Kingston University
Working with Children and Young People BA
Kingston University - Πανεπιστήμιο Kingston

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 15 αποφοίτους του προγράμματος Working with Children and Young People BA στο Πανεπιστήμιο Kingston για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Κοινωνική εργασία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
65 /100
15 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Κοινωνική εργασία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Κοινωνική εργασία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £33000 £29000 £33500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £29000 - £35000 £22500 - £34500 £25500 - £39000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Κοινωνική εργασία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £30015 £25673 £28318
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £26326 - £32479 £17553 - £31318 £19029 - £35340

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Working with Children and Young People BA από Πανεπιστήμιο Kingston

20% Διδάσκοντες επαγγελματίες
20% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
10% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Γραμματεία και συναφή επαγγέλματα
5% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας

Η αξιολόγηση περιλαμβάνει δοκίμια, χαρτοφυλάκια, αφίσες και παρουσιάσεις.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

We welcome a wide range of qualifications and qualification combinations. We assess each application individually, taking in to account any experience and skills you may have in your chosen field. Don't worry if you can't see your specific qualification listed, just contact our team of experts

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

120 μονάδες στο επίπεδο 4 και 120 μονάδες στο επίπεδο 5. Συνολικός μέσος όρος βαθμολογίας 60% χωρίς αποτυχημένες ή παραπεμπόμενες ενότητες.

Σχετικό πτυχίο HND ή βασικό πτυχίο στους τομείς της Διοίκησης Μάρκετινγκ, της Διοίκησης Επιχειρήσεων, των Οικονομικών και των Επιχειρήσεων, με 240 πιστωτικές μονάδες.

Συνήθως περιλαμβάνει τη Χημεία και τη Βιολογία. Απαιτούνται επίσης κανονικά δύο Advanced Highers (τουλάχιστον A/B) που περιλαμβάνουν Βιολογία ή/και Χημεία. Εάν μόνο μία από τις επιστήμες Βιολογία και Χημεία προσφέρεται στο Advanced Higher, απαιτείται βαθμός Α στην εν λόγω επιστήμη. Οι υποψήφιοι που προσφέρουν μόνο ένα από τα μαθήματα Χημείας και Βιολογίας στο Higher απαιτείται να εξεταστούν στο τελευταίο έτος μαζί με το Advanced Higher στο πρώτο, και να επιτύχουν βαθμούς A τόσο στο Advanced Higher όσο και στο Higher. Τα Αγγλικά και τα Μαθηματικά πρέπει να έχουν βαθμό 2 Standard Grade (ή ισοδύναμο Intermediate 2). Τα σκωτσέζικα προσόντα μπορούν να εξεταστούν σε περισσότερες από μία συνεδριάσεις.

Τα AS Maths και AS Physics με βαθμό C γίνονται δεκτά μόνο για την κάλυψη των απαιτήσεων του αντικειμένου. Δεν γίνονται δεκτοί βαθμοί UCAS από βαθμούς AS.

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

σε σχετικό αντικείμενο και βαθμό Β στο επίπεδο A στην κατάλληλη γλώσσα για την πορεία γλωσσών προχωρημένου επιπέδου. Για τη γλωσσική διαδρομή αρχαρίων δεν υπάρχει απαίτηση γλώσσας, αλλά μόνο μία γλώσσα μπορεί να μελετηθεί σε επίπεδο αρχαρίων.

σε ένα σχετικό θέμα συν έναν βαθμό Β σε επίπεδο A σε ένα θέμα που βασίζεται σε έκθεση. Εάν τα γαλλικά εξεταστούν στο επίπεδο A απαιτείται βαθμός B.

Στους μαθητές του A Level που λαμβάνουν επίσης το Extended Project Qualification (EPQ) θα γίνει μια εναλλακτική προσφορά για τους βαθμούς του A Level ΑΒΒ, για να συμπεριλάβουν ένα καθαρό επιστημονικό μάθημα, συν βαθμό Α στο EPQ. Κατά περίπτωση, απαιτείται επιτυχία στις πρακτικές ασκήσεις του επιστημονικού αντικειμένου. Οι γενικές σπουδές, η κριτική σκέψη και η χρήση των μαθηματικών αποκλείονται για την εισαγωγή.

Προσφέρουμε πρόσβαση σε μαθήματα BSc μόνο από αυτή τη διαδρομή. Παρακαλούμε ανατρέξτε στις προϋποθέσεις εισαγωγής για τα μαθήματα BSc. Εάν χρειάζεστε περαιτέρω διευκρινίσεις σχετικά με την αποδοχή αυτού του τίτλου σπουδών, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με την Ομάδα Εισαγωγών του Τμήματος.

Επικοινωνήστε με το σχολείο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους αποδεκτούς συνδυασμούς μαθημάτων και προσόντων. Απαιτήσεις GCSE - Αγγλικά και Μαθηματικά βαθμός C (αριθμητικός βαθμός 4)

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Συνδυασμός με άλλα προσόντα επιπέδου 3 για την επίτευξη τουλάχιστον 112 μορίων

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Irish Leaving Certificate: Ιρλανδικό πιστοποιητικό αποφοίτησης: Αποδεκτό μόνο του και σε συνδυασμό με άλλα προσόντα

Με αυτό το BTEC θα πρέπει επίσης να επιτύχετε βαθμούς ΒΒ σε δύο μαθήματα A Level.

Εξετάζουμε μια σειρά από προσόντα OCR που ισοδυναμούν με 3 A Levels, ή σε συνδυασμό με A Levels ή άλλα προσόντα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το επίπεδο A Level στις θετικές επιστήμες (ή ισοδύναμο προσόν) με βαθμό Β. Μπορούμε επίσης να θεωρήσουμε τις σχετικές ενότητες του OCR Cambridge Technical ως ισοδύναμο του A Level Science.

σε σχετικό αντικείμενο συν βαθμούς A level BB με τουλάχιστον ένα θέμα που βασίζεται σε έκθεση. Εάν τα γαλλικά έχουν εξεταστεί σε επίπεδο A, απαιτείται βαθμός B.

Προσφέρουμε πρόσβαση σε μαθήματα BSc μόνο από αυτή τη διαδρομή. Παρακαλούμε ανατρέξτε στις προϋποθέσεις εισόδου για τα μαθήματα BSc που προσφέρουμε. Εάν χρειάζεστε περαιτέρω διευκρινίσεις σχετικά με την αποδοχή αυτού του τίτλου σπουδών, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με την Ομάδα Εισαγωγών του Τμήματος.

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής βασίζονται στην απόκτηση του πλήρους Technical Extended Certificate με βαθμό D, καθώς και δύο A-levels με βαθμό AA, συμπεριλαμβανομένου τουλάχιστον ενός επιστημονικού αντικειμένου.

Συνδυασμός με άλλα προσόντα επιπέδου 3 για την επίτευξη τουλάχιστον 112 δασμολογικών μονάδων

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

    • 6.5
    • All other courses
    • 6.0
    • Foundation / Pathway Courses
    • 6.5
    • Graduate Degrees
    • 6.5
    • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςWorking with Children and Young People, BA, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Working with Children and Young People BA

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Για τα διεθνή τέλη, παρακαλούμε επισκεφθείτε:

**

Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του φορέα παροχής μαθημάτων για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόσθετο κόστος των μαθημάτων.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Αυγούστου 2026

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

UCAS application code:

L590

#52
University Guru Meta Ranking
του Πανεπιστήμιο Kingston

μεταξύ 379 πανεπιστημίων σε Αγγλία
με βάση 23 διαφορετικές κατατάξεις

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Kingston στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Kingston σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

    • #22 
    • #30 
    Κοινωνική εργασία

    [Δημοσίευση 07 Σεπτεμβρίου, 2024]
    • #41 
    • #48 
    Κοινωνική εργασία
    CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
    [Δημοσίευση 14 Μαΐου, 2024]

Προβολή του συνόλου των 23 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Kingston

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Kingston

Το Πανεπιστήμιο Kingston ιδρύθηκε το 1899 και βρίσκεται στην αγροτική και προαστιακή πόλη Kingston upon Thames του Λονδίνου. Οι τέσσερις πανεπιστημιουπόλεις του πανεπιστημίου βρίσκονται μέσα και γύρω από το κέντρο της πόλης, ενώ ένα δωρεάν λεωφορείο βοηθά τους φοιτητές να φτάσουν εκεί. Αυτό το πανεπιστήμιο προσφέρει αυτό που αποκαλείται διαμονή Flexi-stay, η οποία επιτρέπει στους φοιτητές να κλείνουν δωμάτια στις φοιτητικές εστίες τους για περιόδους κατά τις οποίες αναμένεται να μελετήσουν εξαιρετικά σκληρά.

Λίστα με 307 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Kingston - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Kingston

προπτυχιακοί φοιτητές:
12155
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4525
:
16680
  • Kingston University - meet our international students!
  • What is Kingston University really like? | Student Q&A
  • Kingston alumna Parinita talks about student life at Kingston University
  • International Student Vlogger: Experiences at Kingston University
  • International Student Vlogger: Why I chose Kingston University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
University of Cumbria logo Children and Young People's Health and Wellbeing BSc Πανεπιστήμιο της Cumbria
(University of Cumbria)
100% 0% 15% £13250 - Καρλάιλ
Oncampus πλήρους απασχόλησης
University of Wales logo Gwaith gyda Phobl Ifanc BA (Hons) Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
87% 5% 20% £13500 - Κάρντιφ
Oncampus πλήρους απασχόλησης
Liverpool Hope University logo Early Childhood and Marketing (with Foundation Year) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
74% 5% 15% £12500 - Λίβερπουλ
Oncampus πλήρους απασχόλησης
Liverpool Hope University logo Early Childhood and Social Care (with Foundation Year) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
85% 0% 5% £12500 - Λίβερπουλ
Oncampus πλήρους απασχόλησης
Liverpool Hope University logo Early Childhood and Education (with Foundation Year) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
74% 3% 9% £12500 - Λίβερπουλ
Oncampus πλήρους απασχόλησης
York St John University logo Children, Young People and Society with Foundation Year BA (Hons) Πανεπιστήμιο York St John
(York St John University)
91% 5% 10% £14000 112 Γιορκ
Oncampus πλήρους απασχόλησης
Liverpool Hope University logo Childhood & Youth and English Language (with Foundation Year) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
81% 10% 5% £12500 121 Λίβερπουλ
Oncampus πλήρους απασχόλησης
Liverpool Hope University logo Childhood & Youth and Film & Visual Culture BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
72% 10% 5% £12500 117 Λίβερπουλ
Oncampus πλήρους απασχόλησης
Liverpool Hope University logo Early Childhood and Health & Wellbeing BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
86% 0% 10% £12500 - Λίβερπουλ
Oncampus πλήρους απασχόλησης
University of Portsmouth logo Childhood and Youth Studies BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
79% 5% 10% £17200 - Πόρτσμουθ
Oncampus πλήρους απασχόλησης

Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με Working with Children and Young People BA του Πανεπιστήμιο Kingston

  • Ο διάμεσος μισθός των αποφοίτων αυτού του προγράμματος ήταν £33000 15 μήνες μετά την αποφοίτηση, £29000 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση και £33500 μετά την αποφοίτηση.

  • Διδάσκοντες επαγγελματίες (20%), Στοιχειώδη επαγγέλματα (20%), Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας (10%), Διοικητικά επαγγέλματα (10%)

  • 15 απόφοιτοι βαθμολόγησαν το πρόγραμμα σπουδών με 65. Αυτό σημαίνει ότι το 65% των αποφοίτων δήλωσαν ότι ήταν ικανοποιημένοι ή πολύ ικανοποιημένοι από το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών. Δείτε πιο πάνω τις λεπτομερείς αξιολογήσεις και πώς αυτές συγκρίνονται με τους μέσους όρους σε άλλα πανεπιστήμια.

  • Working with Children and Young People BA διδάσκεται στην πανεπιστημιούπολη και δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά στο Πανεπιστήμιο Kingston.

  • Είναι συγκριτικά εύκολο να γίνετε δεκτοί για αυτό το μάθημα. Οι φοιτητές που έγιναν δεκτοί είχαν μέση βαθμολογία UCAS tariff , η οποία είναι μεταξύ των 22.47% χαμηλότερων μεταξύ όλων των φοιτητών Σπουδές Παιδικής Ηλικίας και Νέων στο Ηνωμένο Βασίλειο.