Anglia Ruskin University
Αστυνόμευση και ποινική δικαιοσύνη [με έτος ίδρυσης] BSc (Hons)
Anglia Ruskin University - Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 120 αποφοίτους Policing and Criminal Justice [with Foundation Year] BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Κοινωνιολογία από το Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Κοινωνιολογία.

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Κοινωνιολογία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Κοινωνιολογία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23000 £19000 £23000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £27000 £15000 - £23000 £17000 - £28000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Κοινωνιολογία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23259 £20954 £24478
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20140 - £26445 £15956 - £25862 £18739 - £30759

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Τοποθεσία σπουδών:

Επίπεδο 3 - ARU Cambridge Campus

Επίπεδο 4-6 - ARU Chelmsford Campus

Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική και ικανοποιητική καριέρα στην αστυνομία ή στον ευρύτερο τομέα της ποινικής δικαιοσύνης, σπουδάζοντας το πρακτικό πτυχίο Αστυνόμευσης και Ποινικής Δικαιοσύνης στο Chelmsford.

Είτε θέλετε να εργαστείτε για την αστυνομία, την υπηρεσία φυλακών, τη βιομηχανία ασφάλειας, την τοπική αυτοδιοίκηση ή αλλού στον τομέα της ποινικής δικαιοσύνης, το μάθημά μας θα σας δώσει μια βαθιά κατανόηση των θεμάτων και των πολιτικών που σχετίζονται με τη σύγχρονη αστυνόμευση και την επανένταξη.

Θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε εμπειρία από πρώτο χέρι στην αστυνομία ή σε άλλη υπηρεσία που σας ενδιαφέρει στο πλαίσιο της ενότητας μάθησης βάσει εργασίας. Αυτό σας δίνει μια εικόνα των εργασιακών κουλτούρων και πρακτικών, καθώς και ένα προβάδισμα για την επιλεγμένη σταδιοδρομία σας.

Σπουδάστε για το βασικό σας πτυχίο στο Chelmsford - την έδρα του Ινστιτούτου Αστυνόμευσης για την Ανατολική Περιφέρεια (PIER) - και κάντε το πρώτο σας βήμα προς μια ικανοποιητική καριέρα στον τομέα της ποινικής δικαιοσύνης.

Ως φοιτητής BSc (Hons) Αστυνόμευση και Ποινική Δικαιοσύνη στο ARU, θα αναπτύξετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας μελετώντας πραγματικές υποθέσεις και ακαδημαϊκή έρευνα και συμμετέχοντας σε διαδραστική μάθηση.

Θα συζητήσετε τα πιο πιεστικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι αστυνομικές δυνάμεις, όπως τα σεξουαλικά εγκλήματα, η διερεύνηση της απάτης, οι αντιτρομοκρατικές πρωτοβουλίες και η πολιτιστική πολυμορφία. Μπορείτε επίσης να εξετάσετε τη διαδικασία της δίκης και να εξασκηθείτε στην παρουσίαση αποδεικτικών στοιχείων ενώπιον δικαστή και ενόρκων, στη δική μας εικονική δικαστική αίθουσα εντός της πανεπιστημιούπολης.

Θα σας βοηθήσουμε να εργαστείτε για την επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων από την πρώτη ημέρα. Οι ενότητές μας, τα ταξίδια, οι προσομοιώσεις, οι διαλέξεις προσκεκλημένων και οι ευκαιρίες απόκτησης εργασιακής εμπειρίας με τοπικές αστυνομικές δυνάμεις και επαγγελματίες της ποινικής δικαιοσύνης θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε πού βρίσκονται τα ενδιαφέροντά σας και να οικοδομήσετε πολύτιμες δεξιότητες και διασυνδέσεις. Θα ενισχύσετε επίσης το βιογραφικό σας σημείωμα, καθώς θα αναπτύξετε τις ηγετικές σας ικανότητες, τις δεξιότητες διαπροσωπικής επικοινωνίας και παρουσίασης.

Αφού αποφοιτήσετε, μπορείτε να συνεχίσετε να αναπτύσσετε τις δεξιότητές σας σε ένα από τα μεταπτυχιακά μας, όπως το MA Criminology ή το MA Contemporary Policing.

Μάθηση με τα χέρια

Όλοι οι φοιτητές μας στο BSc (Hons) Αστυνόμευση και Ποινική Δικαιοσύνη έχουν την ευκαιρία να:

 • να κάνετε εκδρομές στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό
 • να εξασκήσετε τις δεξιότητές σας στις αίθουσες εικονικών δικαστηρίων μας
 • να λάβετε μέρος σε εργαστήρια, ερευνητικά προγράμματα και άλλες εκδηλώσεις με τις περιφερειακές αστυνομικές αρχές και άλλους επαγγελματίες
 • να επιλέξετε από μια σειρά προαιρετικών ενοτήτων και να ακολουθήσετε τους δικούς σας τομείς ενδιαφέροντος.

Καριέρα

Οι απόφοιτοί μας εργάζονται στην αστυνομία, την επιτήρηση, τις φυλακές και τη δικαιοσύνη των νέων, καθώς και στη συνοριακή δύναμη, το στρατό, την ασφάλεια, τις φιλανθρωπικές οργανώσεις και τις ΜΚΟ, την τοπική αυτοδιοίκηση και γενικότερα στο δημόσιο τομέα. Άλλοι χρησιμοποιούν τις δεξιότητές τους σε τομείς όπως η πολιτική, οι δημόσιες σχέσεις, η επικοινωνία και τα μέσα ενημέρωσης.

Αν εργάζεστε ήδη στον τομέα της ποινικής δικαιοσύνης, μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα πρώην φοιτητών που έχουν προχωρήσει την καριέρα τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Θα μπορούσατε επίσης να αναπτύξετε μια ειδικότητα ή να ξεκινήσετε μια καριέρα στην έρευνα, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα ακαδημαϊκής παρακολούθησης ή στα προγράμματα ανάλυσης του Cambridgeshire County Council για την πρόληψη της βίας.

Ή μπορείτε να συνεχίσετε τις σπουδές σας σε ένα από τα μεταπτυχιακά μας προγράμματα, όπως το MA Contemporary Policing ή το MA Criminology. Επωφεληθείτε από την υποτροφία των αποφοίτων μας και κερδίστε 20% έκπτωση στα δίδακτρά σας.

Όποια πορεία και αν επιλέξετε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα αποφοιτήσετε με τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις ικανότητες που χρειάζονται οι εργοδότες. Μας βοηθούν να επανεξετάσουμε τι διδάσκουμε και πώς το διδάσκουμε - και προσφέρουν πρακτικές, πρακτικές ευκαιρίες μάθησης μέσα από προγράμματα εργασίας, πρακτική άσκηση ή τοποθετήσεις.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Policing and Criminal Justice [with Foundation Year] BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

15% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
10% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών
10% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
5% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι

Θα δείξετε την πρόοδό σας μέσω μιας σειράς μεθόδων, όπως δοκίμια, παρουσιάσεις, αναφορές μελετών περιπτώσεων, ομαδικές εργασίες, έρευνα και μια μεγάλη ερευνητική εργασία.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Κοινωνιολογία

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 4.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 5.5
  • Foundation Law
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 7.0
  • Graduate Degrees Law
  • 5.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςPolicing and Criminal Justice [with Foundation Year], BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Αστυνόμευση και ποινική δικαιοσύνη [με έτος ίδρυσης] BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

**

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

Το Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin University (ARU) ιδρύθηκε το 1858 και βρίσκεται στο Κέιμπριτζ, μόλις 15 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Αυτό το πανεπιστήμιο προσφέρει έναν εκτεταμένο κατάλογο προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων, καθώς και 8 επιλογές φοιτητικών κατοικιών σε διαφορετικές τιμές. Το Κέιμπριτζ φημίζεται για το γεγονός ότι είναι μια φοιτητούπολη, και όσοι φοιτούν στο ARU μπορούν να επωφεληθούν από αυτό, αναμιγνύοντας με τους φοιτητές που εργάζονται στα πολυάριθμα πανεπιστήμια της πόλης.

Λίστα με 267 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

προπτυχιακοί φοιτητές:
23010
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5190
:
28200
 • Do the Extraordinary
 • What's it like being an International student at Anglia Ruskin University?
 • Shree discuss student life at ARU Cambridge | ARU International Student Ambassador
 • Why choose Anglia Ruskin University?
 • Anglia Ruskin University London

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Chelmsford Campus
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ψυχολογία με εγκληματολογία και ποινική δικαιοσύνη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
57% 5% 5% £12600 125 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία και ποινική δικαιοσύνη BA Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
80% 10% 8% £16150 £17000 124 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία και Ποινική Δικαιοσύνη (συμπεριλαμβανομένου του έτους θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
- 0% 10% £12600 129 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατροδικαστική Ψυχολογία και Ποινική Δικαιοσύνη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores
(Liverpool John Moores University)
- - - £16100 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία και Ποινική Δικαιοσύνη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £18100 - Πόρτσμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία και ποινική δικαιοσύνη και δικαιοσύνη των νέων (συμπεριλαμβανομένου του έτους θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
64% 0% 5% £12600 133 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία και ποινική δικαιοσύνη (με κατεύθυνση στην εγκληματολογία στον κυβερνοχώρο) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
- - - £14160 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαύρες Σπουδές (Ποινική Δικαιοσύνη) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
78% 4% 15% £16085 116 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νομική με Ποινική Δικαιοσύνη LLB (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- - - £17665 £19430 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δίκαιο με Ποινική Δικαιοσύνη με πρακτική άσκηση LLB (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- - - £17665 £19430 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης