Buckinghamshire New University
Αστυνομικές σπουδές με ποινικές έρευνες με έτος θεμελίωσης BSc (Hons)
Buckinghamshire New University - Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 25 αποφοίτους Police Studies with Criminal Investigation with Foundation Year BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Νόμος από το Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Νόμος.

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23767 £22711 £27834
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20344 - £28558 £17746 - £29609 £20717 - £38496

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αν σας αρέσει να βρίσκεστε στο επίκεντρο της κοινότητάς σας, εργαζόμενοι για να διασφαλίσετε ότι όσοι έχουν ανάγκη θα υποστηριχθούν, το πτυχίο Αστυνομικών Σπουδών με Ποινικές Έρευνες σας δίνει την τέλεια ευκαιρία να μάθετε για τις σύγχρονες προκλήσεις της αστυνόμευσης και τις διαδικασίες της ποινικής δικαιοσύνης που βρίσκονται στο επίκεντρο αυτού του τομέα. Είμαστε υπερήφανοι για την ισχυρή φήμη μας, την οποία αναπτύξαμε κατά τη διάρκεια της 15ετούς και πλέον συνεργασίας μας με την αστυνομία του Thames Valley για την υλοποίηση των προγραμμάτων αστυνόμευσης.

Το Θεμελιώδες Έτος θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε τις ακαδημαϊκές σας δεξιότητες μελέτης και να αποκτήσετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας, εντοπίζοντας τα δυνατά σας σημεία και τις αναπτυξιακές σας ανάγκες για τη συνέχιση ενός προπτυχιακού προγράμματος.

Γιατί να σπουδάσετε στο BNU;

Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε μια ευρύτερη κατανόηση της αστυνόμευσης, από το ποινικό δίκαιο έως τις έρευνες για μεγάλα εγκλήματα, το πρόγραμμα αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να εξερευνήσετε διαφορετικές διαδρομές για την ανάπτυξη της καριέρας που έχετε επιλέξει. Οι τομείς αυτοί δεν ησυχάζουν ποτέ και μπορεί να περιλαμβάνουν εργασία σε δύσκολες και πολύπλοκες καταστάσεις- οι γνώσεις που θα αποκομίσετε από αυτό το πρόγραμμα και οι εξαιρετικά έμπειροι καθηγητές μας θα σας βοηθήσουν να βρεθείτε σε εξαιρετική θέση για να μεταβείτε στον κόσμο της εργασίας.

Θα διδαχθείτε από εξειδικευμένους καθηγητές οι οποίοι διαθέτουν υψηλό επίπεδο γνώσεων, με βάση την προηγούμενη και τρέχουσα εργασία τους στους ειδικούς τους τομείς. Καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος θα ακούσετε από έμπειρους επαγγελματίες να παραδίδουν προσκεκλημένους ομιλίες που καλύπτουν σύγχρονα θέματα αστυνόμευσης και όσα έχουν βιώσει στην καριέρα τους.

Η απόκτηση απτής εργασιακής εμπειρίας ζωντανεύει τη θεωρία και θα ενισχύσει την απασχολησιμότητά σας στον τομέα. Μέσω της στενής συνεργασίας μας με την αστυνομία του Thames Valley, θα μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για μια θέση εθελοντή ειδικού αστυφύλακα ενώ σπουδάζετε για το πτυχίο σας. Η επιλογή για την εκτέλεση αυτού του εθελοντικού ρόλου ειδικού αστυφύλακα υπόκειται σε μια διαδικασία επιλογής και σε κριτήρια που ανήκουν στην Thames Valley Police.

Διατίθενται επίσης και ενθαρρύνονται άλλες πολύτιμες ευκαιρίες εθελοντισμού σε μη επιχειρησιακούς τομείς της αστυνόμευσης ή του ευρύτερου συστήματος ποινικής δικαιοσύνης και κοινοτικών πρωτοβουλιών.

Οι ενότητες ευκαιριών αποτελούν βασικό μέρος του προγράμματος σπουδών του BNU. Θα επιλέξετε μαθήματα από μια ευρεία επιλογή σε τομείς όπως η βιωσιμότητα, η επιχειρηματικότητα, η δημιουργικότητα, οι ψηφιακές δεξιότητες, η προσωπική ανάπτυξη, η συμμετοχή των πολιτών, η υγεία και η ευημερία και η απασχόληση. Οι ενότητες ευκαιρίας έχουν σχεδιαστεί για να σας δώσουν τη δυνατότητα να αναπτυχθείτε εκτός των παραδοσιακών ορίων του γνωστικού σας αντικειμένου και να σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε περαιτέρω από το πλήθος στους μελλοντικούς εργοδότες.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι απόφοιτοι που ολοκληρώνουν αυτό το πτυχίο και υποβάλλουν επιτυχώς αίτηση για να γίνουν αστυφύλακες, θα πρέπει να παρακολουθήσουν ένα πρόγραμμα μετατροπής πτυχιούχων κατά τη διάρκεια της αρχικής τους εκπαίδευσης σε αστυνομικούς.

Τι θα σπουδάσω;

Παράλληλα με τις απαιτήσεις της επιχειρησιακής και ερευνητικής αστυνόμευσης, θα απολαύσετε ένα πρόγραμμα σπουδών που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα τομέων όπως:

 • ποινικό δίκαιο και δικαιοσύνη
 • έρευνα που σχετίζεται με τις κοινωνικές επιστήμες
 • επιχειρησιακές προτεραιότητες αστυνόμευσης
 • κακοδικία
 • έρευνες σοβαρών εγκλημάτων

Θα γνωρίσετε μερικές από τις πραγματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η αστυνόμευση και η ερευνητική εργασία, θα διερευνήσετε τις τρέχουσες μεταρρυθμίσεις και τι σημαίνουν, και θα εξετάσετε τη σημασία της λογοδοσίας, της ιδιότητας του πολίτη και της ηθικής.

Ποιες εγκαταστάσεις μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Θα μπορέσετε να βελτιώσετε τις επαγγελματικές σας δεξιότητες στη σουίτα μας για τον αστυνομικό κώδικα πρακτικής. Αυτή η τακτικά ενημερωμένη εγκατάσταση περιλαμβάνει ένα εικονικό κρεβάτι, γραφείο φύλαξης και αίθουσα συνέντευξης υπόπτων, καθώς και παρακείμενες αίθουσες σεμιναρίων με ζωντανή τροφοδοσία ήχου και βίντεο.

Θα παρατηρήσετε και θα κατανοήσετε τη θεωρία με την εξάσκηση σε βασικές διαδικασίες αστυνόμευσης, όπως η σύλληψη και η συνέντευξη υπόπτων και η έρευνα χώρων, σε ένα ασφαλές, ελεγχόμενο περιβάλλον.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Police Studies with Criminal Investigation with Foundation Year BSc (Hons) από Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

20% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
20% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
5% Επαγγελματίες της θεραπείας
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών
5% Επαγγέλματα αθλητισμού και γυμναστικής

**Τα μαθήματα παρέχονται μέσω μιας μικτής προσέγγισης μάθησης που αποτελείται από:** **διαλέξεις** **σεμινάρια** προσομοίωση σεναρίων τύπου παιχνιδιού ρόλων που πραγματοποιούνται στη σουίτα του Κώδικα Πρακτικής μας **Δραστηριότητες βασισμένες στην έρευνα** **συζήτηση στην τάξη** **ατομικά σεμινάρια** **Εργαστήρια** Η διαμορφωτική αξιολόγηση αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό του προγράμματος, επιτρέποντας την έγκαιρη ανατροφοδότηση σχετικά με την πρόοδο και βοηθώντας τους μαθητές να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους. Οι διαμορφωτικές ασκήσεις μπορούν να διεξάγονται ομαδικά ή ατομικά και μπορεί να περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αφίσας και προσομοιώσεις εργασιών στο πλαίσιο της σουίτας αστυνομικών κωδίκων πρακτικής. Χρησιμοποιούμε διάφορες στρατηγικές για να αξιολογήσουμε τη μάθησή σας κατά τη διάρκεια των σπουδών σας σε αυτό το πτυχίο, όπως: **essays** **μελέτες περίπτωσης** **παρουσιάσεις** **portfolios** **projects**

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Νόμος

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees

Εάν η πρώτη σας γλώσσα δεν είναι η αγγλική, θα απαιτήσουμε αποδεικτικά στοιχεία για τη γνώση της αγγλικής γλώσσας. Οι ελάχιστες απαιτήσεις είναι: Συνολική βαθμολογία IELTS 7,0 με τουλάχιστον 7,0 στον γραπτό λόγο, 7,0 στην ανάγνωση, 7,0 στην ακρόαση και 7,0 στον προφορικό λόγο. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις διεθνείς απαιτήσεις εισαγωγής στα αγγλικά, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη διεθνή σελίδα μας - https://www.bucks.ac.uk/study/international

Το Buckinghamshire New University προσφέρει μια σειρά από υποτροφίες και υποτροφίες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.bucks.ac.uk/study/fees-and-funding/financial-support-bursaries-and-scholarships.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςPolice Studies with Criminal Investigation with Foundation Year, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Αστυνομικές σπουδές με ποινικές έρευνες με έτος θεμελίωσης BSc (Hons)

Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
EU £15000 έτος 1
Διεθνή £15000 έτος 1
EU £15000 έτος 1
Διεθνή £15000 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα περισσότερα μαθήματα συνεπάγονται κάποια πρόσθετα έξοδα που δεν καλύπτονται από τα δίδακτρά σας.

Θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από οικονομική υποστήριξη μέσω υποτροφίας ή υποτροφίας κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ενότητα Οικονομική υποστήριξη, υποτροφίες και υποτροφίες.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • Foundation

Κατατάξεις του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #80 
  • #95 
  Κοινωνιολογία
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 7 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Σχετικά με το Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Το Buckinghamshire New University, επίσης γνωστό ως Bucks, ιδρύθηκε το 1893, στην πόλη High Wycombe της Νοτιοανατολικής Αγγλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο έχει επιλέξει να χωρίσει τις ακαδημαϊκές του προσφορές σε επτά ξεχωριστές σχολές, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στο ότι οι μαθησιακοί πόροι, όπως οι βιβλιοθήκες, βρίσκονται στις αντίστοιχες περιοχές τους, ώστε να μειωθεί ο συνωστισμός και να αυξηθεί επίσης η ευκολία αναζήτησης του υλικού που χρειάζεται ο φοιτητής. Το Bucks έχει λάβει πολυάριθμα βραβεία, μεταξύ των οποίων μπορούμε να βρούμε το Silver Award από το TEF.

Λίστα με 191 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

προπτυχιακοί φοιτητές:
16465
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
860
:
17325
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Αστυνομικές Σπουδές": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • 5 reasons to study at Bucks New University
 • Tips for International Students and Life at BNU
 • Why our students chose Buckinghamshire New University
 • Bucks in One Word
 • Joe || Nursing Experience at Bucks New University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Buckinghamshire New University
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ποινικές έρευνες και μελέτες αστυνόμευσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο De Montfort
(De Montfort University)
- - - £16250 - Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αστυνόμευση και ποινικές έρευνες (με έτος πρακτικής άσκησης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
89% 10% 19% £16750 125 Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογική έρευνα με ψυχολογία με έτος θεμελίωσης κοινωνικών επιστημών BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £13020 £14000 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αστυνομικές σπουδές με ποινικές έρευνες με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- - - £15000 £15000 - Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επαγγελματική αστυνόμευση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
54% 0% 10% £15000 125 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Έγκλημα και έρευνα BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
92% 4% 15% £15000 130 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επαγγελματική αστυνόμευση με έτος θεμελίωσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
64% 6% 20% £14900 73 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επαγγελματική αστυνόμευση BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
64% 6% 18% £14900 122 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία, αστυνόμευση και έρευνες BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores
(Liverpool John Moores University)
- - - £15600 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επαγγελματική αστυνόμευση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
- - - £15000 £15450 - Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης