Lancaster University
Στατιστικά στοιχεία MSc
Lancaster University - Πανεπιστήμιο Lancaster

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η ανάλυση δεδομένων και τα στατιστικά μοντέλα υποστηρίζουν πολλές πτυχές του σύγχρονου κόσμου, από την επιστήμη και την τεχνολογία μέχρι τα οικονομικά και τις επιχειρήσεις. Μας επιτρέπουν να ξεπερνάμε ιατρικά, επιστημονικά, βιομηχανικά και κοινωνικά προβλήματα και η κατανόησή τους σε επίπεδο Μάστερ είναι επωφελής σε πολλές σταδιοδρομίες.

Το αναγνωρισμένο από τη Βασιλική Στατιστική Εταιρεία (RSS) μεταπτυχιακό μας πρόγραμμα συνδυάζει ένα μείγμα θεωρητικών σπουδών με εφαρμογές στον πραγματικό κόσμο. Κατά τη διάρκεια του έτους, θα αναπτύξετε προηγμένες στατιστικές δεξιότητες και γνώσεις, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε αυτά που μαθαίνετε στην πράξη και να αποκτήσετε πολύτιμη, πραγματική εμπειρία. Εκτός από την απόκτηση προηγμένων τεχνικών γνώσεων, θα αναπτύξετε επίσης δεξιότητες διαχείρισης έργων και επικοινωνίας. Μετά την αποφοίτησή σας, θα είστε σε ιδανική θέση για να ακολουθήσετε μια καριέρα ως στατιστικολόγος, έχοντας την πεποίθηση ότι μπορείτε να εφαρμόσετε τις αναλυτικές και προγραμματιστικές σας δεξιότητες σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Μια προσεκτικά δομημένη προσέγγιση θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε και να ενισχύσετε τις βασικές βασικές σας δεξιότητες τόσο στις κλασικές όσο και στις σύγχρονες στατιστικές μεθόδους και την εξαγωγή συμπερασμάτων πριν προχωρήσετε στις πιο προηγμένες και εξειδικευμένες ενότητες. Τα εξειδικευμένα μαθήματα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα στατιστικών θεμάτων που αντικατοπτρίζουν τόσο τους τομείς της ερευνητικής εμπειρογνωμοσύνης του Τμήματος όσο και τις απαιτήσεις των κορυφαίων εργοδοτών στατιστικολόγων. Θα λάβετε υποστήριξη στην επιλογή των εξειδικευμένων μαθημάτων που αντικατοπτρίζουν καλύτερα τα ενδιαφέροντα και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται για σταδιοδρομία στην ιατρική στατιστική μπορούν να ακολουθήσουν μια ιατρική πορεία που αποτελείται από μαθήματα στις κλινικές δοκιμές, στις αρχές της επιδημιολογίας, στην πολυεπίπεδη και διαχρονική ανάλυση δεδομένων και στην ανάλυση επιβίωσης και ιστορικού συμβάντων.

Παράλληλα με τις τεχνικές ενότητες, θα παρακολουθήσετε μια ενότητα για την ανάπτυξη βασικών μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων στον προγραμματισμό και τις επικοινωνίες. Ο προγραμματισμός, και η σίγουρη χρήση στατιστικού λογισμικού, επιτρέπει την ανάλυση μεγάλων και πολύπλοκων συνόλων δεδομένων, ενώ η επικοινωνία αποτελεί βασική δεξιότητα για όλους τους στατιστικολόγους, οι οποίοι πρέπει να είναι σε θέση να συνομιλούν με τα μέλη της ομάδας έργου, τα ενδιαφερόμενα μέρη και τους τελικούς χρήστες. Η έδρα σας θα βρίσκεται στο Τμήμα Μαθηματικών και Στατιστικής, όπου θα έχετε πρόσβαση σε εξειδικευμένο λογισμικό και εξοπλισμό. Θα έχετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε με μέλη του ακαδημαϊκού προσωπικού, τα οποία είναι όλοι τους ενεργοί στατιστικοί ερευνητές, και να συμμετάσχετε σε ερευνητικά colloquia και σεμινάρια του τμήματος, εφόσον το επιλέξετε.

Τέλος, κατά τη διάρκεια τριών μηνών, θα ολοκληρώσετε μια διπλωματική εργασία επιπέδου Μάστερ. Ένας στατιστικός ερευνητής, ο οποίος θα σας καθοδηγεί και θα σας υποστηρίζει καθ' όλη τη διάρκεια της περιόδου, θα επιβλέπει αυτό το ανεξάρτητο έργο. Θα σας συμβουλεύσει σχετικά με την κατεύθυνση του έργου, καθώς και θα σας καθοδηγήσει σχετικά με τις τεχνικές πτυχές της μοντελοποίησης, της ερμηνείας της ανάλυσης και της παρουσίασης της τελικής έκθεσης. Η εκπόνηση αυτής της διπλωματικής εργασίας θα σας επιτρέψει να συγκεντρώσετε και να εφαρμόσετε στην πράξη τις ειδικές δεξιότητες, γνώσεις και εμπειρίες που αποκτήσατε καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Αυτό θα οδηγήσει την κατανόηση της προχωρημένης στατιστικής πέρα από τη διδασκαλία στην τάξη και θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε μια λειτουργική κατανόηση της στατιστικής μεθοδολογίας και να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας στο να εργάζεστε ανεξάρτητα και να ηγείστε της στατιστικής κατεύθυνσης ενός έργου. Αυτή η εμπειρία θα είναι ανεκτίμητη καθώς θα προχωρήσετε στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

PGDip

Το PGDip στη Στατιστική ακολουθεί την ίδια δομή μαθημάτων με το διαπιστευμένο από τη Βασιλική Στατιστική Εταιρεία (RSS) πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών, αλλά χωρίς τη διπλωματική εργασία που αποτελεί το τελευταίο μέρος του έτους μεταπτυχιακών σπουδών. Όπως και στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα, το PGDip συνδυάζει ένα μείγμα θεωρητικής μελέτης με εφαρμογή στον πραγματικό κόσμο. Θα αναπτύξετε προηγμένες στατιστικές δεξιότητες και γνώσεις, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε αυτά που μαθαίνετε στην πράξη και να αποκτήσετε πολύτιμη, πραγματική εμπειρία. Εκτός από την απόκτηση προηγμένων τεχνικών γνώσεων, θα αναπτύξετε επίσης δεξιότητες διαχείρισης έργων και επικοινωνίας.

**Αξιολόγηση μέσω εργασιών, εξετάσεων και διπλωματικής εργασίας**

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 7.0
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees

Διαθέσιμη περιορισμένη χρηματοδότηση από το Πανεπιστήμιο.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςStatistics, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

2:1 Πτυχίο Hons (UK ή ισοδύναμο) σε αντικείμενο με έντονο μαθηματικό ή στατιστικό στοιχείο.

Μπορούμε επίσης να εξετάσουμε μη τυποποιημένους υποψηφίους, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες.

Ενδέχεται να σας ζητήσουμε να προσκομίσετε έναν αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών αγγλικής γλώσσας, ανάλογα με την εθνικότητά σας και το πού έχετε σπουδάσει στο παρελθόν.

Συνήθως απαιτείται εξέταση IELTS (Academic) με συνολική βαθμολογία τουλάχιστον 6,5 και τουλάχιστον 6,0 σε κάθε στοιχείο της εξέτασης. Εξετάζουμε επίσης και άλλα προσόντα αγγλικής γλώσσας.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Lancaster

Το Πανεπιστήμιο του Λάνκαστερ ιδρύθηκε το 1964 και βρίσκεται στο αγροτικό περιβάλλον του Λάνκαστερ. Η πανεπιστημιούπολη παρέχει μια σειρά από ανέσεις για τους φοιτητές της, όπως τράπεζες και ταχυδρομείο. Από ακαδημαϊκής άποψης, όλα τα μαθήματα και τα προγράμματα αυτού του πανεπιστημίου είναι διαπιστευμένα και εγκεκριμένα από το MARP, διασφαλίζοντας ότι τα προγράμματα σπουδών που παρέχονται εδώ είναι υψηλού επιπέδου. Όσον αφορά τις εγκαταστάσεις, οι φοιτητές έχουν πρόσβαση σε διάφορους χώρους μελέτης και αναψυχής που προορίζονται για τη βελτίωση της ευεξίας τους, όπως μαθήματα διαλογισμού και τάι τσι, καθώς και περιπάτους στο δάσος.

Λίστα με 452 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Lancaster - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Lancaster

προπτυχιακοί φοιτητές:
12595
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4065
:
16660
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Στατιστική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Things to know before you come to Lancaster University
 • Why did you come to Lancaster to study a postgraduate degree?
 • Things I wish I knew before coming to Lancaster University
 • 40 Questions with Lancaster University student Erin
 • My Favourite Spots in Lancaster

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μαθηματικά, επιχειρησιακή έρευνα και στατιστική με ένα έτος σπουδών στο εξωτερικό MMORS Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- - - £25450 £28200 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά με στατιστική Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- 5% 7% £29300 191 Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά και Στατιστική & Επιχειρησιακή Έρευνα MMath (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
- 5% 7% £20800 169 Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά, επιχειρησιακή έρευνα και στατιστική MMORS Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- - - £25450 £28200 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά και στατιστική επιστήμη Msci (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
81% 5% 10% £32100 200 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Στατιστική επιστήμη (Διεθνές πρόγραμμα) Msci (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
80% 5% 1% £35000 190 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά και Στατιστική MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
78% 0% 0% £26500 192 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά και Στατιστική MMath (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
82% 2% 4% £25540 160 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά, επιχειρησιακή έρευνα και στατιστική με ένα έτος επαγγελματικής πρακτικής άσκησης MMORS Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- - - £25450 £28200 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά και Στατιστική (4 έτη) MMath (Hons) Πανεπιστήμιο Durham
(Durham University)
75% 4% 5% £25900 207 Ντάραμ Oncampus πλήρους απασχόλησης