Brunel University
Εργοθεραπεία (προεγγραφή) MSc
Brunel University - Πανεπιστήμιο Brunel

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η Εργοθεραπεία στο Brunel είναι ένα από τα μεγαλύτερα, μακροβιότερα και πιο αναγνωρισμένα προγράμματα στον κόσμο. Στην πραγματικότητα, είμαστε η αρχική "Σχολή Εργοθεραπείας του Λονδίνου", η οποία ιδρύθηκε το 1934. Έτσι, αν είστε θετικός, παρακινητής, καλός στο να βρίσκετε λύσεις σε προβλήματα και αναζητάτε μια καριέρα που να σας ανταμείβει και να κάνει πραγματικά τη διαφορά στη ζωή των ανθρώπων, τότε αυτό θα μπορούσε να είναι το μάθημα για εσάς.

Το ΠΜΣ Εργοθεραπεία (Προεγγραφή) παρέχει μια διαδρομή επιπέδου μάστερ για να γίνετε εργοθεραπευτής. Το μάθημα ενσωματώνει τη θεωρία με την πράξη. Το κτίριό μας Mary Seacole είναι ειδικά κατασκευασμένο για εργοθεραπεία και φυσιοθεραπεία. Οι αίθουσες αντικατοπτρίζουν το είδος του κλινικού περιβάλλοντος στο οποίο θα εργαστείτε ως εργοθεραπευτής. Εδώ θα μάθετε τις πρακτικές σας δεξιότητες, ώστε να είστε σίγουροι και έμπειροι εγκαίρως για την πρώτη σας πρακτική άσκηση.

Οι καθηγητές μας εξακολουθούν να δραστηριοποιούνται στον τομέα τους και έχουν στενούς δεσμούς με συναδέλφους τους στο NHS, στις κοινωνικές υπηρεσίες και στις εθελοντικές οργανώσεις σε όλο το Λονδίνο. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τις 1.000 ώρες πρακτικής άσκησης σε διάφορα περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τα κορυφαία νοσοκομεία του κόσμου, όπως το Εθνικό Νοσοκομείο Νευρολογίας στο Queens Square και το Imperial Hospital.

Το πρόγραμμα είναι διαπιστευμένο από το Royal College of Occupational Therapists (RCOT), το Health and Care Professions Council (HCPC) και το Αμερικανικό Συμβούλιο Διαπίστευσης για την Εκπαίδευση στην Εργοθεραπεία (ACOTE). Είναι αναγνωρισμένο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Εργοθεραπείας.

Όταν αποφοιτήσετε από αυτό το πρόγραμμα, θα έχετε το δικαίωμα να:

Αίτηση εγγραφής στο Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC) Συμμετοχή στις εθνικές εξετάσεις πιστοποίησης των ΗΠΑ που διοργανώνονται από το National Board for Certification in Occupational Therapy (NBCOT) Υποβολή αίτησης για ένταξη στη Βρετανική Ένωση Εργοθεραπευτών/ Βασιλικό Κολέγιο Εργοθεραπευτών.

Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα εργοθεραπείας πιστοποιήθηκε από την ACOTE το 2018. Διεύθυνση ACOTE: ACOTE: 6116 Executive Boulevard, Suite 200, North Bethesda, MD 20852-4929. Αριθμός τηλεφώνου: Η διεύθυνση είναι η ακόλουθη: Δρ: (301) 652-6611. acoteonline.org/

Η διάρθρωση των τετραμήνων του Πανεπιστημίου επιτρέπει στους φοιτητές να έχουν αξιολογήσεις κατανεμημένες σε όλο το ακαδημαϊκό έτος, ώστε να βοηθηθεί η μάθηση. Προκειμένου να προωθηθεί η ανεξάρτητη μάθηση, χρησιμοποιούνται διάφορες μέθοδοι αξιολόγησης, όπως μελέτες περιπτώσεων, δοκίμια, πρακτικές αξιολογήσεις, εκθέσεις πρακτικής άσκησης, παρουσιάσεις, γραπτές εξετάσεις, βιβλιογραφικές ανασκοπήσεις και ερευνητική διατριβή. Αυτές οι αξιολογήσεις έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να αντικατοπτρίζουν όχι μόνο τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις επιπέδου μάστερ, αλλά και τις επαγγελματικές δεξιότητες για την προετοιμασία της πρακτικής άσκησης. Στην αρχή κάθε μαθήματος θα σας δοθεί το πρόγραμμα αξιολόγησης, συμπεριλαμβανομένων των ημερομηνιών αξιολόγησης και ανατροφοδότησης. Αυτό θα παρέχεται προφορικά και στο εγχειρίδιο του προγράμματος.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 7 με όχι λιγότερο από 6,5 σε κάθε υποτμήμα
Institution's Own Test με τουλάχιστον 65% σε κάθε υποενότητα
PTE Academic 64 με τουλάχιστον 58 σε κάθε υποενότητα
TOEFL (iBT) 100 με όχι λιγότερο από 20 σε όλους τους τομείς

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςOccupational Therapy (pre-registration), MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

- Κατά τη στιγμή της υποβολής της αίτησης, πρέπει να έχετε ολοκληρώσει ένα πτυχίο πρώτου βαθμού ή 2:1 Honours στο Ηνωμένο Βασίλειο ή ισοδύναμο διεθνώς αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών (οποιοδήποτε θέμα), με ισχυρούς υποψηφίους που αποδεικνύουν ένα επιστημονικό προφίλ (εμπειρία σε θέματα υγείας και κοινωνικής φροντίδας σχετική με την ΟΤ) και αποδείξεις τεκμηριωμένης κατανόησης του επαγγέλματος της εργοθεραπείας. - Οι υποψήφιοι με πτυχίο 2:2 Honours σε αντικείμενο σχετικό με την εργοθεραπεία (για παράδειγμα βιολογία, ψυχολογία, επιστήμες του ανθρώπου και κοινωνιολογία) και οι οποίοι έχουν εκτεταμένη εμπειρία εργασίας σε περιβάλλον υγείας ή κοινωνικής φροντίδας σχετικό με την ΟΤ θα εξεταστούν και θα αξιολογηθούν σε ατομική βάση. - Θα απαιτηθούν αποδεικτικά στοιχεία ακαδημαϊκής επίδοσης κατά τα τελευταία πέντε έτη. Σημείωση: Το μάθημα αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τακτική πρόσβαση σε παιδιά ή/και ευάλωτους ενήλικες, γνωστή και ως ρυθμιζόμενη δραστηριότητα. Σε αυτή την περίπτωση, οι σπουδαστές πρέπει να συμπληρώσουν μια ενισχυμένη αίτηση της Υπηρεσίας Αποκάλυψης και Φραγής (DBS) (παλαιότερα γνωστή ως έλεγχος CRB). Η αίτηση κοστίζει επί του παρόντος 51,86 £, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει. Για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών. Απαιτείται ικανοποιητική δήλωση υγείας. Ημέρες επιλογής Οι υποψήφιοι μπορεί να κληθούν να συμμετάσχουν σε συνέντευξη. Για όλες τις πρόσθετες προϋποθέσεις συμμετοχής, όπως οι απαιτούμενες εμβολιασμοί, επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας: brunel.ac.uk/otprereg

έξοδα

Δίδακτρα Εργοθεραπεία (προεγγραφή) MSc

EU £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £19855 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τυχόν πρόσθετα έξοδα που σχετίζονται με το μάθημα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα brunel.ac.uk/study/admissions/additional-costs. Δίδακτρα για τους αιτούντες από την ΕΕ- Για την είσοδο το ακαδημαϊκό έτος 2021/22, οι επιλέξιμοι αιτούντες από την ΕΕ θα έχουν τα ίδια δίδακτρα με τους φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου για την υποστήριξη των φοιτητών της ΕΕ κατά τη διάρκεια αυτής της μεταβατικής περιόδου. Τα δίδακτρα αυτά θα ισχύουν για όλη τη διάρκεια των σπουδών. Τα δίδακτρα της ΕΕ για την είσοδο το 2022 δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Brunel στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 30 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Brunel

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Brunel

Το Πανεπιστήμιο Brunel ιδρύθηκε το 1957 και βρίσκεται στα προάστια της μεγάλης πόλης Uxbridge του Λονδίνου. Λόγω της θέσης του πανεπιστημίου, το Brunel University διαθέτει πολυάριθμες συγκοινωνιακές συνδέσεις με το Λονδίνο, τις οποίες οι φοιτητές χρησιμοποιούν για να διευρύνουν τις επιλογές τους όσον αφορά την πρακτική άσκηση. Το ποσοστό εισαγωγής είναι χαμηλότερο από ό,τι σε πολλά πανεπιστήμια, οπότε οι υποψήφιοι θα πρέπει να προετοιμάσουν καλά τις προσωπικές τους δηλώσεις και τις συνεντεύξεις τους όταν υποβάλλουν αίτηση για να εγγραφούν εδώ.

Λίστα με 251 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Brunel - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Brunel

  • Brunel campus life: Union of Brunel Students
  • Brunel campus life: Brunel International and London Brunel International College
  • Creative Writing BA | Brunel University London
  • Being an international student | Brunel University London
  • Education BA | Brunel University London
  • Education students discuss their careers and futures | Brunel University London

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Brunel University London
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Προώθηση της πρακτικής στην εργοθεραπεία (μετά την εγγραφή) MSc Πανεπιστήμιο Queen Margaret
(Queen Margaret University)
72% 0% 5% £16500 161 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία MOccTh Πανεπιστήμιο Queen Margaret
(Queen Margaret University)
72% 0% 5% £15500 161 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία MOccTh Πανεπιστήμιο Robert Gordon
(Robert Gordon University)
66% 0% 0% £14000 180 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία (προ-εγγραφή) MSc Πανεπιστήμιο Queen Margaret
(Queen Margaret University)
72% 0% 5% £17900 161 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία MOccTh Πανεπιστήμιο του Plymouth
(Plymouth University)
46% 5% 2% - 151 Πλύμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία (Προεγγραφή) MSc (PG) Πανεπιστήμιο του Plymouth
(Plymouth University)
46% 5% 2% - 151 Πλύμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία (Προεγγραφή) MSc Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
46% 5% 2% £19380 151 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Προηγμένη κλινική πρακτική (Εργοθεραπεία) MSc Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
46% 5% 2% £9925 151 - Oncampus μερική απασχόληση
Εργοθεραπεία (προεγγραφή) MSc Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
46% 5% 2% £19855 151 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία (προεγγραφή) MSc Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
46% 5% 2% £16400 151 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης