Buckinghamshire New University
Διοίκηση αερομεταφορών με εκπαίδευση εμπορικού πιλότου σε ελικόπτερα BSc (Hons)
Buckinghamshire New University - Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 115 αποφοίτους Aviation Management with Commercial Pilot Training in Helicopters BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια από το Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια.

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £30000 £22500 £25500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24000 - £45000 £16000 - £27500 £19500 - £31000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22910 £20830 £24369
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19839 - £26189 £16042 - £26488 £18552 - £31827

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Ψάχνετε να ξεκινήσετε μια καριέρα στην αεροπορική βιομηχανία ως πιλότος ελικοπτέρων;

Είμαστε ένα από τα λίγα προγράμματα που σας επιτρέπει να αποκτήσετε ένα παγωμένο ATPL (H) καθώς και ένα πανεπιστημιακό πτυχίο - και μάλιστα με χαμηλότερο κόστος από ό,τι αν τα αποκτούσατε ξεχωριστά. Θα συνεργαστείτε με τον κορυφαίο συνεργάτη μας Heli Air στο Ηνωμένο Βασίλειο για την απόκτηση του ATPL και θα σας βοηθήσουμε να προετοιμαστείτε για μια καριέρα στον συναρπαστικό κόσμο της αεροπλοΐας περιστροφικών πτερύγων. Αφού αποφοιτήσετε και ολοκληρώσετε όλα τα υπόλοιπα στοιχεία του ATPL (H), θα μπορείτε να βρείτε εργασία ως πιλότος εμπορικών ελικοπτέρων.

Η αεροπορική βιομηχανία κρατάει τον κόσμο σε κίνηση και μια καριέρα στον τομέα αυτό υπόσχεται μοναδικές ευκαιρίες.

Καθώς η αεροπορική βιομηχανία μεταβάλλεται συνεχώς, το πρόγραμμα αυτό προσαρμόζεται συνεχώς για να ανταποκρίνεται σε αυτές τις συνεχείς αλλαγές, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα λαμβάνετε σύγχρονες γνώσεις.

Τα πτυχία μας διαχείρισης αερομεταφορών με εκπαίδευση πιλότων έχουν σχεδιαστεί για να σας εφοδιάσουν με ευρύτερες γνώσεις αερομεταφορών εκτός από τις δεξιότητες πιλότου, ώστε να σας ανοίξουν μια σειρά από μελλοντικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας, επιτρέποντάς σας να ακολουθήσετε μια καριέρα όχι μόνο στην αεροπορία αλλά και στις επιχειρήσεις, στον ελεύθερο χρόνο ή στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Γιατί να σπουδάσετε στο Buckinghamshire New University;

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην απασχολησιμότητα, και οι εκπαιδευτικοί μας εταίροι και οι επαγγελματικές μας διασυνδέσεις σας δίνουν την ευκαιρία να εντρυφήσετε στον κλάδο. Η κοντινή μας απόσταση από το Heathrow και άλλα μεγάλα αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου - μαζί με τους προμηθευτές τους - σημαίνει ότι βρίσκεστε σε ιδανική θέση για δικτύωση, εποχιακές θέσεις εργασίας και θέσεις πρακτικής άσκησης που είναι διαθέσιμες.

Στο BNU, αναγνωρίζουμε ότι οι ρόλοι σε αυτόν τον τομέα είναι πρακτικοί - έτσι θα λάβετε μέρος σε προσομοιωμένες μαθησιακές εμπειρίες καθ' όλη τη διάρκεια των μαθημάτων χρησιμοποιώντας τις εξειδικευμένες εγκαταστάσεις μας, συμπεριλαμβανομένου του προσομοιωτή πτήσης FNPT II, όπου θα μπορείτε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και να διατηρήσετε τις αντιδράσεις σας σε εγρήγορση μόλις ολοκληρώσετε την απαιτούμενη εκπαίδευση.

Στο πλαίσιο των σπουδών σας, θα απολαμβάνετε δωρεάν συνδρομή στη Royal Aeronautical Society. Αν σας ενδιαφέρει ο στρατιωτικός κόσμος, οι φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για μια θέση στην περιφερειακή μας Πανεπιστημιακή Αεροπορική Μοίρα (μέρος της Βασιλικής Αεροπορίας). Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τις δωρεάν συνδρομές της Air League που σας επιτρέπουν να υποβάλετε αίτηση για υποτροφίες πτήσης, ανεμοπορίας και μηχανικής, μειώνοντας το ποσό του κόστους του ATPL σας.

Οι ενότητες ευκαιριών αποτελούν βασικό μέρος του προγράμματος σπουδών του BNU. Θα επιλέξετε μαθήματα από μια ευρεία επιλογή σε τομείς όπως η βιωσιμότητα, η επιχειρηματικότητα, η δημιουργικότητα, οι ψηφιακές δεξιότητες, η προσωπική ανάπτυξη, η συμμετοχή των πολιτών, η υγεία και η ευημερία και η απασχόληση. Οι ενότητες ευκαιρίας έχουν σχεδιαστεί για να σας δώσουν τη δυνατότητα να αναπτυχθείτε εκτός των παραδοσιακών ορίων του γνωστικού σας αντικειμένου και να σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε περαιτέρω από το πλήθος στους μελλοντικούς εργοδότες.

Τι θα σπουδάσω;

Θα συνεργαστείτε με έναν από τους κορυφαίους εκπαιδευτικούς συνεργάτες μας στο Ηνωμένο Βασίλειο για την απόκτηση του ATPL. Οι εστιασμένες ενότητες και οι σπουδές θα αναπτύξουν τις δεξιότητές σας και θα σας προετοιμάσουν για μια επιτυχημένη καριέρα στην αεροπλοΐα περιστροφικών πτερύγων.

Στο πρώτο έτος θα μελετήσετε τα βασικά θέματα που σχετίζονται με την αεροπλοΐα, όπως οι αεροπορικές λειτουργίες, οι βασικές αρχές της διαχείρισης και το PPL. Στο δεύτερο έτος, θα μελετήσετε για τις θεωρητικές εξετάσεις πτυχίου ATPL. Πρόκειται για μαθήματα πλήρους φοίτησης διάρκειας 6-9 μηνών, τα οποία καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως η μετεωρολογία, οι αρχές της πτήσης, ο σχεδιασμός πτήσεων και η παρακολούθηση πτήσεων. Στο τρίτο έτος θα εξετάσετε σε μεγαλύτερο βάθος θέματα που σχετίζονται άμεσα με την τρέχουσα πρακτική του κλάδου, όπως η βιωσιμότητα, η επιχειρησιακή διαχείριση και οι αεροπορικές επιχειρήσεις.

Ποιες εγκαταστάσεις μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Είμαστε ένα από τα ελάχιστα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου που διαθέτουν προσομοιωτή πτήσης FNPT II και ως φοιτητής πιλότος θα έχετε αποκλειστική πρόσβαση. Οι άλλες εξειδικευμένες εγκαταστάσεις προσομοίωσης που διαθέτουμε σας επιτρέπουν να βιώσετε σενάρια αεροδρομίων σε πραγματικές συνθήκες, αναπτύσσοντας τις ικανότητές σας στον σχεδιασμό και τη λειτουργία αεροδρομίων, καθώς και στη διαχείριση κρίσεων και εκτάκτων αναγκών. Θα έχετε επίσης πρόσβαση στο πακέτο λογισμικού FlightGlobal, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει σημαντικά στη μάθηση και στην ολοκλήρωση διαφόρων αξιολογήσεων.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Aviation Management with Commercial Pilot Training in Helicopters BSc (Hons) από Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

30% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
10% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
10% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
0% Επαγγελματίες σχεδιασμού ιστοσελίδων και πολυμέσων
0% Επαγγελματίες πληροφορικής
0% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας

Θα διδαχθείτε από επαγγελματίες εμπορικούς πιλότους με πολυετή εμπειρία και θα επωφεληθείτε επίσης από τις διασυνδέσεις της ομάδας και τις πολύτιμες ευκαιρίες δικτύωσης. Κορυφαίοι επαγγελματίες του κλάδου δίνουν συχνά ομιλίες και παρουσιάσεις, παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες για το επάγγελμα. Λαμβάνουμε μια πολύπλευρη προσέγγιση στη μάθηση και τη διδασκαλία σε αυτό το μάθημα, η παράδοση μπορεί να λάβει τη μορφή: διαλέξεις σεμινάρια εργαστήρια μάθηση με βάση την εργασία μελέτες περιπτώσεων με βάση τον εργοδότη ή τον οργανισμό προσκεκλημένοι ομιλητές ζωντανά ή "πραγματικά" έργα καθοδηγούμενη μάθηση προσομοιώσεις πρακτική εξάσκηση ομάδες συζήτησης εικονικά φόρουμ Κάθε πτυχή αυτού του μαθήματος παρέχει την ευκαιρία να μάθετε. Χρησιμοποιούμε μια σειρά μεθόδων αξιολόγησης καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος. Αυτό αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό του προγράμματος, καθώς επιτρέπει την έγκαιρη ανατροφοδότηση της προόδου σας. Καθ' όλη τη διάρκεια των τριών χρόνων του προγράμματος θα πραγματοποιήσετε τις ακόλουθες δραστηριότητες αξιολόγησης: εργασίες μαθημάτων παρουσιάσεις μαθησιακά ημερολόγια προσομοίωσης εξετάσεις προσομοίωσης διπλωματικές εργασίες.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees

Για πληροφορίες σχετικά με την υποβολή αίτησης στο Buckinghamshire New University ως διεθνής υποψήφιος, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.bucks.ac.uk/study/international.

Το Buckinghamshire New University προσφέρει μια σειρά από υποτροφίες και υποτροφίες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.bucks.ac.uk/study/fees-and-funding/financial-support-bursaries-and-scholarships.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςAviation Management with Commercial Pilot Training in Helicopters, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Διοίκηση αερομεταφορών με εκπαίδευση εμπορικού πιλότου σε ελικόπτερα BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £15000 έτος 1
Διεθνή £15000 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα περισσότερα μαθήματα συνεπάγονται κάποια πρόσθετα έξοδα που δεν καλύπτονται από τα δίδακτρά σας.

Θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από οικονομική υποστήριξη μέσω υποτροφίας ή υποτροφίας κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ενότητα Οικονομική υποστήριξη, υποτροφίες και υποτροφίες.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 7 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Σχετικά με το Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Το Buckinghamshire New University, επίσης γνωστό ως Bucks, ιδρύθηκε το 1893, στην πόλη High Wycombe της Νοτιοανατολικής Αγγλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο έχει επιλέξει να χωρίσει τις ακαδημαϊκές του προσφορές σε επτά ξεχωριστές σχολές, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στο ότι οι μαθησιακοί πόροι, όπως οι βιβλιοθήκες, βρίσκονται στις αντίστοιχες περιοχές τους, ώστε να μειωθεί ο συνωστισμός και να αυξηθεί επίσης η ευκολία αναζήτησης του υλικού που χρειάζεται ο φοιτητής. Το Bucks έχει λάβει πολυάριθμα βραβεία, μεταξύ των οποίων μπορούμε να βρούμε το Silver Award από το TEF.

Λίστα με 191 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

προπτυχιακοί φοιτητές:
16465
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
860
:
17325
 • 5 reasons to study at Bucks New University
 • Tips for International Students and Life at BNU
 • Why our students chose Buckinghamshire New University
 • Bucks in One Word
 • Joe || Nursing Experience at Bucks New University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Buckinghamshire New University
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Διαχείριση αεροπορικών εταιρειών, αεροδρομίων και αερομεταφορών BSc (Hons) Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £17600 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση αερομεταφορών με εκπαίδευση εμπορικών πιλότων σε αεροπλάνα BSc (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- - - £15000 - Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση αερομεταφορών με εκπαίδευση Ιδιωτικού Πιλότου σε αεροπλάνα BSc (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- - - £15000 - Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση αερομεταφορών με εκπαίδευση εμπορικού πιλότου σε ελικόπτερα BSc (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- - - £15000 - Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αεροπορικές επιχειρήσεις με εκπαίδευση εμπορικού πιλότου BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Kingston
(Kingston University)
- 10% 10% - 143 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αεροπορικές επιχειρήσεις με εκπαίδευση εμπορικού πιλότου (με έτος σάντουιτς) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Kingston
(Kingston University)
- 15% 5% - 103 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση ταξιδιών και τουρισμού (Top-Up) BA (Hons) Leeds City College
(Leeds City College)
- - - - - Λιντς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση αερομεταφορών BA (Hons) Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan
(Cardiff Metropolitan University)
- - - £15000 £16000 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση αεροπορικών εταιρειών, αερολιμένων και αερομεταφορών (συμπεριλαμβανομένου του έτους ίδρυσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £17600 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τεχνολογία αερομεταφορών με σπουδές πιλότων και διαχείριση BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Leeds
(University of Leeds)
- - - - - Λιντς Oncampus πλήρους απασχόλησης