Cardiff University
Περιβαλλοντική γεωγραφία με ένα έτος σπουδών στο εξωτερικό BSc (Hons)
Cardiff University - Πανεπιστήμιο του Cardiff

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 90 αποφοίτους Environmental Geography with a Year of Study Abroad BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με φυσικές γεωγραφικές επιστήμες από το Πανεπιστήμιο του Cardiff για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με φυσικές γεωγραφικές επιστήμες.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
87 /100
90 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων φυσικές γεωγραφικές επιστήμες

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : φυσικές γεωγραφικές επιστήμες στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £25500 £32500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23000 - £30000 £21500 - £33500 £27000 - £42500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε φυσικές γεωγραφικές επιστήμες (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25022 £23559 £28948
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21978 - £28000 £18934 - £29359 £22317 - £36138

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Είστε παθιασμένοι με την εξεύρεση λύσεων για τις πιο επείγουσες περιβαλλοντικές απειλές που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας σήμερα; Η επιστημονική μας κατανόηση του φυσικού και φυσικού περιβάλλοντος είναι το κλειδί για την αντιμετώπιση ζητημάτων όπως η κλιματική αλλαγή, η ρύπανση και η υποβάθμιση της γης.

Στο μάθημά μας Περιβαλλοντική Γεωγραφία, θα εξερευνήσετε τον τρόπο λειτουργίας της Γης και την επιστήμη πίσω από τον ανθρώπινο αντίκτυπο στον πλανήτη με την πάροδο του χρόνου. Θα μελετήσετε τα περιβάλλοντα σε όλο τον κόσμο και τις πιέσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα και στο μέλλον. Θα μάθετε για ένα ευρύ φάσμα περιβαλλόντων, από τους ακραίους πόλους μέχρι τους τροπικούς κοραλλιογενείς υφάλους. Θα χρησιμοποιήσετε τις τελευταίες τεχνολογίες και θα αναπτύξετε δεξιότητες γεωγραφικής χαρτογράφησης, έρευνας, ανάλυσης και επίλυσης προβλημάτων.

Εκμεταλλευόμαστε στο έπακρο την τοποθεσία μας και κάνουμε τακτικά ημερήσιες εκδρομές στο Gower, την ακτή Glamorgan Heritage Coast και το Brecon Beacons στη Νότια Ουαλία. Θα υπάρξουν επίσης ευκαιρίες για ταξίδια στο εξωτερικό, στο παρελθόν έχουμε πάει στην Ολλανδία και την Ελβετία.

Σε αυτό το τετραετές πρόγραμμα, μπορείτε να περάσετε ένα ακαδημαϊκό έτος σπουδάζοντας σε ένα από τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια του εξωτερικού. Οι σπουδές στο εξωτερικό είναι μια φανταστική ευκαιρία να γνωρίσετε άλλους πολιτισμούς και απόψεις, να μάθετε τα διαφορετικά στυλ και προσεγγίσεις στο αντικείμενό σας σε μια άλλη χώρα και να εξερευνήσετε νέα φυσικά περιβάλλοντα, τοπία και ακτές. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέους φίλους και επαφές από όλο τον κόσμο. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε μια πληθώρα δεξιοτήτων ζωής και δυνατών σημείων που θα σας βοηθήσουν να ανταγωνιστείτε σε έναν ολοένα και πιο παγκόσμιο εργασιακό χώρο, όπως η προσαρμοστικότητα, η επινοητικότητα και η ανθεκτικότητα.

Το πρόγραμμά μας Regrow Borneo σας επιτρέπει να αντισταθμίσετε τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα της πτήσης σας, κάνοντας μια προσιτή δωρεά για την υποστήριξη του προγράμματος δενδροφύτευσης στο τροπικό δάσος Lower Kinabatangan, Sabah, Borneo.

Οι μαθητές σε αυτό το μάθημα συνήθως ανησυχούν για την υγεία του πλανήτη και θέλουν να κάνουν μια θετική διαφορά. Οι απόφοιτοι του προγράμματος αποφοιτούν με τις δεξιότητες για την επίλυση μιας σειράς πολύπλοκων περιβαλλοντικών προβλημάτων και με εμπειρία από πρακτική εργασία πεδίου και έρευνα αιχμής με κορυφαίους επιστήμονες παγκοσμίως.

Διαφορετικά χαρακτηριστικά του προγράμματος:

 • Ευκαιρία για ένα έτος στο εξωτερικό - Μάθετε ενώ ταξιδεύετε και γνωρίστε τα τοπία ή τις ακτές, την εκπαίδευση και τον πολιτισμό μιας διαφορετικής χώρας με την ευκαιρία να ολοκληρώσετε ένα έτος σπουδών σε ένα πανεπιστήμιο του εξωτερικού.
 • Ικανοποίηση των φοιτητών - Ανήκετε σε μια μικρή και φιλική κοινότητα που ψηφίστηκε πρώτη μεταξύ όλων των πανεπιστημίων του Russell Group στην κύρια κατηγορία της συνολικής ικανοποίησης στην Εθνική Έρευνα Φοιτητών 2018. Το 2019 τα πτυχία μας Περιβαλλοντικής Γεωγραφίας και Θαλάσσιας Γεωγραφίας κατέλαβαν από κοινού την 1η θέση μεταξύ 63 προπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών Φυσικής Γεωγραφίας και Περιβαλλοντικών Επιστημών.
 • Ευέλικτα προγράμματα σπουδών - όλα τα πτυχία της Σχολής έχουν ένα κοινό πρώτο εξάμηνο που σας εισάγει στις γεωεπιστήμες και τη γεωγραφία. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποφασίσετε αν θα παραμείνετε στο πτυχίο που επιλέξατε ή αν θα μεταβείτε σε κάποιο άλλο της ίδιας Σχολής. Δεν χρειάζεται να δεσμευτείτε για ένα πανεπιστήμιο του εξωτερικού μέχρι το δεύτερο έτος, οπότε έχετε αρκετό χρόνο να εξετάσετε τις επιλογές σας και να αποφασίσετε πού θα θέλατε να εξερευνήσετε.
 • Πρακτική εργασία πεδίου στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό - θα έχετε πολλές ευκαιρίες να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας στην εργασία πεδίου με τακτικές ημερήσιες εκδρομές και ταξίδια με διαμονή στην Ουαλία και στο εξωτερικό. Η Ουαλία είναι σαν μια παιδική χαρά για τους περιβαλλοντικούς γεωγράφους. Από τα εντυπωσιακά βουνά στο βορρά μέχρι τις βιοποικιλιακές παλιρροιακές εκβολές στα νότια, έχουμε ένα τεράστιο φάσμα φυσικών περιβαλλόντων προς εξερεύνηση.
 • Κορυφαίοι εμπειρογνώμονες και εγκαταστάσεις παγκοσμίως - θα διδάσκεστε από κορυφαίους επιστήμονες παγκοσμίως και θα έχετε πρόσβαση σε: τις τελευταίες τεχνολογίες σε εξοπλισμό τοπογραφίας και χαρτογράφησης, χημικά εργαστήρια, εργαστήρια με GIS (Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών) και ένα ερευνητικό σκάφος 12 μέτρων, το RV Guiding Light.
 • Συνδέσεις με τη βιομηχανία - έχουμε άριστες διασυνδέσεις με τους αποφοίτους μας που εργάζονται σε όλο τον κόσμο και με εξωτερικούς εταίρους, συμπεριλαμβανομένων εργοδοτών και ρυθμιστικών αρχών.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Environmental Geography with a Year of Study Abroad BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Cardiff

30% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
10% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
10% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
5% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
5% Επαγγέλματα σχεδιασμού
5% Επαγγελματίες μηχανικοί
5% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
5% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για φυσικές γεωγραφικές επιστήμες

Απαιτήσεις προσόντων

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • MBA

Περαιτέρω πληροφορίες για τους διεθνείς υποψηφίους μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση http://www.cardiff.ac.uk/study/international.

Το Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ προσφέρει πολλές υποτροφίες στους υποψήφιους φοιτητές μας. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα μας http://www.cardiff.ac.uk/study/undergraduate/funding/scholarships.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςEnvironmental Geography with a Year of Study Abroad, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Περιβαλλοντική γεωγραφία με ένα έτος σπουδών στο εξωτερικό BSc (Hons)

Αγγλία £9000 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9000 έτος 1
Σκωτία £9000 έτος 1
Ουαλία £9000 έτος 1
Channel Islands £9000 έτος 1
Ιρλανδία £9000 έτος 1
EU £25450 έτος 1
Διεθνή £25450 έτος 1
EU £28200 έτος 1
Διεθνή £28200 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Σπουδαστές από το Ηνωμένο Βασίλειο και τα νησιά:

Τα αναφερόμενα τέλη ισχύουν για το ακαδημαϊκό έτος 2024/25. Το Πανεπιστήμιο διατηρεί το δικαίωμα να αυξήσει τα δίδακτρα κατά το δεύτερο και τα επόμενα έτη σπουδών, όπως επιτρέπεται από το νόμο ή την πολιτική της ουαλικής κυβέρνησης. Κατά περίπτωση, θα σας ειδοποιήσουμε για οποιαδήποτε αλλαγή στα δίδακτρα μέχρι το τέλος Ιουνίου του ακαδημαϊκού έτους που προηγείται του έτους κατά το οποίο θα αυξηθούν τα δίδακτρα.

Τα δίδακτρα για την εγγραφή στα επόμενα έτη υπόκεινται σε αύξηση και θα επιβεβαιωθούν έως το τέλος Οκτωβρίου του έτους που προηγείται της ημερομηνίας έναρξης του προγράμματός σας.

Τα δίδακτρα καλύπτουν όλες τις εύλογες δαπάνες που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του αναφερόμενου προγράμματος σπουδών. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι μπορεί να επιλέξετε να συμμετάσχετε σε εκπαιδευτικά ταξίδια, σε συναφείς τοποθετήσεις ή να αγοράσετε εξοπλισμό κατά τη διάρκεια των σπουδών σας στο πρόγραμμα σπουδών σας, τα οποία θα επιβαρυνθείτε με δικά σας έξοδα. Τα δίδακτρα δεν περιλαμβάνουν έξοδα διαβίωσης, όπως διαμονή, διατροφή ή ταξίδια.

Σπουδαστές από την ΕΕ, τον ΕΟΧ και την Ελβετία:

Σπουδαστές από τον υπόλοιπο κόσμο (διεθνείς):

.

Τα δίδακτρα για την εγγραφή στα επόμενα έτη υπόκεινται σε αύξηση και θα επιβεβαιωθούν έως το τέλος Οκτωβρίου του έτους που προηγείται της ημερομηνίας έναρξης του προγράμματός σας.

Τα δίδακτρα καλύπτουν όλες τις εύλογες δαπάνες που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του αναφερόμενου προγράμματος σπουδών. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι μπορεί να επιλέξετε να συμμετάσχετε σε εκπαιδευτικά ταξίδια, σε συναφείς τοποθετήσεις ή να αγοράσετε εξοπλισμό κατά τη διάρκεια των σπουδών σας στο πρόγραμμα σπουδών σας, τα οποία θα επιβαρύνουν εσάς. Τα δίδακτρα δεν περιλαμβάνουν έξοδα διαβίωσης, όπως διαμονή, διατροφή ή ταξίδια.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Cardiff στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Cardiff σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #1 
  • #37 
  Γεωγραφία

  [Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2023]
  • #1 
  • #51 
  Γεωγραφία

  [Δημοσίευση 10 Απριλίου, 2024]
  • #1 
  • #126 
  Κοινωνικές επιστήμες

  [Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 34 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Cardiff

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Cardiff

Το Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ ιδρύθηκε το 1883 και βρίσκεται στο αστικό περιβάλλον της πόλης Κάρντιφ της Ουαλίας. Μερικά από τα πιο προφανή πλεονεκτήματα του πανεπιστημίου περιλαμβάνουν την έρευνα που οδηγεί παγκοσμίως, ένα ενημερωμένο και ενεργό γραφείο υπηρεσιών σταδιοδρομίας και την κεντρική τοποθεσία. Το Κάρντιφ είναι μια ζωντανή, σύγχρονη πόλη με νεανικό και ποικιλόμορφο πληθυσμό, γνωστή για την αποδοχή ανθρώπων από όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Λίστα με 334 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Cardiff - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

 • Student life at Cardiff University
 • Student Megan tells you all about Chemistry at Cardiff
 • Cardiff University - Adult Nursing (BN)
 • International students at Cardiff University School of Biosciences

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Main Site - Cardiff
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Περιβαλλοντική γεωγραφία με ένα έτος σπουδών στο εξωτερικό BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
87% 10% 2% £25450 £28200 139 Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Περιβαλλοντική γεωγραφία (με έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
95% 15% 10% £12500 113 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Περιβαλλοντική Γεωγραφία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- - - £25450 £28200 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Περιβαλλοντική Γεωγραφία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
95% 15% 10% £12500 113 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Περιβαλλοντική γεωγραφία με επαγγελματική εμπειρία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Salford
(University of Salford)
71% 0% 0% - 104 Σάλφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Περιβαλλοντική γεωγραφία με σπουδές στις ΗΠΑ BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Salford
(University of Salford)
71% 0% 0% - 104 Σάλφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωγραφία και Οικονομικά (Περιφερειακή Επιστήμη) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
- - - £22350 - Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσική γεωγραφία (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £18830 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωγραφία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
- - - £29700 - Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά και γεωγραφία (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
76% 15% 10% £12500 115 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης