Birmingham City University
Μαιευτική (Ιανουάριος) BSc
Birmingham City University - Πανεπιστήμιο Birmingham City

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Μαιευτική

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Μαιευτική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24000 £26000 £28000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24000 - £25000 £21000 - £33000 £19000 - £33500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Μαιευτική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25157 £26472 £28191
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24014 - £30036 £18696 - £32216 £19778 - £35482

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC), το οποίο ρυθμίζει τις μαίες και την εκπαίδευση των μαιών, αλλάζει τα πρότυπα που απαιτούνται για να γίνει κάποιος μαία, με αποτέλεσμα να υπάρχει νέα δομή μαθημάτων από τον Σεπτέμβριο του 2021. Οι επικαιροποιημένες πληροφορίες για τα εγκεκριμένα από το NMC μαθήματα θα είναι διαθέσιμες στον ιστότοπό μας μέχρι τα μέσα του 2021. Εν τω μεταξύ, περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα πρότυπα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του NMC.

Οι μαίες είναι η πρώτη και κύρια επαφή για τη μέλλουσα μητέρα, παρέχοντας πληροφορίες σχετικά με θέματα υγείας, την εγκυμοσύνη, τον τοκετό και πρακτικές δεξιότητες φροντίδας, ώστε οι μητέρες να μπορούν να κάνουν συνειδητές επιλογές σχετικά με τις διαθέσιμες υπηρεσίες και επιλογές. Ο κύκλος σπουδών μας θα σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εμπειριών που εστιάζουν στις ανάγκες των γυναικών, σε εσάς και τους συμφοιτητές σας, στους παρόχους υπηρεσιών και στις απαιτήσεις του Συμβουλίου Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC).

Θα εκπαιδεύεστε χρησιμοποιώντας ειδικά κατασκευασμένες εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένου του Εικονικού οικιακού μας περιβάλλοντος, το οποίο έχει βραβευτεί από το NMC για τη δημιουργία ζωντανών προσομοιώσεων για να προβάρουν οι σπουδαστές πρακτικά σενάρια, ενώ θα λαμβάνετε συνεχή ατομική υποστήριξη και ενθάρρυνση τόσο από τον προσωπικό σας καθηγητή όσο και από τους μέντορες του μαθήματος. Οι φυσικές εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν ένα οικιακό περιβάλλον, χώρο τοκετού και εργαλεία διδασκαλίας, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης προσομοιωτή τοκετού και μανεκέν νεογνών που βοηθούν στην προσομοίωση ποικίλων σεναρίων τοκετού.

Μας έχει επίσης απονεμηθεί το βραβείο Unicef Stage 1 Baby Friendly Initiative. Είναι σπάνιο για ένα πανεπιστήμιο να το πετύχει αυτό, γεγονός που υπογραμμίζει πόσο λεπτομερείς είναι οι βέλτιστες πρακτικές μας σε αυτόν τον ζωτικό τομέα. Το προσωπικό μας είναι όλοι εγγεγραμμένοι μαίες με ποικίλη κλινική εμπειρία και ενδιαφέροντα. Εργάζονται σκληρά για να διασφαλίσουν ότι η διδασκαλία τους αντικατοπτρίζει την καθημερινή ενημερωμένη μαιευτική πρακτική. Μετά την απόκτηση των προσόντων σας θα είστε επιλέξιμες για εγγραφή στο NMC σημαίνει ότι μπορείτε να ασκήσετε το επάγγελμα στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό. Επιπλέον, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να αποκτήσετε την πιστοποίηση NHS Newborn and Infant Physical Examination(NIPE).

Οι εξωσχολικές ευκαιρίες περιλαμβάνουν διεθνείς επισκέψεις μέσω του προγράμματος Go Abroad.

Recognised by the Nursing and Midwifery Council (NMC) for the purpose of registration as a qualified midwife.

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: Midwifery (January), BSc θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Έτος 1

Αυτή η ενότητα θα σας εισαγάγει στο επάγγελμα της μαίας και στις βασικές δεξιότητες που θα σας διευκολύνουν για επιτυχείς σπουδές σε όλη τη διάρκεια των σπουδών σας. Θα σας εισαγάγει στις δεξιότητες και τις γνώσεις που θα χρειαστείτε για τη μετάβαση στις πανεπιστημιακές σπουδές και την επαγγελματική μαιευτική πρακτική μέσω της προσωπικής αυτοανάπτυξης και του αναστοχασμού. Το μάθημα θα σας δώσει επίσης τη δυνατότητα να διερευνήσετε μηχανισμούς υποστήριξης για να βελτιώσετε τη μετάβασή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και να αρχίσετε να αναπτύσσετε ανθεκτικότητα για την εργασία στο μαιευτικό επάγγελμα.

Αυτή η ενότητα επικεντρώνεται στις βασικές αρχές της κανονικής μαιευτικής φροντίδας κατά την ενδομήτρια περίοδο. Θα σας παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και την κατανόηση του ρόλου της μαίας προκειμένου να παρέχει ολιστική φροντίδα σε υγιείς γυναίκες, τις οικογένειές τους και το έμβρυο. Αυτό θα περιλαμβάνει την κατανόηση των φυσιολογικών διαδικασιών και την αναγνώριση των αποκλίσεων από αυτές, σε όλες τις πτυχές της υγείας και της ευημερίας της γυναίκας και του εμβρύου κατά τη διάρκεια του τοκετού και αμέσως μετά τον τοκετό και θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε αυτοπεποίθηση καθ' όλη τη διάρκεια του πρώτου σας έτους.

Αυτή η ενότητα 20 διδακτικών μονάδων σας εισάγει στη φροντίδα και τη διαχείριση των γυναικών μετά τη γέννηση, των νεογέννητων βρεφών τους και των οικογενειών τους και αρχίζει να σας προετοιμάζει ως φοιτήτρια μαία για τη διενέργεια ολιστικής συστηματικής μεταγεννητικής και νεογνικής εξέτασης. Η μεταγεννητική φροντίδα και διαχείριση τόσο της μητέρας όσο και του νεογέννητου βρέφους αποτελούν σημαντικό ρόλο της μαίας και συμβάλλουν στη διευκόλυνση της μετάβασης στη γονεϊκότητα.? Η ενότητα σας διευκολύνει να προάγετε την κανονικότητα, να σέβεστε τη διαφορετικότητα, να διασφαλίζετε την ισότητα, να αναγνωρίζετε την απόκλιση από το φυσιολογικό και να δρομολογείτε τις κατάλληλες ενέργειες. Θα εισαχθείτε στις έννοιες της συνεργασίας με την πολυεπαγγελματική ομάδα και της προώθησης της αλληλεπίδρασης μητέρας και οικογένειας και της φροντίδας του νεογέννητου βρέφους. Η ενότητα ενσωματώνει τις σχετικές πολιτικές και πρακτικές βρεφικής διατροφής σύμφωνα με την πρωτοβουλία "Φιλικό προς τα μωρά" και σας εισάγει στις έννοιες της βρεφικής διατροφής και σίτισης.

Αυτή η ενότητα επικεντρώνεται στις βασικές αρχές της κανονικής μαιευτικής φροντίδας κατά την προγεννητική περίοδο. Θα σας παράσχει τις απαραίτητες γνώσεις και την κατανόηση του ρόλου της μαίας προκειμένου να παρέχει ολιστική φροντίδα σε υγιείς γυναίκες, τις οικογένειές τους και το έμβρυο.

Αυτή η ενότητα σας παρέχει μια εισαγωγή και συνεχή υποστήριξη για τα πρακτικά στοιχεία του μαθήματός σας, καθώς και βασική φαρμακολογία και φαρμακοδυναμική.????.

Έτος 2

Αυτή η ενότητα επιπέδου 5, 20 πιστωτικών μονάδων, θα σας επιτρέψει να συνεχίσετε να διερευνάτε μηχανισμούς υποστήριξης για να ενισχύσετε τη μετάβαση και την ανθεκτικότητά σας για εργασία στο πλαίσιο της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας και της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Αυτό θα σας εφοδιάσει με γνώσεις και δεξιότητες που θα σας επιτρέψουν να παρέχετε ασφαλή φροντίδα και να ανακαλύψετε και να συζητήσετε σύγχρονα και προκλητικά ζητήματα που επηρεάζουν τις μαίες και άλλους επαγγελματίες υγείας. Είστε οι ηγέτες της μαιευτικής του μέλλοντος, οι οποίοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με προκλήσεις προκειμένου να αλλάξουν την πρακτική - οι δεξιότητες που απαιτούνται για την αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων θα αναπτυχθούν στο πλαίσιο αυτής της ενότητας.

Η ενότητα σας παρέχει την ευκαιρία για περαιτέρω ανάπτυξη και συνεχή υποστήριξη για τα πρακτικά στοιχεία του μαθήματός σας. Η ενότητα έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει τη δυνατότητα να επιτύχετε δεξιότητες κλινικής πρακτικής μέσω της συνεχούς καθοδηγούμενης συμμετοχής στη φροντίδα των γυναικών που κυοφορούν και των οικογενειών τους στο πλαίσιο της πρακτικής άσκησης. Η ενότητα προσφέρει στο έτος 2 προετοιμασία, ανάπτυξη και εδραίωση για να συνεχίσετε να αυξάνετε την αυτοπεποίθησή σας και να είστε σε θέση να συμβάλλετε στη μαιευτική φροντίδα εντός του περιβάλλοντος πρακτικής μάθησης, με μειωμένη εποπτεία και κατεύθυνση.

Η μαία έχει ρόλο στη φροντίδα και υποστήριξη γυναικών και νεογνών που χρειάζονται ιατρική, μαιευτική και νεογνική φροντίδα.

Τα Εκπαιδευτικά Πρότυπα NMC για την προεγγραφή (2019) απαιτούν την προετοιμασία των μαθητευόμενων μαιών ώστε να είναι γνώστες και ικανοί να κάνουν ολιστικές εκτιμήσεις κινδύνου. Χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα τεχνικών, θα προσαρμόζετε τη μαιευτική φροντίδα στις ατομικές ανάγκες και θα συνεργάζεστε αποτελεσματικά με την διεπιστημονική ομάδα για να διατηρείτε τις γυναίκες και τα μωρά ασφαλή. Οι μαίες πρέπει επίσης να υποδεικνύουν στις οικογένειες τους διαθέσιμους τοπικούς πόρους υποστήριξης για την προστασία και την προαγωγή της υγείας και της ευημερίας τους και να προωθούν την εγκατάστασή τους, όπου είναι απαραίτητο. Αυτή η ενότητα θα σας καθοδηγήσει να βασιστείτε στα θεμέλια των δεξιοτήτων που αναπτύσσετε στις άλλες ενότητές σας, αλλά τώρα με έμφαση στις σύνθετες κοινωνικές και κλινικές ανάγκες.

Έτος 3

Αυτή η ενότητα σας εισάγει στη Δημόσια Υγεία και στις παγκόσμιες προοπτικές. Η ενότητα σας δίνει την ευκαιρία να εξετάσετε τη Δημόσια Υγεία σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο, προκειμένου να συγκρίνετε και να αντιπαραβάλλετε ευρείες ανισότητες στην υγεία που σχετίζονται με την ευημερία της μητέρας και του βρέφους, λαμβάνοντας υπόψη μια προσέγγιση της διάρκειας ζωής. Η ενότητα αυτή θα διευκολύνει τη διερεύνηση της συμβολής της μαίας στη δημόσια υγεία σε όλη τη διάρκεια της ζωής που επηρεάζει την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, τη βρεφική ηλικία και τη μακροπρόθεσμη υγεία. Παρέχει επίσης την ευκαιρία να αξιολογηθεί ο ρόλος της μαίας σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο και να κατανοηθούν καλύτερα οι επιρροές στα αποτελέσματα της υγείας και οι τρόποι περίθαλψης στον τοπικό ποικιλόμορφο, πολυεθνικό πληθυσμό. Το μάθημα αυτό μπορεί να σπουδάσει κανείς στο πλαίσιο του προγράμματος BSc Hons στη μαιευτική ή στο πλαίσιο του προγράμματος MSci στη μαιευτική με δημόσια υγεία.

Αυτή η ενότητα σας παρέχει την ευκαιρία για περαιτέρω ανάπτυξη και συνεχή υποστήριξη των πρακτικών στοιχείων του μαθήματός σας. Έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσετε δεξιότητες κλινικής πρακτικής μέσω της συνεχούς συμμετοχής σας στη φροντίδα των γυναικών σε αναπαραγωγική ηλικία και των οικογενειών τους στο πλαίσιο της πρακτικής άσκησης. Αυτό θα γίνει μέσω της συνεχούς εποπτείας και της ανεξάρτητης άσκησης με ελάχιστη εποπτεία. Η ενότητα προσφέρει στο έτος 3 προετοιμασία, ανάπτυξη και εδραίωση για να υποστηρίξετε την αυτοπεποίθηση και να είστε σε θέση να επιδείξετε επάρκεια εντός του περιβάλλοντος μάθησης της πρακτικής, με ελάχιστη επίβλεψη.

Αυτή η ενότητα συνεχίζει να σας προετοιμάζει να φροντίζετε τις γυναίκες και το νεογέννητο βρέφος με βάση τις ατομικές τους ανάγκες. Εκτός από τη φροντίδα της γυναίκας σύμφωνα με τις εθνικές κατευθυντήριες γραμμές, αυτή η ενότητα θα περιλαμβάνει επίσης τη φυσική εξέταση νεογνού και βρέφους σύμφωνα με τη Δημόσια Υγεία της Αγγλίας. Η ενότητα αυτή ενισχύει τις γνώσεις και τις δεξιότητες στον σχεδιασμό, την καθοδήγηση και τη διαχείριση της φροντίδας, τη συνεργασία με διεπιστημονικές ομάδες και τη δράση ως συνήγορος της γυναίκας και του νεογέννητου βρέφους. Η ενότητα σας προετοιμάζει να αναγνωρίζετε, να κλιμακώνετε και να δρομολογείτε άμεση φροντίδα για μαιευτικά και νεογνικά επείγοντα περιστατικά.

Σύμφωνα με τα Εκπαιδευτικά Πρότυπα του NMC (2019), στόχος είναι να σας ενδυναμώσει καθ' όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας σας να προάγετε και να συμβάλλετε στην καλύτερη πρακτική της μαιευτικής που βασίζεται σε στοιχεία. Θα αναλάβετε μελέτη υποβάθρου για να εντοπίσετε ένα κενό στην έρευνα και να κατασκευάσετε ένα επιχείρημα για το θέμα που επιλέξατε. Θα αναλάβετε δομημένες αναζητήσεις για να εντοπίσετε και να επιλέξετε τα καλύτερα διαθέσιμα αποδεικτικά στοιχεία για το θέμα σας. Θα ενημερωθείτε λεπτομερέστερα για τη μεθοδολογία της έρευνας, την εξέταση της ερευνητικής δεοντολογίας και στη συνέχεια θα είστε σε θέση να προτείνετε είτε πρωτογενή είτε δευτερογενή έρευνα που θα επιδιώκει να καλύψει ένα κενό στη βάση γνώσεων για τη μαιευτική πρακτική.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Midwifery (January) BSc από Πανεπιστήμιο Birmingham City

100% Επαγγελματίες νοσηλευτές

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

Please visit: http://www.bcu.ac.uk/student-info/offer-making-strategy for more information about contextual offers.

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Μαιευτική

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει μάθημα υγείας και κοινωνικής φροντίδας, ψυχολογίας, κοινωνιολογίας ή θετικών επιστημών. Λαμβάνονται υπόψη το πολύ 3 μαθήματα σε επίπεδο A-levels ή ισοδύναμα επιπέδου 3 Εξαιρούνται οι γενικές σπουδές, η κριτική σκέψη. Η εκτεταμένη εργασία θα εξεταστεί μόνο παράλληλα με το μάθημα του επιπέδου Α.

Επιτυχία με 120 μονάδες στο επίπεδο 4 Πρέπει να έχει σχέση με την υγεία ή τις θετικές επιστήμες

Επιτυχία με 120 μονάδες στο επίπεδο 4 και 120 μονάδες στο επίπεδο 5 Πρέπει να έχει σχέση με την υγεία ή τις θετικές επιστήμες

128 μόρια UCAS Εξετάζεται με ένα επίπεδο A-level ή ισοδύναμο προσόν επιπέδου 3 Είτε το εθνικό δίπλωμα BTEC επιπέδου 3 είτε το συνοδευτικό A-level / ισοδύναμο επίπεδο 3 πρέπει να είναι στην Υγεία και την Κοινωνική Φροντίδα, την Ψυχολογία, την Κοινωνιολογία ή ένα σχετικό επιστημονικό αντικείμενο (π.χ. Εφαρμοσμένες Επιστήμες, Βιολογία, Χημεία, Φυσική).

128 μόρια πρέπει να περιλαμβάνουν την Υγεία και Κοινωνική Φροντίδα, την Ψυχολογία, την Κοινωνιολογία ή επιστημονικό αντικείμενο σε επίπεδο A-level ή ισοδύναμο επίπεδο 3. Εξαιρούνται οι γενικές σπουδές, η κριτική σκέψη. Το Extended Project θα λαμβάνεται υπόψη μόνο παράλληλα με τα επίπεδα A σε συναφή θέματα. Μπορούν να εξεταστούν το πολύ δύο μαθήματα AS-Level μαζί με δύο A-levels ή συνδυασμός ισοδύναμων προσόντων επιπέδου 3.

Επιτυχία με 60 πιστωτικές μονάδες συνολικά. Τουλάχιστον 45 πιστωτικές μονάδες στο επίπεδο 3 με 18 πιστωτικές μονάδες με Merit ή Distinction (εκ των οποίων 24 πρέπει να είναι σε θετικές επιστήμες ή αντικείμενο σχετικό με την υγεία) Εάν κάνετε αίτηση με ένα πρόγραμμα πρόσβασης, χρειάζεστε μόνο Μαθηματικά και Αγγλική Γλώσσα GCSE με βαθμό C/4 ή ανώτερο ή αποδεκτό ισοδύναμο. Δεν απαιτείται να έχετε τρία GCSE συνολικά και δεν απαιτείται GCSE Science.

128 μόρια UCAS Εξετάζεται με δύο A-levels ή ισοδύναμα προσόντα επιπέδου 3)Είτε το BTEC level 3 National Extended Certificate είτε το συνοδευτικό A-level / ισοδύναμο επίπεδο 3 πρέπει να είναι στην Υγεία και την Κοινωνική Φροντίδα, την Ψυχολογία, την Κοινωνιολογία ή ένα σχετικό επιστημονικό αντικείμενο (π.χ. Εφαρμοσμένες Επιστήμες, Βιολογία, Χημεία, Φυσική).

Να επιτύχει τουλάχιστον 128 βαθμολογούμενους βαθμούς που να έχουν επιτευχθεί είτε σε τρία Advanced Highers είτε από συνδυασμό δύο Advanced Highers και δύο Highers. Σε περίπτωση που έχουν ληφθεί τρία Advanced Highers να επιτύχετε τουλάχιστον βαθμούς CCC. Σε περίπτωση συνδυασμού Highers και Advanced Highers πρέπει να επιτύχετε (βαθμούς CC σε δύο Advanced Highers συν βαθμούς CC σε δύο Highers). Πρέπει να περιλαμβάνει θέμα υγείας, ψυχολογίας, κοινωνιολογίας ή θετικών επιστημών σε ανώτερο επίπεδο ή ανώτερο

Πρέπει να αφορά είτε την υγεία και την κοινωνική μέριμνα είτε τις θετικές επιστήμες

128 μόρια UCAS Εξετάζεται με ένα επίπεδο A-level ή ισοδύναμο προσόν επιπέδου 3 Είτε το Εθνικό Ιδρυματικό Δίπλωμα BTEC επιπέδου 3 είτε το αντίστοιχο επίπεδο A-level / επίπεδο 3 πρέπει να είναι στην Υγεία και την Κοινωνική Φροντίδα, την Ψυχολογία, την Κοινωνιολογία ή ένα σχετικό επιστημονικό αντικείμενο (π.χ. Εφαρμοσμένες Επιστήμες, Βιολογία, Χημεία, Φυσική).

128 μόρια UCAS Εξετάζεται με δύο A-levels ή ισοδύναμα προσόντα επιπέδου 3 Είτε το BTEC level 3 National Extended Certificate είτε το συνοδευτικό A-level / ισοδύναμο επίπεδο 3 πρέπει να είναι στην Υγεία και Κοινωνική Φροντίδα, την Ψυχολογία, την Κοινωνιολογία ή ένα σχετικό επιστημονικό αντικείμενο (π.χ. Εφαρμοσμένες Επιστήμες, Βιολογία, Χημεία, Φυσική).

128 μόρια UCAS Εξετάζεται με ένα επίπεδο A-level ή ισοδύναμο προσόν επιπέδου 3 Είτε το εθνικό δίπλωμα BTEC επιπέδου 3 είτε το συνοδευτικό A-level / ισοδύναμο επίπεδο 3 πρέπει να είναι στην Υγεία και Κοινωνική Φροντίδα, την Ψυχολογία, την Κοινωνιολογία ή ένα σχετικό επιστημονικό αντικείμενο (π.χ. Εφαρμοσμένες Επιστήμες, Βιολογία, Χημεία, Φυσική).

128 μόρια UCAS Εξετάζεται με ένα επίπεδο A-level ή ισοδύναμο προσόν επιπέδου 3 Είτε το OCR Level 3 Cambridge Technical Diploma είτε το συνοδευτικό A-level / ισοδύναμο επίπεδο 3 πρέπει να είναι στην Υγεία και Κοινωνική Φροντίδα, την Ψυχολογία, την Κοινωνιολογία ή ένα σχετικό επιστημονικό αντικείμενο (π.χ. Εφαρμοσμένες Επιστήμες, Βιολογία, Χημεία, Φυσική).

128 μόρια UCAS Εξετάζεται με δύο A-levels ή ισοδύναμα προσόντα επιπέδου 3 Είτε το Εθνικό Πιστοποιητικό BTEC επιπέδου 3 είτε το συνοδευτικό A-level / ισοδύναμο επίπεδο 3 πρέπει να είναι στην Υγεία και την Κοινωνική Φροντίδα, την Ψυχολογία, την Κοινωνιολογία ή ένα σχετικό επιστημονικό αντικείμενο (π.χ. Εφαρμοσμένες Επιστήμες, Βιολογία, Χημεία, Φυσική).

Να συγκεντρώσει συνολικά τουλάχιστον 24 μόρια με βαθμό 4 ή ανώτερο σε τουλάχιστον ένα μάθημα ανώτερου επιπέδου από την ομάδα 4 (Βιολογία, Χημεία και Φυσική). Για τους μαθητές που δεν έχουν ήδη ένα GCSE στα Μαθηματικά με βαθμό C/4 ή ανώτερο, θα δεχτούμε τον βαθμό 5 στα Μαθηματικά (Standard Level) από το Δίπλωμα IB. Για τους μαθητές που δεν έχουν ήδη ένα GCSE στην Αγγλική Γλώσσα με βαθμό C/4 ή ανώτερο, θα δεχτούμε το Standard Level English Language (όχι λογοτεχνία) English A - Grade 4 ή ανώτερο ή English B - Grade 5 από το IB.

Πρέπει να αφορά την Υγεία και Κοινωνική Φροντίδα ή το επιστημονικό αντικείμενο

Να περάσετε το ιρλανδικό απολυτήριο με τουλάχιστον 128 μόρια, τα οποία πρέπει να επιτευχθούν σε πέντε μαθήματα ανώτερου επιπέδου. Σε αυτά πρέπει να περιλαμβάνονται τα Μαθηματικά και η Αγγλική Γλώσσα που έχουν ληφθεί είτε σε απλό επίπεδο (ελάχιστος βαθμός O1-O4 (ή A-C/A1-C3)) είτε σε ανώτερο επίπεδο (ελάχιστος βαθμός H1-H7 (ή A-D/A1-D3)). Πρέπει να περιλαμβάνει θέμα υγείας, ψυχολογίας, κοινωνιολογίας ή θετικών επιστημών σε ανώτερο επίπεδο

128 βαθμοί UCAS Εξετάζεται με ένα επίπεδο A-level ή ισοδύναμο προσόν επιπέδου 3 Είτε το Εθνικό Ιδρυματικό Δίπλωμα BTEC επιπέδου 3 είτε το αντίστοιχο επίπεδο A-level / επίπεδο 3 πρέπει να είναι στην Υγεία και την Κοινωνική Φροντίδα, την Ψυχολογία, την Κοινωνιολογία ή ένα σχετικό επιστημονικό αντικείμενο (π.χ. Εφαρμοσμένες Επιστήμες, Βιολογία, Χημεία, Φυσική).

Για περισσότερες λεπτομέρειες, βλ. την εγγραφή επιπέδου 3 στην ενότητα "Irish Leaving Certificate" (Ιρλανδικό απολυτήριο)

Πρέπει να αφορά είτε την υγεία και την κοινωνική μέριμνα είτε τις θετικές επιστήμες

128 μόρια UCAS Εξετάζεται με δύο A-levels ή ισοδύναμα προσόντα επιπέδου 3 Είτε το BTEC level 3 National Extended Certificate είτε το συνοδευτικό A-level / ισοδύναμο επίπεδο 3 πρέπει να είναι στην Υγεία και Κοινωνική Φροντίδα, την Ψυχολογία, την Κοινωνιολογία ή ένα σχετικό επιστημονικό αντικείμενο (π.χ. Εφαρμοσμένες Επιστήμες, Βιολογία, Χημεία, Φυσική).

128 μόρια UCAS Εξετάζεται με ένα επίπεδο A-level ή ισοδύναμο προσόν επιπέδου 3 Είτε το OCR Level 3 Cambridge Technical Diploma είτε το συνοδευτικό A-level / ισοδύναμο επίπεδο 3 πρέπει να είναι στην Υγεία και Κοινωνική Φροντίδα, την Ψυχολογία, την Κοινωνιολογία ή ένα σχετικό επιστημονικό αντικείμενο (π.χ. Εφαρμοσμένες Επιστήμες, Βιολογία, Χημεία, Φυσική).

128 μόρια UCAS Εξετάζεται με ένα επίπεδο A-level ή ισοδύναμο προσόν επιπέδου 3 Είτε το OCR Level 3 Cambridge Technical Diploma είτε το συνοδευτικό A-level / ισοδύναμο επίπεδο 3 πρέπει να είναι στην Υγεία και Κοινωνική Φροντίδα, την Ψυχολογία, την Κοινωνιολογία ή ένα σχετικό επιστημονικό αντικείμενο (π.χ. Εφαρμοσμένες Επιστήμες, Βιολογία, Χημεία, Φυσική).

128 μόρια UCAS Εξετάζεται με δύο A-levels ή ισοδύναμα προσόντα επιπέδου 3 Είτε το OCR level 3 Cambridge Technical Extended Certificate είτε ένα από τα συνοδευτικά A-levels / ισοδύναμα επιπέδου 3 πρέπει να είναι στην Υγεία και Κοινωνική Φροντίδα, Ψυχολογία, Κοινωνιολογία ή ένα σχετικό επιστημονικό αντικείμενο (π.χ. Εφαρμοσμένες Επιστήμες, Βιολογία, Χημεία, Φυσική).

128 μόρια UCAS Εξετάζεται με δύο A-levels ή ισοδύναμα προσόντα επιπέδου 3 Είτε το OCR level 3 Cambridge Technical Extended Certificate είτε ένα από τα συνοδευτικά A-levels / ισοδύναμα επιπέδου 3 πρέπει να είναι στην Υγεία και Κοινωνική Φροντίδα, Ψυχολογία, Κοινωνιολογία ή ένα σχετικό επιστημονικό αντικείμενο (π.χ. Εφαρμοσμένες Επιστήμες, Βιολογία, Χημεία, Φυσική).

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 7 με κανένα θέμα κάτω από 6,5 για τους αιτούντες που δεν έχουν λάβει τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στα αγγλικά

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςMidwifery (January), BSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Μαιευτική (Ιανουάριος) BSc

EU £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Διεθνή £12000 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Birmingham City στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 15 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Birmingham City

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Birmingham City

Το Birmingham City University (BCU) ιδρύθηκε το 1853 και βρίσκεται στην πόλη του Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας. Ο φοιτητικός πληθυσμός αυτού του ιδρύματος αποτελείται από φοιτητές από περισσότερες από 80 εθνικότητες, γεγονός που επιτρέπει στους νεοαφιχθέντες αλλοδαπούς φοιτητές να αισθάνονται γρήγορα ευπρόσδεκτοι και οικείοι. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και πόροι περιμένουν τους φοιτητές σε όλα τα μαθήματα, όπως η τελευταία τεχνολογία της μηχανικής, τα στούντιο τρισδιάστατης εκτύπωσης και τα εργαστήρια ωρολογοποιίας, για να αναφέρουμε μόνο μερικά από αυτά. Το BCU διατηρεί τη φήμη ότι έχει επιλεκτική διαδικασία εισαγωγής, οπότε συνιστάται σε όλους τους αιτούντες να προετοιμάζονται διεξοδικά για τη συνέντευξή τους.

Λίστα με 447 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Birmingham City - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Birmingham City

  • BCU Student Stories: Student Accommodation
  • Birmingham City University graduates, advice on making the most of starting out at university.
  • University Q&A | Accommodation, facilities + social life
  • Why choose Birmingham City University (BCU)?
  • Being an international student at Birmingham City University
  • Why we love Birmingham City University!

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

City South Campus
map marker Προβολή χάρτη
City South Campus, Edgbaston
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μαιευτική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bedfordshire
(University of Bedfordshire)
53% 5% 19% £13200 140 Λούτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτική (Ιανουάριος) BSc Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
44% 0% 4% £12000 137 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτική (Μακροχρόνια) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
52% 1% 1% £14000 124 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
52% 0% 5% £17550 145 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
66% 0% 5% £14045 135 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτικές Σπουδές BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
65% 0% 3% £17000 164 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτική με έτος θεμελίωσης BMid (Hons) Πανεπιστήμιο του Keele
(University of Keele)
75% 0% 0% £19800 150 Newcastle pod Lymeom Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Oxford Brookes
(Oxford Brookes University)
68% 0% 5% £15300 139 Οξφόρδη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Keele
(University of Keele)
75% 0% 0% £24000 150 Newcastle pod Lymeom Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτική BMid (Hons) Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
86% 0% 0% £24000 146 Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης