Buckinghamshire New University
Διαχείριση εκδηλώσεων με έτος θεμελίωσης BA (Hons)
Buckinghamshire New University - Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 115 αποφοίτους Events Management with Foundation Year BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια από το Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια.

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £30000 £22500 £25500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24000 - £45000 £16000 - £27500 £19500 - £31000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22910 £20830 £24369
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19839 - £26189 £16042 - £26488 £18552 - £31827

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Ενδιαφέρεστε να μάθετε να διοργανώνετε εκδηλώσεις; Από φεστιβάλ μεγάλης κλίμακας και συναυλίες σε αρένες μέχρι συνέδρια, εταιρικές εκδηλώσεις, λανσαρίσματα πολυτελών προϊόντων, χώρους λαϊκής βάσης και αίθουσες συναυλιών, το πρόγραμμά μας Διαχείριση Εκδηλώσεων μπορεί να σας προετοιμάσει για όλα.

Διδασκόμενοι από καταξιωμένους επαγγελματίες του κλάδου και έμπειρους ακαδημαϊκούς, θα ανακαλύψετε τους ρόλους και τις ευθύνες που σχετίζονται με τη διαχείριση και τη λειτουργία κάθε πτυχής της βιομηχανίας εκδηλώσεων και ψυχαγωγίας, καθώς και τα οικονομικά, την υλικοτεχνική υποδομή και τη ροή πληροφοριών που τη συντηρούν.

Ο κλάδος των εκδηλώσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο ακμάζει, με τους καταρτισμένους πτυχιούχους να έχουν μεγάλη ζήτηση. Καθώς δεν υπάρχουν δύο ίδιες ημέρες σε έναν ρόλο σε εκδηλώσεις, ένα πτυχίο Διαχείρισης Εκδηλώσεων μπορεί να σας δώσει τις δεξιότητες και την εμπειρία για να χειριστείτε ό,τι κι αν έρθει στο δρόμο σας.

Το αρχικό Θεμελιώδες Έτος θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε τις ακαδημαϊκές σας δεξιότητες μελέτης και να αποκτήσετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας, εντοπίζοντας τα δικά σας δυνατά σημεία και τις ανάγκες ανάπτυξής σας για τη συνέχιση ενός προπτυχιακού προγράμματος.

Μετά το Θεμελιώδες Έτος, αυτό το πρόγραμμα σπουδών έχει κοινό πρώτο έτος σε πολλές ειδικότητες. Μετά το πρώτο σας έτος, αν θέλετε να σπουδάσετε μια διαφορετική ειδικότητα, μπορείτε να επιλέξετε να αλλάξετε μεταξύ: BA (Hons) Events Management και BA (Hons) Music and Live Events Management.

Γιατί να σπουδάσετε στο Buckinghamshire New University;

Το πρόγραμμά μας υλοποιείται από καταξιωμένους επαγγελματίες του κλάδου με διαφορετικό υπόβαθρο στον κλάδο. Η ομάδα διδασκαλίας σας περιλαμβάνει έναν νικητή του Mercury Music Prize, έναν βραβευμένο διοργανωτή συναυλιών, διοργανωτές γάμων, πρώην στελέχη δισκογραφικών εταιρειών, μουσικούς που περιοδεύουν και ειδικούς σε θέματα ψηφιακών και εμπορικών συνεργασιών. Επιπλέον, θα επωφεληθείτε από προσκεκλημένες διαλέξεις και εργαστήρια από επισκέπτες συνεργάτες της βιομηχανίας, οι οποίοι μπορούν να σας εισάγουν σε νέα και αναδυόμενα ζητήματα σε ολόκληρο τον κλάδο.

Το μάθημά μας συνδυάζει θεωρία και πρακτική εργασία, καλύπτοντας όλες τις θεμελιώδεις αρχές της διαχείρισης εκδηλώσεων, προετοιμάζοντάς σας ιδανικά για την είσοδό σας σε αυτόν τον κλάδο. Θα μάθετε βασικές επιχειρηματικές δεξιότητες, όπως οι δημόσιες σχέσεις και η αξιολόγηση κινδύνων, καθώς και θα εργαστείτε στην πραγματική παραγωγή μικρών, μεσαίων και μεγάλων εκδηλώσεων σε πραγματικό χρόνο. Από την αρχή των σπουδών σας, θα συνεργάζεστε με συμφοιτητές σας σε άλλα προγράμματα, όπως μαθήματα μουσικής ή κινηματογράφου, για τη διοργάνωση εκδηλώσεων.

Τι θα μελετήσω

Κατά το πρώτο έτος, θα μάθετε για τις βασικές δομές των διαφόρων τύπων εκδηλώσεων, όπως συνέδρια, εκθέσεις, φεστιβάλ, αθλητικές εκδηλώσεις και τη βιομηχανία ψυχαγωγίας και εμπειριών στο σύνολό της- λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται και οργανώνονται επαγγελματικά οι εκδηλώσεις και για το μάρκετινγκ και την προώθηση διαφόρων τύπων εκδηλώσεων. Θα μελετήσετε επίσης βασικές δεξιότητες διαχείρισης, την τέχνη των δημοσίων σχέσεων (PR) και γνώσεις αξιολόγησης κινδύνων.

Στο δεύτερο έτος, θα ασχοληθείτε με την παραγωγή πραγματικών εκδηλώσεων και τη μεταφορά επιχειρηματικών ιδεών στην πράξη. Αυτό το έτος θα προωθήσει και θα αναπτύξει την επικοινωνία και τις διαπροσωπικές δεξιότητες, καθώς και την επίλυση προβλημάτων σε πραγματικό χρόνο, σε καταστάσεις πίεσης. Το τελευταίο έτος θα επικεντρωθεί σε ένα ατομικό έργο, το οποίο θα υποστηρίζεται από ενότητες που εξετάζουν τη στρατηγική και μακροπρόθεσμη σκέψη που διέπει τον κλάδο.

Οι ενότητες ευκαιριών αποτελούν βασικό μέρος του προγράμματος σπουδών του BNU. Θα επιλέξετε μαθήματα τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο έτος από μια ευρεία επιλογή σε τομείς όπως η βιωσιμότητα, η επιχειρηματικότητα, η δημιουργικότητα, οι ψηφιακές δεξιότητες, η προσωπική ανάπτυξη, η συμμετοχή των πολιτών, η υγεία και η ευημερία και η απασχόληση. Οι ενότητες ευκαιρίας έχουν σχεδιαστεί για να σας δώσουν τη δυνατότητα να αναπτυχθείτε έξω από τα παραδοσιακά όρια του γνωστικού σας αντικειμένου και να σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε περαιτέρω από το πλήθος στους μελλοντικούς εργοδότες.

Όλα τα πτυχία μουσικής του Buckinghamshire New University είναι μέλη της Μουσικής Ακαδημαϊκής Σύμπραξης του UK Music (MAP), μιας πρωτοποριακής συνεργασίας μεταξύ εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και του UK Music.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Events Management with Foundation Year BA (Hons) από Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

30% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
10% Επαγγελματίες πρόνοιας
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες υγείας
5% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
5% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
5% Επαγγελματίες πρόνοιας
0% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
0% Στοιχειώδη επαγγέλματα
0% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας

****Σε αυτό το μάθημα θα διδαχθείτε με ένα μείγμα:** ** ***Διαλέξεις ** ***Σεμινάρια ** ***Εργαστήρια ** ***Εργασίες σχεδιασμού εκδηλώσεων ** Θα αξιολογηθείτε με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένων γραπτών εργασιών, ομαδικών παρουσιάσεων και πρακτικών εξετάσεων.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees

Για πληροφορίες σχετικά με την υποβολή αίτησης στο Buckinghamshire New University ως διεθνής υποψήφιος, επισκεφθείτε τη διεύθυνση bnu.ac.uk/study/international

Το Buckinghamshire New University προσφέρει μια σειρά από υποτροφίες και υποτροφίες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση bnu.ac.uk/bursaries
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςEvents Management with Foundation Year, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Διαχείριση εκδηλώσεων με έτος θεμελίωσης BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £15000 έτος 1
Διεθνή £15000 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα περισσότερα μαθήματα συνεπάγονται κάποια πρόσθετα έξοδα που δεν καλύπτονται από τα δίδακτρά σας.

Θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από οικονομική υποστήριξη μέσω υποτροφίας ή υποτροφίας κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ενότητα Οικονομική υποστήριξη, υποτροφίες και υποτροφίες.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • Foundation

Κατατάξεις του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 7 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Σχετικά με το Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Το Buckinghamshire New University, επίσης γνωστό ως Bucks, ιδρύθηκε το 1893, στην πόλη High Wycombe της Νοτιοανατολικής Αγγλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο έχει επιλέξει να χωρίσει τις ακαδημαϊκές του προσφορές σε επτά ξεχωριστές σχολές, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στο ότι οι μαθησιακοί πόροι, όπως οι βιβλιοθήκες, βρίσκονται στις αντίστοιχες περιοχές τους, ώστε να μειωθεί ο συνωστισμός και να αυξηθεί επίσης η ευκολία αναζήτησης του υλικού που χρειάζεται ο φοιτητής. Το Bucks έχει λάβει πολυάριθμα βραβεία, μεταξύ των οποίων μπορούμε να βρούμε το Silver Award από το TEF.

Λίστα με 191 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

προπτυχιακοί φοιτητές:
16465
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
860
:
17325
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Επιχειρήσεις και Διοίκηση": 7365 Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • 5 reasons to study at Bucks New University
 • Tips for International Students and Life at BNU
 • Why our students chose Buckinghamshire New University
 • Bucks in One Word
 • Joe || Nursing Experience at Bucks New University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Buckinghamshire New University
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επιχειρήσεις και Διοίκηση (Σάντουιτς) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
88% 8% 6% £12300 106 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις και Διοίκηση (Διοίκηση Τουρισμού) - Έτος επαγγελματικής πρακτικής άσκησης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
76% 3% 23% £15750 124 Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνής διαχείριση τουρισμού με αεροπορικά ταξίδια με έτος ίδρυσης BA (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- - - £15000 - Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση Επιχειρήσεων BA (Hons) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
75% 8% 23% £15100 108 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις και Διοίκηση (με έτος πρακτικής άσκησης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
- - - £18628 - Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση επιχειρήσεων και υγεία και ευεξία (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Welsh in the Professional Workplace, Business and Management BA (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £16520 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Business Management BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £15100 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χρηματοοικονομικά, λογιστική και διοίκηση με έτος πρακτικής άσκησης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- - - £20500 - Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση τουρισμού (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης