City University London
Βιβλιοθηκονομία MSc
City University London - Πανεπιστήμιο City London

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το μάθημα αυτό απευθύνεται σε φοιτητές με πρώτο πτυχίο ή ισοδύναμο τίτλο σπουδών σε οποιοδήποτε επιστημονικό πεδίο, οι οποίοι θα ήθελαν να εργαστούν σε βιβλιοθήκη ή σε παρόμοιο οργανισμό με προσανατολισμό στη συλλογή. Είναι επίσης κατάλληλο για όσους επιθυμούν να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους, προκειμένου να προχωρήσουν σε μια καριέρα που βασίζεται στις συλλογές και τις υπηρεσίες σε γκαλερί, βιβλιοθήκες, μουσεία και αρχεία.

Η Βιβλιοθηκονομία είναι ένα ευρύ, διεπιστημονικό αντικείμενο, οι αρχές και οι πρακτικές του οποίου στηρίζουν τη σημερινή κοινωνία της πληροφορίας. Απευθύνεται σε σπουδαστές με ενδιαφέρον για τη λεπτομέρεια, για την οργάνωση, τις τεχνολογίες και την επικοινωνία της πληροφορίας και για την κατανόηση των οργανωτικών και ευρύτερων κοινωνικών επιπτώσεων της πολιτικής, της πρόσβασης και της παροχής πληροφοριών.

Στόχοι Το ΠΜΣ/ΜΑ Βιβλιοθηκονομίας του City έχει ως στόχο να σας προσφέρει μια βαθιά κατανόηση των ιδρυμάτων και υπηρεσιών που προσανατολίζονται στις συλλογές, καθώς και της σημασίας και του αντίκτυπού τους σε διάφορα στρώματα της κοινωνίας.

Το μάθημα εξετάζει τις διαδικασίες οργάνωσης, επικοινωνίας, πρόσβασης και παροχής πληροφοριών, προκειμένου να κατανοήσουμε πώς αυτές οι δραστηριότητες μπορούν να σχεδιαστούν και να εφαρμοστούν για την ατομική ανάπτυξη, τους οργανωτικούς στόχους και την υποστήριξη μιας δίκαιης και ευημερούσας κοινωνίας.

Το μάθημα εξετάζει τα σύγχρονα ζητήματα των υποδομών και των υπηρεσιών των βιβλιοθηκών, τόσο από ιστορική όσο και από φιλοσοφική άποψη. Η εστίασή μας κατανέμεται εξίσου μεταξύ της θεωρίας και της εφαρμογής της στην πράξη. Θα επωφεληθείτε από ένα υψηλό επίπεδο συνεργασίας με επαγγελματίες, και είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποδεχόμαστε πολλούς ηγέτες του επαγγέλματος ως προσκεκλημένους ομιλητές καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος.

Το περιεχόμενο καλύπτει θεμελιώδεις έννοιες που σχετίζονται με τις βιβλιοθήκες και τις υπηρεσίες βιβλιοθηκών, όπως: πόροι, συλλογές, διαχείριση, διακυβέρνηση, εκδόσεις και πληροφοριακή παιδεία. Δίνεται έμφαση στη χρήση νέων και αναδυόμενων τεχνολογιών, στις μεθόδους έρευνας και ανάλυσης, στις ηθικές, νομικές και κοινωνικοπολιτικές επιπτώσεις και στη διαμόρφωση πολιτικής.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές


Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςLibrary Science, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Βιβλιοθηκονομία MSc

EU £21851 έτος 1
Διεθνή £21851 έτος 1
Αγγλία £10920 έτος 1
Σκωτία £10920 έτος 1
Ουαλία £10920 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £10920 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο City London στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 27 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο City London

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο City London

Το City University London (City) ιδρύθηκε το 1894 και βρίσκεται στο κεντρικό Λονδίνο. Λόγω της θέσης του, το City προσελκύει φοιτητές από όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα να προσφέρει μια ποικιλόμορφη πανεπιστημιακή κουλτούρα. Οι εγκαταστάσεις στο χώρο έχουν αναπτυχθεί με γνώμονα το μελλοντικό εργασιακό περιβάλλον του κάθε φοιτητή, γι' αυτό και οι φοιτητές Νομικής έχουν πρόσβαση σε προσομοίωση δικαστηρίων, αλλά και γιατί οι μελλοντικοί Νοσηλευτές μπορούν να περιμένουν να χρησιμοποιήσουν προσομοίωση ιατρικών θαλάμων. Πέρα από τις ακαδημαϊκές σπουδές, το γεγονός ότι βρίσκεται στο κεντρικό Λονδίνο επιτρέπει στους σπουδαστές να μετακινούνται γρήγορα λόγω των πολυάριθμων επιλογών δημόσιας συγκοινωνίας στην περιοχή.

Λίστα με 153 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο City London - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο City London

προπτυχιακοί φοιτητές:
11620
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4690
:
16310
  • City, University of London: Being a student in London
  • City University London
  • City, University of London: Student Experience - My Life at City
  • City, University of London: BA (Hons) English student Ruth’s insights
  • City, University of London: BSc (Hons) Economics with Accounting student Ayesha’s insights
  • City, University of London: Life as a Psychology Student

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Northampton Square
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Βιβλιοθηκονομία MSc Πανεπιστήμιο City London
(City University London)
- - - £21851 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιβλιοθηκονομία MA Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
- - - - - Σέφιλντ Oncampus μερική απασχόληση
Πληροφορίες και Βιβλιοθηκονομικές Σπουδές MA Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - - - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορίες και Βιβλιοθηκονομικές Σπουδές MA Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - - - - Online μερική απασχόληση