Buckinghamshire New University
Σχεδιασμός γραφικών με έτος θεμελίωσης BA (Hons)
Buckinghamshire New University - Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 35 αποφοίτους Graphic Design with Foundation Year BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Σπουδές σχεδιασμού από το Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Σπουδές σχεδιασμού.

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Σπουδές σχεδιασμού

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Σπουδές σχεδιασμού στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23000 £23000 £26500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19000 - £24000 £17000 - £27500 £19500 - £33000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Σπουδές σχεδιασμού (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22025 £20113 £23568
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19981 - £25071 £15144 - £24676 £17604 - £29974

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το πρόγραμμα αυτό προσφέρεται ως τετραετές πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένου ενός αρχικού Θεμελιώδους Έτους. Το Θεμελιώδες Έτος θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε τις ακαδημαϊκές σας δεξιότητες μελέτης και να οικοδομήσετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας, εντοπίζοντας τα δικά σας δυνατά σημεία και τις ανάγκες ανάπτυξής σας για τη συνέχιση ενός προπτυχιακού προγράμματος.

Γιατί να σπουδάσετε στο Buckinghamshire New University;

Με ιστορικό παροχής εκπαίδευσης γραφικών τεχνών στα πρότυπα της βιομηχανίας για περισσότερα από 30 χρόνια, το Buckinghamshire New University είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε τη δημιουργική σας καριέρα. Ως καθιερωμένο πρόγραμμα σπουδών, έχουμε δημιουργήσει ένα εξαιρετικό δίκτυο αποφοίτων. Πολλοί από αυτούς κατέχουν τώρα ανώτερες θέσεις στον κόσμο του σχεδιασμού, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, και μπορούμε να τους επικαλεστούμε.

Με επικεφαλής την ενθουσιώδη και αφοσιωμένη ομάδα μας από επαγγελματίες του σχεδιασμού και έμπειρους ακαδημαϊκούς, θα επωφεληθείτε από τις γνώσεις τους στον κλάδο και το δίκτυο επαγγελματιών που φέρνουν στο μάθημα. Και με το Λονδίνο σε μικρή απόσταση, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να επισκεφθείτε μερικές από τις καλύτερες εκθέσεις, γκαλερί και μουσεία του κόσμου για έμπνευση.

Τα πτυχία στο BNU έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μια ευρύτερη και πιο ευέλικτη εκπαίδευση, δίνοντάς σας την ευκαιρία να δοκιμάσετε μια σειρά θεμάτων πριν εξειδικευτείτε. Ακόμα και αν ξέρετε ακριβώς τι θέλετε να κάνετε, με τα περισσότερα από τα προγράμματά μας μπορείτε να επιλέξετε να σπουδάσετε πρόσθετα μαθήματα για να βελτιώσετε την εκπαίδευσή σας.

Ποιες εγκαταστάσεις μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Θα σας ενθαρρύνουμε να εξερευνήσετε τόσο τα παραδοσιακά όσο και τα σύγχρονα μέσα για να δημιουργήσετε τις σχεδιαστικές σας λύσεις,

εξοπλισμός μεταξοτυπίας

κόφτες plotter

Εξοπλισμός εκτύπωσης επιστολόχαρτου

στούντιο φωτογραφίας

λιθογραφικός εξοπλισμός

κοπή με λέιζερ

Τεχνολογία τρισδιάστατης εκτύπωσης

Adobe Creative Cloud

Το ίδιο το μάθημα της Γραφιστικής βρίσκεται σε ένα στούντιο ανοιχτού χώρου μαζί με το μάθημα της Δημιουργικής Διαφήμισης, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε πώς λειτουργεί ένα διαφημιστικό και σχεδιαστικό γραφείο στον πραγματικό κόσμο.

Τι θα σπουδάσω;

Οι σπουδές στο μάθημα θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για αυτόν τον συνεχώς αναπτυσσόμενο τομέα. Όχι μόνο θα σας υποστηρίξουμε ως άτομο στην ανάπτυξη των οπτικών και δημιουργικών δεξιοτήτων σας για την επίλυση προβλημάτων, αλλά θα σας εξοπλίσουμε επίσης με τις γνώσεις και την αυτοπεποίθηση για να εισέλθετε και να διαπραγματευτείτε την καριέρα σας σε αυτόν τον απαιτητικό, αλλά συναρπαστικό τομέα.

Κατά τη διάρκεια του πτυχίου, θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να εξερευνήσετε τον ποικίλο κόσμο του γραφιστικού σχεδιασμού και της πρακτικής του, συμπεριλαμβανομένων ζωτικών δεξιοτήτων στη δημιουργική επίλυση προβλημάτων, στις μεθόδους έρευνας, στην ομαδική εργασία, στη διαχείριση έργων, στις δεξιότητες παρουσίασης, στη στρατηγική σχεδιασμού, στην καλλιτεχνική διεύθυνση και στην ανεξάρτητη μάθηση.

Μέσω πρακτικής μάθησης, βασισμένης σε έργα, θα εξερευνήσετε τις θεμελιώδεις βασικές πτυχές του αντικειμένου, όπως η τυπογραφία, η αφηγηματική δομή, η ιεραρχία, η διάταξη και η σύνθεση, ο σχεδιασμός πληροφοριών, η δημιουργία εικόνων και οι δεξιότητες εννοιολογικής σκέψης.

Θα αναπτύξετε τις ιστορικές σας προοπτικές, τις ερευνητικές και συγγραφικές σας δεξιότητες και θα αποκτήσετε το ακαδημαϊκό υπόβαθρο πάνω στο οποίο θα αναπτύξετε κριτική κατανόηση και πρακτική εφαρμογή. Επιπλέον, θα εξερευνήσετε τις πολυάριθμες εγκαταστάσεις εργαστηρίων και τον εξοπλισμό που διαθέτει το τμήμα σχεδιασμού μας, από την κοπή με λέιζερ και την εκτύπωση με επιστολότυπο, μέχρι τη φωτογραφία και το Adobe Creative Suite. Οι έμπειροι τεχνικοί εκπαιδευτές μας θα είναι εκεί στις συνεδρίες των εργαστηρίων σας για να σας υποστηρίξουν στις δραστηριότητές σας και να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις ιδέες σας.

Ενθαρρύνουμε πάντα τους μαθητές μας να παίρνουν ρίσκα στη δουλειά τους και να μαθαίνουν να αμφισβητούν τις καθιερωμένες γλώσσες και διαδικασίες μέσω ερωτήσεων και ατομικών πειραματισμών. Όλες οι ενότητές μας σε αυτό το μάθημα αντικατοπτρίζουν αυτό το ήθος, είναι σε θέση να σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε και να εδραιώσετε τις δεξιότητες παρουσίασης, κριτικής και στρατηγικής σκέψης και επίλυσης σύνθετων προβλημάτων, ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσουν και βελτιώνουν τις πρακτικές ικανότητες σχεδιασμού.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Graphic Design with Foundation Year BA (Hons) από Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

25% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες υγείας
15% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
5% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι

Στο επίκεντρο αυτού του μαθήματος βρίσκεται η δραστηριότητα που βασίζεται στο στούντιο. Θα περάσετε σημαντικό χρόνο στο στούντιο Γραφιστικής, εργαζόμενοι τόσο σε ατομική μελέτη όσο και σε ομαδική διδασκαλία. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος ωθείστε να εξερευνήσετε το δικό σας στυλ, το οποίο θα δημιουργήσετε το δικό σας ξεχωριστό χαρτοφυλάκιο που θα καταδεικνύει τα μοναδικά σας πλεονεκτήματα και ενδιαφέροντα για πιθανές ευκαιρίες εργασίας μετά την αποφοίτησή σας. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας μαζί μας, θα μελετήσετε μαθήματα που θα επικεντρώνονται στις δικές σας επαγγελματικές φιλοδοξίες και, μέσω προσκεκλημένων διαλέξεων από ειδικούς του κλάδου, σεμιναρίων και ζωντανών έργων του κλάδου, Στόχος μας είναι επίσης να παρέχουμε masterclasses και ευκαιρίες ενημέρωσης για τη βιομηχανία, ώστε να εφαρμόσετε τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την κατανόησή σας σε πραγματικές συνθήκες, ενώ παράλληλα θα λαμβάνετε ανατροφοδότηση από τους σημερινούς ηγέτες της βιομηχανίας. Οι ατομικές και ομαδικές διδασκαλίες που καθοδηγούνται από επαγγελματίες του κλάδου, όχι μόνο θα σας υποστηρίξουν καθ' όλη τη διάρκεια του πτυχίου, αλλά κυρίως θα σας προετοιμάσουν για τον επαγγελματικό κόσμο μετά, με ένα εξαιρετικό χαρτοφυλάκιο και ένα δίκτυο εργοδοτών. **Θα αξιολογηθείτε επίσης μέσω: 1:**1 ή μικρών ομάδων σεμιναρίων, portfolio και παρουσιάσεων, γραπτών αξιολογήσεων, βιβλία σκίτσων, ομαδικών κριτικών και αυτοκατευθυνόμενης μελέτης. Στο τέλος των σπουδών σας, θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε μέρος στην έκθεση Art and Design Showcase του Πανεπιστημίου. Επιπλέον, οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν έργα για την έκθεση D&AD New Blood στο κέντρο του Λονδίνου, όπου μια επιλεγμένη ομάδα φοιτητών καλείται επίσης να συμμετάσχει.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Σπουδές σχεδιασμού

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees

Για πληροφορίες σχετικά με την υποβολή αίτησης στο Buckinghamshire New University ως διεθνής υποψήφιος, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.bucks.ac.uk/study/international.

Το Buckinghamshire New University προσφέρει μια σειρά από υποτροφίες και υποτροφίες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.bucks.ac.uk/study/fees-and-funding/financial-support-bursaries-and-scholarships.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςGraphic Design with Foundation Year, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Σχεδιασμός γραφικών με έτος θεμελίωσης BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £15000 έτος 1
Διεθνή £15000 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα περισσότερα μαθήματα συνεπάγονται κάποια πρόσθετα έξοδα που δεν καλύπτονται από τα δίδακτρά σας.

Θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από οικονομική υποστήριξη μέσω υποτροφίας ή υποτροφίας κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ενότητα Οικονομική υποστήριξη, υποτροφίες και υποτροφίες.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • Foundation

Κατατάξεις του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 7 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Σχετικά με το Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Το Buckinghamshire New University, επίσης γνωστό ως Bucks, ιδρύθηκε το 1893, στην πόλη High Wycombe της Νοτιοανατολικής Αγγλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο έχει επιλέξει να χωρίσει τις ακαδημαϊκές του προσφορές σε επτά ξεχωριστές σχολές, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στο ότι οι μαθησιακοί πόροι, όπως οι βιβλιοθήκες, βρίσκονται στις αντίστοιχες περιοχές τους, ώστε να μειωθεί ο συνωστισμός και να αυξηθεί επίσης η ευκολία αναζήτησης του υλικού που χρειάζεται ο φοιτητής. Το Bucks έχει λάβει πολυάριθμα βραβεία, μεταξύ των οποίων μπορούμε να βρούμε το Silver Award από το TEF.

Λίστα με 191 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

προπτυχιακοί φοιτητές:
16465
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
860
:
17325
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Γραφιστική Σχεδίαση": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • 5 reasons to study at Bucks New University
 • Tips for International Students and Life at BNU
 • Why our students chose Buckinghamshire New University
 • Bucks in One Word
 • Joe || Nursing Experience at Bucks New University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Buckinghamshire New University
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Γραφιστική (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
- 0% 5% £17585 120 Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γραφιστική (Έτος επαγγελματικής πρακτικής άσκησης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
- 0% 6% £17585 120 Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γραφιστική (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
76% 6% 3% £17500 144 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γραφιστική Σχεδίαση BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
72% 0% 0% £34800 146 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γραφιστική Σχεδίαση BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
60% 0% 20% £15000 £15450 126 Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γραφιστική (με έτος επαγγελματικής πρακτικής) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
76% 6% 3% £17500 144 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός γραφικών με έτος θεμελίωσης BA (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- 5% 11% £15000 122 Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γραφιστική (με έτος πρακτικής άσκησης) BA (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
90% 0% 2% £22000 177 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εικονογράφηση με γραφιστική BA (Hons) Πανεπιστήμιο De Montfort
(De Montfort University)
- - - £15750 £16250 - Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γραφιστική Σχεδίαση BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
40% 0% 15% £12500 128 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης