Durham University
Εγκληματολογία και ποινική δικαιοσύνη MSc
Durham University - Πανεπιστήμιο Durham

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 15 αποφοίτους του προγράμματος Criminology and Criminal Justice MSc στο Πανεπιστήμιο Durham για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Ανθρωπολογία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
79 /100
15 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Ανθρωπολογία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Ανθρωπολογία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26500 £27000 £33000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22000 - £32500 £21000 - £32000 £23000 - £45500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Ανθρωπολογία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £22450 £26876
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21000 - £28000 £16925 - £28392 £20314 - £34845

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η εγκληματολογία και η ποινική δικαιοσύνη ασχολείται με ένα ευρύ φάσμα ιστορικών και σύγχρονων θεμάτων. Σε έναν τομέα που εξελίσσεται διαρκώς, οι ειδικοί έχουν γίνει ικανοί να αλλάζουν την προσέγγισή τους για να συμβαδίζουν με τις νέες και αναδυόμενες μορφές εγκληματικότητας.

Το ΠΜΣ στην Εγκληματολογία και την Ποινική Δικαιοσύνη αντιμετωπίζει κριτικά βασικά ζητήματα και συζητήσεις σχετικά με το έγκλημα και το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης. Εξερευνώντας θέματα όπως η τρομοκρατία, η εργασία στο σεξ, τα νόμιμα και παράνομα ναρκωτικά, η αναγκαστική μετανάστευση, η επιβολή του νόμου, το έγκλημα στον κυβερνοχώρο και η χρήση των νέων τεχνολογιών, θα αναπτύξετε μια εις βάθος κατανόηση του εγκλήματος, της απόκλισης και της ποινικής δικαιοσύνης από κριτική, θεωρητική, πολιτική, νομική, πολιτική και πρακτική άποψη.

Θα μελετήσετε θέματα θεωρητικής και κοινωνικής σημασίας, μαθαίνοντας από επαγγελματίες, καθηγητές και ερευνητές που είναι διεθνείς εμπειρογνώμονες στους τομείς τους. Το μάθημα "Εγκληματολογία: Η ενότητα "Θεωρία και κρίσιμα ζητήματα" συνδέεται άμεσα με τις ερευνητικές δραστηριότητες του προσωπικού εγκληματολογίας, ενώ η ενότητα "Βία και κακοποίηση λόγω φύλου" συνδέεται με τις τρέχουσες δραστηριότητες της ομώνυμης ερευνητικής ομάδας του Τμήματος.

Θα επωφεληθείτε επίσης από τους ισχυρούς δεσμούς μας με τον τομέα. Η ενότητα "Φυλακές, έγκλημα και ποινική δικαιοσύνη" είναι ένα καινοτόμο μάθημα που διδάσκεται μέσα σε μια φυλακή και χρησιμοποιεί το μοντέλο μάθησης Inside-Out που δίνει έμφαση στη μετασχηματιστική εκπαίδευση. Χρειάζεστε εξουσιοδότηση ασφαλείας και υποχρεωτική εκπαίδευση στη φυλακή πριν σας επιτραπεί η είσοδος στη φυλακή και η δυνατότητα εγγραφής σε αυτή τη θεματική ενότητα εξαρτάται από την επιτυχή διεξαγωγή τους.

Το μάθημα θα ταιριάζει σε όσους ανήκουν σε ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων και ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν καριέρα στον τομέα αυτό, καθώς και σε όσους έχουν επαγγελματικό υπόβαθρο στην ποινική δικαιοσύνη και επιθυμούν να εξελίξουν τις δεξιότητές τους στο επόμενο επίπεδο.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Criminology and Criminal Justice MSc από Πανεπιστήμιο Durham

35% Επαγγέλματα πωλήσεων
15% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Το ΠΜΣ Εγκληματολογία και Ποινική Δικαιοσύνη περιλαμβάνει συνδυασμό διαλέξεων, σεμιναριακών συζητήσεων, εργαστηρίων και παρουσιάσεων, ενώ ορισμένες προαιρετικές ενότητες ερευνητικών μεθόδων περιλαμβάνουν πρακτικές ασκήσεις με χρήση υπολογιστή. Για να αποκομίσετε τα μέγιστα από τις σπουδές σας, απαιτείται σημαντικός χρόνος για την ανάγνωση, τη συζήτηση και την προετοιμασία για τα μαθήματα, τις εργασίες και τα σχέδια εργασίας. Η προαιρετική ενότητα "Φυλακές, έγκλημα και ποινική δικαιοσύνη" πραγματοποιείται σε μια τοπική φυλακή και περιλαμβάνει ομαδικές εργασίες και έργα δίπλα σε κρατούμενους. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα για πρακτική άσκηση. Το ΠΜΣ ολοκληρώνεται με ανεξάρτητη έρευνα για τη διπλωματική εργασία σε θέμα της επιλογής σας, με επίβλεψη από προσωπικό που ασχολείται ενεργά με τη σχετική έρευνα. Θα συμμετάσχετε επίσης σε δύο εργαστήρια, συνήθως μαζί με άλλους ερευνητές σε παρόμοιους τομείς. Το μεγαλύτερο μέρος του ΠΜΣ αξιολογείται μέσω εργασιών, οι οποίες παίρνουν διάφορες μορφές ανάλογα με τις ενότητες που μελετώνται. Οι μέθοδοι αξιολόγησης περιλαμβάνουν γραπτές εργασίες, εκθέσεις, ομαδικές και ατομικές παρουσιάσεις, ημερολόγια προβληματισμού, ερευνητικές προτάσεις και σε ορισμένες προαιρετικές ενότητες ερευνητικών μεθόδων υπάρχουν πρακτικές ασκήσεις με χρήση υπολογιστή. Εάν ολοκληρώσετε την προαιρετική ενότητα πρακτικής άσκησης, θα αξιολογηθείτε μέσω ενός χαρτοφυλακίου πρακτικής άσκησης. Η μεταπτυχιακή διατριβή, η οποία πραγματοποιείται υπό την καθοδήγηση ενός επιβλέποντα καθηγητή, αποτελεί το ένα τρίτο των πιστωτικών μονάδων σας.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 4.5
  • Foundation
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees

Εάν είστε διεθνής φοιτητής που δεν πληροί τις προϋποθέσεις για απευθείας εισαγωγή σε αυτό το πτυχίο, μπορεί να είστε επιλέξιμοι για να παρακολουθήσετε ένα πρόγραμμα προ-μεταπτυχιακών σπουδών στο Διεθνές Κέντρο Σπουδών του Πανεπιστημίου Durham.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τον κατάλογο των μαθημάτων.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςCriminology and Criminal Justice, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Κανονικά πτυχίο ανώτερης δεύτερης τάξης (2:1) ή ισοδύναμο.

Ένα προπτυχιακό πτυχίο στις κοινωνικές επιστήμες είναι επιθυμητό αλλά όχι υποχρεωτικό και καλωσορίζουμε φοιτητές με πτυχία στις τέχνες, τις ανθρωπιστικές και τις θετικές επιστήμες. Στην προσωπική σας δήλωση θα πρέπει να καταδείξετε με σαφήνεια τους λόγους για τους οποίους ενδιαφέρεστε για το ΠΜΣ Εγκληματολογία και Ποινική Δικαιοσύνη. Μας ενδιαφέρει ΕΠΙΣΗΣ να εξετάσουμε αιτήσεις με επαγγελματικό υπόβαθρο στην ποινική δικαιοσύνη.

Πρόσθετες απαιτήσεις:

Κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής σας αίτησης, θα πρέπει επίσης να δηλώσετε:

Ακαδημαϊκή αναλυτική βαθμολογία και πιστοποιητικό (εάν είναι δυνατόν)

Δύο ακαδημαϊκές συστατικές επιστολές (ο υποψήφιος είναι υπεύθυνος για την εξασφάλιση των συστατικών επιστολών από τους κριτές του).

έξοδα

Δίδακτρα Εγκληματολογία και ποινική δικαιοσύνη MSc

Αγγλία £6200 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £6200 έτος 1
Σκωτία £6200 έτος 1
Ουαλία £6200 έτος 1
Channel Islands £6200 έτος 1
EU £14800 έτος 1
Διεθνή £14800 έτος 1
Ιρλανδία £14800 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα αναγραφόμενα δίδακτρα αφορούν ένα πλήρες ακαδημαϊκό έτος σπουδών, καθορίζονται ανάλογα με το ακαδημαϊκό έτος εισαγωγής και παραμένουν τα ίδια καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος για τη συγκεκριμένη κοόρτη (εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά).

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Durham στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Durham σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #11 
  • #81 
  Κοινωνικές επιστήμες

  [Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2023]
  • #23 
  • #166 
  Κοινωνικές επιστήμες
  NTU Κατατάξεις ανά Θέμα
  [Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2023]
  • #7 
  • #8 
  Κοινωνιολογία
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #16 
  • #81 
  Κοινωνιολογία
  URAP Κατάταξη Πανεπιστημίου βάσει Ακαδημαϊκής Απόδοσης - ανά Τομέα
  [Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2023]
  • #17 
  • #101 
  Κοινωνιολογία

  [Δημοσίευση 10 Απριλίου, 2024]
  • #27 
  • #151 
  Κοινωνιολογία

  [Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 38 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Durham

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Durham

Το Πανεπιστήμιο του Durham (DU) ιδρύθηκε το 1832 και βρίσκεται στην καθεδρική πόλη του Durham, στη βορειοανατολική Αγγλία. Το DU είναι υπερήφανο που διαθέτει πολυάριθμα γνωστικά πεδία που κατατάσσονται μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο σύμφωνα με την QS, καθώς και για τον εξαιρετικά μεγάλο κατάλογο μαθημάτων χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα που μπορούν να περιμένουν οι φοιτητές. Εκτός από τις εντυπωσιακές ακαδημαϊκές ευκαιρίες που προσφέρονται, οι φοιτητές μπορούν επίσης να προσβλέπουν σε πολυάριθμες αθλητικές, μουσικές και καλλιτεχνικές εξωσχολικές δραστηριότητες στο χώρο του πανεπιστημίου.

Λίστα με 211 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Durham - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Durham

προπτυχιακοί φοιτητές:
17140
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4365
:
21505
 • Durham University: A day in the life
 • HT Top 10 things about being a student at Durham University
 • What is your favourite thing about Durham?
 • Ustinovian leavers: “Advice to new students”
 • What I wish I'd known before coming to Durham

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Durham University
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ανθρώπινα δικαιώματα και ποινική δικαιοσύνη LLM Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £23800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία/Ποινική Δικαιοσύνη MSc (Res) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £16000 - Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ποινική δικαιοσύνη και αστυνόμευση MA (PG) Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £15000 - Κάρντιφ Oncampus μερική απασχόληση
Γεωπολιτική, ανάπτυξη, ασφάλεια και δικαιοσύνη MRes Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
- - - £18200 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνική δικαιοσύνη και εκπαίδευση MA Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- - - £22250 £23900 - Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ποινική Δικαιοσύνη MSc Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £17200 - Πόρτσμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία και ποινική δικαιοσύνη MSc Πανεπιστήμιο Durham
(Durham University)
- - - £26750 - Ντάραμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία και ποινική δικαιοσύνη MA Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr
(Wrexham Glyndwr University)
- - - £3975 - Ρέξαμ Online μερική απασχόληση
MA Youth Justice Community Safety and Applied Criminology (Μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης στη δικαιοσύνη των νέων, κοινοτική ασφάλεια και εφαρμοσμένη εγκληματολογία) MA (PG) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
- - - £16800 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ποινικό δίκαιο και ποινική δικαιοσύνη MA Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £9945 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση