Brunel University
Ανθρωπολογία BSc (Hons)
Brunel University - Πανεπιστήμιο Brunel

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων κοινωνιολογία, κοινωνική πολιτική και ανθρωπολογία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : κοινωνιολογία, κοινωνική πολιτική και ανθρωπολογία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23500 £21000 £26000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23000 - £28000 £16000 - £25500 £20500 - £32000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε κοινωνιολογία, κοινωνική πολιτική και ανθρωπολογία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £22450 £26876
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21000 - £28000 £16925 - £28392 £20314 - £34845

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η ανθρωπολογία προσφέρει ένα μοναδικό και ισχυρό μέσο για την κατανόηση της πολιτισμικής και κοινωνικής ποικιλομορφίας στον σύγχρονο κόσμο. Εξετάζει ζητήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με το πώς τα άτομα και οι πολιτισμοί βιώνουν τη ζωή με διαφορετικό τρόπο.

Η ανθρωπολογία ασχολείται με σύγχρονα ζητήματα όπως η πολυπολιτισμικότητα, οι πολιτικές ταυτότητας, ο ρατσισμός και ο εθνικός εθνικισμός, οι μεταβαλλόμενες μορφές της οικογένειας, οι θρησκευτικές συγκρούσεις, το φύλο και ο πολιτικός ρόλος του πολιτισμού.

Απευθύνεται επίσης σε αιώνια ερωτήματα σχετικά με την ανθρώπινη φύση, όπως: "Τι κοινό έχουμε μεταξύ μας διαπολιτισμικά;" και "Τι μας κάνει διαφορετικούς;". Αν σας ιντριγκάρουν αυτά τα ερωτήματα και θέλετε να σπουδάσετε έναν επιστημονικό κλάδο που θα εμπλουτίσει την καθημερινή σας ζωή καθώς και θα σας εφοδιάσει για μια μεγάλη ποικιλία επαγγελμάτων, η ανθρωπολογία είναι το κατάλληλο μάθημα για εσάς. Το αυστηρό πρόγραμμά μας σας δίνει την ελευθερία να επιλέξετε μία από τις επιλογές πορείας μας:- -Ανθρωπολογία -Ανθρωπολογία (παιδική ηλικία, νεολαία και εκπαίδευση) -Ανθρωπολογία (παγκόσμια υγεία) -Ανθρωπολογία (Ανάπτυξη, πόλεμος και ανθρωπιστική βοήθεια)

Μέσω μιας σειράς υποχρεωτικών μαθημάτων κατά το πρώτο έτος, θα αποκτήσετε μια σταθερή βάση στα κεντρικά θέματα και τις συζητήσεις στην ανθρωπολογία, καθώς θα εισαχθείτε στο διεθνές έργο που διεξάγεται από το διδακτικό προσωπικό και το οποίο διερευνά τις πρακτικές λεπτομέρειες της διεξαγωγής ανθρωπολογικής έρευνας πεδίου. Προς το τέλος του πρώτου έτους, μπορείτε να επιλέξετε την πορεία του πτυχίου σας - είτε να παραμείνετε στη γενική κατεύθυνση της Ανθρωπολογίας είτε να εξειδικευτείτε στην Ανθρωπολογία (Παιδική ηλικία, νεολαία και εκπαίδευση), στην Ανθρωπολογία (ανάπτυξη, πόλεμος και ανθρωπιστική βοήθεια) ή στην Ανθρωπολογία (παγκόσμια υγεία).
Στα έτη δύο και τρία, θα παρακολουθήσετε μια προκαθορισμένη ομάδα υποχρεωτικών μαθημάτων σύμφωνα με την επιλογή της κατεύθυνσής σας, καθώς και προαιρετικά μαθήματα ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του προγράμματος σπουδών στο Brunel είναι η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε πρακτική άσκηση οπουδήποτε στον κόσμο ανάλογα με τα ανθρωπολογικά σας ενδιαφέροντα. Η εργασία πεδίου αποτελεί εξαιρετική προετοιμασία για την εργασία και μια ευκαιρία να κάνετε χρήσιμες επαφές και θα σας βοηθήσει να δώσετε μεγαλύτερο νόημα στις ακαδημαϊκές σπουδές. Περίπου οι μισοί από τους φοιτητές ανθρωπολογίας του Brunel πραγματοποιούν πρακτική άσκηση ή εργασία πεδίου στο εξωτερικό, σε τόπους τόσο διαφορετικούς όσο η Ινδία, το Νεπάλ, η Αυστραλία, η Νότια Αφρική, η Παπούα Νέα Γουινέα και η Τζαμάικα. Πρόσφατοι προορισμοί πρακτικής άσκησης στο Ηνωμένο Βασίλειο περιλαμβάνουν το Βασιλικό Ανθρωπολογικό Ινστιτούτο, την Εκστρατεία για την Ελευθερία του Τύπου και της Ραδιοτηλεόρασης, τη Διεθνή Αμνηστία και το Υπουργείο Υγείας. Παραδείγματα τίτλων διατριβών που βασίζονται σε ευρήματα επιτόπιας έρευνας περιλαμβάνουν εργασία σε μοναστήρι του Νεπάλ, σε καταφύγιο γυναικών της Νότιας Αφρικής, στην Αρχή Καταγγελιών της Αστυνομίας (στην υπόθεση Stephen Lawrence), καθώς και σε σχολεία και φιλανθρωπικά ιδρύματα. Εκτός των μαθημάτων, μπορείτε να προσβλέπετε σε ένα από τα πιο πολιτισμικά ποικιλόμορφα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου με την ευκαιρία να συναντήσετε ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Επιπλέον, ο σύλλογος φοιτητών ανθρωπολογίας του Brunel διοργανώνει ταξίδια με την τάξη σε μέρη όπως το μουσείο Pitt Rivers στην Οξφόρδη, ενώ η τοποθεσία του πανεπιστημίου στο Λονδίνο το καθιστά ιδανικό για να εξερευνήσετε μέρη όπως το Βρετανικό Μουσείο στο κεντρικό Λονδίνο.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Anthropology BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Brunel

20% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
20% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
10% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών
10% Επαγγέλματα αθλητισμού και γυμναστικής
10% Επαγγελματίες πληροφορικής
10% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Ανθρωπολογία

Απαιτήσεις προσόντων

Προσφέρουμε πρόσβαση σε μαθήματα BSc μόνο από αυτή τη διαδρομή. Παρακαλούμε ανατρέξτε στις προϋποθέσεις εισαγωγής για τα μαθήματα BSc. Εάν χρειάζεστε περαιτέρω διευκρινίσεις σχετικά με την αποδοχή αυτού του τίτλου σπουδών, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με την Ομάδα Εισαγωγών του Τμήματος.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6.5

με όχι λιγότερο από 5,5 σε κάθε υποενότητα

Institution's Own Test

με ποσοστό τουλάχιστον 55% σε κάθε υποενότητα

TOEFL (iBT) 90

με ελάχιστο ποσοστό: Ανάγνωση - 18 Ακρόαση - 17 Ομιλία - 20 Γραφή - 17

PTE Academic 59

με ελάχιστο 59 σε όλες τις υποβαθμίσεις


Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςAnthropology, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Ανθρωπολογία BSc (Hons)

Ιρλανδία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
EU £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Διεθνή £17665 έτος 1
EU £19430 έτος 1
Διεθνή £19430 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Οι υπήκοοι της ΕΕ ενδέχεται να δικαιούνται έκπτωση στα δίδακτρα - ανατρέξτε στον ιστότοπό μας στη διεύθυνση https://www.brunel.ac.uk/scholarships/page?id=c8112b36-1680-4492-b55c-f4e9932ae2e8.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Brunel στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Brunel σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #19 
  • #23 
  Ανθρωπολογία
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #32 
  • #301 
  Κοινωνικές επιστήμες
  NTU Κατατάξεις ανά Θέμα
  [Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 30 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Brunel

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Brunel

Το Πανεπιστήμιο Brunel ιδρύθηκε το 1957 και βρίσκεται στα προάστια της μεγάλης πόλης Uxbridge του Λονδίνου. Λόγω της θέσης του πανεπιστημίου, το Brunel University διαθέτει πολυάριθμες συγκοινωνιακές συνδέσεις με το Λονδίνο, τις οποίες οι φοιτητές χρησιμοποιούν για να διευρύνουν τις επιλογές τους όσον αφορά την πρακτική άσκηση. Το ποσοστό εισαγωγής είναι χαμηλότερο από ό,τι σε πολλά πανεπιστήμια, οπότε οι υποψήφιοι θα πρέπει να προετοιμάσουν καλά τις προσωπικές τους δηλώσεις και τις συνεντεύξεις τους όταν υποβάλλουν αίτηση για να εγγραφούν εδώ.

Λίστα με 270 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Brunel - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Brunel

προπτυχιακοί φοιτητές:
11215
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4730
:
15945
 • Brunel campus life: Union of Brunel Students
 • Brunel campus life: Brunel International and London Brunel International College
 • Creative Writing BA | Brunel University London
 • Being an international student | Brunel University London
 • Education BA | Brunel University London
 • Education students discuss their careers and futures | Brunel University London

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ανθρωπολογία και Αγγλικά BA (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
- 5% 10% £20800 147 Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανθρωπολογία με γλώσσα BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Sussex
(University of Sussex)
- 5% 5% £21500 132 Μπράιτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανθρωπολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- 0% 15% £17665 £19430 88 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δίκαιο και Κοινωνική Ανθρωπολογία LLB (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- 1% 4% £26500 200 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνική Ανθρωπολογία BSc (Hons) Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου
(The London School of Economics and Political Science)
- - - £24720 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανθρωπολογία και Κοινωνιολογία με πρακτική άσκηση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- 10% 10% £17665 £19430 97 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανθρωπολογία και Δίκαιο BA (Hons) Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου
(The London School of Economics and Political Science)
- 5% 0% £24720 160 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανθρωπολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bournemouth
(Bournemouth University)
- 20% 15% £17800 103 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δίκαιο και κοινωνική ανθρωπολογία LLB (Hons) Πανεπιστήμιο του Kent
(University of Kent)
- 5% 10% £18000 129 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανθρωπολογία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
- - - £20800 - Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης