Cornwall College
Εφαρμοσμένη ζωολογία (μόνο επίπεδο 6) BSc (Hons)
Cornwall College - Cornwall College

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23872 £19884 £22867
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20487 - £27274 £14892 - £25751 £17151 - £30379

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Εξαιρετικά ευέλικτο περιεχόμενο που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το πτυχίο σας γύρω από τα δικά σας ενδιαφέροντα στον τομέα της Ζωολογίας

Η κατανόηση των βαθιά ριζωμένων δεσμών μας και των αλληλεπιδράσεών μας με τα ζώα και το περιβάλλον είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η σύγχρονη κοινωνία. Το BSc (Hons) Applied Zoology προετοιμάζει τους φοιτητές για να αντιμετωπίσουν αυτές τις προκλήσεις, εφοδιάζοντας τους φοιτητές με τις δεξιότητες που απαιτούνται σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών διαδρομών. Οι απόφοιτοί μας συνεχίζουν με επιτυχία στον τομέα της διατήρησης και της φροντίδας των ζώων, καθώς και σε μεταπτυχιακές σπουδές.

Αυτό το μάθημα παρέχει στους φοιτητές ένα σχετικό βασικό πτυχίο ή HND για να το "αναβαθμίσουν" και να αποκτήσουν ένα πλήρες πτυχίο BSc (Hons). Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να εκτελεστεί είτε ως μονοετές πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης είτε ως διετές πρόγραμμα μερικής απασχόλησης.

Το περιεχόμενο του μαθήματος επιτρέπει στους φοιτητές να αναπτύξουν το δικό τους ακαδημαϊκό προφίλ μέσω των προαιρετικών ενοτήτων και των επιλογών ερευνητικών έργων. Αυτό παρέχει στους φοιτητές υψηλό επίπεδο αυτονομίας και ευελιξίας, επιτρέποντάς τους να προσαρμόσουν το πρόγραμμα στα δικά τους ενδιαφέροντα και την αναμενόμενη επαγγελματική τους πορεία. Αυτή η ευέλικτη προσέγγιση καθιστά το μάθημα ιδανικό για φοιτητές που προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα υποβάθρων στον γενικό τομέα της ζωολογίας, της διαχείρισης ζώων, της οικολογίας και της διατήρησης.

Οι ενότητες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως η διατήρηση της άγριας ζωής, η συμπεριφορά των ζώων, οι επιπτώσεις των ασθενειών και η επιστημονική επικοινωνία.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει δεξιότητες και γνώσεις που είναι ιδιαίτερα σημαντικές για κάθε μελλοντική πορεία απασχόλησης, εφοδιάζοντας τους αποφοίτους με γνώσεις σχετικές με την περιβαλλοντική βιωσιμότητα της κοινωνίας και των επιχειρήσεων. Με τις αυξανόμενες περιβαλλοντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η κοινωνία, αυτό το ανώτατο πτυχίο είναι εξαιρετικά σχετικό και σκοπεύει να παράγει ολοκληρωμένους πτυχιούχους ικανούς να εφαρμόζουν ισορροπημένη και κριτική σκέψη και να θεωρούν τη διατήρηση και την αειφορία στο επίκεντρο της λήψης αποφάσεων.

Αξιολόγηση

Οι αξιολογήσεις ποικίλλουν ώστε να βοηθήσουν τους μαθητές να αναπτύξουν ένα ευρύ φάσμα μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων, αλλά μπορεί να περιλαμβάνουν: εκθέσεις, δοκίμια, παρουσιάσεις, αφίσες, podcasts και παρουσιάσεις βίντεο, τεστ και εξετάσεις. Όλοι οι φοιτητές αναλαμβάνουν μια ερευνητική εργασία που τους επιτρέπει να εξειδικευτούν σε έναν τομέα έρευνας που τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα.

Πρόοδος

Οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος είναι καλά εξοπλισμένοι για να εργαστούν άμεσα σε διάφορους ρόλους στους τομείς της ζωολογίας και της διατήρησης. Για παράδειγμα, σε οργανισμούς όπως Wildlife Trusts, RSPB, Woodlands Trust, Natural England ή Environment Agency, διεθνείς ΜΚΟ. Οι τύποι ρόλων μπορεί να περιλαμβάνουν: Υπεύθυνος επικοινωνίας ή εκπαίδευσης, Υπεύθυνος άγριας ζωής ή ανάπτυξης, υπεύθυνος κοινοτικής δέσμευσης, φύλακας άγριας ζωής ή καταφυγίου, υπεύθυνος ή διευθυντής έργου, σύμβουλος ή σύμβουλος οικολόγος, υπεύθυνος περιβάλλοντος, τεχνικός έρευνας, ερευνητής πεδίου.

Εναλλακτικά, οι απόφοιτοι μπορούν συχνά να επιλέξουν να προχωρήσουν σε μεταπτυχιακές σπουδές (ορισμένα παραδείγματα διαδρομών εξέλιξης παρουσιάζονται παρακάτω.

 • PGCE ή CertEd
 • MSc Zoo Conservation Biology στο Πανεπιστήμιο του Plymouth
 • MSc Sustainable Environmental Management στο Πανεπιστήμιο του Plymouth
 • MSc Conservation & Biodiversity στο Πανεπιστήμιο του Exeter
 • MSc Conservation Science & Policy στο Πανεπιστήμιο του Exeter

Το Πανεπιστημιακό Κέντρο Cornwall College προσφέρει μια μοναδική και ολοκληρωμένη πανεπιστημιακή εμπειρία με μικρές τάξεις, που επιτρέπουν προσωπική προσοχή από τους καθηγητές και μια ισχυρή αίσθηση κοινότητας μεταξύ των φοιτητών. Η ολοκληρωμένη υποστήριξη που παρέχεται διασφαλίζει ότι οι φοιτητές λαμβάνουν την απαραίτητη καθοδήγηση και τους πόρους για να διαπρέψουν στις σπουδές τους, ενώ παράλληλα σπουδάζουν δίπλα σε ομοϊδεάτες που μοιράζονται το πάθος τους για τις επαγγελματικές τεχνικές δεξιότητες. Βρίσκεται σε ένα από τα πιο όμορφα και φυσικά μέρη της χώρας, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να βυθιστούν στο εκπληκτικό περιβάλλον, ενώ παράλληλα αναπτύσσουν πρακτικές δεξιότητες που τους κάνουν να ξεχωρίζουν στην αγορά εργασίας.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Applied Zoology (Level 6 only) BSc (Hons) από Cornwall College

25% Στοιχειώδη επαγγέλματα
15% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Επαγγέλματα πωλήσεων
10% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Γραμματεία και συναφή επαγγέλματα
10% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
10% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Για τους αιτούντες που χρειάζονται βίζα για να σπουδάσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Cornwall College Group δεν διαθέτει άδεια χορηγού βίζας και, ως εκ τούτου, δεν είναι σε θέση να δεχτεί αίτηση
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςApplied Zoology (Level 6 only), BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Εφαρμοσμένη ζωολογία (μόνο επίπεδο 6) BSc (Hons)

Ιρλανδία £4625 έτος 1
EU £4625 έτος 1
Αγγλία £4625 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £4625 έτος 1
Σκωτία £4625 έτος 1
Ουαλία £4625 έτος 1
Διεθνή £5000 έτος 1
Channel Islands £5000 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Σχετικά με το Cornwall College

Το Cornwall College (επίσης γνωστό ως Cornwall College Group) είναι ένας όμιλος περαιτέρω εκπαίδευσης που λειτουργεί από οκτώ τοποθεσίες σε όλη την Κορνουάλη και το Ντέβον. Συλλογικά, ο όμιλος κολεγίων προσφέρει στους υποψήφιους σπουδαστές περισσότερα από 2.000 επαγγελματικά και τεχνικά προσόντα, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται η πρόσβαση που παρέχουν στην εκπαίδευση GCSE και στην πρακτική άσκηση.

Λίστα με 49 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Cornwall College - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Cornwall College

προπτυχιακοί φοιτητές:
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
:
0
 • Study Carpentry at Cornwall College Camborne
 • Study Hair & Beauty at Cornwall College Camborne
 • Study Early Years at Cornwall College Camborne
 • Study Automotive at Cornwall College Camborne
 • Study Aeronautical Engineering at Cornwall College Camborne
 • Study IT at Cornwall College Camborne

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Newquay University Centre Cornwall College
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ζωολογία με επαγγελματική εμπειρία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
79% 5% 5% £27650 128 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ζωολογία με Ίδρυμα BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
82% 5% 20% £27650 143 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ζωολογία με εντομολογία (με πρακτική άσκηση) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Harper Adams
(Harper Adams University)
- 0% 2% £13250 131 Νιούπορτ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ζωολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Sussex
(University of Sussex)
72% 0% 5% £25000 128 Μπράιτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ζωολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores
(Liverpool John Moores University)
82% 5% 13% £16100 124 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ζωολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
94% 0% 0% £26100 £24800 170 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ζωολογία (με τοποθέτηση σε σάντουιτς) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο της Cumbria
(University of Cumbria)
- 5% 15% £13250 101 Καρλάιλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ζωολογία με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
86% 5% 10% £14900 102 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ζωολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
92% 5% 0% £29110 150 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ζωολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του St Andrews
(University of St Andrews)
91% 0% 0% £30160 202 Σεντ Άντριους Oncampus πλήρους απασχόλησης