Brunel University
Μαθηματικά για την Επιστήμη Δεδομένων BSc BSc (Hons)
Brunel University - Πανεπιστήμιο Brunel

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 10 αποφοίτους Mathematics for Data Science BSc BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Στατιστικά στοιχεία από το Πανεπιστήμιο Brunel για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Στατιστικά στοιχεία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
76 /100
10 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Μαθηματικές επιστήμες

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Στατιστικά στοιχεία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £30000 £29000 £34500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £34000 £23500 - £36000 £26500 - £46000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Μαθηματικές επιστήμες (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £31691 £33271 £39124
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £27155 - £38010 £25085 - £42264 £28586 - £52848

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η ανάλυση δεδομένων (Big Data) είναι ένα σημαντικό φαινόμενο του 21ου αιώνα, υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση για αναλυτές δεδομένων εκπαιδευμένους σε αυτόν τον τομέα, οι οποίοι μπορούν να συγκεντρώνουν, να ερμηνεύουν και να αντλούν αξία από πολύπλοκα σύνολα δεδομένων.

Αυτό το πρόγραμμα συγκεντρώνει ένα φάσμα τεχνικών που χρειάζεται ο σύγχρονος αναλυτής δεδομένων. Θα μελετήσετε τμήματα στα μαθηματικά, τη στατιστική, την ανάλυση δεδομένων και την πληροφορική και θα ασχοληθείτε με ποικίλα ενδιαφέροντα και συναρπαστικά προβλήματα από τις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία. Η καλή γνώση όλων αυτών των θεμάτων είναι απαραίτητη για τη δημιουργία και τη χρήση αλγορίθμων και συστημάτων που εντοπίζουν πρότυπα και εξάγουν αξία από μάζες δεδομένων.

Το μάθημα θα αναπτύξει επίσης βασικές δεξιότητες πτυχιούχων, όπως η επίλυση προβλημάτων και η επικοινωνία, με το ένα τρίτο των πιστωτικών μονάδων σε κάθε επίπεδο να βασίζεται σε εργασίες προσανατολισμένες σε έργα, όπου οι φοιτητές θα αναπτύξουν τις γνώσεις, τον επαγγελματισμό και τη δημιουργικότητά τους σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον.

Για παράδειγμα, στο δεύτερο έτος σπουδών σας, θα εισαχθείτε στα νευρωνικά δίκτυα και τη βαθιά μάθηση. Αυτό το σημαντικό θέμα είναι κατά βάθος ένα ισχυρό μείγμα γραμμικής άλγεβρας, μη γραμμικών συναρτήσεων ενεργοποίησης, αλυσιδωτού κανόνα διανυσματικού λογισμού για τις κλίσεις και βελτιστοποίησης με απότομη κάθοδο με δειγματοληψία. Αυτά τα θεμελιώδη δομικά στοιχεία θα συγκεντρωθούν στη θεωρία και στο λογισμικό, ώστε να είστε σε θέση να δημιουργήσετε το δικό σας νευρωνικό δίκτυο βαθιάς μάθησης και να είστε σε θέση να εξηγήσετε τη λειτουργία κάθε μέρους του αλγορίθμου. Αυτή η τελευταία πτυχή της δυνατότητας εξήγησης της λειτουργίας του λογισμικού είναι το κλειδί για το ρόλο του μαθηματικού ως κατανοητή καθώς και ως χρήστη μεθόδων, σε αντίθεση με τον απλό καταναλωτή λογισμικού. Η έμφαση σε όλη τη διάρκεια θα δοθεί στην πρακτική αυστηρότητα που σχετίζεται με το να λειτουργήσει η βαθιά μάθηση.

Ακολουθήστε το τετραετές πρόγραμμα σπουδών "Επαγγελματική πρακτική άσκηση" και θα επωφεληθείτε από την εκτεταμένη εμπειρία μας στην παροχή βοήθειας στους φοιτητές για την εξεύρεση καλά αμειβόμενων θέσεων πρακτικής άσκησης σε κορυφαίες εταιρείες. Οι σπουδαστές μας στο σάντουιτς διαπιστώνουν ότι οι μαθηματικές και μεταβιβάσιμες δεξιότητές τους είναι περιζήτητες σε πολλούς τομείς.

Το πρόγραμμα αυτό θα πληροί τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις του τίτλου Chartered Mathematician, που απονέμεται από το Institute of Mathematics and its Applications, όταν ακολουθείται από μεταγενέστερη εκπαίδευση και εμπειρία στην απασχόληση για την απόκτηση ικανοτήτων ισοδύναμων με εκείνες που καθορίζονται από τον Οργανισμό Διασφάλισης Ποιότητας (QAA) για διδασκόμενα μεταπτυχιακά πτυχία.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Mathematics for Data Science BSc BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Brunel

20% Στοιχειώδη επαγγέλματα
20% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
15% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
15% Επαγγέλματα αθλητισμού και γυμναστικής
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
5% Επαγγέλματα σχεδιασμού
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Επαγγέλματα πωλήσεων

Το πρόγραμμα BSc Mathematics for Data Science χρησιμοποιεί στοιχεία διαμορφωτικής και συνοπτικής αξιολόγησης. Παρόλο που και οι δύο μορφές αξιολόγησης θα βαθμολογούνται, μόνο η συνοπτική αξιολόγηση θα μετρήσει για την εξέλιξη του τελικού σας πτυχίου. Οι ακαδημαϊκοί μας χρησιμοποιούν τη διαμορφωτική αξιολόγηση ως θεμελιώδες συστατικό της μαθησιακής διαδικασίας, όπως: τεστ στην τάξη (τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή), ηλεκτρονικά κουίζ και σύντομες γραπτές ασκήσεις. Οι συγκεντρωτικές αξιολογήσεις σε όλο αυτό το μάθημα αποτελούνται από εργασίες μαθημάτων και εξετάσεις. Βασίζουμε την τελική σας τάξη πτυχίου στις επιδόσεις σας στο δεύτερο και τελευταίο έτος. Το τελευταίο έτος έχει διπλάσια βαρύτητα από το δεύτερο έτος.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Μαθηματικές επιστήμες

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

με όχι λιγότερο από 5,5 σε κάθε υποενότητα

Institution's Own Test

με ποσοστό τουλάχιστον 55% σε κάθε υποενότητα

TOEFL (iBT) 77

με ελάχιστο ποσοστό: Ανάγνωση - 18 Ακρόαση - 17 Ομιλία - 20 Γραφή - 17

PTE Academic 59

με ελάχιστο 59 σε όλες τις υποβαθμίσεις

IELTS (Academic) 6

με όχι λιγότερο από 5,5 σε κάθε υποενότητα

Institution's Own Test

με ποσοστό τουλάχιστον 55% σε κάθε υποενότητα

TOEFL (iBT) 77

με ελάχιστο ποσοστό: Ανάγνωση - 18 Ακρόαση - 17 Ομιλία - 20 Γραφή - 17

PTE Academic 59

με ελάχιστο 59 σε όλες τις υποβαθμίσεις

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςMathematics for Data Science BSc, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Μαθηματικά για την Επιστήμη Δεδομένων BSc BSc (Hons)

Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £19330 έτος 1
EU £21260 έτος 1
Διεθνή £21260 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Brunel στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Brunel σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Μαθηματικά

  • #41 
  • #52 
  Μαθηματικά
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #50 
  • #63 
  Μαθηματικά
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #14 
  • #451 
  Μαθηματικά
  NTU Κατατάξεις ανά Θέμα
  [Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 32 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Brunel

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Brunel

Το Πανεπιστήμιο Brunel ιδρύθηκε το 1957 και βρίσκεται στα προάστια της μεγάλης πόλης Uxbridge του Λονδίνου. Λόγω της θέσης του πανεπιστημίου, το Brunel University διαθέτει πολυάριθμες συγκοινωνιακές συνδέσεις με το Λονδίνο, τις οποίες οι φοιτητές χρησιμοποιούν για να διευρύνουν τις επιλογές τους όσον αφορά την πρακτική άσκηση. Το ποσοστό εισαγωγής είναι χαμηλότερο από ό,τι σε πολλά πανεπιστήμια, οπότε οι υποψήφιοι θα πρέπει να προετοιμάσουν καλά τις προσωπικές τους δηλώσεις και τις συνεντεύξεις τους όταν υποβάλλουν αίτηση για να εγγραφούν εδώ.

Λίστα με 270 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Brunel - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Brunel

προπτυχιακοί φοιτητές:
11215
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4730
:
15945
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Εφαρμοσμένη Πληροφορική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Brunel campus life: Union of Brunel Students
 • Brunel campus life: Brunel International and London Brunel International College
 • Creative Writing BA | Brunel University London
 • Being an international student | Brunel University London
 • Education BA | Brunel University London
 • Education students discuss their careers and futures | Brunel University London

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Πολιτική και Επιστήμη Δεδομένων BSc (Hons) Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου
(The London School of Economics and Political Science)
- - - £24720 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνικές Επιστήμες με Επιστήμη Δεδομένων BSc (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
- - - £32100 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη δεδομένων (με ενσωματωμένο έτος στη βιομηχανία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £18830 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη δεδομένων και ανάλυση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £20500 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γλωσσολογία με Επιστήμη Δεδομένων (συμπεριλαμβανομένου του έτους πρακτικής άσκησης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £19500 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά για την Επιστήμη Δεδομένων BSc BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- - - £19330 £21260 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά για την Επιστήμη Δεδομένων με πρακτική άσκηση BSc BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- - - £19330 £21260 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εφαρμοσμένη Πληροφορική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £13500 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη δεδομένων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
83% 5% 10% £27000 160 Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη δεδομένων BSc (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
- - - £35000 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης