Buckinghamshire New University
Εσωτερικός και χωροταξικός σχεδιασμός BA (Hons)
Buckinghamshire New University - Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 35 αποφοίτους Interior and Spatial Design BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Σπουδές σχεδιασμού από το Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Σπουδές σχεδιασμού.

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Σπουδές σχεδιασμού

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Σπουδές σχεδιασμού στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23000 £23000 £26500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19000 - £24000 £17000 - £27500 £19500 - £33000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Σπουδές σχεδιασμού (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22025 £20113 £23568
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19981 - £25071 £15144 - £24676 £17604 - £29974

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Γιατί να σπουδάσετε στο Buckinghamshire New University;

Με ιστορία στην παροχή εξειδικευμένης εκπαίδευσης σε θέματα χειροτεχνίας, τέχνης και σχεδιασμού για περισσότερα από 130 χρόνια, το Buckinghamshire New University είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε τη δημιουργική σας καριέρα. Με επικεφαλής μια αφοσιωμένη ομάδα διδασκόντων με πλούσια εμπειρία στον εσωτερικό και χωροταξικό σχεδιασμό, στο σχεδιασμό εκθέσεων, στο σχεδιασμό τοπίου, στη μοντελοποίηση και στην οπτικοποίηση σχεδιασμού και στη βιομηχανία κινουμένων σχεδίων.

Οι σπουδαστές όχι μόνο θα επωφεληθούν από ένα πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα, αλλά θα έχουν επίσης άμεση πρόσβαση σε προσκεκλημένες διαλέξεις, πιθανές ζωντανές αναφορές έργων, master classes και πολλές ευκαιρίες δικτύωσης με κορυφαίους σχεδιαστές.

Τα πτυχία στο BNU έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μια ευρύτερη και πιο ευέλικτη εκπαίδευση, δίνοντάς σας την ευκαιρία να δοκιμάσετε μια σειρά θεμάτων πριν εξειδικευτείτε. Ακόμα και αν ξέρετε ακριβώς τι θέλετε να κάνετε, με τα περισσότερα από τα προγράμματά μας μπορείτε να επιλέξετε να σπουδάσετε πρόσθετα μαθήματα για να βελτιώσετε την εκπαίδευσή σας.

Ποιες εγκαταστάσεις μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Το μάθημα σας δίνει πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα πόρων, συμπεριλαμβανομένων ψηφιακών σουιτών, όπου θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Auto CAD, το Rhino και άλλα λογισμικά όπως το Photoshop και το InDesign. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας στην κατασκευή μοντέλων στο στούντιο και στο εργαστήριο χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό μας για κοπή με λέιζερ και τρισδιάστατη εκτύπωση. Θα επωφεληθείτε επίσης από τις εγκαταστάσεις παραγωγής μας που περιλαμβάνουν αίθουσα πράσινης οθόνης και στούντιο φωτογραφίας.

Τι θα σπουδάσω;

Το πρόγραμμα αυτό επικεντρώνεται στη δημιουργική αναβάθμιση του αρχιτεκτονικού περιβάλλοντος, που περιλαμβάνει το σχεδιασμό χώρων. Εργαζόμενοι μέσα από σειρές έργων, θα αποκτήσετε ένα ευρύ φάσμα δημιουργικών και τεχνικών δεξιοτήτων που θα σας επιτρέψουν να ολοκληρώσετε έργα σχεδιασμού από την ιδέα μέχρι την τελική παρουσίαση.

Το πτυχίο ενσωματώνει βασικές επαγγελματικές δεξιότητες ως εργαλεία σχεδιασμού στα πρώτα στάδια των σπουδών, όπως το ελεύθερο σχέδιο, η κατασκευή μοντέλων, η κατασκευή αντικειμένων, το τεχνικό σχέδιο, η τρισδιάστατη μοντελοποίηση και η ψηφιακή οπτικοποίηση. Θα μάθετε πώς να σχεδιάζετε και να προσδιορίζετε εξαρτήματα και εξοπλισμό καθώς και υλικά για την κατασκευή, να αξιολογείτε διαδικασίες και να επικοινωνείτε τον τρόπο με τον οποίο κατασκευάζονται οι χώροι.

Στους εξωτερικούς μας εταίρους και συνεργάτες περιλαμβάνονται σχεδιαστές εσωτερικών χώρων, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές εκθέσεων και εκδηλώσεων, μουσεία και επαφές της μουσικής βιομηχανίας. Το μάθημα προσφέρει εκπαιδευτικά ταξίδια στο Λονδίνο και στο εξωτερικό, με επίκεντρο την ανακάλυψη και την κατανόηση του σχεδιασμού και των συνεπειών του μέσω επισκέψεων σε παγκοσμίου φήμης αρχιτεκτονικά και σχεδιαστικά γραφεία. Επιπλέον, οι απόφοιτοί μας που ασκούν το επάγγελμα διεθνώς, συνεχίζουν να σας προσφέρουν ευκαιρίες εργασίας. Το μάθημα είναι διαπιστευμένο από το SBID (Society of British and International Design) και είναι μέλος του δικτύου Interior Educators.

Μετά την αποφοίτησή σας θα πρέπει να είστε σε θέση να επιλύετε θέματα εσωτερικού και χωροταξικού σχεδιασμού και να παράγετε λεπτομερή και κατασκευαστικά σχέδια για χώρους και κατασκευές που αναφέρονται στους οικοδομικούς κανονισμούς, καθώς και να προσδιορίζετε και να προμηθεύεστε φωτιστικά, εξαρτήματα και υλικά.

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε τις γνώσεις, την κατανόηση και τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να εργαστείτε στην επαγγελματική πρακτική του εσωτερικού και χωροταξικού σχεδιασμού. Θέλουμε να σας αναπτύξουμε ως ατομικούς, δημιουργικούς, σίγουρους και καινοτόμους σχεδιαστές με δεξιότητες στην έρευνα, τη σύλληψη, την υλοποίηση και την επικοινωνία. Το πρόγραμμα αναζητά όσους είναι δημιουργικά σκεπτόμενοι με πρωτοβουλία που θέλουν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της εργασίας σε έργα σχεδιασμού στην τοπική κοινότητα, στο Λονδίνο, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Διαπιστευμένο από το The Society of British and International Interior Design για τους σκοπούς της προετοιμασίας του σπουδαστή για μια καριέρα στον επαγγελματικό σχεδιασμό εσωτερικών χώρων. Οι σπουδαστές ενός πιστοποιημένου από την SBID προγράμματος σπουδών λαμβάνουν δωρεάν φοιτητική συνδρομή για 3 χρόνια, η οποία οδηγεί σε επαγγελματική συνδρομή 1 έτους μετά την αποφοίτηση.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Interior and Spatial Design BA (Hons) από Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

25% Στοιχειώδη επαγγέλματα
15% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
10% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
5% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
5% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι

Ως σπουδαστής εσωτερικού και χωροταξικού σχεδιασμού θα πρέπει να ολοκληρώσετε μια σειρά από μαθήματα και έργα κατά τη διάρκεια των σπουδών σας μαζί μας. Τα έργα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας παρουσιάζουν νέες προκλήσεις καθώς προχωράτε κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Περιλαμβάνουν εργασία με ποικίλους χώρους, πελάτες και απαιτήσεις. Στο τέλος της φοίτησής σας στο BNU, θα έχετε ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο για να απευθυνθείτε σε εργοδότες. **Θα επωφεληθείτε επίσης από τους καθηγητές, τα φροντιστήρια 1:**1 ή τις μικρές ομάδες, τα σεμινάρια που επιτρέπουν ανοιχτές συζητήσεις, την καθοδηγούμενη έρευνα και ανάγνωση, τις ομαδικές κριτικές και την αυτοκατευθυνόμενη μελέτη. Στόχος μας είναι επίσης να παρέχουμε σύντομες ευκαιρίες στον κλάδο για να εφαρμόσετε τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την κατανόησή σας σε πραγματικές συνθήκες. Η θεωρητική υποστήριξη της πρακτικής ενθαρρύνει την ανάπτυξη κριτικών προοπτικών σε σχέση με τη γλώσσα του σχεδιασμού.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Σπουδές σχεδιασμού

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees

Για πληροφορίες σχετικά με την υποβολή αίτησης στο Buckinghamshire New University ως διεθνής υποψήφιος, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.bucks.ac.uk/study/international.

Το Buckinghamshire New University προσφέρει μια σειρά από υποτροφίες και υποτροφίες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.bucks.ac.uk/study/fees-and-funding/financial-support-bursaries-and-scholarships.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςInterior and Spatial Design, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Εσωτερικός και χωροταξικός σχεδιασμός BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £15000 έτος 1
Διεθνή £15000 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα περισσότερα μαθήματα συνεπάγονται κάποια πρόσθετα έξοδα που δεν καλύπτονται από τα δίδακτρά σας.

Θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από οικονομική υποστήριξη μέσω υποτροφίας ή υποτροφίας κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ενότητα Οικονομική υποστήριξη, υποτροφίες και υποτροφίες.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 7 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Σχετικά με το Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Το Buckinghamshire New University, επίσης γνωστό ως Bucks, ιδρύθηκε το 1893, στην πόλη High Wycombe της Νοτιοανατολικής Αγγλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο έχει επιλέξει να χωρίσει τις ακαδημαϊκές του προσφορές σε επτά ξεχωριστές σχολές, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στο ότι οι μαθησιακοί πόροι, όπως οι βιβλιοθήκες, βρίσκονται στις αντίστοιχες περιοχές τους, ώστε να μειωθεί ο συνωστισμός και να αυξηθεί επίσης η ευκολία αναζήτησης του υλικού που χρειάζεται ο φοιτητής. Το Bucks έχει λάβει πολυάριθμα βραβεία, μεταξύ των οποίων μπορούμε να βρούμε το Silver Award από το TEF.

Λίστα με 191 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

προπτυχιακοί φοιτητές:
16465
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
860
:
17325
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Διακόσμηση και Αρχιτεκτονική Εσωτερικών Χώρων": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • 5 reasons to study at Bucks New University
 • Tips for International Students and Life at BNU
 • Why our students chose Buckinghamshire New University
 • Bucks in One Word
 • Joe || Nursing Experience at Bucks New University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Buckinghamshire New University
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Εσωτερική αρχιτεκτονική (με έτος επαγγελματικής πρακτικής) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
76% 6% 3% £17500 144 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Interior Design BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
85% 5% 5% £16500 114 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Interior Design BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
77% 3% 0% £34800 203 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εσωτερική αρχιτεκτονική (με ολοκληρωμένα έτη ίδρυσης και επαγγελματικής πρακτικής) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
76% 6% 3% £17500 144 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εσωτερική αρχιτεκτονική και σχεδιασμός (με προπαρασκευαστικό εξάμηνο) BA (Hons) Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
80% 5% 8% £19250 114 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εσωτερικός και χωροταξικός σχεδιασμός BA (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- 5% 10% £15000 122 Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διακόσμηση εσωτερικών χώρων BA (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- 0% 5% £15000 £16125 116 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός εσωτερικών χώρων BA (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
53% 0% 0% £17585 129 Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διακόσμηση εσωτερικών χώρων με έτος θεμελίωσης Τέχνης και Σχεδιασμού BA (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £13020 £14000 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Interior Design BA (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
83% 5% 5% £12600 130 - Oncampus πλήρους απασχόλησης