Kingston University
Αθλητισμός και Επιστήμη της Άσκησης BSc (Hons)
Kingston University - Πανεπιστήμιο Kingston

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 20 αποφοίτους Sport and Exercise Science BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Επιστήμες Αθλητισμού και Άσκησης από το Πανεπιστήμιο Kingston για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Επιστήμες Αθλητισμού και Άσκησης.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
81 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιστήμες Αθλητισμού και Άσκησης

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Επιστήμες Αθλητισμού και Άσκησης στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24000 £22500 £31000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £26000 £18500 - £27500 £26000 - £40500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιστήμες Αθλητισμού και Άσκησης (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22438 £20448 £24818
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18849 - £25991 £15981 - £24541 £19498 - £30391

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το πρόγραμμα Sport Science του Kingston University προσφέρει μια διεπιστημονική προσέγγιση που ενισχύει τη γνώση και την κατανόηση των βασικών επιστημονικών κατευθύνσεων της επιστήμης του αθλητισμού και της άσκησης. Το πρόγραμμα αυτό είναι εγκεκριμένο από τη Βρετανική Ένωση Επιστημών Αθλητισμού και Άσκησης (BASES) και το CIMSPA και παράλληλα με τις σπουδές σας κατά το πρώτο έτος θα αποκτήσετε προσόντα βοηθού προπονητή.

Σε όλα τα έτη σπουδών, βασική εστίαση του προγράμματος είναι η ανάπτυξη εργαστηριακών δεξιοτήτων στα ειδικά διαμορφωμένα εργαστήριά μας για την επιστήμη του αθλητισμού και της άσκησης. Θα έχετε πρόσβαση σε τεχνολογία αιχμής και εξοπλισμό για να αναπτύξετε την κατανόηση των φυσιολογικών, εμβιομηχανικών, ψυχολογικών και αναλυτικών προσεγγίσεων της Αθλητικής Επιστήμης.

Έχουμε σχεδιάσει "πραγματικές" αξιολογήσεις για να αναπτύξετε τις βασικές δεξιότητες που χρειάζεστε για να επιτύχετε σε εφαρμοσμένα περιβάλλοντα αθλητισμού και άσκησης στη μελλοντική σας καριέρα.

Η διδασκαλία μας βασίζεται στην έρευνα, διασφαλίζοντας ότι τα θέματα και το περιεχόμενο είναι επικαιροποιημένα και προσφέρουν μια σύγχρονη κατανόηση της Αθλητικής Επιστήμης.

Λόγοι για να επιλέξετε το Kingston

 • Το μάθημα αυτό έχει εγκριθεί από τη Βρετανική Ένωση Επιστημών Αθλητισμού και Άσκησης (BASES).
 • Θα αποκτήσετε το δίπλωμα CIMSPA Coaching Assistant μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του πρώτου έτους.
 • Θα έχετε πρόσβαση σε εξελιγμένο εξοπλισμό για να μετράτε τις αντιδράσεις των αθλητών στην άσκηση και να αναλύετε τις αθλητικές κινήσεις και δεξιότητες.
 • Η δέσμευσή μας για διδασκαλία υψηλής ποιότητας έχει αναγνωριστεί με τη χρυσή αξιολόγηση του Teaching Excellence Framework (TEF). Το Πανεπιστήμιο έλαβε συνολική βαθμολογία Gold, καθώς και χρυσό βραβείο στις δύο νέες κατηγορίες του πλαισίου για την εμπειρία των φοιτητών και τα αποτελέσματα για τους φοιτητές.

Σχετικά με αυτό το μάθημα

Είστε παθιασμένοι με τον αθλητισμό και την άσκηση; Θα σας άρεσε μια καριέρα όπου θα εργάζεστε για τη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης, της φυσικής κατάστασης και της υγείας των ανθρώπων; Υπάρχουν ολοένα και περισσότερες ευκαιρίες για αθλητικούς επιστήμονες να συνεργαστούν με αθλητές ή να διεξάγουν έρευνα.

Αυτό το πρακτικό μάθημα μελετά την επιστήμη που διέπει την αθλητική συμμετοχή και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να βελτιωθεί η απόδοση του σώματος. Τα θέματα περιλαμβάνουν ανατομία, εμβιομηχανική, διατροφή, φυσιολογία και ψυχολογία, με διδασκαλία βασισμένη στην έρευνα που συνδέει την τρέχουσα γνώση με την πρακτική του κλάδου. Θα μάθετε να παρακολουθείτε και να αξιολογείτε την υγεία, τη φυσική κατάσταση και την απόδοση. Θα είστε σε θέση να προσαρμόσετε τις σπουδές σας στα δικά σας ενδιαφέροντα και τους επαγγελματικούς σας στόχους. Υπάρχει η δυνατότητα μελέτης αθλητικών τραυματισμών και εκπόνησης εργασίας/διπλωματικής εργασίας σε επιλεγμένο θέμα.

Μελλοντικές δεξιότητες

Ενσωματωμένες σε κάθε πρόγραμμα σπουδών και σε όλη την εμπειρία του Kingston, οι μελλοντικές δεξιότητες θα παίξουν ρόλο στη διαμόρφωσή σας ώστε να γίνετε ένας απόφοιτος με μέλλον, παρέχοντάς σας τις δεξιότητες που εκτιμούν περισσότερο οι εργοδότες, όπως η επίλυση προβλημάτων, η ψηφιακή ικανότητα και η προσαρμοστικότητα.

Καθώς προχωράτε στο πτυχίο σας, θα μάθετε να περιηγείστε, να εξερευνάτε και να εφαρμόζετε αυτές τις μεταπτυχιακές δεξιότητες, μαθαίνοντας να αποδεικνύετε και να εκφράζετε στους εργοδότες πώς οι μελλοντικές δεξιότητες σας δίνουν το πλεονέκτημα.

Στο Πανεπιστήμιο Kingston, δεν συμβαδίζουμε απλώς με την αλλαγή, αλλά τη δημιουργούμε.

Ευκαιρίες καριέρας

Υπάρχουν ευκαιρίες στη διαχείριση αθλητικών δραστηριοτήτων, στην αναψυχή και στην υγεία και τη φυσική κατάσταση στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Αναγνωρισμένο από τη Βρετανική Ένωση Επιστημών Αθλητισμού και Άσκησης (BASES) για τους σκοπούς της έγκρισης από το BASES Undergraduate Endorsement Scheme (BUES).

Εγκρίθηκε από το Chartered Institute for the Management of Sport and Physical Activity (CIMSPA).

Αναγνωρισμένο από τη Βρετανική Ένωση Επιστημών Αθλητισμού και Άσκησης (BASES) για τους σκοπούς της έγκρισης από το BASES Undergraduate Endorsement Scheme (BUES).

Εγκρίθηκε από το Chartered Institute for the Management of Sport and Physical Activity (CIMSPA).

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Sport and Exercise Science BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Kingston

25% Επαγγέλματα αθλητισμού και γυμναστικής
15% Επαγγελματίες που ασχολούνται με τη διδασκαλία και την παιδική φροντίδα
10% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Το μάθημα χρησιμοποιεί ένα ευρύ φάσμα μεθόδων διδασκαλίας και μάθησης που θα σας επιτρέψουν να ασχοληθείτε ενεργά καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος. Η διδασκαλία και η μάθηση θα επικεντρωθούν στην ανάπτυξη ακαδημαϊκών δεξιοτήτων και στη χρήση στρατηγικών διδασκαλίας βασισμένων στην έρευνα. Οι μέθοδοι διδασκαλίας και μάθησης είναι προσεκτικά σχεδιασμένες ώστε να ταιριάζουν στο περιεχόμενο και τα μαθησιακά αποτελέσματα της ενότητας - συνήθως χρησιμοποιούνται διαλέξεις στα πρώτα μέρη των ενοτήτων για να διασφαλιστεί ότι έχετε τις βασικές γνώσεις σχετικά με την ενότητα. Μέσω μιας ποικιλίας σεμιναρίων που βασίζονται σε ομάδες και ατομικά και πρακτικών εργαστηριακών συνεδριών, σας δίνεται στη συνέχεια η ευκαιρία να αναπτύξετε πιο ατομικά ενδιαφέροντα για να αναπτύξετε προσωπικές και βασικές δεξιότητες. Θα χρησιμοποιηθούν διάφορες μέθοδοι αξιολόγησης για να μπορέσετε να αποδείξετε την απόκτηση των γνώσεων και των δεξιοτήτων σας. Αυτές περιλαμβάνουν (αλλά δεν περιορίζονται σε αυτές): πρακτική ικανότητα, γραπτές εργασίες, προφορικές παρουσιάσεις, τεστ στην τάξη, MCQs, εξετάσεις, εργαστηριακές εκθέσεις και παρουσιάσεις αφίσας. Το σύστημα αξιολόγησης για κάθε ενότητα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχει διαμορφωτικές ευκαιρίες που σας επιτρέπουν να εξασκηθείτε και να λάβετε αξιολογήσεις της απόδοσής σας για την προετοιμασία της συνοπτικής αξιολόγησης.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 6.0
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςSport and Exercise Science, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Αθλητισμός και Επιστήμη της Άσκησης BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Για τα διεθνή τέλη, παρακαλούμε επισκεφθείτε:

**

Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του παρόχου μαθημάτων για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόσθετο κόστος των μαθημάτων.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Kingston στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Kingston σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Αθλητική Επιστήμη

  • #58 
  • #74 
  Αθλητική Επιστήμη
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 24 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Kingston

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Kingston

Το Πανεπιστήμιο Kingston ιδρύθηκε το 1899 και βρίσκεται στην αγροτική και προαστιακή πόλη Kingston upon Thames του Λονδίνου. Οι τέσσερις πανεπιστημιουπόλεις του πανεπιστημίου βρίσκονται μέσα και γύρω από το κέντρο της πόλης, ενώ ένα δωρεάν λεωφορείο βοηθά τους φοιτητές να φτάσουν εκεί. Αυτό το πανεπιστήμιο προσφέρει αυτό που αποκαλείται διαμονή Flexi-stay, η οποία επιτρέπει στους φοιτητές να κλείνουν δωμάτια στις φοιτητικές εστίες τους για περιόδους κατά τις οποίες αναμένεται να μελετήσουν εξαιρετικά σκληρά.

Λίστα με 307 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Kingston - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Kingston

προπτυχιακοί φοιτητές:
12155
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4525
:
16680
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Επιστήμες Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • International Student Vlogger: Why I chose Kingston University
 • Kingston University - meet our international students!
 • What is Kingston University really like? | Student Q&A
 • Kingston alumna Parinita talks about student life at Kingston University
 • International Student Vlogger: Experiences at Kingston University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Υγεία, Διατροφή και Επιστήμη της Άσκησης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £15000 £16125 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αθλητισμός και Επιστήμη της Άσκησης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan
(Cardiff Metropolitan University)
69% 1% 6% £15000 £16000 150 Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά και Επιστήμη του Αθλητισμού και της Άσκησης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
84% 0% 20% £12500 122 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αθλητισμός και Επιστήμη της Άσκησης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bournemouth
(Bournemouth University)
100% 5% 17% £17800 138 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Media &- Επικοινωνίες και Επιστήμη του Αθλητισμού και της Άσκησης (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
84% 0% 20% £12500 121 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη του αθλητισμού και της άσκησης (με ολοκληρωμένο έτος στη βιομηχανία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
82% 5% 10% £18830 112 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική και Επιστήμη του Αθλητισμού και της Άσκησης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
85% 0% 20% £12500 116 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνική φροντίδα και επιστήμη του αθλητισμού και της άσκησης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
84% 0% 20% £12500 130 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νηπιαγωγός και Επιστήμη του Αθλητισμού και της Άσκησης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
84% 0% 20% £12500 122 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική γραφή και επιστήμη του αθλητισμού και της άσκησης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
84% 0% 20% £12500 118 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης