De Montfort University
Fine Art BA (Hons)
De Montfort University - Πανεπιστήμιο De Montfort

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 50 αποφοίτους του προγράμματος Fine Art BA (Hons) στο Πανεπιστήμιο De Montfort για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Τέχνη.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
51 /100
50 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Δημιουργικές Τέχνες και Σχεδιασμός

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Τέχνη στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23000 £19500 £23500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £26000 £15500 - £24000 £18000 - £29000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Δημιουργικές Τέχνες και Σχεδιασμός (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £19948 £16221 £19536
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £17428 - £24000 £11190 - £21313 £13583 - £25698

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Σε αυτό το μάθημα θα έχετε την ευελιξία να εξερευνήσετε ένα ευρύ φάσμα παραδοσιακών και αναδυόμενων πρακτικών των εικαστικών τεχνών για να αναπτύξετε την ατομική σας καλλιτεχνική φωνή. Μπορείτε να πειραματιστείτε με το σχέδιο, τη ζωγραφική, τη γλυπτική, τη χαρακτική, το βίντεο, τη φωτογραφία, τα ψηφιακά μέσα και την τέχνη των εγκαταστάσεων για να δημιουργήσετε έργο με νόημα που ανταποκρίνεται στον πολύπλοκο και μεταβαλλόμενο κόσμο μας.

Περίπου το 70 τοις εκατό του χρόνου σας θα περάσετε στο στούντιο, όπου θα βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στη δημιουργία και την έκφραση, τη δημιουργική ανάληψη κινδύνων, τον πειραματισμό και την ανάπτυξη. Κάθε χρόνο θα αντιμετωπίζετε διαφορετικές δημιουργικές προκλήσεις με ένα πρόγραμμα σπουδών που περιλαμβάνει την ιστορία της τέχνης, τη σύγχρονη πρακτική, τη συνεργασία με τοπικούς οργανισμούς, καθώς και ομιλίες από επισκέπτες καλλιτέχνες.

Το μάθημα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σύγχρονου παγκόσμιου κόσμου της τέχνης και σας ενθαρρύνει να ασχοληθείτε με την τρέχουσα πρακτική, εξερευνώντας θέματα όπως η πολυπολιτισμικότητα, η ταυτότητα και ο ακτιβισμός της τέχνης. Οι δεξιότητες στην απασχολησιμότητα και την επαγγελματική πρακτική θα σας προετοιμάσουν για να εργαστείτε ως καλλιτέχνης ή να ξεκινήσετε μια καριέρα στην ευρύτερη δημιουργική βιομηχανία.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Διδάσκουμε τέχνη για πάνω από 120 χρόνια και το σημερινό μάθημα συνεχίζει το ήθος μας να ενθαρρύνουμε τους μαθητές να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους μέσα σε ένα συνεργατικό και πειραματικό περιβάλλον.
 • Ενσωματώνουμε την απασχολησιμότητα σε όλο το μάθημα και καλύπτουμε θέματα που περιλαμβάνουν μια εισαγωγή στην πρακτική του στούντιο, την πρακτική και την παρουσίαση της τέχνης, την επιμέλεια και την εγκατάσταση εκθέσεων, το μάρκετινγκ, τη συγκέντρωση κεφαλαίων και τον προγραμματισμό έργων.
 • Στο βραβευμένο μας κτίριο Vijay Patel, θα έχετε πρόσβαση σε έναν ειδικό χώρο στούντιο Καλών Τεχνών και θα μπορείτε να πειραματιστείτε με μια σειρά από εγκαταστάσεις στα 25 εργαστήρια μας, όπως κεραμική, υαλουργία, εκτυπώσεις, μεταλλοτεχνία, γλυπτική, φωτογραφία και AV, για να αναφέρουμε μερικά από αυτά.
 • Γίνετε μέλος της λίστας των σπουδαστών που έχουν εκθέσει στο Handmade Festival, στη γκαλερί Two Queens, στο Attenborough Arts Centre και σε πολλούς άλλους χώρους υψηλού κύρους στο Ηνωμένο Βασίλειο και διεθνώς.
 • Το Leicester είναι μια πόλη που σφύζει από δημιουργικότητα, από την πολύχρωμη τέχνη του δρόμου από την GraffWerk και το ετήσιο φεστιβάλ Leicester Art Week, μέχρι το μονοπάτι τέχνης επαυξημένης πραγματικότητας και τη γκαλερί Leicester Gallery του DMU. Οι συνεργασίες μας στην πόλη δημιουργούν συναρπαστικές ευκαιρίες για να παρουσιάσετε τη δουλειά σας, μεταξύ άλλων στο δημιουργικό κέντρο του Leicester LCB Depot.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Fine Art BA (Hons) από Πανεπιστήμιο De Montfort

20% Επαγγέλματα πωλήσεων
15% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
15% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Επαγγελματίες διαχείρισης επιχειρηματικών και χρηματοοικονομικών έργων
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Επαγγέλματα πωλήσεων

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή μαθησιακή εμπειρία και μια υποστηρικτική και καλλιεργητική μαθησιακή κοινότητα. Γι' αυτό το λόγο εισάγουμε ένα νέο μοντέλο μπλοκ για την παροχή της πλειοψηφίας των μαθημάτων μας, γνωστό ως Education 2030. Αυτό σημαίνει ένα πιο απλουστευμένο ωρολόγιο πρόγραμμα, όπου θα μελετάτε ένα θέμα κάθε φορά αντί για πολλά ταυτόχρονα. Θα έχετε περισσότερο χρόνο για να ασχοληθείτε με τη μάθησή σας και να γνωρίσετε την ομάδα διδασκαλίας και τους συμμαθητές σας. Θα λαμβάνετε ταχύτερη ανατροφοδότηση μέσω της πιο τακτικής αξιολόγησης και θα έχετε καλύτερη ισορροπία μεταξύ σπουδών και προσωπικής ζωής, ώστε να απολαμβάνετε άλλες σημαντικές πτυχές της πανεπιστημιακής ζωής. ****Δομή**** Ατομική πρακτική στο στούντιο, ομαδικές εργασίες, εργαστήρια, ομαδικές κριτικές, διαλέξεις, σεμινάρια, εκπαιδευτικά ταξίδια και ατομικά φροντιστήρια αποτελούν τη βάση αυτού του διδακτικού μαθήματος που βασίζεται στο στούντιο. Θα χρησιμοποιήσετε ένα ημερολόγιο για να συγκεντρώνετε την έρευνά σας και ως χώρο προβληματισμού για την επαγγελματική, δημιουργική και πνευματική σας ανάπτυξη. Οι διαλέξεις σχετικά με το πλαίσιο και την ιστορία της τέχνης θα εμβαθύνουν την κατανόηση των θεωριών και της ιστορίας της Καλών Τεχνών. Το πρώτο έτος έχει σχεδιαστεί για την ανάπτυξη των βασικών δεξιοτήτων που χρειάζεται κάθε καλλιτέχνης ως θεμέλιο της πρακτικής του. Στο δεύτερο εξάμηνο η έμφαση της διδασκαλίας αλλάζει ώστε να μπορέσετε να συνθέσετε τη μάθησή σας σε ένα αυτοκατευθυνόμενο δημιουργικό έργο δικής σας επινόησης. Θα υποστηρίζεστε από τακτικά φροντιστήρια και κριτικές στο στούντιο, καθώς και από μαθήματα ιστορίας της τέχνης. Στο πρώτο εξάμηνο του δεύτερου έτους, θα μπορείτε να επιλέξετε έναν εξειδικευμένο τομέα. Από το δεύτερο εξάμηνο του δεύτερου έτους μέχρι το τέλος του προγράμματος σπουδών, θα εργαστείτε πάνω στα δικά σας ατομικά δημιουργικά ενδιαφέροντα και θα αναπτύξετε τις δυνατότητές σας ως καλλιτέχνης. Το μάθημα κορυφώνεται με μια έκθεση της δουλειάς σας στο Φεστιβάλ Δημιουργικότητας του DMU - την πρώτη σας συμμετοχή ως επαγγελματίας καλλιτέχνης. Το διδακτικό μας προσωπικό είναι καλλιτέχνες που δραστηριοποιούνται στην έρευνα και φέρνουν στο στούντιο, τα εργαστήρια και τις αίθουσες διαλέξεων γνώσεις αιχμής που αντλούν από την εμπειρία της δικής τους πρακτικής και επαγγελματικής ζωής. Υποστηρίζονται από ένα ευρύ φάσμα επισκεπτών καλλιτεχνών. ****Ώρες επικοινωνίας**** Στο πρώτο έτος σπουδών σας, θα παρακολουθείτε συνήθως περίπου 13 ώρες διδασκαλίας (διαλέξεις και φροντιστήρια) κάθε εβδομάδα, και περιμένουμε να αναλάβετε τουλάχιστον 21 επιπλέον ώρες ανεξάρτητης μελέτης για να ολοκληρώσετε εργασίες και έρευνες.

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.0
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςFine Art, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Fine Art BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Διεθνή £15250 έτος 1
Διεθνή £15750 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Σημειώστε ότι τα τέλη υπόκεινται σε ετήσια αναθεώρηση. Οποιαδήποτε αύξηση των διδάκτρων για τους φοιτητές του εσωτερικού θα βασιστεί σε επανεξέταση των παροχών μας και θα είναι σύμφωνη με το ανώτατο όριο διδάκτρων που έχει καθοριστεί από την κυβέρνηση.

.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
 • έτος 2

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο De Montfort στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 26 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο De Montfort

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο De Montfort

Το Πανεπιστήμιο De Montfort, συντομογραφία DMU, ιδρύθηκε το 1896 στη μικρή πόλη του Leicester, East Midlands. Αυτό το πανεπιστήμιο απολαμβάνει ιδιαίτερα ισχυρές στατιστικές απασχόλησης μετά την αποφοίτηση, οι οποίες μπορούν να εξηγηθούν από τη δέσμευσή του για πρακτική άσκηση σε όλους τους φοιτητές σε όλα τα μαθήματα. Οι ξένοι φοιτητές φροντίζονται καλά εδώ, καθώς λαμβάνουν μαθήματα προσανατολισμού που αποσκοπούν στην παροχή συμβουλών και καθοδήγησης σχετικά με τη διαβίωση στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ παρέχονται δωρεάν μαθήματα αγγλικής γλώσσας για να ενημερωθούν όλοι οι νέοι φοιτητές.

Λίστα με 117 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο De Montfort - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο De Montfort

προπτυχιακοί φοιτητές:
19290
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4010
:
23300
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Καλές Τέχνες": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Joanna’s top five reasons to choose DMU
 • Welcome to Leicester
 • International student Prabhav talks about his time at DMU
 • DMU students from around the world
 • DMU Vloggers: Arpith’s reasons to study at DMU

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Fine Art BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Suffolk
(University of Suffolk)
81% 0% 0% £13992 127 Ίπσουιτς (Ίπσγουιτς) Oncampus πλήρους απασχόλησης
Fine Art BA (Hons) Πανεπιστήμιο De Montfort
(De Montfort University)
51% 5% 9% £15250 £15750 137 Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Fine Art BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
69% 5% 5% £22350 168 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Fine Art BA (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
81% 10% 5% £16520 132 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Καλές Τέχνες (4 χρόνια) BA (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
33% 10% 0% £35000 204 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Καλές Τέχνες (με Ίδρυμα) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
80% 10% 10% £15000 £15450 117 Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τέχνη και Σχεδιασμός με Δημιουργικές Τεχνολογίες με Θεμελιώδες Έτος BA (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
- - - £16085 - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιστορία και Θεολογία της Τέχνης και του Σχεδιασμού BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τέχνη και σχεδιασμός με δημιουργικές τεχνολογίες BA (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
85% 10% 10% £16085 158 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Καλές Τέχνες (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) (Canterbury) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
66% 4% 3% £17500 145 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης