Buckinghamshire New University
Προσόντα ειδικού επαγγελματία (περιφερειακή νοσηλευτική) PgDip
Buckinghamshire New University - Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Οι περιφερειακοί νοσηλευτές επιτελούν ουσιαστικό έργο, φροντίζοντας τους ασθενείς που είναι κλεισμένοι στο σπίτι τους και κρατώντας τους μακριά από τα νοσοκομεία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Εγκεκριμένο από το Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC), αυτό το μεταπτυχιακό δίπλωμα σας δίνει την προηγμένη βάση για να εξειδικευτείτε σε αυτόν τον διαρκώς μεταβαλλόμενο και ζωτικής σημασίας τομέα της νοσηλευτικής.

Γιατί να μελετήσετε αυτό το θέμα; Η περιφερειακή νοσηλευτική είναι μια ανταμείβοντας και απαιτητική εργασία που απαιτεί διαφορετικές δεξιότητες και γνώσεις από αυτές που απαιτούνται σε ένα νοσοκομείο. Οι σπουδές σε επίπεδο ειδικευμένου επαγγελματία θα βελτιώσουν την κριτική σας σκέψη και τις ηγετικές σας ικανότητες, ώστε να γίνετε ιδιαίτερα εξειδικευμένοι στη φροντίδα των ασθενών στα σπίτια τους και να ηγείστε μεγάλων ομάδων νοσηλευτών σε αυτόν τον τομέα πρακτικής.

Γιατί να σπουδάσετε στο Buckinghamshire New University; Θα επωφεληθείτε από ένα εξαιρετικό επίπεδο διδασκαλίας που παρέχεται από προσωπικό του Πανεπιστημίου και της πρακτικής, σε συνεργασία με τους συνεργάτες μας NHS Trust. Επιπλέον, θα διδάσκεστε από καθηγητές που διαθέτουν ευρεία εμπειρία στον τομέα. Οι καθηγητές μας διατηρούν επίσης στενούς δεσμούς με την πρακτική, διασφαλίζοντας ότι το πρόγραμμα είναι ενημερωμένο με τη σύγχρονη πρακτική.

Προσφέρουμε συνεχή υποστήριξη καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος, θα λάβετε προσωπική διδασκαλία και θα επωφεληθείτε από το υψηλό επίπεδο έρευνας της ομάδας διδασκόντων. Ο προσωπικός σας καθηγητής θα σας καθοδηγήσει κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα σας υποστηρίξει στην ακαδημαϊκή σας ανάπτυξη και θα σας συμβουλεύσει όταν χρειαστεί.

Η BNU έχει μεγάλη φήμη για τη διδασκαλία μας σε αυτόν τον τομέα, καθώς θεωρείται από τους φοιτητές και τους συνεργάτες της πρακτικής εξάσκησης, για την εκπαίδευση των επισκεπτών υγείας και των σχολικών νοσηλευτών. Θα συνεργαστείτε με εξειδικευμένους ακαδημαϊκούς, οι οποίοι έχουν εργαστεί στην κοινότητα - και θα περάσετε μέρος του χρόνου σας στην πράξη, εδραιώνοντας και εμβαθύνοντας την κατανόηση και τις δεξιότητές σας.

Αυτό το εξειδικευμένο μάθημα θα σας μεταφέρει σε βασικές πτυχές της σύγχρονης πρακτικής της περιφερειακής νοσηλευτικής, από την ψυχική υγεία σε όλη τη διάρκεια της ζωής και τη διασφάλιση έως την αποτελεσματική διαχείριση του φόρτου εργασίας. Αναπτύσσοντας ισχυρές δεξιότητες ηγεσίας, κριτικής σκέψης και έρευνας, θα μάθετε επίσης να έχετε μια πιο στρατηγική άποψη για τον τρόπο παροχής υγειονομικής περίθαλψης στην κοινότητα, αξιοποιώντας τις τελευταίες έρευνες, ιδέες και πολιτικές.

Το μάθημα αυτό καλύπτει όλους τους τομείς που απαιτούνται για την εκπλήρωση των επαγγελματικών απαιτήσεων του NMC για τους νοσηλευτές περιφέρειας.

Καθώς περνάτε το μισό χρόνο σας στην πράξη, οι προσομοιώσεις τύπου μελέτης περίπτωσης θα σας επιτρέψουν να εξερευνήσετε το είδος των θεμάτων που θα αντιμετωπίσετε ως νοσηλευτής περιφέρειας. Θα συνεργαστείτε επίσης στενά με φοιτητές από άλλα μαθήματα κοινοτικής νοσηλευτικής στο BNU, ενισχύοντας την εμπειρία σας στην εργασία με διεπαγγελματικό τρόπο.

Στο τέλος του προγράμματος θα έχετε αναπτύξει το υψηλότερο επίπεδο δεξιοτήτων και γνώσεων που χρειάζεστε για να γίνετε ηγέτης σε αυτόν τον εξειδικευμένο τομέα της νοσηλευτικής. Το ηλεκτρονικό χαρτοφυλάκιό σας θα παρέχει αποδείξεις γι' αυτό, για να επικυρώσει τη μάθησή σας στο NMC.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςSpecialist Practitioner Qualification (District Nursing), PgDip, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 7 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Σχετικά με το Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Το Buckinghamshire New University, επίσης γνωστό ως Bucks, ιδρύθηκε το 1893, στην πόλη High Wycombe της Νοτιοανατολικής Αγγλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο έχει επιλέξει να χωρίσει τις ακαδημαϊκές του προσφορές σε επτά ξεχωριστές σχολές, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στο ότι οι μαθησιακοί πόροι, όπως οι βιβλιοθήκες, βρίσκονται στις αντίστοιχες περιοχές τους, ώστε να μειωθεί ο συνωστισμός και να αυξηθεί επίσης η ευκολία αναζήτησης του υλικού που χρειάζεται ο φοιτητής. Το Bucks έχει λάβει πολυάριθμα βραβεία, μεταξύ των οποίων μπορούμε να βρούμε το Silver Award από το TEF.

Λίστα με 191 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

προπτυχιακοί φοιτητές:
16465
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
860
:
17325
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Νοσηλευτική Φροντίδα Ενηλίκων": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • 5 reasons to study at Bucks New University
 • Tips for International Students and Life at BNU
 • Why our students chose Buckinghamshire New University
 • Bucks in One Word
 • Joe || Nursing Experience at Bucks New University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

High Wycombe Campus
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Νοσηλευτικές σπουδές και υγεία DipHE Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £13500 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτικές σπουδές και υγεία CertHE Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £13500 - Κάρντιφ Oncampus μερική απασχόληση
Νοσηλευτική με μαθησιακές δυσκολίες PgDip Πανεπιστήμιο London South Bank
(London South Bank University)
- - - - - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (ενηλίκων) PgDip Πανεπιστήμιο του West London
(University of West London)
- - - - - Ealing Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική - Ενηλίκων (προεγγραφή) PgDip Πανεπιστήμιο του Southampton
(University of Southampton)
- - - - - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική - Παιδική (προεγγραφή) PgDip Πανεπιστήμιο του Southampton
(University of Southampton)
- - - - - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική ενηλίκων PgDip Πανεπιστήμιο London South Bank
(London South Bank University)
- - - - - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ειδική εξειδίκευση επαγγελματία (κοινοτική παιδική νοσηλευτική) PgDip Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- - - - - Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική PgDip PgDip Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
- - - - - Νταντί Online μερική απασχόληση
Ειδική νοσηλευτική (με μονοπάτια) PgDip Πανεπιστήμιο Ulster
(Ulster University)
- - - - - - Oncampus πλήρους απασχόλησης