Buckinghamshire New University
Δημιουργική διαφήμιση (Top Up) BA (Hons)
Buckinghamshire New University - Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 10 αποφοίτους του προγράμματος Creative Advertising (Top Up) BA (Hons) στο Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Δράμα & Θέατρο.

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Παραστατικές τέχνες

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Δράμα & Θέατρο στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £21000 £18500 £23500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18500 - £25500 £14000 - £23500 £18500 - £29000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Παραστατικές τέχνες (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £20903 £17931 £21753
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £17825 - £24915 £12598 - £22386 £15916 - £27274

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το μάθημά μας αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα της εργασίας ως επαγγελματίας στον κλάδο. Όλα όσα κάνετε στο μάθημα αποσκοπούν στο να βρείτε την πρώτη σας δουλειά στον κλάδο. Εάν έχετε ολοκληρώσει ένα πτυχίο βασικού επιπέδου, HND ή ισοδύναμα προσόντα σε ένα σχετικό αντικείμενο Τέχνης και Σχεδιασμού, μπορείτε να επιλέξετε να αναβαθμίσετε τις σπουδές σας για να αποκτήσετε ένα πλήρες πτυχίο.

Έχετε ένα περίεργο μυαλό. Με αυτόν τον τρόπο έχετε με τις λέξεις. Ένα μοναδικό στυλ καλλιτεχνικής κατεύθυνσης. Εμείς θα σας φέρουμε 30ετή εμπειρία ως το κορυφαίο μάθημα διαφήμισης στο Ηνωμένο Βασίλειο και μια στρατιά διδασκόντων γκουρού της διαφήμισης τόσο στο παρελθόν όσο και στο παρόν. Μαζί θα μετατρέψουμε το ακατέργαστο ταλέντο σε μια έξυπνη μηχανή ιδεών, ένα μελλοντικό αστέρι της διαφήμισης.

Γιατί να μελετήσετε αυτό το θέμα;

Σε αυτό το μάθημα δημιουργικής διαφήμισης, έχουμε τη φήμη ότι καλλιεργούμε δημιουργικά άτομα ικανά να σκέφτονται γρήγορα και να προσαρμόζονται σε έναν κλάδο που βρίσκεται σε συνεχή αλλαγή.

Θα σας ενθαρρύνουμε να πειραματιστείτε και να προωθήσετε τις ιδέες σας και να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση όταν παίρνετε ρίσκα. Θα έχετε κάθε ευκαιρία να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και να μην ανησυχείτε μήπως κάνετε λάθη. Το να κάνετε λάθη είναι ένα σημαντικό μέρος της δημιουργικής διαδικασίας.

Θα διδάσκεστε μόνο από επαγγελματίες του οργανισμού, τόσο ως αφοσιωμένοι καθηγητές όσο και ως επισκέπτες. Θα σας βοηθήσουν να αναπτυχθείτε ως άτομα, βοηθώντας σας να σκέφτεστε με διαφορετικούς τρόπους και να εκφράζετε τις απόψεις σας για το αποτέλεσμα. Θα κατανοήσετε καλύτερα τους ανθρώπους και θα αποκτήσετε γνώσεις για το πώς σκέφτονται, συμπεριφέρονται και ενεργούν.

Θα μάθετε να εφαρμόζετε τη δημιουργική επίλυση προβλημάτων για τη δημιουργία στοχευμένων και καινοτόμων επικοινωνιών και λύσεων σε μια ποικιλία σύντομων αναφορών. Πάνω απ' όλα, θα εξελιχθείτε σε δημιουργικό στοχαστή και λύτη προβλημάτων.

Γιατί να σπουδάσετε στο Buckinghamshire New University;

Εάν έχετε ολοκληρώσει ένα πτυχίο βασικού επιπέδου, HND ή ισοδύναμα προσόντα σε σχετικό αντικείμενο Τέχνης και Σχεδιασμού, μπορείτε να επιλέξετε να συμπληρώσετε τις σπουδές σας για να αποκτήσετε ένα πλήρες πτυχίο. Ένα συμπληρωματικό πτυχίο είναι το ισοδύναμο του τελευταίου έτους ενός προπτυχιακού πτυχίου και προσφέρει την ευκαιρία να εμβαθύνετε τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την κατανόηση του αντικειμένου σας, αποκτώντας παράλληλα έναν διεθνώς αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών.

Γιατί αυτό το μικρό μέρος της Αγγλίας παράγει τόσους πολλούς δημιουργικούς σούπερ σταρ βαρέων βαρών; Είναι οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις, ένα μάθημα που συνδυάζει τέλεια πρακτικές δεξιότητες, δημιουργικές προκλήσεις και γνώσεις μάρκετινγκ, διδασκόμενο από καθηγητές με δεκαετίες εμπειρίας στη διαφήμιση;

Είναι ο στρατός των αποφοίτων φοιτητών, η Bucks Mafia, όπως τους αποκαλούν χαϊδευτικά, που επιστρέφουν συνεχώς για να δώσουν φροντιστήρια, εργαστήρια, καθοδήγηση, συμβουλές, θέσεις πρακτικής άσκησης και θέσεις εργασίας; Είναι η τοποθεσία του, μόλις 40 λεπτά από τη φασαρία μιας από τις πιο συναρπαστικές κοινότητες του κόσμου, το Λονδίνο;

Ποιος ξέρει, αλλά τα τελευταία 25 χρόνια οι φοιτητές της δημιουργούσαν συνεχώς σπουδαίες καμπάνιες που κέρδιζαν βραβεία, οι οποίοι στη συνέχεια συνέχιζαν να δημιουργούν την επόμενη γενιά της ιστορίας της διαφήμισης , τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Το μάθημα στοχεύει στην ανάπτυξή σας ως άτομα, βοηθώντας σας να σκέφτεστε με διαφορετικούς τρόπους και να εκφράζετε τις απόψεις σας για να έχετε αποτέλεσμα. Πάνω απ' όλα, θα εξελιχθείτε σε δημιουργικό στοχαστή και λύτη προβλημάτων. Για να βοηθήσετε την ανάπτυξή σας θα μάθετε πρακτικές δεξιότητες και θα αποκτήσετε εμπειρία τόσο σε ψηφιακές όσο και σε παραδοσιακές διαδικασίες και τεχνολογίες. Αυτές κυμαίνονται από το Adobe Creative Suite μέχρι την εκτύπωση με επιστολόχαρτο και τη μεταξοτυπία. Η φωτογραφία και η δημιουργία ταινιών είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων πραγμάτων που κάνουμε.

Θα μάθετε να εφαρμόζετε τη δημιουργική επίλυση προβλημάτων για τη δημιουργία στοχευμένων και καινοτόμων επικοινωνιών και λύσεων σε μια ποικιλία σύντομων αναφορών. Θα κατανοήσετε καλύτερα τους ανθρώπους και θα αποκτήσετε γνώσεις για το πώς σκέφτονται, συμπεριφέρονται και ενεργούν.

Οι φοιτητές ενθαρρύνονται επίσης να συμμετέχουν στα βραβεία του κλάδου, όπως τα βραβεία D&AD New Blood Awards και Young Creative Network Awards. Όλα αυτά ενισχύουν την απασχολησιμότητα των φοιτητών μας.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Creative Advertising (Top Up) BA (Hons) από Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

20% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών
15% Επαγγέλματα πωλήσεων
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Γραμματεία και συναφή επαγγέλματα
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςCreative Advertising (Top Up), BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Δημιουργική διαφήμιση (Top Up) BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £15000 έτος 1
Διεθνή £15000 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα περισσότερα μαθήματα συνεπάγονται κάποια πρόσθετα έξοδα που δεν καλύπτονται από τα δίδακτρά σας.

Θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από οικονομική υποστήριξη μέσω υποτροφίας ή υποτροφίας κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ενότητα Οικονομική υποστήριξη, υποτροφίες και υποτροφίες.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Επιχειρήσεις

  • #76 
  • #90 
  Marketing
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 7 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Σχετικά με το Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Το Buckinghamshire New University, επίσης γνωστό ως Bucks, ιδρύθηκε το 1893, στην πόλη High Wycombe της Νοτιοανατολικής Αγγλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο έχει επιλέξει να χωρίσει τις ακαδημαϊκές του προσφορές σε επτά ξεχωριστές σχολές, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στο ότι οι μαθησιακοί πόροι, όπως οι βιβλιοθήκες, βρίσκονται στις αντίστοιχες περιοχές τους, ώστε να μειωθεί ο συνωστισμός και να αυξηθεί επίσης η ευκολία αναζήτησης του υλικού που χρειάζεται ο φοιτητής. Το Bucks έχει λάβει πολυάριθμα βραβεία, μεταξύ των οποίων μπορούμε να βρούμε το Silver Award από το TEF.

Λίστα με 191 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

προπτυχιακοί φοιτητές:
16465
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
860
:
17325
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Διαφήμιση": 7365 Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • 5 reasons to study at Bucks New University
 • Tips for International Students and Life at BNU
 • Why our students chose Buckinghamshire New University
 • Bucks in One Word
 • Joe || Nursing Experience at Bucks New University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Buckinghamshire New University
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Διαφήμιση (με ολοκληρωμένα έτη θεμελίωσης και επαγγελματικής πρακτικής) BA/BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
83% 5% 4% £17500 118 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
ΜΜΕ, επικοινωνία και διαφήμιση BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Winchester
(The University of Winchester)
- - - £16700 - Γουίντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαφήμιση, επικοινωνία μάρκετινγκ και δημόσιες σχέσεις BA (Hons) Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £17600 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαφήμιση (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) BA/BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
83% 5% 4% £17500 118 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαφήμιση BA/BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
83% 5% 4% £17500 118 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαφήμιση και επικοινωνία μάρκετινγκ BA (Hons) Πανεπιστήμιο De Montfort
(De Montfort University)
74% 5% 5% £15250 £15750 119 Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική διαφήμιση (με Ίδρυμα) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
- - - £15000 £15450 - Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαφήμιση/Τουριστικές Σπουδές BA/BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Canterbury Christ Church
(Canterbury Christ Church University)
73% 10% 20% £14500 109 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαφήμιση BA (Hons) Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
75% 0% 10% £14160 117 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάρκετινγκ (διαφήμιση και branding) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
81% 0% 10% £15000 £15450 122 Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης