Durham University
Μαθηματικά και Στατιστική (4 έτη) MMath (Hons)
Durham University - Πανεπιστήμιο Durham

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 170 αποφοίτους Mathematics and Statistics (4 years) MMath (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Μαθηματικά από το Πανεπιστήμιο Durham για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Μαθηματικά.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
75 /100
170 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Μαθηματικά

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Μαθηματικά στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £31000 £34500 £44000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £28000 - £40000 £25500 - £42000 £32000 - £58000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Μαθηματικά (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £28132 £27924 £34556
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24483 - £33995 £22183 - £36218 £25816 - £46509

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αυτό το απαιτητικό πτυχίο οδηγεί τη μελέτη σας στα Μαθηματικά και τη Στατιστική σε επίπεδο Master. Αποτελεί την ιδανική επιλογή αν σκέφτεστε να κάνετε μεταπτυχιακές σπουδές ή μια καριέρα που απαιτεί υψηλού επιπέδου αριθμητικές δεξιότητες ή έρευνα.

Το MMath συνδυάζει μια ισχυρή μαθηματική βάση με τις τελευταίες εξελίξεις στη στατιστική και τη μηχανική μάθηση, ώστε να παρέχει τα θεμέλια που θα χρειαστείτε για να μπείτε σε ένα εργασιακό περιβάλλον με γνώμονα τα δεδομένα. Τα δύο πρώτα έτη ακολουθούν παρόμοια δομή με το BSc. Το ευρύτερο φάσμα των ενοτήτων που εισάγονται στα έτη 3 και 4 διερευνούν σε μεγαλύτερο βάθος πιο εξελιγμένες μαθηματικές και στατιστικές τεχνικές.

Το μάθημα εδρεύει σε μια ολοκαίνουργια εγκατάσταση, η οποία έχει κατασκευαστεί ειδικά για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες μάθησης, διδασκαλίας και μελέτης των φοιτητών του Τμήματος. Θα διδάσκεστε από μια ομάδα μαθηματικών και στατιστικολόγων με πλούσια εμπειρία στη βιομηχανία και την έρευνα. Το Τμήμα φιλοξενεί διάφορες ερευνητικές ομάδες με εξειδίκευση τόσο στα καθαρά όσο και στα εφαρμοσμένα μαθηματικά. Με πολλά μέλη της διδακτικής ομάδας να συμμετέχουν ενεργά στην έρευνα, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να συνδέσετε τη μάθηση με την τελευταία έρευνα με ξεχωριστούς και δημιουργικούς τρόπους.

Το πρώτο έτος αρχίζει με μια ευρεία εισαγωγή στα καθαρά και εφαρμοσμένα μαθηματικά, τη στατιστική και τις πιθανότητες και παρέχει μια καλή βάση για την εις βάθος μελέτη στα επόμενα έτη. Καθώς προχωράτε στο δεύτερο και τρίτο έτος, η έμφαση στη στατιστική αυξάνεται.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους ολοκληρώνετε μια εργασία διπλής ενότητας. Αυτό μπορεί να είναι το ατομικό σχέδιο στο οποίο θα ασχοληθείτε σε βάθος με έναν θεωρητικό τομέα ή ένα εφαρμοσμένο πρόβλημα. Εναλλακτικά, το έργο πρακτικής άσκησης είναι μια εργασία στατιστικής και μηχανικής μάθησης που βασίζεται σε ένα πρόβλημα τρίτου μέρους. Και τα δύο έργα μπορούν να πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με εξωτερικούς οργανισμούς, ώστε να προστεθεί πολύτιμο πλαίσιο πραγματικού κόσμου στο πτυχίο σας.

Έτος 1

Το πρώτο έτος περιλαμβάνει 100 υποχρεωτικές πιστωτικές μονάδες Μαθηματικών:

-Ανάλυση (20) -Υπολογισμός (20) -Γραμμική Άλγεβρα (20) -Δυναμική (10) -Πιθανότητες (10) -Προγραμματισμός (10) -Στατιστική (10)

Μαζί με άλλες 20 μονάδες.

Τα μαθήματα Μαθηματικών του πρώτου έτους επεκτείνουν και αναπτύσσουν θέματα που μπορεί να είναι γνωστά από το επίπεδο Α (ή ισοδύναμο), διευκολύνοντας τη μετάβαση στις πανεπιστημιακές σπουδές. Οι θεμελιώδεις στατιστικές μεθοδολογίες αναπτύσσονται από τις πρώτες αρχές στις ενότητες Στατιστική και Πιθανότητες, παρέχοντας μια μαθηματική γλώσσα και ένα συνεκτικό εννοιολογικό πλαίσιο με το οποίο θα δομηθούν οι μετέπειτα εξελίξεις. Άλλες ενότητες σας εφοδιάζουν με τα βασικά μαθηματικά εργαλεία που απαιτούνται για περαιτέρω σπουδές.

Έτος 2

Στο δεύτερο έτος, θα παρακολουθήσετε τέσσερα υποχρεωτικά μαθήματα (60 μονάδες):

-Ανάλυση σε πολλές μεταβλητές (20) -Στατιστική συμπερασματολογία (20) -Επιστήμη δεδομένων και στατιστική πληροφορική (10) -Στατιστική μοντελοποίηση (10)

Μαζί με άλλες 60 πιστωτικές μονάδες που μπορούν να επιλεγούν από ένα ευρύ φάσμα.

Οι τέσσερις υποχρεωτικές ενότητες θα σας εφοδιάσουν με τα κεντρικά μαθηματικά, συμπερασματικά, μοντελοποιητικά και υπολογιστικά εργαλεία που απαιτούνται για τη σύγχρονη στατιστική και τη μηχανική μάθηση, καθώς και με σημαντικά ζητήματα όπως η διακυβέρνηση δεδομένων. Περαιτέρω ενότητες σας επιτρέπουν να διευρύνετε ή να εμβαθύνετε τις γνώσεις σας σε συγκεκριμένα θέματα ή τεχνικές.

Έτος 3

Στο τρίτο έτος, επιλέγετε από μια σειρά θεματικών ενοτήτων σε θέματα κεντρικής σημασίας για τη σύγχρονη στατιστική και τη μηχανική.

Έτος 4

Στο τέταρτο έτος, θα παρακολουθήσετε μια ενότητα έργου-ορόσημου 40 πιστωτικών μονάδων, η οποία εξετάζει σε ιδιαίτερο βάθος έναν θεωρητικό τομέα ή ένα εφαρμοσμένο πρόβλημα. Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, αυτό μπορεί να γίνει σε συνεργασία με μια εταιρεία ή άλλο οργανισμό. Για τις υπόλοιπες 80 πιστωτικές μονάδες, επιλέγετε από μια σειρά μαθημάτων που εστιάζουν σε θέματα τρέχοντος ερευνητικού ενδιαφέροντος.

Έτος τοποθέτησης

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Mathematics and Statistics (4 years) MMath (Hons) από Πανεπιστήμιο Durham

24% Διδάσκοντες επαγγελματίες
19% Στοιχειώδη επαγγέλματα
17% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
13% Διοικητικά επαγγέλματα
6% Γραμματεία και συναφή επαγγέλματα
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
4% Επαγγελματίες της θεραπείας
3% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
2% Επαγγελματίες νοσηλευτές
1% Επαγγελματίες της θεραπείας

Χρησιμοποιούμε ένα συνδυασμό μεθόδων για την αξιολόγηση των διαφόρων ενοτήτων, οι οποίες περιλαμβάνουν γραπτές εξετάσεις, εξετάσεις μέσω υπολογιστή, εκθέσεις εργασίας και παρουσιάσεις εργασιών. Στο τελευταίο έτος ολοκληρώνετε επίσης μια εμπεριστατωμένη εργασία, η οποία αξίζει το ένα τρίτο της βαθμολογίας σας στο τελευταίο έτος.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Μαθηματικά

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Συνήθως περιλαμβάνει τη Χημεία και τη Βιολογία. Απαιτούνται επίσης κανονικά δύο Advanced Highers (τουλάχιστον A/B) που περιλαμβάνουν Βιολογία ή/και Χημεία. Εάν μόνο μία από τις επιστήμες Βιολογία και Χημεία προσφέρεται στο Advanced Higher, απαιτείται βαθμός Α στην εν λόγω επιστήμη. Οι υποψήφιοι που προσφέρουν μόνο ένα από τα μαθήματα Χημείας και Βιολογίας στο Higher απαιτείται να εξεταστούν στο τελευταίο έτος μαζί με το Advanced Higher στο πρώτο, και να επιτύχουν βαθμούς A τόσο στο Advanced Higher όσο και στο Higher. Τα Αγγλικά και τα Μαθηματικά πρέπει να έχουν βαθμό 2 Standard Grade (ή ισοδύναμο Intermediate 2). Τα σκωτσέζικα προσόντα μπορούν να εξεταστούν σε περισσότερες από μία συνεδριάσεις.

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

104 -112 βαθμοί UCAS Παραστατικές τέχνες ή παρόμοιο αντικείμενο. Εάν δεν έχουν σπουδάσει σχετικά θέματα, η προσωπική δήλωση πρέπει να δείχνει ότι έχουν παραστατικό/δραματικό/κωμωδικό/μεσικό υπόβαθρο/εμπειρία.

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Irish Leaving Certificate: Ιρλανδικό πιστοποιητικό αποφοίτησης: Αποδεκτό μόνο του και σε συνδυασμό με άλλα προσόντα

Εξετάζουμε μια σειρά από προσόντα OCR που ισοδυναμούν με 3 A Levels, ή σε συνδυασμό με A Levels ή άλλα προσόντα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το επίπεδο A Level στις θετικές επιστήμες (ή ισοδύναμο προσόν) με βαθμό Β. Μπορούμε επίσης να θεωρήσουμε τις σχετικές ενότητες του OCR Cambridge Technical ως ισοδύναμο του A Level Science.

Πρέπει να περιλαμβάνει: D3 στα Μαθηματικά D3 στη Φυσική

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 4.5
  • Foundation
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςMathematics and Statistics (4 years), MMath (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Μαθηματικά και Στατιστική (4 έτη) MMath (Hons)

Ιρλανδία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
EU £25900 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Διεθνή £25900 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα για το ακαδημαϊκό έτος 2024/25 δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί, θα εμφανίζονται εδώ μόλις εγκριθούν.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Durham στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Durham σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Μαθηματικά

  • #9 
  • #11 
  Μαθηματικά
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #13 
  • #19 
  Μαθηματικά
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #9 
  • #151 
  Μαθηματικά

  [Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2023]
  • #16 
  • #201 
  Μαθηματικά

  [Δημοσίευση 10 Απριλίου, 2024]
  • #15 
  • #451 
  Μαθηματικά
  NTU Κατατάξεις ανά Θέμα
  [Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 38 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Durham

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Durham

Το Πανεπιστήμιο του Durham (DU) ιδρύθηκε το 1832 και βρίσκεται στην καθεδρική πόλη του Durham, στη βορειοανατολική Αγγλία. Το DU είναι υπερήφανο που διαθέτει πολυάριθμα γνωστικά πεδία που κατατάσσονται μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο σύμφωνα με την QS, καθώς και για τον εξαιρετικά μεγάλο κατάλογο μαθημάτων χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα που μπορούν να περιμένουν οι φοιτητές. Εκτός από τις εντυπωσιακές ακαδημαϊκές ευκαιρίες που προσφέρονται, οι φοιτητές μπορούν επίσης να προσβλέπουν σε πολυάριθμες αθλητικές, μουσικές και καλλιτεχνικές εξωσχολικές δραστηριότητες στο χώρο του πανεπιστημίου.

Λίστα με 211 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Durham - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Durham

προπτυχιακοί φοιτητές:
17140
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4365
:
21505
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Στατιστική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Durham University: A day in the life
 • HT Top 10 things about being a student at Durham University
 • What is your favourite thing about Durham?
 • Ustinovian leavers: “Advice to new students”
 • What I wish I'd known before coming to Durham

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

College allocation pending
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μαθηματικά, επιχειρησιακή έρευνα και στατιστική με ένα έτος σπουδών στο εξωτερικό MMORS Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- - - £25450 £28200 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά με στατιστική Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- 5% 7% £29300 191 Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά και Στατιστική & Επιχειρησιακή Έρευνα MMath (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
- 5% 7% £20800 169 Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά, επιχειρησιακή έρευνα και στατιστική MMORS Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- - - £25450 £28200 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά και στατιστική επιστήμη Msci (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
81% 5% 10% £32100 200 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Στατιστική επιστήμη (Διεθνές πρόγραμμα) Msci (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
80% 5% 1% £35000 190 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά και Στατιστική MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
78% 0% 0% £26500 192 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά και Στατιστική MMath (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
82% 2% 4% £25540 160 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά, επιχειρησιακή έρευνα και στατιστική με ένα έτος επαγγελματικής πρακτικής άσκησης MMORS Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- - - £25450 £28200 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά και Στατιστική (4 έτη) MMath (Hons) Πανεπιστήμιο Durham
(Durham University)
75% 4% 5% £25900 207 Ντάραμ Oncampus πλήρους απασχόλησης