City University London
Διαχείριση της ασφάλειας των αερομεταφορών MSc
City University London - Πανεπιστήμιο City London

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το πρόγραμμα MSc in Air Safety Management απευθύνεται σε όσους έχουν εργαστεί στην αεροπορική βιομηχανία (για τουλάχιστον δύο χρόνια) και ενδιαφέρονται πρωτίστως για την ασφάλειά της. Στους σημερινούς σπουδαστές περιλαμβάνονται πιλότοι, ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, προσωπικό συντήρησης, μηχανικοί και η πλειονότητα έχει άδεια/επαγγελματική εκπαίδευση. Καλωσορίζουμε επίσης σπουδαστές με στρατιωτικό υπόβαθρο. Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc "Διαχείριση της ασφάλειας των αερομεταφορών" είναι προσαρμοσμένο σε όσους εργάζονται και δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τα κανονικά πανεπιστημιακά προγράμματα και αποτελεί μια φανταστική επιλογή για όσους επιθυμούν να εξελίξουν την καριέρα τους συνεχίζοντας να εργάζονται. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα διαθέτει διαπίστευση από τη Royal Aeronautical Society.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών "Διαχείριση Ασφάλειας Πτήσεων" είναι συμβατό με την υπηρεσία ELCAS (Enhanced Learning Credits Administration Service) του Υπουργείου Άμυνας - μια πρωτοβουλία για την προώθηση της δια βίου μάθησης μεταξύ των μελών των Ενόπλων Δυνάμεων του Ηνωμένου Βασιλείου. Εάν είστε/ήσασταν μέλος των Ενόπλων Δυνάμεων του Ηνωμένου Βασιλείου, μπορεί να δικαιούστε οικονομική υποστήριξη για να παρακολουθήσετε αυτό το πρόγραμμα σπουδών.

Στόχοι: Οι αεροπορικές εταιρείες, τα αεροδρόμια και άλλες αεροπορικές εταιρείες διοικούνται κυρίως από κατόχους αδειών, αξιωματικούς ασφαλείας, πιλότους, μηχανικούς αεροσκαφών, ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, αποστολείς και πολλούς άλλους. Αυτό σημαίνει ότι η ζήτηση για διοικητικές γνώσεις αυξάνεται. Το πρόγραμμά μας δίνει στους σπουδαστές την ευκαιρία να φρεσκάρουν τις γνώσεις τους, να μάθουν τις πιο πρόσφατες τεχνικές διαχείρισης και να δημιουργήσουν ένα ισόβιο δίκτυο συναδέλφων.

Με απρόβλεπτα γεγονότα που επηρεάζουν τον κλάδο των αερομεταφορών, καθώς και με τον αυξημένο ανταγωνισμό και τις τεχνολογικές και κανονιστικές αλλαγές, κάθε οργανισμός χρειάζεται έναν πυρήνα σύγχρονων διαχειριστών ασφάλειας και κινδύνων, έτοιμων να αναλάβουν ηγετικές θέσεις.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ατομική επιτυχία. Το πρόγραμμα ξεκίνησε για πρώτη φορά από την Honourable Company of Airline Pilots (HCAP) για να αυξήσει τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας των πληρωμάτων αεροσκαφών και σήμερα αναγνωρίζεται ως βασικός πόρος στον κλάδο της ασφάλειας των αερομεταφορών και ως σημείο αναφοράς για την καινοτομία.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές


Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςAir Safety Management, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Διαχείριση της ασφάλειας των αερομεταφορών MSc

EU £21840
Διεθνή £21840
Αγγλία £21840
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £21840
Σκωτία £21840
Ουαλία £21840

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο City London στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 27 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο City London

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο City London

Το City University London (City) ιδρύθηκε το 1894 και βρίσκεται στο κεντρικό Λονδίνο. Λόγω της θέσης του, το City προσελκύει φοιτητές από όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα να προσφέρει μια ποικιλόμορφη πανεπιστημιακή κουλτούρα. Οι εγκαταστάσεις στο χώρο έχουν αναπτυχθεί με γνώμονα το μελλοντικό εργασιακό περιβάλλον του κάθε φοιτητή, γι' αυτό και οι φοιτητές Νομικής έχουν πρόσβαση σε προσομοίωση δικαστηρίων, αλλά και γιατί οι μελλοντικοί Νοσηλευτές μπορούν να περιμένουν να χρησιμοποιήσουν προσομοίωση ιατρικών θαλάμων. Πέρα από τις ακαδημαϊκές σπουδές, το γεγονός ότι βρίσκεται στο κεντρικό Λονδίνο επιτρέπει στους σπουδαστές να μετακινούνται γρήγορα λόγω των πολυάριθμων επιλογών δημόσιας συγκοινωνίας στην περιοχή.

Λίστα με 153 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο City London - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο City London

προπτυχιακοί φοιτητές:
11620
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4690
:
16310
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Διαχείριση Υγείας και Ασφάλειας": 4395 Ακαδημαϊκό έτος 2020/21 - Ισοδύναμες εγγραφές φοιτητών πλήρους φοίτησης που δημοσιεύτηκαν από τη Στατιστική Υπηρεσία Ανώτατης Εκπαίδευσης (HESA) τον Ιανουάριο του 2023
  • City, University of London: Being a student in London
  • City University London
  • City, University of London: Student Experience - My Life at City
  • City, University of London: BA (Hons) English student Ruth’s insights
  • City, University of London: BSc (Hons) Economics with Accounting student Ayesha’s insights
  • City, University of London: Life as a Psychology Student

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Northampton Square
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Διαχείριση της επαγγελματικής υγείας και ασφάλειας MSc Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £12000 - Πόρτσμουθ Oncampus μερική απασχόληση
Διαχείριση της ασφάλειας των αερομεταφορών MSc Πανεπιστήμιο City London
(City University London)
- - - £21840 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Διαχείριση υγείας MSc Πανεπιστήμιο City London
(City University London)
- - - £16320 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διατροφή με διαχείριση δημόσιας υγείας MSc Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam
(Sheffield Hallam University)
- - - - - Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση πολυπληθών χώρων και δημόσιας ασφάλειας MSc Πανεπιστήμιο Coventry
(Coventry University)
- - - - - Κόβεντρι Online μερική απασχόληση