Cardiff University
Νευροεπιστήμη MNeurosc
Cardiff University - Πανεπιστήμιο του Cardiff

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Βιοεπιστήμες

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : βιοεπιστήμες (μη ειδικές) στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24000 £23500 £30000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21000 - £28000 £18500 - £30500 £23000 - £37500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Βιοεπιστήμες (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24556 £30929 £35939
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21037 - £28149 £23857 - £42071 £28098 - £51622

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό μας στη Νευροεπιστήμη απευθύνεται σε επίδοξους ερευνητές και σε όσους επιδιώκουν καριέρα στην επιστήμη. Αυτό το τετραετές προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές να εξερευνήσουν τα τρέχοντα όρια της γνώσης στον τομέα που επιλέγουν και παρέχει εκπαίδευση σε προηγμένες ερευνητικές τεχνικές.

Η νευροεπιστήμη είναι η μελέτη των νευρικών συστημάτων, των νευρικών κυττάρων που τα αποτελούν και της λειτουργίας του εγκεφάλου. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος περιέχει εκατό χιλιάδες εκατομμύρια τέτοια κύτταρα. Το πώς λειτουργεί μπορεί να θεωρηθεί ως ένα από τα πιο γοητευτικά και αινιγματικά από όλα τα ερωτήματα στα όρια της κατανόησης. Μπορεί ο εγκέφαλος να κατανοήσει τον εγκέφαλο; Μπορεί ο εγκέφαλος να κατανοήσει το μυαλό; Είναι ο εγκέφαλος ένας γιγαντιαίος υπολογιστής ή κάτι περισσότερο;

Αυτό το πτυχίο θα καταδείξει τρόπους με τους οποίους μπορούμε να προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε αυτά τα ερωτήματα, χρησιμοποιώντας προσεγγίσεις που κυμαίνονται από τη βιοχημεία και τη βιοφυσική του νευρικού κυττάρου μέχρι τη διερεύνηση των μηχανισμών του νου από έναν ψυχολόγο. Η πρόσφατη ανάπτυξη αυτού του αντικειμένου οφείλεται στη σημαντική συμβολή της νευροεπιστήμης στην κατανόηση και τη θεραπεία των ψυχικών και άλλων νευρολογικών διαταραχών, καθώς και στην επιθυμία να κατανοήσουμε το πιο πολύπλοκο λειτουργικό σύστημα που δημιούργησε η εξέλιξη.

Το πρόγραμμα συνδυάζει την επιστημονική κατανόηση με την ανάπτυξη ακαδημαϊκών δεξιοτήτων (κριτική εκτίμηση, αξιολόγηση και ανάλυση δεδομένων), καθώς και την ανάπτυξη πρακτικών δεξιοτήτων, δεξιοτήτων παρουσίασης και γραπτού λόγου σε επιστημονικό πλαίσιο. Το πρόγραμμα στοχεύει τελικά στην παραγωγή αποφοίτων που είναι απασχολήσιμοι, καλά ενημερωμένοι, ευέλικτοι και ενθουσιώδεις πρεσβευτές της επιστήμης.

Οι γνώσεις και οι δεξιότητες που θα αναπτύξετε κατά τη διάρκεια του πτυχίου σας στις Νευροεπιστήμες θα σας καταστήσουν απασχολήσιμους σε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών σταδιοδρομιών, όπως η έρευνα, η υγειονομική περίθαλψη, οι δημοσιεύσεις και η διδασκαλία. Οι αναλυτικές και άλλες δεξιότητες που αποκτάτε στο πρόγραμμα σπουδών αποτελούν επίσης εξαιρετικό υπόβαθρο για πολλές άλλες σταδιοδρομίες εκτός της επιστήμης. Εναλλακτικά, μπορεί να επιθυμείτε να συνεχίσετε τις σπουδές σας με ένα ανώτερο πτυχίο.

Διακριτικά χαρακτηριστικά

Τα πτυχία μας συνδέονται στενά με τα ερευνητικά ενδιαφέροντα του προσωπικού που τα διδάσκει, επιτρέποντάς σας να βιώσετε τον ενθουσιασμό της μάθησης σε ένα ενεργό ερευνητικό περιβάλλον. Προσελκύουμε σημαντική εξωτερική ερευνητική χρηματοδότηση και αυτό θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, τις τεχνικές και τις εγκαταστάσεις στην εργασία σας. Η Σχολή ηγείται επίσης του Ερευνητικού Ινστιτούτου Νευροεπιστήμης και Ψυχικής Υγείας, ενός από τα εμβληματικά Ινστιτούτα του Πανεπιστημίου, επιτρέποντας την πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα συναρπαστικών ευκαιριών κατάρτισης.

Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει υψηλό βαθμό ευελιξίας με την επιλογή των σπουδαστών στον πυρήνα του. Έχετε την ελευθερία να αποφασίσετε πώς θα εξελιχθεί η ακαδημαϊκή σας εμπειρία. Μπορείτε να επιλέξετε να ειδικευτείτε σε έναν συγκεκριμένο τομέα ή να διατηρήσετε ένα ευρύ φάσμα μάθησης και να εξερευνήσετε τη διεπιστημονική έρευνα που στηρίζει μεγάλο μέρος της επιτυχίας της Σχολής.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Neuroscience MNeurosc από Πανεπιστήμιο του Cardiff

18% Διοικητικά επαγγέλματα
12% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
11% Διοικητικά επαγγέλματα
6% Επαγγελματίες μηχανικοί
5% Επαγγελματίες μηχανικοί
4% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
3% Στοιχειώδη επαγγέλματα
3% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
3% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
3% Στοιχειώδη επαγγέλματα

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για βιοεπιστήμες (μη ειδικές)

Απαιτήσεις προσόντων

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

    • 6.5
    • MBA

Το Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ προσφέρει πολλές υποτροφίες στους υποψήφιους φοιτητές μας. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα μας http://www.cardiff.ac.uk/study/undergraduate/funding/scholarships.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςNeuroscience, MNeurosc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Νευροεπιστήμη MNeurosc

Αγγλία £9000 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9000 έτος 1
Σκωτία £9000 έτος 1
Ουαλία £9000 έτος 1
Channel Islands £9000 έτος 1
Ιρλανδία £9000 έτος 1
EU £25450 έτος 1
Διεθνή £25450 έτος 1
EU £28200 έτος 1
Διεθνή £28200 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Φοιτητές από το Ηνωμένο Βασίλειο και τα νησιά:

Τα αναφερόμενα τέλη ισχύουν για το ακαδημαϊκό έτος 2024/25. Το Πανεπιστήμιο διατηρεί το δικαίωμα να αυξήσει τα δίδακτρα κατά το δεύτερο και τα επόμενα έτη σπουδών, όπως επιτρέπεται από το νόμο ή την πολιτική της ουαλικής κυβέρνησης. Κατά περίπτωση, θα σας ειδοποιήσουμε για οποιαδήποτε αλλαγή στα δίδακτρα μέχρι το τέλος Ιουνίου του ακαδημαϊκού έτους που προηγείται του έτους κατά το οποίο θα αυξηθούν τα δίδακτρα.

Τα δίδακτρα για την εγγραφή στα επόμενα έτη υπόκεινται σε αύξηση και θα επιβεβαιωθούν έως το τέλος Οκτωβρίου του έτους που προηγείται της ημερομηνίας έναρξης του προγράμματός σας.

Τα δίδακτρα καλύπτουν όλες τις εύλογες δαπάνες που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του αναφερόμενου προγράμματος σπουδών. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι μπορεί να επιλέξετε να συμμετάσχετε σε εκπαιδευτικά ταξίδια, σε συναφείς τοποθετήσεις ή να αγοράσετε εξοπλισμό κατά τη διάρκεια των σπουδών σας στο πρόγραμμα σπουδών σας, τα οποία θα επιβαρυνθείτε με δικά σας έξοδα. Τα δίδακτρα δεν περιλαμβάνουν έξοδα διαβίωσης, όπως διαμονή, διατροφή ή ταξίδια.

Σπουδαστές από την ΕΕ, τον ΕΟΧ και την Ελβετία:

Εάν είστε υπήκοος της ΕΕ/ΕΟΧ/Ελβετίας, εκτός εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για το καθεστώς των διδάκτρων του Ηνωμένου Βασιλείου, τα δίδακτρα για το 2024/25 θα είναι σύμφωνα με τα δίδακτρα που χρεώνονται για τους διεθνείς φοιτητές. Μπορείτε να ελέγξετε αν είστε επιλέξιμοι για το καθεστώς τελών του Ηνωμένου Βασιλείου (Home) στον ιστότοπο UKCISA: https://www.ukcisa.org.uk/Information--Advice/Fees-and-Money/Wales-fee-status#layer-6099

Σπουδαστές από τον υπόλοιπο κόσμο (διεθνείς):

Τα αναφερόμενα τέλη αφορούν την εισαγωγή 2024/25 και είναι σταθερά για τη διάρκεια του προγράμματος, εκτός από τα προγράμματα Ιατρικής και Οδοντιατρικής. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι κατά τη διάρκεια του προκλινικού στοιχείου των προγραμμάτων Ιατρικής και Οδοντιατρικής το ποσοστό των διδάκτρων θα είναι σταθερό, μετά το οποίο θα χρεώνεται το ποσοστό των κλινικών διδάκτρων. Περισσότερες λεπτομέρειες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του πανεπιστημίου στη διεύθυνση: http://www.cardiff.ac.uk/study/international/funding-and-fees. Τα δίδακτρα για την εγγραφή στα επόμενα έτη υπόκεινται σε αύξηση και θα επιβεβαιωθούν έως το τέλος Οκτωβρίου του έτους που προηγείται της ημερομηνίας έναρξης του προγράμματός σας. Τα δίδακτρα καλύπτουν όλες τις εύλογες δαπάνες που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του αναφερόμενου προγράμματος σπουδών. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι μπορεί να επιλέξετε να συμμετάσχετε σε εκπαιδευτικά ταξίδια, σε συναφείς τοποθετήσεις ή να αγοράσετε εξοπλισμό κατά τη διάρκεια των σπουδών σας στο πρόγραμμα σπουδών σας, τα οποία θα επιβαρύνουν εσάς. Τα δίδακτρα δεν περιλαμβάνουν έξοδα διαβίωσης, όπως διαμονή, διατροφή ή ταξίδια.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Cardiff στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 33 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Cardiff

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Cardiff

Το Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ ιδρύθηκε το 1883 και βρίσκεται στο αστικό περιβάλλον της πόλης Κάρντιφ της Ουαλίας. Μερικά από τα πιο προφανή πλεονεκτήματα του πανεπιστημίου περιλαμβάνουν την έρευνα που οδηγεί παγκοσμίως, ένα ενημερωμένο και ενεργό γραφείο υπηρεσιών σταδιοδρομίας και την κεντρική τοποθεσία. Το Κάρντιφ είναι μια ζωντανή, σύγχρονη πόλη με νεανικό και ποικιλόμορφο πληθυσμό, γνωστή για την αποδοχή ανθρώπων από όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Λίστα με 334 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Cardiff - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

  • Student life at Cardiff University
  • Student Megan tells you all about Chemistry at Cardiff
  • Cardiff University - Adult Nursing (BN)
  • International students at Cardiff University School of Biosciences

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Main Site - Cardiff
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Νευροεπιστήμη με ψυχολογία με βιομηχανική πρακτική άσκηση Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- 1% 0% £26100 £24800 195 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νευροεπιστήμη MNeurosc Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- - - £25450 £28200 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατρική Νευροεπιστήμη Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Sussex
(University of Sussex)
- 1% 6% £25000 135 Μπράιτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νευροεπιστήμη Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Sussex
(University of Sussex)
- 1% 6% £25000 135 Μπράιτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νευροεπιστήμη Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- 0% 5% £27200 151 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νευροεπιστήμη με επαγγελματική κατάρτιση Έτος MNeurosc Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- - - £25450 £28200 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νευροεπιστήμη MSc Πανεπιστήμιο του Southampton
(University of Southampton)
- - - £27400 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νευροεπιστήμη Msci (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
- 0% 5% £32100 197 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
MSci Psychology with Cognitive Neuroscience (ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό), συμπεριλαμβανομένου έτους στο εξωτερικό MSc Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £22100 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογικές Επιστήμες (Νευροεπιστήμη) MBiolSci Πανεπιστήμιο του Leicester
(University of Leicester)
- 2% 0% - 126 Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης