Durham University
Μεταπτυχιακό στην Επιστήμη Δεδομένων (Ψηφιακές Ανθρωπιστικές Επιστήμες) MSc (PG)
Durham University - Πανεπιστήμιο Durham

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 15 αποφοίτους του προγράμματος Master of Data Science (Digital Humanities) MSc (PG) στο Πανεπιστήμιο Durham για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Ανθρωπολογία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
79 /100
15 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Ανθρωπολογία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Ανθρωπολογία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26500 £27000 £33000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22000 - £32500 £21000 - £32000 £23000 - £45500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Ανθρωπολογία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £22450 £26876
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21000 - £28000 £16925 - £28392 £20314 - £34845

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το Master of Data Science (Digital Humanities) είναι ένα πρόγραμμα μετατροπής με σκληρό πυρήνα την επιστήμη των δεδομένων, που αποσκοπεί στην παροχή εκπαίδευσης μεταπτυχιακού επιπέδου πλούσιας στην ουσία της επιστήμης των δεδομένων για φοιτητές που κατέχουν πρώτο πτυχίο στις ανθρωπιστικές επιστήμες. Παντού γύρω μας παράγονται και συλλέγονται τεράστιες ποσότητες ολοένα και πιο σύνθετων δεδομένων, για παράδειγμα από κινητές συσκευές, κάμερες, αυτοκίνητα, σπίτια, γραφεία, πόλεις και δορυφόρους. Οι επιχειρήσεις, η έρευνα, η κυβέρνηση, οι κοινότητες και οι οικογένειες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα δεδομένα για να λάβουν τεκμηριωμένες και ορθολογικές αποφάσεις που οδηγούν σε καλύτερα αποτελέσματα. Είναι αδύνατο για ένα άτομο ή μια ομάδα ατόμων να παρακολουθεί όλα τα σχετικά δεδομένα: είναι απλά πάρα πολλά. Η επιστήμη των δεδομένων μας επιτρέπει να αναλύουμε αποτελεσματικά και αποδοτικά μεγάλες ποσότητες δεδομένων και, ως εκ τούτου, έχει γίνει ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς σταδιοδρομίας.

Παλαιότερα, η επιστήμη των δεδομένων ήταν υπόθεση των ειδικών στα μαθηματικά και την επιστήμη των υπολογιστών, αλλά η εμφάνιση νέων τεχνικών και η αύξηση της υπολογιστικής ισχύος σημαίνει ότι είναι πλέον εφικτό και για μη ειδικούς να μάθουν πώς να έχουν πρόσβαση, να καθαρίζουν, να αναλύουν και να απεικονίζουν σύνθετα δεδομένα. Έτσι, υπάρχει μια αυξανόμενη ευκαιρία για όσους έχουν ήδη γνώσεις σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα ή κλάδο, και οι οποίοι είναι επομένως σε θέση να αντιληφθούν το πλήρες νόημα και τη σημασία των δεδομένων στον τομέα τους, να μπορούν να αναλάβουν οι ίδιοι την έξυπνη ανάλυση δεδομένων. Ο συνδυασμός της πρωτογενούς γνώσης του τομέα με την εξειδίκευση στην εξαγωγή σχετικών πληροφοριών από τα δεδομένα θα δώσει σε όσους διαθέτουν αυτή τη "διπλή απειλή" ένα σημαντικό πλεονέκτημα απασχόλησης.

Οι εισαγωγικές ενότητες έχουν σχεδιαστεί για να φέρουν τους φοιτητές που είναι εντελώς αρχάριοι και δεν απαιτούν προηγούμενες γνώσεις μαθηματικών ή προγραμματισμού σε επαφή με το υπόβαθρο που είναι απαραίτητο για την επιστήμη των δεδομένων. Αυτό γίνεται με βάση την ανάγκη για γνώση, εστιάζοντας στην κατανόηση στην πράξη και όχι στην αφηρημένη θεωρία. Οι βασικές ενότητες της Επιστήμης Δεδομένων θα περιλαμβάνουν μια εισαγωγή στα μαθηματικά για την Επιστήμη Δεδομένων, τη στατιστική μοντελοποίηση (στην R), τον προγραμματισμό υπολογιστών (στην Python), τη μηχανική μάθηση, την τεχνητή νοημοσύνη και τα νευρωνικά δίκτυα.

Εκτός από τον πυρήνα της Επιστήμης Δεδομένων, θα παρακολουθήσετε επίσης ένα μάθημα στις Ψηφιακές Ανθρωπιστικές Επιστήμες, το οποίο θα διερευνήσει την εφαρμογή ποσοτικών και υπολογιστικών μεθόδων σε πολιτιστικά δεδομένα: γλώσσες, λογοτεχνικά, φιλοσοφικά και θεολογικά κείμενα, ιστορικά δεδομένα, αντικείμενα και υλικό πολιτισμό, οπτική τέχνη, βίντεο και μουσική. Εναλλακτικά, μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα παραδοσιακό μάθημα ΠΜΣ στον τομέα που σας ενδιαφέρει (με την επιφύλαξη της έγκρισης του τμήματος και του ωρολογίου προγράμματος).

Προαιρετικές ενότητες επιτρέπουν στους φοιτητές να επικεντρωθούν σε έναν τομέα ενδιαφέροντος

Το πτυχίο παρέχει κατάρτιση σε συναφείς τομείς της σύγχρονης επιστήμης των δεδομένων σε ένα υποστηρικτικό διεπιστημονικό περιβάλλον μάθησης με γνώμονα την έρευνα.

Σε κάθε τομέα εφαρμογής μπορούν να εντοπιστούν και να οριστούν διάφορα θέματα. Ενώ ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα δεν μπορεί να περιλαμβάνει όλα τα θέματα, η επιλογή θεμάτων αντιπροσωπευτικών για κάθε τομέα εξασφαλίζει ότι το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει το απαραίτητο εύρος και βάθος υλικού για να εξασφαλίσει έναν εξειδικευμένο πτυχιούχο.

Το μεταπτυχιακό επιτρέπει τη σταδιακή εμβάθυνση των γνώσεων και της κατανόησής σας, με αποκορύφωμα το ερευνητικό έργο, το οποίο είναι μια σε βάθος διερεύνηση ενός συγκεκριμένου θέματος ή ζητήματος, όπου θα εφαρμόσετε τις τεχνικές που έχετε μάθει από τις ενότητες της Επιστήμης Δεδομένων σε ένα ερευνητικό πρόβλημα σε έναν τομέα των ανθρωπιστικών επιστημών της επιλογής σας.

Η παγκόσμια διάσταση ενισχύεται με τη χρήση διεθνών παραδειγμάτων και περιπτωσιολογικών μελετών, όπου χρειάζεται.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Master of Data Science (Digital Humanities) MSc (PG) από Πανεπιστήμιο Durham

35% Επαγγέλματα πωλήσεων
15% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Το Master of Data Science είναι προσανατολισμένο στην έρευνα. Η Επιστήμη Δεδομένων αποτελεί σήμερα κινητήρια δύναμη πίσω από πολλές θεματικές εξειδικεύσεις και οι πτυχές της παρέχονται στο πλαίσιο μιας ενεργής και ποικίλης ερευνητικής κουλτούρας, όπως αποδεικνύεται μέσω των συνεργαζόμενων ακαδημαϊκών και ερευνητών στο πλαίσιο του Ινστιτούτου Επιστήμης Δεδομένων. Οι σπουδαστές ενθαρρύνονται επίσης, μέσω μιας σειράς μαθημάτων, να αναπτύξουν ερευνητικές μεθόδους, δεξιότητες και δεοντολογία, αντανακλώντας το ευρύ φάσμα μεθόδων που χρησιμοποιούνται από το ερευνητικό προσωπικό. Οι ερευνητικές μεθοδολογίες διδάσκονται ενεργά μέσω πολλών άλλων ενοτήτων και αξιολογήσεων. Αναπτύσσονται επίσης μέσω καινοτόμων πρακτικών διδασκαλίας, όπως οι προσομοιώσεις. Συνολικά, οι φοιτητές ενθαρρύνονται και καθοδηγούνται να έχουν "ερευνητικό πνεύμα" σε όλες τις ενότητες και να αναπτύξουν αυτές τις κρίσιμες δεξιότητες για το μέλλον. Όλες οι ενότητες που διδάσκονται σε αυτό το πρόγραμμα στηρίζονται στην έρευνα και ενσωματώνουν στοιχεία ερευνητικής κατάρτισης τόσο στην παράδοση όσο και στην αξιολόγηση.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 4.5
  • Foundation
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees

Εάν είστε διεθνής φοιτητής που δεν πληροί τις προϋποθέσεις για απευθείας εισαγωγή σε αυτό το πτυχίο, μπορεί να είστε επιλέξιμοι για να παρακολουθήσετε ένα πρόγραμμα προ-μεταπτυχιακών σπουδών στο Διεθνές Κέντρο Σπουδών του Πανεπιστημίου Durham.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τον κατάλογο των μαθημάτων.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςMaster of Data Science (Digital Humanities), MSc (PG), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Πτυχίο πρώτης ή ανώτερης δεύτερης τάξης με άριστα ή ισοδύναμο τίτλο σπουδών στο Ηνωμένο Βασίλειο σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ πτυχίο δεν είναι ιδιαίτερα ποσοτικό, συμπεριλαμβανομένων των κοινωνικών, καλλιτεχνικών και ανθρωπιστικών επιστημών.

Αποδεικτικά στοιχεία για την ικανότητα γραπτού και προφορικού λόγου στην αγγλική γλώσσα, εάν η πρώτη γλώσσα του αιτούντος δεν είναι η αγγλική:

ελάχιστη απαίτηση TOEFL είναι 102 IBT (κανένα στοιχείο κάτω του 23)

ελάχιστη βαθμολογία IELTS είναι 7,0 συνολικά, χωρίς κανένα στοιχείο κάτω από 6,0 ή ισοδύναμο.

έξοδα

Δίδακτρα Μεταπτυχιακό στην Επιστήμη Δεδομένων (Ψηφιακές Ανθρωπιστικές Επιστήμες) MSc (PG)

Αγγλία £13500 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £13500 έτος 1
Σκωτία £13500 έτος 1
Ουαλία £13500 έτος 1
Channel Islands £13500 έτος 1
EU £31500 έτος 1
Διεθνή £31500 έτος 1
Ιρλανδία £31500 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα αναγραφόμενα δίδακτρα αφορούν ένα πλήρες ακαδημαϊκό έτος σπουδών, καθορίζονται ανάλογα με το ακαδημαϊκό έτος εισαγωγής και παραμένουν τα ίδια καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος για τη συγκεκριμένη κοόρτη (εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά).

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Durham στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Durham σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Πληροφορική

  • #8 
  • #9 
  Πληροφορική

  [Δημοσίευση 14 Μαΐου, 2024]
  • #34 
  • #301 
  Πληροφορική

  [Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2023]
  • #28 
  • #451 
  Πληροφορική
  NTU Κατατάξεις ανά Θέμα
  [Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 38 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Durham

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Durham

Το Πανεπιστήμιο του Durham (DU) ιδρύθηκε το 1832 και βρίσκεται στην καθεδρική πόλη του Durham, στη βορειοανατολική Αγγλία. Το DU είναι υπερήφανο που διαθέτει πολυάριθμα γνωστικά πεδία που κατατάσσονται μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο σύμφωνα με την QS, καθώς και για τον εξαιρετικά μεγάλο κατάλογο μαθημάτων χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα που μπορούν να περιμένουν οι φοιτητές. Εκτός από τις εντυπωσιακές ακαδημαϊκές ευκαιρίες που προσφέρονται, οι φοιτητές μπορούν επίσης να προσβλέπουν σε πολυάριθμες αθλητικές, μουσικές και καλλιτεχνικές εξωσχολικές δραστηριότητες στο χώρο του πανεπιστημίου.

Λίστα με 211 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Durham - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Durham

προπτυχιακοί φοιτητές:
17140
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4365
:
21505
 • Durham University: A day in the life
 • What I wish I'd known before coming to Durham
 • HT Top 10 things about being a student at Durham University
 • What is your favourite thing about Durham?
 • Ustinovian leavers: “Advice to new students”

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Durham University
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Γνωστική επιστήμη (ανθρωπιστικές επιστήμες) MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - £34800 - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες (εξ αποστάσεως εκπαίδευση) MRes Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £4100 - Πόρτσμουθ Online μερική απασχόληση
Ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες MRes Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £6030 - Πόρτσμουθ Oncampus μερική απασχόληση
Εφαρμοσμένες Ιατρικές Ανθρωπιστικές Επιστήμες PgDip Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £6010 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Μεταπτυχιακό στην Επιστήμη Δεδομένων (Ψηφιακές Ανθρωπιστικές Επιστήμες) MSc (PG) Πανεπιστήμιο Durham
(Durham University)
- - - £31500 - Ντάραμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παγκόσμια υγεία και ανθρωπιστικές επιστήμες MSc St George's, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(St George's, University of London)
- - - £24000 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γυναικείες Σπουδές (Ανθρωπιστικές Επιστήμες) MA Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- - - £22250 £23900 - Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατρική ιστορία και ανθρωπιστικές επιστήμες MA Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- - - £11125 £11950 - Γιορκ Oncampus μερική απασχόληση
Ιατρικές ανθρωπιστικές επιστήμες: Bodies, Cultures and Ideas MA Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £19830 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Περιβαλλοντικές Ανθρωπιστικές Επιστήμες MA Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
- - - - - Μπαθ Oncampus μερική απασχόληση