De Montfort University
Αστυνόμευση BA (Hons)
De Montfort University - Πανεπιστήμιο De Montfort

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 30 αποφοίτους Policing BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Κοινωνική πολιτική από το Πανεπιστήμιο De Montfort για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Κοινωνική πολιτική.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
18 /100
30 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων CAH15

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Κοινωνική πολιτική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24000 £21000 £24500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21000 - £30000 £15500 - £27000 £18500 - £31000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε CAH15 (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24750 £21858 £25736
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21060 - £28402 £17180 - £27818 £19394 - £32862

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το πρόγραμμα σας βοηθά να αποκτήσετε μια ευρεία κατανόηση της αστυνόμευσης, ενώ παράλληλα εξετάζει τα αίτια, το νομικό πλαίσιο και τις αντιδράσεις στην εγκληματικότητα. Έχουμε άδεια από το College of Policing να προσφέρουμε το πτυχίο pre-join στην επαγγελματική αστυνόμευση, το οποίο σας επιτρέπει να σπουδάσετε πρώτα και στη συνέχεια να υποβάλετε αίτηση σε ένα σώμα και να ακολουθήσετε ένα συντομότερο πρόγραμμα κατάρτισης στην εργασία.

Σχεδιασμένο για να σας προετοιμάσει για εργασία στον δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα της αστυνόμευσης, το μάθημα αυτό διδάσκεται από πρώην αστυνομικούς που γνωρίζουν τις απαιτήσεις του τομέα, ενώ τα θέματα επικεντρώνονται στο Εθνικό Πρόγραμμα Σπουδών Αστυνόμευσης του College of Policing για να διασφαλιστεί ότι η μάθησή σας είναι σχετική με τις εξελίξεις και τις προκλήσεις του τομέα.

Το πρόγραμμά μας για την αστυνόμευση είναι επίσης ένα από τα λίγα προγράμματα σπουδών που σας δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ακαδημαϊκές ενότητες παράλληλα με την εθελοντική εργασία ως ειδικός αστυφύλακας, ένα εκπαιδευμένο μέλος της κοινότητας που συνεργάζεται και υποστηρίζει την τοπική αστυνομία. Οι ειδικοί αστυφύλακες γενικά προσφέρουν εθελοντικά περίπου τέσσερις ώρες την εβδομάδα, ή και περισσότερες, για να βοηθήσουν την αστυνομία στην αντιμετώπιση του εγκλήματος στην κοινότητά τους. Αυτή η ανεκτίμητη εμπειρία μπορεί να σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για μια σειρά από ευκαιρίες απασχόλησης στην αστυνομική υπηρεσία μετά την αποφοίτησή σας.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Θα επωφεληθείτε από την Εκπαίδευση 2030 - τον νέο τρόπο παροχής μαθημάτων του DMU, ο οποίος επικεντρώνεται στη διασφάλιση της καλύτερης δυνατής εμπειρίας για τους φοιτητές μας. Μέσω της διδασκαλίας σε μπλοκ, θα επικεντρωθείτε σε ένα θέμα κάθε φορά αντί για πολλά ταυτόχρονα. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε τη δυνατότητα να επικεντρωθείτε στενά σε κάθε θέμα και να αφομοιώσετε το μαθησιακό υλικό σε μεγαλύτερο βάθος, ενώ παράλληλα θα συνεργάζεστε στενότερα με τους καθηγητές και τους συμμαθητές σας.
 • Το μάθημα αυτό σας διδάσκει τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία για να προετοιμαστείτε για μια καριέρα στον δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα της αστυνόμευσης, όπου θα διδαχθείτε από πρώην αστυνομικούς που έχουν εμπειρία από πρώτο χέρι από τον τομέα και τις απαιτήσεις του.
 • Η διδασκαλία επικεντρώνεται στο Εθνικό Πρόγραμμα Σπουδών Αστυνόμευσης για να διασφαλιστεί ότι η μάθησή σας είναι σχετική με τις σύγχρονες εξελίξεις και προκλήσεις του τομέα.
 • Εφαρμόστε τη μάθησή σας σε ένα πραγματικό πλαίσιο με ευκαιρίες εθελοντισμού ως ειδικός αστυφύλακας για να αναπτύξετε την κατανόηση της ύλης που διδάσκεται στο μάθημα και να προετοιμαστείτε για μια σειρά από ευκαιρίες απασχόλησης στην αστυνομική υπηρεσία (σημειώστε ότι αυτό εξαρτάται από την εκπλήρωση των απαιτήσεων της αστυνομίας του Leicestershire και εκείνων που ορίζονται από το Υπουργείο Εσωτερικών).
 • Αποκτήστε διεθνή εμπειρία σχετική με τις σπουδές σας μέσω του προγράμματος DMU Global, το οποίο σας βοηθά να εφαρμόσετε τη μάθησή σας σε παγκόσμιο πλαίσιο. Οι φοιτητές Αστυνόμευσης έχουν επισκεφθεί στο παρελθόν την Πολωνία για να ερευνήσουν το κρατικό έγκλημα στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Άουσβιτς, καθώς και τη Νέα Υόρκη για να μάθουν για κρίσιμα περιστατικά αστυνόμευσης στην πόλη.
 • Το πρόγραμμα αυτό καλύπτει ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών φιλοδοξιών στον τομέα των αστυνομικών υπηρεσιών και των ερευνών.
 • Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να γίνετε μέλη της Society of Evidenced-Based Policing και να συνεργαστείτε με την East Midlands Police and Academic Consortium για να σας παράσχει διορατικότητα και πλαίσιο στην πραγματική αστυνομική ζωή.

Εγκεκριμένο από το College of Policing με σκοπό την ικανοποίηση όλων των απαιτήσεων του εθνικού προγράμματος σπουδών για πολλαπλές διαδρομές εισόδου στην αστυνόμευση.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Policing BA (Hons) από Πανεπιστήμιο De Montfort

14% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
12% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
9% Επαγγέλματα πωλήσεων
8% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
8% Διοικητικά επαγγέλματα
7% Στοιχειώδη επαγγέλματα
6% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
4% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
4% Επαγγελματίες που ασχολούνται με την ποιότητα και τις κανονιστικές ρυθμίσεις

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

****Μια ποικιλία μεθόδων διδασκαλίας, περιλαμβάνουν:**** **Διαλέξεις** **Μελέτες περιπτώσεων** **Σεμινάρια** **Ασκήσεις στο γραφείο** **Εργαστήρια** **E-learning** **Εξειδικευμένες διαλέξεις από επαγγελματίες** **Επισκέψεις σε επαγγελματίες εν δράσει** ****Οι μέθοδοι αξιολόγησης περιλαμβάνουν:**** **Έρευνες** **Εξετάσεις** **Δοκιμές φάσης** **Παρουσιάσεις** **Αφίσες** **Κριτικές μελετών περίπτωσης** **Ασκήσεις προσομοίωσης επί του γραφείου** **Βιβλία πολιτικής** **Πρόταση έρευνας** **Διπλωματική εργασία** Όλα αυτά θα αναπτυχθούν καθώς θα προχωράτε κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Το ακριβές ωρολόγιο πρόγραμμά σας θα εξαρτηθεί από τις ενότητές σας- ωστόσο, ο τυπικός χρόνος διδασκαλίας είναι περίπου 15 ώρες κάθε εβδομάδα. Επιπλέον, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε περίπου 20 ώρες αυτοδύναμης μελέτης.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

from a minimum of 2 A' Level with 5 GCSE's at C or above including English

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.0
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςPolicing, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Αστυνόμευση BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Επισημαίνεται ότι τα δίδακτρα για τα επόμενα έτη σπουδών για τους συνεχιζόμενους φοιτητές υπόκεινται σε ετήσια αναθεώρηση. Οποιαδήποτε αύξηση των διδάκτρων θα είναι σύμφωνη με τον δείκτη RPI-X (που συνδέεται με τον δείκτη τιμών λιανικής πώλησης) και το ανώτατο όριο διδάκτρων που έχει καθοριστεί από την κυβέρνηση.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο De Montfort στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 26 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο De Montfort

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο De Montfort

Το Πανεπιστήμιο De Montfort, συντομογραφία DMU, ιδρύθηκε το 1896 στη μικρή πόλη του Leicester, East Midlands. Αυτό το πανεπιστήμιο απολαμβάνει ιδιαίτερα ισχυρές στατιστικές απασχόλησης μετά την αποφοίτηση, οι οποίες μπορούν να εξηγηθούν από τη δέσμευσή του για πρακτική άσκηση σε όλους τους φοιτητές σε όλα τα μαθήματα. Οι ξένοι φοιτητές φροντίζονται καλά εδώ, καθώς λαμβάνουν μαθήματα προσανατολισμού που αποσκοπούν στην παροχή συμβουλών και καθοδήγησης σχετικά με τη διαβίωση στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ παρέχονται δωρεάν μαθήματα αγγλικής γλώσσας για να ενημερωθούν όλοι οι νέοι φοιτητές.

Λίστα με 117 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο De Montfort - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο De Montfort

προπτυχιακοί φοιτητές:
19290
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4010
:
23300
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Αστυνομικές Σπουδές": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Welcome to Leicester
 • International student Prabhav talks about his time at DMU
 • DMU students from around the world
 • DMU Vloggers: Arpith’s reasons to study at DMU
 • Joanna’s top five reasons to choose DMU

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ποινικές έρευνες και μελέτες αστυνόμευσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο De Montfort
(De Montfort University)
- - - £16250 - Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αστυνόμευση και ποινικές έρευνες (με έτος πρακτικής άσκησης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
89% 10% 19% £16750 125 Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογική έρευνα με ψυχολογία με έτος θεμελίωσης κοινωνικών επιστημών BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £13020 £14000 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αστυνομικές σπουδές με ποινικές έρευνες με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- - - £15000 £15000 - Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επαγγελματική αστυνόμευση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
54% 0% 10% £15000 125 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Έγκλημα και έρευνα BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
92% 4% 15% £15000 130 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επαγγελματική αστυνόμευση με έτος θεμελίωσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
64% 6% 20% £14900 73 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επαγγελματική αστυνόμευση BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
64% 6% 18% £14900 122 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία, αστυνόμευση και έρευνες BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores
(Liverpool John Moores University)
- - - £15600 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επαγγελματική αστυνόμευση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
- - - £15000 £15450 - Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης