Birmingham City University
Λογοθεραπεία BSc (Hons)
Birmingham City University - Πανεπιστήμιο Birmingham City

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων επιστήμες υγείας (μη ειδικές)

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : επιστήμες υγείας (μη ειδικές) στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £21500 £24500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24000 - £25000 £14000 - £24500 £16500 - £29000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε επιστήμες υγείας (μη ειδικές) (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25598 £25499 £28607
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23490 - £28709 £18108 - £32192 £20919 - £36652

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Μάθετε να υποστηρίζετε άτομα όλων των ηλικιών με προβλήματα επικοινωνίας ή κατάποσης και αποκτήστε τα προσόντα του Λογοθεραπευτή με αυτό το πτυχίο BSc (Hons) Speech and Language Therapy.

Το πρόγραμμα σπουδών μας, το οποίο έχει εγκριθεί από το Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC) και έχει εγκριθεί από το Βασιλικό Κολέγιο Λογοθεραπευτών, χρησιμοποιεί μια ποικιλία καινοτόμων δραστηριοτήτων και τοποθετήσεων για να σας παρέχει τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία που χρειάζεστε για να βρείτε δουλειά από τη στιγμή που θα αποφοιτήσετε. Ο κύκλος σπουδών λειτουργεί εδώ και πάνω από 50 χρόνια, οπότε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε συμβουλές από πρώτο χέρι από έμπειρους επαγγελματίες και θα υποστηρίζεστε σε κάθε σας βήμα.

Η διδασκαλία γίνεται στο πρόσφατα διευρυμένο μας City South Campus, αξίας 71 εκατομμυρίων λιρών, και οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν δύο υπερσύγχρονες αίθουσες κλινικών SLT και μια σουίτα οικιακού περιβάλλοντος, ώστε να αποκτήσετε πραγματική εμπειρία και να αναπτύξετε πρακτικές δεξιότητες. Το προσωπικό μας είναι παθιασμένο με το να κάνει τη διαφορά για εσάς και την κοινωνία και διεξάγει ενεργή εκστρατεία για τη βελτίωση της πρόσβασης σε ποιοτικές υπηρεσίες λογοθεραπείας για όλες τις ηλικίες.

Μετά την αποφοίτησή σας θα είστε έτοιμοι να υποβάλετε αίτηση στο HCPC για εγγραφή ως λογοθεραπευτής. Αυτό το πρόγραμμα μπορεί να ολοκληρωθεί σε 3 χρόνια πλήρους απασχόλησης ή 6 χρόνια μερικής απασχόλησης.

Approved by the Health and Care Professions Council (HCPC) for the purpose of providing eligibility to apply for registration with the HCPC as a speech and language therapist.

Recognised by the Royal College of Speech and Language Therapists (RCSLT) for the purpose of applying for newly qualified practitioner membership.

Recognised by the Royal College of Speech and Language Therapists (RCSLT) for the purpose of applying for newly qualified practitioner membership.

Approved by the Health and Care Professions Council (HCPC) for the purpose of providing eligibility to apply for registration with the HCPC as a speech and language therapist.

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: Speech and Language Therapy, BSc (Hons) θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Έτος 1

Προκειμένου να παρέχετε αποτελεσματική φροντίδα για τις ανάγκες επικοινωνίας και κατάποσης των πελατών, θα χρειαστείτε καλή γνώση των διαταραχών και των αναγκών τους. Αυτή η ενότητα θα σας εισαγάγει στη βάση γνώσεων και δεξιοτήτων που αφορούν το συγκεκριμένο επάγγελμα και θα χρειαστείτε πριν προχωρήσετε στην αξιολόγηση και διαχείριση πελατών με ανάγκες επικοινωνίας και κατάποσης.

Αυτή η ενότητα θα σας εισάγει σε ειδικές για το επάγγελμα γνώσεις σχετικά με τις κύριες δομές και λειτουργίες των συστημάτων του σώματος και τις σχέσεις μεταξύ αυτών στην ανθρώπινη επικοινωνία και την κατάποση, ώστε να μπορείτε να κατανοήσετε τις επιπτώσεις αυτών στο έργο του λογοθεραπευτή.

Αυτή η ενότητα ξεκινά την ανάπτυξή σας προς την κατεύθυνση της εκπλήρωσης των προτύπων επάρκειας του HCPC, παρέχοντάς σας τις θεμελιώδεις δεξιότητες που απαιτούνται για να λειτουργείτε με ασφάλεια ως επαγγελματίας σπουδαστής στο πλαίσιο των σημερινών και μελλοντικών υπηρεσιών λογοθεραπείας.

Αυτή η ενότητα θα σας εισαγάγει σε βασικούς τομείς της φωνητικής και της γλωσσολογίας, συμπεριλαμβανομένης της άρθρωσης του λόγου, της φωνολογικής θεωρίας, της κοινωνιογλωσσολογίας και της συντακτικής ανάλυσης. Θα αφιερώσετε επίσης σημαντικό χρόνο στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας στη φωνητική μεταγραφή σε εργαστήρια μικρών ομάδων.

Αυτή η ενότητα σας εισάγει στην ψυχολογική θεωρία και έχει ως στόχο να σας δώσει μια εικόνα της ανάπτυξης της γλώσσας και της επικοινωνίας κατά τη διάρκεια της ζωής με έμφαση στα πρώτα χρόνια, την εφηβεία και τον πληθυσμό που γερνάει. Η ενότητα υπογραμμίζει επίσης τη σημασία που έχει η ψυχολογική θεωρία για την ανάπτυξη της γλώσσας και της επικοινωνίας και πώς αυτή εφαρμόζεται στη SLT.

Έτος 2

Σε αυτή την ενότητα θα μάθετε πώς να αναπτύσσετε ερευνητικά ερωτήματα, να διεξάγετε και να γράφετε μια βιβλιογραφική ανασκόπηση και να προτείνετε κατάλληλες μεθοδολογίες και μεθόδους ανάλυσης δεδομένων. Θα παρακολουθήσετε εργαστήρια ανάλυσης δεδομένων για να αποκτήσετε πρακτική εμπειρία στην αντιμετώπιση πραγματικών δεδομένων. Θα μάθετε επίσης για τις αρχές της δεοντολογίας στην έρευνα.

Σε αυτή την ενότητα θα επεκτείνετε τις θεωρητικές σας γνώσεις σχετικά με την επικοινωνία και την κατάποση και θα αποκτήσετε πρόσθετες πρακτικές δεξιότητες στην ανάλυση δεδομένων επικοινωνίας και κατάποσης. Θα σας εισαγάγουμε σε διάφορα θεωρητικά πλαίσια, όπως η Ανάλυση Συνομιλίας, και σε εργαλειακές μεθόδους, συμπεριλαμβανομένης της ακουστικής ανάλυσης της ομιλίας.

Αυτή η ενότητα καλύπτει το πρώτο μπλοκ κλινικής πρακτικής άσκησης του προγράμματος (8 εβδομάδες). Θα παρατηρήσετε και θα αξιολογήσετε πελάτες με ποικίλες ανάγκες επικοινωνίας και κατάποσης σε διάφορα περιβάλλοντα, αξιοποιώντας τις γνώσεις και τις δεξιότητες που αποκτήσατε στις ενότητες επιπέδου 5 "Ο ενδιάμεσος επαγγελματίας" και "Αξιολόγηση αναγκών επικοινωνίας και κατάποσης".

Σε αυτό το μάθημα θα μάθετε τις αρχές της πελατοκεντρικής διαχείρισης και θα αποκτήσετε τις βασικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για το σχεδιασμό της διαχείρισης πελατών με ανάγκες επικοινωνίας και κατάποσης. Θα καλύψετε ένα φάσμα ομάδων πελατών, όπως άτομα με αφασία, κινητικές διαταραχές λόγου, δυσφαγία και παιδιά με διαταραχές λόγου/καθυστέρηση.

Αυτή η ενότητα βασίζεται στις γνώσεις και τις δεξιότητες που αποκτήθηκαν στο έτος 1 στο πλαίσιο του σκέλους "Ανάγκες επικοινωνίας και κατάποσης". Θα σας εισαγάγουμε στις αρχές της αξιολόγησης στη λογοθεραπεία και τη λογοθεραπεία σε μια σειρά από παιδιατρικές και ενήλικες ομάδες πελατών. Η ενότητα θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις κλινικές σας δεξιότητες λήψης αποφάσεων.

Η εστίαση σε αυτή την ενότητα είναι η ανάπτυξη του επαγγελματισμού ως συστήματος αξιών. Θα εξερευνήσετε χαρακτηριστικά, ιδιότητες, συμπεριφορές και πράξεις, παράλληλα θα διερευνηθεί η ανάπτυξη αποτελεσματικών αλληλεπιδράσεων και σχέσεων. Θα έχετε την ευκαιρία να υποστηρίξετε την ανάπτυξή σας μέσω πρακτικών, διαδραστικών εργασιών και αναστοχαστικής εργασίας.

Έτος 3

Αυτή η ενότητα καλύπτει το δεύτερο μπλοκ κλινικής πρακτικής άσκησης του προγράμματος (12 εβδομάδες). Σας παρέχει ευκαιρίες να εφαρμόσετε τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τον επαγγελματισμό σας στη διαχείριση μιας σειράς πελατών. Προς το τέλος αυτής της ενότητας, διοργανώνονται ημέρες μελέτης για να σας υποστηρίξουν στη σύνταξη του βιογραφικού σας σημειώματος και να σας προετοιμάσουν για συνεντεύξεις εργασίας.

Σε αυτή την ενότητα θα ολοκληρώσετε τη μάθησή σας σχετικά με την κλινική διαχείριση ατόμων με ανάγκες επικοινωνίας και κατάποσης. Θα εργαστείτε σε περιπτώσεις με διαφορετικά επίπεδα σοβαρότητας και πολυπλοκότητας, συμπεριλαμβανομένων περιπτώσεων, όπου ένα άτομο μπορεί να έχει περισσότερες από μία περιοχές διαταραχών ή αναγκών. Θα αναπτύξετε επίσης δεξιότητες αποτελεσματικής συνεργασίας με άλλους.

Αυτή η ενότητα ολοκληρώνει το σκέλος της έρευνας και της τεκμηριωμένης πρακτικής του μαθήματος. Θα κατασκευάσετε μια ερευνητική πρόταση, στην οποία θα διατυπώσετε ένα ερευνητικό ερώτημα που σχετίζεται με την πρακτική SLT, θα αξιολογήσετε κριτικά τη σχετική ακαδημαϊκή βιβλιογραφία και θα σχεδιάσετε μια μελέτη για την αντιμετώπιση του ερευνητικού ερωτήματος που θα είναι τόσο μεθοδολογικά ορθή όσο και ηθικά κατάλληλη.

Σε αυτή την ενότητα, θα εξετάσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να υποστηρίξετε την εξέλιξή σας σε έναν φοιτητή του τελευταίου έτους που είναι έτοιμος για πρακτική άσκηση. Θα μελετήσετε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια τα βασικά θέματα για την επαγγελματική ανάπτυξη, κάτω από τα θέματα: αναστοχασμός, αλληλεπίδραση, επικοινωνία και μετα-επικοινωνία, ανθεκτικότητα, αυτοπεποίθηση και επαγγελματικές αξίες.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Speech and Language Therapy BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Birmingham City

95% Επαγγελματίες της θεραπείας
5% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

Please visit: http://www.bcu.ac.uk/student-info/offer-making-strategy for more information about contextual offers.

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Εξαιρούνται οι Γενικές Σπουδές, η Κριτική Σκέψη και η Εκτεταμένη Εργασία. Εξετάζονται το πολύ 3 θέματα. Αυτά μπορεί να είναι άλλα A-levels ή ισοδύναμα επιπέδου 3.

120 μονάδες στο επίπεδο 4 Πρέπει να έχει σχέση με την ψυχολογία, την αγγλική γλώσσα, την εγκληματολογία, τις κοινωνικές επιστήμες, την υγεία, την εκπαίδευση, τις θετικές επιστήμες ή τη γλωσσολογία.

120 μονάδες στο επίπεδο 4 και 120 μονάδες στο επίπεδο 5 Πρέπει να έχει σχέση με την ψυχολογία, την αγγλική γλώσσα, την εγκληματολογία, τις κοινωνικές επιστήμες, την υγεία, την εκπαίδευση, τις θετικές επιστήμες ή τη γλωσσολογία.

120 μόρια UCAS Εξετάζεται με ένα επίπεδο A-level ή ισοδύναμο προσόν επιπέδου 3 Είτε το εθνικό δίπλωμα BTEC επιπέδου 3 είτε το συνοδευτικό A-level / ισοδύναμο επίπεδο 3 πρέπει να είναι στην Υγεία, στην Προσχολική Εκπαίδευση, σε σχετικό εκπαιδευτικό αντικείμενο ή σε σχετικό επιστημονικό αντικείμενο (π.χ. Εφαρμοσμένες Επιστήμες, Βιολογία, Χημεία, Φυσική).

120 έως 112 βαθμοί UCAS Εξαιρούνται οι γενικές σπουδές, η κριτική σκέψη και η εκτεταμένη εργασία. Μπορούν να εξεταστούν το πολύ δύο μαθήματα AS-Level μαζί με δύο A-levels ή συνδυασμός ισοδύναμων προσόντων επιπέδου 3.

Επιτυχία με 60 πιστωτικές μονάδες συνολικά. Τουλάχιστον 45 πιστωτικές μονάδες στο επίπεδο 3 με 12 πιστωτικές μονάδες με διάκριση και 24 με άριστα (εκ των οποίων οι 24 πρέπει να είναι σε θέμα σχετικό με τις θετικές επιστήμες ή την υγεία). Αν κάνετε αίτηση με πρόγραμμα πρόσβασης, χρειάζεστε μόνο Μαθηματικά και Αγγλική Γλώσσα GCSE με βαθμό C/4 ή ανώτερο ή αποδεκτό ισοδύναμο. Δεν απαιτείται η κατοχή πέντε GCSEs συνολικά και δεν απαιτείται το GCSE Science.

Να επιτύχετε τουλάχιστον 120 μόρια, τα οποία να έχουν επιτευχθεί είτε σε τρία Advanced Highers είτε από συνδυασμό δύο Advanced Highers και δύο Highers. - Σε περίπτωση που έχουν ληφθεί τρία Advanced Highers να επιτύχετε τουλάχιστον βαθμούς CCC. - Σε περίπτωση συνδυασμού Highers και Advanced Highers πρέπει να επιτύχετε (βαθμούς CC σε δύο Advanced Highers συν βαθμούς CC σε δύο Highers). Πρέπει να περιλαμβάνει μαθήματα ψυχολογίας, κοινωνιολογίας, υγείας ή θετικών επιστημών σε ανώτερο ή ανώτατο επίπεδο

Πρέπει να αφορά είτε την υγεία και την κοινωνική μέριμνα είτε τις θετικές επιστήμες

120 βαθμοί UCAS Εξετάζεται με ένα επίπεδο A-level ή ισοδύναμο προσόν επιπέδου 3 Είτε το Εθνικό Ιδρυματικό Δίπλωμα BTEC επιπέδου 3 είτε το συνοδευτικό επίπεδο A-level / ισοδύναμο επίπεδο 3 πρέπει να είναι στην Υγεία, στην Προσχολική Εκπαίδευση, σε σχετικό εκπαιδευτικό αντικείμενο ή σε σχετικό επιστημονικό αντικείμενο (π.χ. Εφαρμοσμένες Επιστήμες, Βιολογία, Χημεία, Φυσική).

120 μόρια UCAS Εξετάζεται με δύο A-levels ή ισοδύναμα προσόντα επιπέδου 3 Είτε το BTEC level 3 National Extended Certificate είτε το συνοδευτικό A-level / ισοδύναμο επίπεδο 3 πρέπει να είναι στην Υγεία, στην Προσχολική Εκπαίδευση, σε σχετικό εκπαιδευτικό αντικείμενο ή σε σχετικό επιστημονικό αντικείμενο (π.χ. Εφαρμοσμένες Επιστήμες, Βιολογία, Χημεία, Φυσική).

120 μόρια UCAS Εξετάζεται με ένα επίπεδο A-level ή ισοδύναμο προσόν επιπέδου 3 Είτε το εθνικό δίπλωμα BTEC επιπέδου 3 είτε το συνοδευτικό A-level / ισοδύναμο επίπεδο 3 πρέπει να είναι στην Υγεία, στην Προσχολική Εκπαίδευση, σε σχετικό εκπαιδευτικό αντικείμενο ή σε σχετικό επιστημονικό αντικείμενο (π.χ. Εφαρμοσμένες Επιστήμες, Βιολογία, Χημεία, Φυσική).

120 μόρια UCAS Εξετάζεται με ένα επίπεδο A-level ή ισοδύναμο προσόν επιπέδου 3 Είτε το OCR Level 3 Cambridge Technical Diploma είτε το συνοδευτικό A-level / ισοδύναμο επίπεδο 3 πρέπει να είναι σχετικό με την Υγεία, την Προσχολική Αγωγή, την Εκπαίδευση ή τις Φυσικές Επιστήμες (π.χ. Εφαρμοσμένες Επιστήμες, Βιολογία, Χημεία, Φυσική).

Να συγκεντρώσει συνολικά τουλάχιστον 30 βαθμούς με βαθμό 4 ή ανώτερο σε τουλάχιστον ένα μάθημα ανώτερου επιπέδου από την ομάδα 4 (Βιολογία, Χημεία και Φυσική) Για τους μαθητές που δεν έχουν ήδη ένα GCSE στα Μαθηματικά με βαθμό C/4 ή ανώτερο, θα δεχτούμε τον βαθμό 5 στα Μαθηματικά (Standard Level) από το Δίπλωμα IB. Για τους μαθητές που δεν έχουν ήδη ένα GCSE στην Αγγλική Γλώσσα με βαθμό C/4 ή ανώτερο, θα δεχτούμε το Standard Level English Language (όχι λογοτεχνία) English A - Grade 4 ή ανώτερο ή English B - Grade 5 από το IB.

Πρέπει να αφορά είτε την υγεία και την κοινωνική μέριμνα είτε τις θετικές επιστήμες

Πέρασε το Irish Leaving Certificate με τουλάχιστον 120 βαθμούς, που επιτυγχάνονται σε πέντε μαθήματα ανώτερου επιπέδου. Σε αυτά πρέπει να περιλαμβάνονται τα Μαθηματικά και η Αγγλική Γλώσσα που έχουν ληφθεί είτε σε απλό επίπεδο (ελάχιστος βαθμός O1-O4 (ή A-C/A1-C3)) είτε σε ανώτερο επίπεδο (ελάχιστος βαθμός H1-H7 (ή A-D/A1-D3)). Πρέπει να περιλαμβάνει μαθήματα ψυχολογίας, κοινωνιολογίας, γεωγραφίας, μαθηματικών, υγείας ή θετικών επιστημών σε ανώτερο επίπεδο.

120 βαθμοί UCAS Εξετάζεται με ένα επίπεδο A-level ή ισοδύναμο προσόν επιπέδου 3 Είτε το Εθνικό Ιδρυματικό Δίπλωμα BTEC επιπέδου 3 είτε το συνοδευτικό επίπεδο A-level / ισοδύναμο επίπεδο 3 πρέπει να είναι στην Υγεία, στην Προσχολική Εκπαίδευση, σε σχετικό εκπαιδευτικό αντικείμενο ή σε σχετικό επιστημονικό αντικείμενο (π.χ. Εφαρμοσμένες Επιστήμες, Βιολογία, Χημεία, Φυσική).

Για περισσότερες λεπτομέρειες, βλ. την εγγραφή επιπέδου 3 στην ενότητα "Irish Leaving Certificate" (Ιρλανδικό απολυτήριο)

Πρέπει να είναι είτε στον τομέα της υγείας και της κοινωνικής φροντίδας είτε στις εφαρμοσμένες επιστήμες

120 μόρια UCAS Εξετάζεται με δύο A-levels ή ισοδύναμα προσόντα επιπέδου 3 Είτε το BTEC level 3 National Extended Certificate είτε το συνοδευτικό A-level / ισοδύναμο επίπεδο 3 πρέπει να είναι στην Υγεία, στην Προσχολική Εκπαίδευση, σε σχετικό εκπαιδευτικό αντικείμενο ή σε σχετικό επιστημονικό αντικείμενο (π.χ. Εφαρμοσμένες Επιστήμες, Βιολογία, Χημεία, Φυσική).

120 βαθμοί UCAS Εξετάζεται με ένα επίπεδο A-level ή ισοδύναμο προσόν επιπέδου 3 Είτε το OCR Level 3 Cambridge Technical Diploma το συνοδευτικό A-level / ισοδύναμο επίπεδο 3 πρέπει να είναι σχετικό με την υγεία, την προσχολική ηλικία, την εκπαίδευση ή τις θετικές επιστήμες (π.χ. εφαρμοσμένες επιστήμες, βιολογία, χημεία, φυσική)

120 μόρια UCAS Εξετάζεται με δύο A-level ή ισοδύναμα προσόντα επιπέδου 3 Είτε το OCR Level 3 Cambridge Technical Diploma το συνοδευτικό A-level / ισοδύναμο επίπεδο 3 πρέπει να είναι σχετικό με την υγεία, την προσχολική ηλικία, την εκπαίδευση ή τις θετικές επιστήμες (π.χ. εφαρμοσμένες επιστήμες, βιολογία, χημεία, φυσική)

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 7 Οι υποψήφιοι που δεν έχουν λάβει τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή τους στην αγγλική γλώσσα θα απαιτήσουν συνολική βαθμολογία IELTS 7,5, χωρίς καμία επιμέρους δοκιμασία κάτω από 7,0.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςSpeech and Language Therapy, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Λογοθεραπεία BSc (Hons)

EU £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Birmingham City στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 15 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Birmingham City

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Birmingham City

Το Birmingham City University (BCU) ιδρύθηκε το 1853 και βρίσκεται στην πόλη του Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας. Ο φοιτητικός πληθυσμός αυτού του ιδρύματος αποτελείται από φοιτητές από περισσότερες από 80 εθνικότητες, γεγονός που επιτρέπει στους νεοαφιχθέντες αλλοδαπούς φοιτητές να αισθάνονται γρήγορα ευπρόσδεκτοι και οικείοι. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και πόροι περιμένουν τους φοιτητές σε όλα τα μαθήματα, όπως η τελευταία τεχνολογία της μηχανικής, τα στούντιο τρισδιάστατης εκτύπωσης και τα εργαστήρια ωρολογοποιίας, για να αναφέρουμε μόνο μερικά από αυτά. Το BCU διατηρεί τη φήμη ότι έχει επιλεκτική διαδικασία εισαγωγής, οπότε συνιστάται σε όλους τους αιτούντες να προετοιμάζονται διεξοδικά για τη συνέντευξή τους.

Λίστα με 447 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Birmingham City - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Birmingham City

  • BCU Student Stories: Student Accommodation
  • Being an international student at Birmingham City University
  • Why we love Birmingham City University!
  • Birmingham City University graduates, advice on making the most of starting out at university.
  • University Q&A | Accommodation, facilities + social life
  • Why choose Birmingham City University (BCU)?

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

City South Campus
map marker Προβολή χάρτη
City South Campus, Edgbaston
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Λογοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο City London
(City University London)
85% 0% 0% £18220 131 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογοθεραπεία και γλωσσοθεραπεία με έτος θεμελίωσης BMedSci (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
61% 0% 0% £24450 162 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογοθεραπεία BMedSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
61% 0% 0% £25670 162 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Ulster
(Ulster University)
93% 0% 0% £15360 157 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Leeds Beckett
(Leeds Beckett University)
74% 0% 5% £10500 148 Λιντς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
46% 0% 10% £17100 117 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
50% 0% 4% £19670 118 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
52% 0% 10% £15000 131 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan
(Cardiff Metropolitan University)
95% 0% 5% £13000 173 Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο De Montfort
(De Montfort University)
93% 0% 0% £14750 142 Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης