Buckinghamshire New University
Διοίκηση αερομεταφορών με εκπαίδευση Ιδιωτικού Πιλότου σε αεροπλάνα BSc (Hons)
Buckinghamshire New University - Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 115 αποφοίτους Aviation Management with Private Pilot Training in Aeroplanes BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια από το Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια.

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £30000 £22500 £25500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24000 - £45000 £16000 - £27500 £19500 - £31000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22910 £20830 £24369
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19839 - £26189 £16042 - £26488 £18552 - £31827

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Ψάχνετε να ξεκινήσετε μια καριέρα στον κλάδο των αερομεταφορών ως πιλότος;

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προετοιμαστείτε για τη μελλοντική σας καριέρα στην αεροπορία. Ολοκληρώστε τις απαιτήσεις για ένα πλήρες πτυχίο με άριστα, παράλληλα με την πρακτική πτητική εκπαίδευση για την απόκτηση άδειας Ιδιωτικού Πιλότου (PPL). Η αποκλειστική πρόσβαση στον προσομοιωτή πτήσης FNPT II σημαίνει ότι θα έχετε πρακτική εκπαίδευση, σε συνδυασμό με τους εκπαιδευτικούς μας εταίρους και τις επαγγελματικές μας διασυνδέσεις, θα έχετε την ευκαιρία να εντρυφήσετε στον κλάδο.

Αφού αποφοιτήσετε, θα μπορείτε να ενεργείτε ως κυβερνήτης σε μη εμπορικές επιχειρήσεις. Τα πτυχία μας διαχείρισης αερομεταφορών με εκπαίδευση πιλότου έχουν σχεδιαστεί για να σας εφοδιάσουν με ευρύτερες γνώσεις αερομεταφορών εκτός από τις δεξιότητες πιλότου, ώστε να σας ανοίξουν μια σειρά από μελλοντικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας, επιτρέποντάς σας να ακολουθήσετε μια καριέρα όχι μόνο στην αεροπορία αλλά και στις επιχειρήσεις, στον ελεύθερο χρόνο ή στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Η αεροπορική βιομηχανία κρατάει τον κόσμο σε κίνηση και μια καριέρα στον τομέα αυτό υπόσχεται μοναδικές ευκαιρίες.

Καθώς η αεροπορική βιομηχανία μεταβάλλεται συνεχώς, το πρόγραμμα αυτό προσαρμόζεται συνεχώς για να ανταποκρίνεται σε αυτές τις συνεχείς αλλαγές, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε σύγχρονες γνώσεις.

Γιατί να σπουδάσετε στο Buckinghamshire New University;

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην απασχολησιμότητα, και οι εκπαιδευτικοί μας εταίροι και οι επαγγελματικές μας διασυνδέσεις σας δίνουν την ευκαιρία να εντρυφήσετε στον κλάδο. Η κοντινή μας απόσταση από το Heathrow και άλλα μεγάλα αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου και τους προμηθευτές τους σημαίνει ότι βρίσκεστε σε ιδανική θέση για δικτύωση, εποχιακές θέσεις εργασίας και πρακτική άσκηση.

Στο BNU, αναγνωρίζουμε ότι οι ρόλοι σε αυτόν τον τομέα είναι πρακτικοί - γι' αυτό και θα συμμετέχετε σε προσομοιώσεις μαθησιακών εμπειριών καθ' όλη τη διάρκεια των μαθημάτων χρησιμοποιώντας τις εξειδικευμένες εγκαταστάσεις μας, συμπεριλαμβανομένου του προσομοιωτή πτήσης FNPT II, όπου θα μπορείτε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και να διατηρήσετε τις αντιδράσεις σας σε εγρήγορση μόλις ολοκληρώσετε την απαιτούμενη εκπαίδευση.

Στο πλαίσιο των σπουδών σας, θα απολαμβάνετε δωρεάν συνδρομή στη Royal Aeronautical Society, την επαγγελματική ένωση του Ηνωμένου Βασιλείου που είναι αφιερωμένη στην αεροδιαστημική και αεροπορική βιομηχανία. Αν σας ενδιαφέρει ο στρατιωτικός κόσμος, οι φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για μια θέση στην περιφερειακή μας Πανεπιστημιακή Αεροπορική Μοίρα (μέρος της Βασιλικής Αεροπορίας). Επιπλέον, οι φοιτητές μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τις δωρεάν συνδρομές της Air League που σας επιτρέπουν να υποβάλετε αίτηση για υποτροφίες πτήσης, ανεμοπορίας και μηχανικής, μειώνοντας το ποσό του κόστους του ATPL σας.

Οι ενότητες ευκαιριών αποτελούν βασικό μέρος του προγράμματος σπουδών του BNU. Θα επιλέξετε ενότητες από μια ευρεία επιλογή σε τομείς όπως η βιωσιμότητα, η επιχειρηματικότητα, η δημιουργικότητα, οι ψηφιακές δεξιότητες, η προσωπική ανάπτυξη, η συμμετοχή των πολιτών, η υγεία και η ευημερία και η απασχόληση. Οι ενότητες ευκαιρίας έχουν σχεδιαστεί για να σας δώσουν τη δυνατότητα να αναπτυχθείτε εκτός των παραδοσιακών ορίων του γνωστικού σας αντικειμένου και να σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε περαιτέρω από το πλήθος στους μελλοντικούς εργοδότες.

Τι θα σπουδάσω;

Στο πρώτο έτος θα σπουδάσετε τα βασικά θέματα που αφορούν την αεροπλοΐα, όπως Αεροπορικές Επιχειρήσεις, Βασικές Αρχές Διοίκησης και την Άδεια Ιδιωτικού Πιλότου. Στο δεύτερο έτος θα εξετάσετε σε μεγαλύτερο βάθος πώς θέματα όπως το μάρκετινγκ, τα οικονομικά και οι ανθρώπινοι παράγοντες σχετίζονται με την πρακτική του κλάδου. Στο τρίτο έτος θα εξετάσετε θέματα που σχετίζονται άμεσα με την τρέχουσα πρακτική του κλάδου, όπως η βιωσιμότητα, η επιχειρησιακή διαχείριση και οι αεροπορικές επιχειρήσεις.

Ποιες εγκαταστάσεις μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Έχουμε επενδύσει σε μια σειρά από υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στις πανεπιστημιουπόλεις μας για να υποστηρίξουμε τη μάθησή σας. Είμαστε ένα από τα ελάχιστα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου που διαθέτουν προσομοιωτή πτήσης FNPT II και ως σπουδαστής πιλότος θα έχετε αποκλειστική πρόσβαση. Παράλληλα, οι άλλες εξειδικευμένες εγκαταστάσεις προσομοίωσης σας επιτρέπουν να βιώσετε πραγματικά σενάρια αεροδρομίων, αναπτύσσοντας τις ικανότητές σας στον σχεδιασμό και τις λειτουργίες αεροδρομίων, καθώς και στη διαχείριση κρίσεων και έκτακτης ανάγκης.

Θα έχετε επίσης πρόσβαση στο πακέτο λογισμικού FlightGlobal, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει σημαντικά στην εκμάθηση και στην ολοκλήρωση διαφόρων αξιολογήσεων.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Aviation Management with Private Pilot Training in Aeroplanes BSc (Hons) από Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

30% Επαγγέλματα πωλήσεων
10% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
5% Διοικητικά επαγγέλματα
0% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
0% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών
0% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών

Θα διδαχθείτε από επαγγελματίες εμπορικούς πιλότους με πολυετή εμπειρία και θα επωφεληθείτε επίσης από τις διασυνδέσεις της ομάδας και τις πολύτιμες ευκαιρίες δικτύωσης. Κορυφαίοι επαγγελματίες του κλάδου δίνουν συχνά ομιλίες και παρουσιάσεις, παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες για το επάγγελμα. Χρησιμοποιούμε μια πολύπλευρη προσέγγιση στη μάθηση και τη διδασκαλία σε αυτό το μάθημα, η παράδοση μπορεί να λάβει τη μορφή: διαλέξεων σεμιναρίων εργαστηρίων μάθησης με βάση την εργασία μελετών περίπτωσης που βασίζονται στον εργοδότη ή τον οργανισμό προσκεκλημένων ομιλητών ζωντανών ή "πραγματικών" έργων καθοδηγούμενης μάθησης προσομοιώσεων πρακτικών ασκήσεων ομάδων συζήτησης εικονικών φόρουμ Κάθε πτυχή αυτού του μαθήματος παρέχει την ευκαιρία για μάθηση. Χρησιμοποιούμε μια σειρά από μεθόδους αξιολόγησης καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος. Αυτό αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό του προγράμματος, καθώς επιτρέπει την έγκαιρη ανατροφοδότηση της προόδου σας. Καθ' όλη τη διάρκεια των τριών ετών του προγράμματος θα πραγματοποιήσετε τις ακόλουθες δραστηριότητες αξιολόγησης: παρουσιάσεις μαθημάτων παρουσιάσεις μαθησιακών ημερολογίων προσομοίωση εξετάσεων διατριβές εργασίες.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees

Για πληροφορίες σχετικά με την υποβολή αίτησης στο Buckinghamshire New University ως διεθνής υποψήφιος, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.bucks.ac.uk/study/international.

Το Buckinghamshire New University προσφέρει μια σειρά από υποτροφίες και υποτροφίες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.bucks.ac.uk/study/fees-and-funding/financial-support-bursaries-and-scholarships.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςAviation Management with Private Pilot Training in Aeroplanes, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Διοίκηση αερομεταφορών με εκπαίδευση Ιδιωτικού Πιλότου σε αεροπλάνα BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £15000 έτος 1
Διεθνή £15000 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα περισσότερα μαθήματα συνεπάγονται κάποια πρόσθετα έξοδα που δεν καλύπτονται από τα δίδακτρά σας.

Θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από οικονομική υποστήριξη μέσω υποτροφίας ή υποτροφίας κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ενότητα Οικονομική υποστήριξη, υποτροφίες και υποτροφίες.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 7 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Σχετικά με το Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Το Buckinghamshire New University, επίσης γνωστό ως Bucks, ιδρύθηκε το 1893, στην πόλη High Wycombe της Νοτιοανατολικής Αγγλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο έχει επιλέξει να χωρίσει τις ακαδημαϊκές του προσφορές σε επτά ξεχωριστές σχολές, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στο ότι οι μαθησιακοί πόροι, όπως οι βιβλιοθήκες, βρίσκονται στις αντίστοιχες περιοχές τους, ώστε να μειωθεί ο συνωστισμός και να αυξηθεί επίσης η ευκολία αναζήτησης του υλικού που χρειάζεται ο φοιτητής. Το Bucks έχει λάβει πολυάριθμα βραβεία, μεταξύ των οποίων μπορούμε να βρούμε το Silver Award από το TEF.

Λίστα με 191 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

προπτυχιακοί φοιτητές:
16465
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
860
:
17325
 • 5 reasons to study at Bucks New University
 • Tips for International Students and Life at BNU
 • Why our students chose Buckinghamshire New University
 • Bucks in One Word
 • Joe || Nursing Experience at Bucks New University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Buckinghamshire New University
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Διαχείριση αεροπορικών εταιρειών, αεροδρομίων και αερομεταφορών BSc (Hons) Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £17600 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση αερομεταφορών με εκπαίδευση εμπορικών πιλότων σε αεροπλάνα BSc (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- - - £15000 - Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση αερομεταφορών με εκπαίδευση Ιδιωτικού Πιλότου σε αεροπλάνα BSc (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- - - £15000 - Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση αερομεταφορών με εκπαίδευση εμπορικού πιλότου σε ελικόπτερα BSc (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- - - £15000 - Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αεροπορικές επιχειρήσεις με εκπαίδευση εμπορικού πιλότου BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Kingston
(Kingston University)
- 10% 10% - 143 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αεροπορικές επιχειρήσεις με εκπαίδευση εμπορικού πιλότου (με έτος σάντουιτς) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Kingston
(Kingston University)
- 15% 5% - 103 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση ταξιδιών και τουρισμού (Top-Up) BA (Hons) Leeds City College
(Leeds City College)
- - - - - Λιντς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση αερομεταφορών BA (Hons) Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan
(Cardiff Metropolitan University)
- - - £15000 £16000 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση αεροπορικών εταιρειών, αερολιμένων και αερομεταφορών (συμπεριλαμβανομένου του έτους ίδρυσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £17600 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τεχνολογία αερομεταφορών με σπουδές πιλότων και διαχείριση BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Leeds
(University of Leeds)
- - - - - Λιντς Oncampus πλήρους απασχόλησης