De Montfort University
Ποινικές έρευνες και μελέτες αστυνόμευσης BA (Hons)
De Montfort University - Πανεπιστήμιο De Montfort

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 25 αποφοίτους του προγράμματος Criminal Investigation and Policing Studies BA (Hons) στο Πανεπιστήμιο De Montfort για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Κοινωνική πολιτική.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
58 /100
25 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων CAH15

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Κοινωνική πολιτική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24000 £21000 £24500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21000 - £30000 £15500 - £27000 £18500 - £31000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε CAH15 (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24750 £21858 £25736
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21060 - £28402 £17180 - £27818 £19394 - £32862

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το μάθημά μας Criminal Investigation and Policing Studies διδάσκει τις δεξιότητες που απαιτούνται για την ηθική επαγγελματική πρακτική. Αποτελεί την ιδανική επιλογή εάν ενδιαφέρεστε να σπουδάσετε αστυνόμευση και ποινική έρευνα, αλλά δεν επιθυμείτε απαραίτητα να ακολουθήσετε καριέρα στην αστυνομική υπηρεσία.

Το επίπεδο και το βάθος των γνώσεων και της κατανόησης που διδάσκονται, αναπτύσσει υψηλό επίπεδο κριτικής σκέψης, λήψης αποφάσεων και επίλυσης προβλημάτων, αλλά και τις απαραίτητες δεξιότητες που απαιτούνται για έναν ποινικό ανακριτή στην ποινική δικαιοσύνη ή στον ιδιωτικό τομέα.

Τα μαθήματα διδάσκονται από ακαδημαϊκούς της αστυνομίας και της εγκληματολογίας με σημαντική πρακτική εμπειρία στην άσκηση της ποινικής δικαιοσύνης, είναι ποικίλα και ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες της σταδιοδρομίας σε θέματα ποινικής έρευνας.

Κατά το πρώτο έτος, 3 ενότητες θα μοιραστούν με τους φοιτητές εγκληματολογίας, οι οποίες θα παρέχουν μια διαφορετική οπτική γωνία για την αστυνόμευση, εστιάζοντας περισσότερο στην αιτιώδη συνάφεια του εγκλήματος.

Στο δεύτερο έτος αρχίζετε να ειδικεύεστε στον τομέα που έχετε επιλέξει με μια ενότητα αφιερωμένη στην ηγεσία και τη διαχείριση της ποινικής έρευνας. Η ενότητα αυτή συνεχίζεται στο τρίτο έτος και γίνεται πιο εντατική και εξειδικευμένη. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιλέξετε δύο μαθήματα επιλογής 15 πιστωτικών μονάδων στο δεύτερο έτος, τα οποία θα μοιράζεστε και πάλι με τους φοιτητές εγκληματολογίας.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Το πρόγραμμα αυτό διδάσκεται από έμπειρους ακαδημαϊκούς και ερευνητές της αστυνόμευσης και της εγκληματολογίας, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε την κατανόησή σας για τον τομέα, ενώ παράλληλα θα σας κρατούν ενήμερους για τα σύγχρονα θέματα και τις συζητήσεις.
 • Θα παρακολουθήσετε μια σειρά από μαθήματα, όπως Εισαγωγή στην Εγκληματολογία, Το επάγγελμα του αστυνομικού, Ηγεσία και διαχείριση σύγχρονων θεμάτων στην αστυνόμευση, Διοίκηση και ηγεσία ερευνών, και Εργασία πολλαπλών υπηρεσιών.
 • Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες πρακτικής άσκησης σε μια τοπική υπηρεσία ερευνών που προσφέρονται μέσω του προγράμματος σταδιοδρομίας DMU Works, το οποίο θα συμβάλει στην ενίσχυση της απασχολησιμότητάς σας προσφέροντας πραγματική εμπειρία παράλληλα με τις σπουδές σας.
 • Προηγούμενοι απόφοιτοι έχουν κατακτήσει θέσεις στις τοπικές αρχές Trading Standards, στις ομάδες ερευνών της αστυνομίας του Leicestershire και στην Ανεξάρτητη Αρχή Καταγγελιών της Αστυνομίας, στην Εθνική Υπηρεσία Καταπολέμησης του Εγκλήματος και στα τμήματα απάτης και πληροφοριών των επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου υψηλού προφίλ.
 • Αποκτήστε διεθνή εμπειρία και εφαρμόστε τις γνώσεις σας σε παγκόσμιο πλαίσιο μέσω του προγράμματος DMU Global. Προηγουμένως, οι φοιτητές του προγράμματος Ποινικές έρευνες και Αστυνόμευση είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν προορισμούς όπως η Νέα Υόρκη, όπου διδάχθηκαν τις διαφορές και τις ομοιότητες μεταξύ του συστήματος αστυνόμευσης στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 • Επωφεληθείτε από την Εκπαίδευση 2030, όπου ένα απλουστευμένο ωρολόγιο πρόγραμμα "μάθησης σε μπλοκ" σημαίνει ότι θα μελετάτε ένα θέμα κάθε φορά και θα έχετε περισσότερο χρόνο για να ασχοληθείτε με τη μάθησή σας, να λαμβάνετε ταχύτερη ανατροφοδότηση και να απολαμβάνετε καλύτερη ισορροπία μεταξύ σπουδών και προσωπικής ζωής.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Criminal Investigation and Policing Studies BA (Hons) από Πανεπιστήμιο De Montfort

14% Στοιχειώδη επαγγέλματα
12% Επαγγελματίες πληροφορικής
9% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
8% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
8% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
7% Επαγγέλματα πωλήσεων
6% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
5% Επαγγελματίες πληροφορικής
4% Στοιχειώδη επαγγέλματα
4% Επαγγέλματα πωλήσεων

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

**Χρησιμοποιούμε μια ποικιλία μεθόδων διδασκαλίας στο μάθημα οι οποίες περιλαμβάνουν:** ***Μελέτες περίπτωσης** ***Σεμινάρια** ***Ασκήσεις επί του γραφείου** ***Εργαστήρια** ***Ηλεκτρονική μάθηση** *Εξειδικευμένες προσκεκλημένες διαλέξεις από επαγγελματίες (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα) ***Επισκέψεις σε επαγγελματίες στην πράξη (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα)** ****Οι μέθοδοι αξιολόγησης περιλαμβάνουν:**** ***Εκθέσεις** ***Εξετάσεις** ***Εξετάσεις φάσεων** ***Παρουσιάσεις** ***Αφίσες** ***Κριτικές μελετών περίπτωσης** ***Ασκήσεις προσομοίωσης στο γραφείο** ***Βιβλία πολιτικής** ***Πρόταση έρευνας** ***Διπλωματική εργασία** Όλα αυτά θα αναπτυχθούν καθώς θα προχωράτε κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Το ακριβές χρονοδιάγραμμά σας θα εξαρτηθεί από τις Ενότητες σας. Ωστόσο, ο τυπικός χρόνος διδασκαλίας είναι περίπου 9 ώρες κάθε εβδομάδα για τις συγκεκριμένες ενότητες του προγράμματος και η διδασκαλία θα γίνεται με τη μέθοδο της διδασκαλίας σε μπλοκ. Οι ενότητες εγκληματολογίας ενδέχεται να διαφέρουν. Επιπλέον, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε περίπου 20 ώρες αυτόνομης μελέτης. Μπορεί επίσης να σας ανατεθεί πρόσθετη εργασία από τους υπεύθυνους των ενοτήτων για να βοηθηθείτε στην ανάπτυξή σας, ιδίως όσον αφορά τις αξιολογήσεις.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

112 from a minimum of 2 A'Level including 5 GCSE AT C OR above to include English.

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.0
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςCriminal Investigation and Policing Studies, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Ποινικές έρευνες και μελέτες αστυνόμευσης BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
EU £16250 έτος 1
Διεθνή £16250 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Επισημαίνεται ότι τα δίδακτρα για τα επόμενα έτη σπουδών για τους συνεχιζόμενους φοιτητές υπόκεινται σε ετήσια αναθεώρηση. Οποιαδήποτε αύξηση των διδάκτρων θα είναι σύμφωνη με τον δείκτη RPI-X (που συνδέεται με τον δείκτη τιμών λιανικής πώλησης) και το ανώτατο όριο διδάκτρων που έχει καθοριστεί από την κυβέρνηση.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο De Montfort στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 26 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο De Montfort

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο De Montfort

Το Πανεπιστήμιο De Montfort, συντομογραφία DMU, ιδρύθηκε το 1896 στη μικρή πόλη του Leicester, East Midlands. Αυτό το πανεπιστήμιο απολαμβάνει ιδιαίτερα ισχυρές στατιστικές απασχόλησης μετά την αποφοίτηση, οι οποίες μπορούν να εξηγηθούν από τη δέσμευσή του για πρακτική άσκηση σε όλους τους φοιτητές σε όλα τα μαθήματα. Οι ξένοι φοιτητές φροντίζονται καλά εδώ, καθώς λαμβάνουν μαθήματα προσανατολισμού που αποσκοπούν στην παροχή συμβουλών και καθοδήγησης σχετικά με τη διαβίωση στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ παρέχονται δωρεάν μαθήματα αγγλικής γλώσσας για να ενημερωθούν όλοι οι νέοι φοιτητές.

Λίστα με 117 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο De Montfort - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο De Montfort

προπτυχιακοί φοιτητές:
19290
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4010
:
23300
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Αστυνομικές Σπουδές": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Welcome to Leicester
 • International student Prabhav talks about his time at DMU
 • DMU students from around the world
 • DMU Vloggers: Arpith’s reasons to study at DMU
 • Joanna’s top five reasons to choose DMU

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ποινικές έρευνες και μελέτες αστυνόμευσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο De Montfort
(De Montfort University)
- - - £16250 - Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αστυνόμευση και ποινικές έρευνες (με έτος πρακτικής άσκησης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
89% 10% 19% £16750 125 Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογική έρευνα με ψυχολογία με έτος θεμελίωσης κοινωνικών επιστημών BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £13020 £14000 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αστυνομικές σπουδές με ποινικές έρευνες με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- - - £15000 £15000 - Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επαγγελματική αστυνόμευση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
54% 0% 10% £15000 125 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Έγκλημα και έρευνα BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
92% 4% 15% £15000 130 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επαγγελματική αστυνόμευση με έτος θεμελίωσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
64% 6% 20% £14900 73 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επαγγελματική αστυνόμευση BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
64% 6% 18% £14900 122 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία, αστυνόμευση και έρευνες BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores
(Liverpool John Moores University)
- - - £15600 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επαγγελματική αστυνόμευση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
- - - £15000 £15450 - Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης