De Montfort University
Αρχιτεκτονική BA (Hons)
De Montfort University - Πανεπιστήμιο De Montfort

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 75 αποφοίτους του προγράμματος Architecture BA (Hons) στο Πανεπιστήμιο De Montfort για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Αρχιτεκτονική.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
73 /100
75 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Αρχιτεκτονική

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Αρχιτεκτονική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £21000 £24000 £26500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19000 - £23000 £18500 - £28000 £22500 - £33500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Αρχιτεκτονική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23131 £25010 £28792
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20700 - £25694 £19794 - £30100 £23742 - £35267

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Οι σπουδές στην Αρχιτεκτονική στο DMU έχουν ως στόχο την ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των γνώσεων που θα έχουν πραγματικό αντίκτυπο στην κοινότητά μας και στον κόσμο γύρω μας - θα δημιουργήσετε κτίρια του μέλλοντος που θα προσφέρουν καινοτόμες λύσεις στην παγκόσμια κλιματική έκτακτη ανάγκη.

Μάθετε για την ιστορία της αρχιτεκτονικής και του σχεδιασμού, παράλληλα με την ολοκλήρωση τεχνικών, πρακτικών και επαγγελματικών ασκήσεων σχετικά με την ηθική αρχιτεκτονική στον εμπορικό κόσμο. Η διδασκαλία και η μάθηση επικεντρώνονται στο στούντιο σχεδιασμού, όπου θα αναλάβετε έργα σε μια σειρά από χωρικά, κοινωνικά και τοπογραφικά περιβάλλοντα, από τις μικρότερες κατοικίες και αντικείμενα μέχρι σύνθετες μεγαλουπόλεις και εκδηλώσεις. Θα συνεργαστείτε με φοιτητές από όλα τα μαθήματα δομημένου περιβάλλοντος, όπως θα κάνετε και στην επαγγελματική πρακτική.

Ανακαλύψτε πώς να ζωντανέψετε τα σχέδιά σας εξερευνώντας και πειραματιζόμενοι με την κατασκευή μοντέλων και το λογισμικό. Θα διδάσκεστε τόσο από ακαδημαϊκούς ερευνητές όσο και από σημερινούς επαγγελματίες, έτσι ώστε η τρέχουσα βιομηχανική σκέψη να τροφοδοτεί τη μάθησή σας.

Το πρόγραμμα αυτό είναι επαγγελματικά επικυρωμένο και σας προετοιμάζει για ένα μεταπτυχιακό πτυχίο στην αρχιτεκτονική, στο οποίο οι περισσότεροι απόφοιτοι θα προχωρήσουν.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Γίνετε μέρος μιας κοινότητας που εργάζεται από κοινού για να αλλάξει τον κλάδο των κατασκευών εκ των έσω, ώστε να μπορέσουμε να γίνουμε οι τροποποιητές που χρειάζεται ο κόσμος για να αντιμετωπίσει την παγκόσμια κλιματική κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
 • Αυτό το μάθημα είναι διαπιστευμένο από το Βασιλικό Ινστιτούτο Βρετανών Αρχιτεκτόνων (RIBA) και το Συμβούλιο Εγγραφής Αρχιτεκτόνων (ARB), με τους σπουδαστές να απαλλάσσονται επίσης από τις εξετάσεις RIBA και ARB Part I.
 • Η Σχολή Αρχιτεκτονικής του Leicester (LSA) έχει 125 χρόνια ιστορίας στην καλλιέργεια της επόμενης γενιάς αρχιτεκτόνων με ένα πρόγραμμα σπουδών που είναι προσανατολισμένο στο μέλλον και εστιάζει στην "τέχνη της κατασκευής".
 • Δημιουργήστε έργο με πραγματικό αντίκτυπο στην κοινότητα, δουλεύοντας σε ζωντανά έργα σχεδιασμού στην πόλη του Λέστερ. Σε προηγούμενα έργα οι φοιτητές επανασχεδίασαν το Μουσείο και την Πινακοθήκη του Λέστερ, ανακαίνισαν ένα εγκαταλελειμμένο χώρο για να κατασκευάσουν ένα εντυπωσιακό θέατρο και δημιούργησαν άγριες πισίνες και σάουνες στον ποταμό Soar.
 • Οι απόφοιτοι έχουν εργαστεί για μερικά από τα καλύτερα αρχιτεκτονικά γραφεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Heatherwick Studio, Make Architects και Shigeru Ban Architects.
 • Επωφεληθείτε από τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις στο βραβευμένο κτίριο Vijay Patel, συμπεριλαμβανομένων ειδικών στούντιο πολλαπλών χρήσεων, εργαστηρίων CAD και εργαστηρίων που προσφέρουν επεξεργασία μετάλλων, ξυλουργική, ψηφιακή εκτύπωση, κοπή με υδροβολή και κατασκευή πρωτοτύπων.

Προβλέπεται από το Architects Registration Board (ARB) σε επίπεδο Part 1 με σκοπό την εγγραφή στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Επικυρωμένο από το Royal Institute of British Architects (RIBA) σε επίπεδο Part 1 για τους σκοπούς της επιλεξιμότητας για ένταξη στο RIBA.

Επικυρωμένο από το Royal Institute of British Architects (RIBA) σε επίπεδο Part 1 για τους σκοπούς της επιλεξιμότητας για ένταξη στο RIBA.

Προβλέπεται από το Architects Registration Board (ARB) σε επίπεδο Part 1 με σκοπό την εγγραφή στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Architecture BA (Hons) από Πανεπιστήμιο De Montfort

65% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Επαγγελματίες πληροφορικής
0% Επαγγελματίες μηχανικοί
0%
0% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
0% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
0% Επαγγέλματα πωλήσεων
0% Επαγγελματίες πληροφορικής

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

****Overview**** Η Σχολή Αρχιτεκτονικής του Leicester (LSA) δίνει έμφαση στη μάθηση μέσω της μοντελοποίησης και της κατασκευής, τόσο χειροκίνητα όσο και ψηφιακά, καθιστώντας την ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του μαθήματος. Σας ενθαρρύνουμε και σας υποστηρίζουμε να γίνετε ένας παραγωγικός φοιτητής, εστιάζοντας στο στούντιο σχεδιασμού ως το βασικό περιβάλλον μάθησης. ****** Στο στούντιο σχεδιασμού θα κάνετε:****** - Εργαστείτε και συνεργαστείτε με συνομηλίκους και καθηγητές στο σχέδιο, το ψηφιακό σχέδιο και την κατασκευή, την κατασκευή μοντέλων, τη συζήτηση και τον διάλογο. - Να συναντιέστε τακτικά με τους καθηγητές σχεδιασμού για μάθηση σε μικρές ομάδες, ατομικές συμβουλές και καθοδήγηση, αξιολόγηση και ανατροφοδότηση. - Συμμετοχή σε διαλέξεις και εργαστήρια διδασκαλίας/καθοδήγησης για την ανάπτυξη βασικών χειροκίνητων και ψηφιακών τεχνικών **- Να εξετάζεται το έργο σχεδιασμού από προσκεκλημένους αρχιτέκτονες και κριτικούς** **Ένα πρόγραμμα διαλέξεων, σεμιναρίων, φροντιστηρίων και εργαστηρίων υποστηρίζει τη μάθησή σας στους τέσσερις βασικούς άξονες του προγράμματος σπουδών:** **- Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός - μάθηση και αξιολόγηση βάσει σχεδίου** - Αρχιτεκτονική επικοινωνία - εκμάθηση και αξιολόγηση με βάση έργα γύρω από βασικές δεξιότητες, όπως CAD, BIM, ψηφιακή μοντελοποίηση και κατασκευή. - Τεχνολογία και περιβάλλον - εκμάθηση και αξιολόγηση με βάση έργα σε συνδυασμό με τον έλεγχο των γνώσεών σας σε βασικές αρχές - Ιστορία και θεωρίες της αρχιτεκτονικής - αξιολόγηση βάσει ηλεκτρονικών τεστ και σύντομων γραπτών εργασιών, με αποκορύφωμα τη γραπτή διατριβή ή ισοδύναμο έγγραφο στο τελευταίο έτος. ******Στο τελευταίο έτος, υπάρχει πρόσθετη εστίαση σε:****** - Επαγγελματική πρακτική και δεοντολογία - μάθηση και αξιολόγηση βάσει σχεδίου ****Ώρες επικοινωνίας**** Η διδασκαλία θα γίνει μέσω ενός συνδυασμού διαλέξεων, φροντιστηρίων, σεμιναρίων, ομαδικών εργασιών και αυτοκατευθυνόμενης μελέτης. Η αξιολόγηση γίνεται μέσω εργασιών (παρουσιάσεις, δοκίμια και εκθέσεις) Το ακριβές ωρολόγιο πρόγραμμά σας θα εξαρτηθεί από τις προαιρετικές ενότητες που θα επιλέξετε να παρακολουθήσετε, ωστόσο, κατά το πρώτο έτος θα παρακολουθείτε κανονικά περίπου 20 ώρες διδασκαλίας (διαλέξεις και φροντιστήρια) κάθε εβδομάδα, και αναμένουμε να αναλάβετε τουλάχιστον 21 επιπλέον ώρες ανεξάρτητης μελέτης για να ολοκληρώσετε εργασίες και έρευνες.

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

- From at least 2 A Levels - Art and Design Foundation accepted - Five GCSEs A*-C (9-4)

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.0
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςArchitecture, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Αρχιτεκτονική BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Διεθνή £15250 έτος 1
Διεθνή £15750 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Σημειώστε ότι τα τέλη υπόκεινται σε ετήσια αναθεώρηση. Οποιαδήποτε αύξηση των διδάκτρων για τους σπουδαστές του εσωτερικού θα βασίζεται σε επανεξέταση των παροχών μας και θα είναι σύμφωνη με το ανώτατο όριο διδάκτρων που έχει καθοριστεί από την κυβέρνηση.

.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
 • έτος 2

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο De Montfort στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο De Montfort σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Αρχιτεκτονική, Κατασκευές & Σχεδιασμός

  • #35 
  • #44 
  Αρχιτεκτονική
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #40 
  • #49 
  Αρχιτεκτονική
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 26 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο De Montfort

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο De Montfort

Το Πανεπιστήμιο De Montfort, συντομογραφία DMU, ιδρύθηκε το 1896 στη μικρή πόλη του Leicester, East Midlands. Αυτό το πανεπιστήμιο απολαμβάνει ιδιαίτερα ισχυρές στατιστικές απασχόλησης μετά την αποφοίτηση, οι οποίες μπορούν να εξηγηθούν από τη δέσμευσή του για πρακτική άσκηση σε όλους τους φοιτητές σε όλα τα μαθήματα. Οι ξένοι φοιτητές φροντίζονται καλά εδώ, καθώς λαμβάνουν μαθήματα προσανατολισμού που αποσκοπούν στην παροχή συμβουλών και καθοδήγησης σχετικά με τη διαβίωση στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ παρέχονται δωρεάν μαθήματα αγγλικής γλώσσας για να ενημερωθούν όλοι οι νέοι φοιτητές.

Λίστα με 117 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο De Montfort - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο De Montfort

προπτυχιακοί φοιτητές:
19290
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4010
:
23300
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Αρχιτεκτονική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Joanna’s top five reasons to choose DMU
 • Welcome to Leicester
 • International student Prabhav talks about his time at DMU
 • DMU students from around the world
 • DMU Vloggers: Arpith’s reasons to study at DMU

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Αρχιτεκτονική (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
79% 0% 7% £17500 126 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική / Αρχιτεκτονική (διεθνής) (RIBA Part 1) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
69% 10% 23% £16500 153 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εσωτερική αρχιτεκτονική (με έτος επαγγελματικής πρακτικής) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
- - - £17500 - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική τοπίου (με θεμελίωση) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
- - - £15000 £15450 - Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εσωτερική αρχιτεκτονική (με ολοκληρωμένα έτη ίδρυσης και επαγγελματικής πρακτικής) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
- - - £17500 - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική (με έτος πρακτικής άσκησης) BArch (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
81% 0% 3% £27250 178 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική τοπίου με έτος θεμελίωσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
- - - £16085 - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εσωτερική αρχιτεκτονική και σχεδιασμός (με προπαρασκευαστικό εξάμηνο) BA (Hons) Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £19250 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ναυτική αρχιτεκτονική με μηχανική ωκεανών BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £26700 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική τοπίου BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £16150 £17000 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης