποίοι έχουν δημοσιεύσει ευρέως στον τομέα τους και οι οποίοι είναι αφοσιωμένοι και έμπειροι καθηγητές.

Καθ' όλη τη διάρκεια του πτυχίου σας, θα μπορείτε να επωφεληθείτε από τις πλούσιες βιβλιοθήκες, τα αρχεία, τα μουσεία και τις πηγές πολιτιστικής κληρονομιάς που υπάρχουν στο Λίβερπουλ και σε άλλες περιοχές. Η εργασία με τους πόρους των πολλών μουσείων του Λίβερπουλ αποτελεί σημαντικό μέρος των μαθησιακών σας εμπειριών. Η ομάδα Ιστορίας διεξάγει κάθε χρόνο μια σειρά από δραστηριότητες επιτόπιας έρευνας στην τοπική περιοχή και πέραν αυτής, και προσφέρει την ευκαιρία για εκπαιδευτικές επισκέψεις σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις σε ετήσια βάση.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Film & Visual Culture and History (with Foundation Year) BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

20%
15% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
15% Διδάσκοντες επαγγελματίες
15% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
10% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
10% Επαγγελματίες που ασχολούνται με τη διδασκαλία και την παιδική φροντίδα
10% Επαγγελματίες στον τομέα της διατήρησης και του περιβάλλοντος
5% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών

Οι μαθητές αξιολογούνται με διάφορες μεθόδους. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τον παρεχόμενο σύνδεσμο του μαθήματος για περισσότερες πληροφορίες.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Ιστορία

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

Για τους αλλοδαπούς φοιτητές, απαιτείται συνολική βαθμολογία 6,0, με 6,0 τόσο στην ανάγνωση όσο και στη γραφή και κανένα επιμέρους στοιχείο κάτω από 5,5.

IELTS (Academic) 6

Για τους αλλοδαπούς φοιτητές, απαιτείται συνολική βαθμολογία 6,0, με 6,0 τόσο στην ανάγνωση όσο και στη γραφή και κανένα επιμέρους στοιχείο κάτω από 5,5.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςFilm & Visual Culture and History (with Foundation Year), BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Κινηματογράφος & οπτικός πολιτισμός και ιστορία (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons)

EU £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £12500 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Σημειώστε ότι ορισμένα από τα μαθήματα μας ενδέχεται να έχουν πρόσθετο κόστος. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του μαθήματος για περισσότερες πληροφορίες.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • Foundation

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Liverpool Hope στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 8 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

Το Liverpool Hope University, γνωστό και ως Hope, ιδρύθηκε το 1844 στο προαστιακό περιβάλλον της πόλης του Λίβερπουλ. Το Hope ανήκει επίσημα στη χριστιανική-οικουμενική θρησκεία και παρέχει χώρους για την άσκηση της πίστης σας, όπως το κτίριο EDEN και το Hope Chapel. Οι υποψήφιοι μπορούν να περιμένουν να βρουν εδώ 12 ερευνητικά κέντρα, 2 σύγχρονες βιβλιοθήκες με καταρτισμένο προσωπικό βιβλιοθηκονόμων και όλες τις ανέσεις που θα περιμένατε ως φοιτητής. Όποτε χρειάζεστε λίγο χρόνο μακριά από την πανεπιστημιούπολη στον ελεύθερο χρόνο σας, το ζωντανό κέντρο του Λίβερπουλ απέχει μόλις 40 λεπτά με το λεωφορείο.

Λίστα με 1258 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Liverpool Hope - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

προπτυχιακοί φοιτητές:
4160
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
875
:
5035
  • Student Life at Liverpool Hope
  • 1. Why study Education at Liverpool Hope University?
  • Liverpool: a students' view
  • History and Politics at Liverpool Hope University
  • Teacher Training at Liverpool Hope University
  • Law at Liverpool Hope University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Δημιουργική γραφή και κινηματογράφος και θέατρο BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
- - - £22350 - Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αμερικανικές σπουδές (Ηνωμένες Πολιτείες) με κινηματογράφο (συμπεριλαμβανομένου έτους στο εξωτερικό) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £18585 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οπτικός πολιτισμός και γεωγραφία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
84% 0% 5% £12500 114 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κινηματογραφική και τηλεοπτική παραγωγή BA Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- - - £20600 - Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κινηματογράφος και δημιουργική γραφή BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £19500 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κινηματογράφος, οπτικός πολιτισμός και πολιτική (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
76% 0% 0% £12500 107 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική & Χρηματοοικονομικά και Κινηματογράφος & Οπτικός Πολιτισμός (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
71% 0% 5% £12500 113 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κινηματογράφος και οπτικός πολιτισμός και σκηνογραφία και σκηνογραφία (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
82% 0% 5% £12500 115 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική & Χρηματοοικονομικά και Κινηματογράφος & Οπτικός Πολιτισμός BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
71% 0% 5% £12500 113 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική λογοτεχνία και κινηματογράφος BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
- - - £22350 - Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης