Buckinghamshire New University
Δημιουργική διαφήμιση BA (Hons)
Buckinghamshire New University - Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 35 αποφοίτους Creative Advertising BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Σπουδές σχεδιασμού από το Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Σπουδές σχεδιασμού.

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Σπουδές σχεδιασμού

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Σπουδές σχεδιασμού στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23000 £23000 £26500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19000 - £24000 £17000 - £27500 £19500 - £33000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Σπουδές σχεδιασμού (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22025 £20113 £23568
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19981 - £25071 £15144 - £24676 £17604 - £29974

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Έχεις ένα περίεργο μυαλό. Αυτόν τον τρόπο που έχεις με τις λέξεις. Ένα μοναδικό στυλ καλλιτεχνικής διεύθυνσης. Εμείς θα σου φέρουμε 30ετή εμπειρία ως μάθημα διαφήμισης και μια διδακτική στρατιά από γκουρού της διαφήμισης, τόσο του παρελθόντος όσο και του παρόντος. Μαζί θα μετατρέψουμε το ακατέργαστο ταλέντο σε μια έξυπνα σκεπτόμενη μηχανή ιδεών, ένα μελλοντικό αστέρι της διαφήμισης.

Γιατί να σπουδάσετε στο Buckinghamshire New University;

Γιατί αυτό το μικρό μέρος της Αγγλίας παράγει τόσους πολλούς δημιουργικούς σούπερ σταρ βαρέων βαρών; Είναι οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις, ένα μάθημα που συνδυάζει τέλεια πρακτικές δεξιότητες, δημιουργικές προκλήσεις και γνώσεις μάρκετινγκ, διδασκόμενο από καθηγητές με δεκαετίες εμπειρίας στη διαφήμιση; Είναι ο στρατός των αποφοίτων φοιτητών, η μαφία του BNU, όπως τους αποκαλούν χαϊδευτικά, που επιστρέφουν συνεχώς για να δώσουν φροντιστήρια, εργαστήρια, καθοδήγηση, συμβουλές, πρακτική άσκηση, πρακτική άσκηση και θέσεις εργασίας; Είναι η τοποθεσία του, μόλις 40 λεπτά από τη φασαρία μιας από τις πιο συναρπαστικές κοινότητες του κόσμου, το Λονδίνο;

Ποιος ξέρει, αλλά τα τελευταία 25 χρόνια οι σπουδαστές της δημιουργούσαν συνεχώς σπουδαίες καμπάνιες που κέρδιζαν βραβεία, οι οποίοι στη συνέχεια συνέχισαν να δημιουργούν την επόμενη γενιά της ιστορίας της διαφήμισης, τόσο στην πατρίδα όσο και στο εξωτερικό.

Τα πτυχία στο BNU έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μια ευρύτερη και πιο ευέλικτη εκπαίδευση, δίνοντάς σας την ευκαιρία να δοκιμάσετε μια σειρά θεμάτων πριν εξειδικευτείτε. Ακόμα και αν ξέρετε ακριβώς τι θέλετε να κάνετε, με τα περισσότερα από τα προγράμματά μας μπορείτε να επιλέξετε να σπουδάσετε πρόσθετα μαθήματα για να βελτιώσετε την εκπαίδευσή σας.

Το μάθημα στοχεύει στην ανάπτυξή σας ως άτομα, βοηθώντας σας να σκέφτεστε με διαφορετικούς τρόπους και να εκφράζετε τις απόψεις σας για να έχετε αποτέλεσμα.

Πάνω απ' όλα θα εξελιχθείτε σε δημιουργικό στοχαστή και λύτη προβλημάτων. Για να βοηθήσετε την ανάπτυξή σας θα μάθετε πρακτικές δεξιότητες και θα αποκτήσετε εμπειρία τόσο σε ψηφιακές όσο και σε παραδοσιακές διαδικασίες και τεχνολογίες. Αυτές κυμαίνονται από το Adobe Creative Suite μέχρι την εκτύπωση με επιστολόχαρτο και τη μεταξοτυπία. Η φωτογραφία και η δημιουργία ταινιών είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων πραγμάτων που κάνουμε.

Θα μάθετε να εφαρμόζετε τη δημιουργική επίλυση προβλημάτων για τη δημιουργία στοχευμένων και καινοτόμων επικοινωνιών και λύσεων σε μια ποικιλία σύντομων αναφορών. Θα κατανοήσετε καλύτερα τους ανθρώπους και θα αποκτήσετε γνώσεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται, συμπεριφέρονται και ενεργούν.

Οι φοιτητές ενθαρρύνονται επίσης να συμμετέχουν στα βραβεία του κλάδου, όπως τα βραβεία D&AD New Blood Awards και Young Creative Network Awards. Όλα αυτά ενισχύουν την απασχολησιμότητα των φοιτητών μας. Το 2022 οι φοιτητές μας κέρδισαν δύο μολύβια D&AD New Blood Pencils και το 2023 οι φοιτητές μας κέρδισαν τέσσερα.

Τι θα σπουδάσω;

Σε αυτό το μάθημα δημιουργικής διαφήμισης, έχουμε τη φήμη ότι καλλιεργούμε δημιουργικά άτομα ικανά να σκέφτονται γρήγορα και να προσαρμόζονται σε έναν κλάδο που βρίσκεται σε συνεχή αλλαγή. Θα ενταχθείτε σε μια κοινότητα διαισθητικών στοχαστών που εξετάζουν τα πάντα, αμφισβητούν τα όρια και εφευρίσκουν καινοτόμες και ελκυστικές λύσεις σε διαφημιστικά προβλήματα.

Θα σας ενθαρρύνουμε να πειραματιστείτε και να προωθήσετε τις ιδέες και τις αντιλήψεις σας και να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση όταν παίρνετε ρίσκα. Θα έχετε κάθε ευκαιρία να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και να μην ανησυχείτε μήπως κάνετε λάθη. Το να κάνετε λάθη είναι ένα σημαντικό μέρος της δημιουργικής διαδικασίας.

Θα διδάσκεστε μόνο από επαγγελματίες του οργανισμού, τόσο ως αφοσιωμένοι καθηγητές όσο και ως επισκέπτες. Θα σας βοηθήσουν να αναπτυχθείτε ως άτομα, βοηθώντας σας να σκέφτεστε με διαφορετικούς τρόπους και να εκφράζετε τις απόψεις σας για το αποτέλεσμα. Θα κατανοήσετε καλύτερα τους ανθρώπους και θα αποκτήσετε γνώσεις για το πώς σκέφτονται, συμπεριφέρονται και ενεργούν, μέσα από δημιουργικά και στρατηγικά εργαστήρια, πραγματικές ζωντανές αναφορές, εμπνευσμένες ομιλίες, επισκέψεις σε πρακτορεία, εργασιακή εμπειρία και σημαντικούς διαγωνισμούς.

Θα μάθετε να εφαρμόζετε τη δημιουργική επίλυση προβλημάτων για τη δημιουργία στοχευμένων και καινοτόμων επικοινωνιών και λύσεων σε μια ποικιλία σύντομων αναφορών. Πάνω απ' όλα θα είστε σε θέση να δημιουργείτε ελκυστικές και συναρπαστικές εκστρατείες.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Creative Advertising BA (Hons) από Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

25% Διδάσκοντες επαγγελματίες
15% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Επαγγελματίες σχεδιασμού ιστοσελίδων και πολυμέσων
5% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
5% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
5% Επαγγέλματα αθλητισμού και γυμναστικής
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών

Το πτυχίο Δημιουργικής Διαφήμισης είναι ευρέως αναγνωρισμένο από τον κλάδο με φήμη που έχει δημιουργηθεί επί είκοσι πέντε χρόνια συνεργασίας με οργανισμούς, είναι μια επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ εκπαίδευσης και βιομηχανίας και το προσωπικό δημιουργεί πάντα νέες ευκαιρίες για τους φοιτητές να συνεργαστούν με τους καλύτερους δημιουργούς και στρατηγικούς. Αυτές περιλαμβάνουν ζωντανές αναφορές, επισκέψεις σε πρακτορεία, κριτικές, μαθήματα με επίκεντρο τη βιομηχανία και εργασιακή εμπειρία στο δεύτερο και τρίτο έτος. Η τακτική παρουσία σε οργανισμούς, η παρατήρηση της δουλειάς σας και η ακρόαση της φωνής σας είναι μακράν ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε την ιδανική δουλειά στον τομέα της διαφήμισης. Αυτή η επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ της εκπαίδευσης και της βιομηχανίας διασφαλίζει ότι εσείς ως φοιτητής του BNU, θα έχετε τη δυνατότητα να συνεργαστείτε με τους καλύτερους δημιουργούς και στρατηγιστές. Μερικές από τις καλύτερες ιδέες προέρχονται από ανθρώπους που ξεπερνούν τα όρια. Οι συνεδρίες κριτικής μας σας προετοιμάζουν για τις προκλήσεις του κόσμου των πρακτορείων - πώς να κάνετε pitch και πώς να αντιμετωπίσετε τα knock backs. Για το λόγο αυτό, από το πρώτο έτος, θα βρίσκεστε σε πρακτορεία παρουσιάζοντας τις ιδέες σας σε δημιουργούς και στρατηγιστές. Η συνεργασία είναι το κλειδί και καθ' όλη τη διάρκεια των τριών ετών θα έχετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε με φοιτητές από όλο το πανεπιστήμιο. Αν χρειάζεστε έναν κινηματογραφιστή, το τμήμα Κινηματογράφου και Τηλεόρασης έχει πλούσια προσφορά. Αν χρειάζεστε βοήθεια για να κάνετε τις ιδέες σας να φαίνονται υπέροχες, οι φοιτητές μας στο τμήμα γραφιστικής θα σας βοηθήσουν να ζωντανέψετε τις ιδέες σας. Μετά την αποφοίτησή τους, πολλοί από τους πρώην φοιτητές μας παραμένουν στο χώρο, διοργανώνοντας μερικές φορές εργαστήρια για να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια εικόνα του κλάδου. Ορισμένοι από τους αποφοίτους μας είναι τώρα Creative Directors στις Saatchi & Saatchi, BBH, VCCP, Mother, TBWA και Droga5. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά υποστηρικτικό δίκτυο πρώην φοιτητών που είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν τους φοιτητές του BNU.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees

Για πληροφορίες σχετικά με την υποβολή αίτησης στο Buckinghamshire New University ως διεθνής υποψήφιος, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.bucks.ac.uk/study/international.

Το Buckinghamshire New University προσφέρει μια σειρά από υποτροφίες και υποτροφίες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.bucks.ac.uk/study/fees-and-funding/financial-support-bursaries-and-scholarships.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςCreative Advertising, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Δημιουργική διαφήμιση BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £15000 έτος 1
Διεθνή £15000 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα περισσότερα μαθήματα συνεπάγονται κάποια πρόσθετα έξοδα που δεν καλύπτονται από τα δίδακτρά σας.

Θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από οικονομική υποστήριξη μέσω υποτροφίας ή υποτροφίας κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ενότητα Οικονομική υποστήριξη, υποτροφίες και υποτροφίες.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Επιχειρήσεις

  • #76 
  • #90 
  Marketing
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 7 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Σχετικά με το Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Το Buckinghamshire New University, επίσης γνωστό ως Bucks, ιδρύθηκε το 1893, στην πόλη High Wycombe της Νοτιοανατολικής Αγγλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο έχει επιλέξει να χωρίσει τις ακαδημαϊκές του προσφορές σε επτά ξεχωριστές σχολές, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στο ότι οι μαθησιακοί πόροι, όπως οι βιβλιοθήκες, βρίσκονται στις αντίστοιχες περιοχές τους, ώστε να μειωθεί ο συνωστισμός και να αυξηθεί επίσης η ευκολία αναζήτησης του υλικού που χρειάζεται ο φοιτητής. Το Bucks έχει λάβει πολυάριθμα βραβεία, μεταξύ των οποίων μπορούμε να βρούμε το Silver Award από το TEF.

Λίστα με 191 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

προπτυχιακοί φοιτητές:
16465
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
860
:
17325
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Διαφήμιση": 7365 Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • 5 reasons to study at Bucks New University
 • Tips for International Students and Life at BNU
 • Why our students chose Buckinghamshire New University
 • Bucks in One Word
 • Joe || Nursing Experience at Bucks New University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Buckinghamshire New University
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Διαφήμιση (με ολοκληρωμένα έτη θεμελίωσης και επαγγελματικής πρακτικής) BA/BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
83% 5% 4% £17500 118 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
ΜΜΕ, επικοινωνία και διαφήμιση BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Winchester
(The University of Winchester)
- - - £16700 - Γουίντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαφήμιση, επικοινωνία μάρκετινγκ και δημόσιες σχέσεις BA (Hons) Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £17600 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαφήμιση (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) BA/BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
83% 5% 4% £17500 118 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαφήμιση BA/BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
83% 5% 4% £17500 118 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαφήμιση και επικοινωνία μάρκετινγκ BA (Hons) Πανεπιστήμιο De Montfort
(De Montfort University)
74% 5% 5% £15250 £15750 119 Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική διαφήμιση (με Ίδρυμα) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
- - - £15000 £15450 - Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαφήμιση/Τουριστικές Σπουδές BA/BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Canterbury Christ Church
(Canterbury Christ Church University)
73% 10% 20% £14500 109 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαφήμιση BA (Hons) Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
75% 0% 10% £14160 117 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάρκετινγκ (διαφήμιση και branding) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
81% 0% 10% £15000 £15450 122 Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης