Anglia Ruskin University
Μάθηση και Διδασκαλία (Ανώτατη Εκπαίδευση) PgCert
Anglia Ruskin University - Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Είτε είστε νέοι είτε έμπειροι στη διδασκαλία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, το μάθημά μας είναι για εσάς. Διαπιστευμένο σύμφωνα με το Πλαίσιο Επαγγελματικών Προτύπων της Ακαδημίας Ανώτατης Εκπαίδευσης (UKPSF), το PG Cert σας ενθαρρύνει να προβληματιστείτε σχετικά με τη δική σας πρακτική, να μάθετε από την ανταλλαγή πρακτικών με άλλους και να αναπτύξετε μια βαθιά κατανόηση των εκπαιδευτικών μοντέλων που πλαισιώνουν την Ανώτατη Εκπαίδευση στα σύγχρονα πανεπιστημιακά περιβάλλοντα. Ανεξάρτητα από το αν θα το σπουδάσετε δια ζώσης ή διαδικτυακά, το ιδιαίτερα διαδραστικό μας μάθημα σας εκθέτει στις καλύτερες διδακτικές πρακτικές. Η καταρτισμένη και έμπειρη ομάδα μας προσφέρει δια ζώσης συνεδρίες τόσο στις πανεπιστημιουπόλεις μας στο Chelmsford όσο και στο Cambridge- αν χρειάζεστε την ευελιξία να σπουδάσετε όπου και όποτε σας βολεύει, τότε η επιλογή της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης μπορεί να σας προσφέρει την πιο χρήσιμη ευκαιρία. Το μάθημα αποτελείται από δύο ενότητες, με κάθε ενότητα να περιλαμβάνει μια υποχρεωτική παρατήρηση διδασκαλίας στο ίδρυμά σας ΑΕΙ. Καθώς θα πραγματοποιείτε παρατηρήσεις εντός του ιδρύματός σας στο πλαίσιο των διαδικασιών διασφάλισης ποιότητας και υποστήριξης της συνεχούς επαγγελματικής σας ανάπτυξης, η παρατήρηση αυτή θα εστιάζει στην αξιολόγηση της πρακτικής σας σε σχέση με τα σχετικά μαθησιακά αποτελέσματα εντός των ενοτήτων. Θα έχετε πρόσβαση στο Σύστημα Διαχείρισης Μάθησης Canvas (LMS), το οποίο σας παρέχει ένα ευρύ φάσμα διδακτικών και μαθησιακών πόρων, καθώς και διαδραστικές ευκαιρίες αλληλεπίδρασης με το υλικό και τους άλλους φοιτητές. Θα σας ενθαρρύνουμε να αναστοχάζεστε σχετικά με τον αντίκτυπο της διδακτικής σας πρακτικής στη μάθηση, να την κριτικάρετε και να την αναπτύσσετε συνεχώς και να μοιράζεστε τις εμπειρίες σας με άλλους. Καθώς ξεκινάτε το μάθημά σας, θα προσκληθείτε σε μια προσωπική εισαγωγική συνεδρία στο Cambridge ή στο Chelmsford κατά τη διάρκεια της εβδομάδας διδασκαλίας 1. Αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα το μάθημά σας, τους συμφοιτητές σας και την πανεπιστημιούπολη. Εάν σπουδάζετε εξ αποστάσεως, είστε περισσότερο από ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσετε την εισαγωγική συνάντηση. Το μάθημά μας είναι διαπιστευμένο από την Ακαδημία Ανώτατης Εκπαίδευσης και σας παρέχει την ευκαιρία να αποδείξετε ότι κατά την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών σας αποδεικνύετε την πρακτική σας σύμφωνα με το Descriptor 2 του UKPSF. Αυτό σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε αίτηση για να γίνετε Μέλος της HEA. Σημειώστε ότι εάν το ίδρυμα ΑΕΙ στο οποίο εργάζεστε δεν είναι μέλος του HEA, τότε θα πρέπει να καταβάλλετε ξεχωριστό τέλος αίτησης.

Η αξιολόγηση και για τις δύο ενότητες περιλαμβάνει την ολοκλήρωση μιας σειράς ακαδημαϊκών εργασιών που βασίζονται τόσο στην πρακτική όσο και στη θεωρητική σας κατανόηση. Η προσέγγιση αξιολόγησης, η οποία ονομάζεται patchwork text, σας υποστηρίζει να αποδείξετε την εμπλοκή σας με τα αποτελέσματα κάθε ενότητας και να συντάξετε την αξιολόγηση για κάθε ενότητα καθώς η ενότητα εξελίσσεται. Ο σχεδιασμός και η παρατήρηση της πρακτικής σας, καθώς και ο επακόλουθος αναστοχασμός σας, ευθυγραμμίζονται με τα αποτελέσματα της ενότητας και αποτελούν μέρος της ακαδημαϊκής σας υποβολής. Χρησιμοποιούμε την ηλεκτρονική υποβολή και ανατροφοδότηση για τις τελικές αξιολογήσεις μας. Με τους φοιτητές σε όλο τον τομέα να αναμένεται όλο και περισσότερο να χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά πακέτα λογισμικού ανίχνευσης λογοκλοπής, αυτό σας προσφέρει μια εικόνα και για τις δύο απόψεις του εργαλείου, καθώς και την ευκαιρία να δοκιμάσετε το σύστημα από τη σκοπιά του φοιτητή.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 4.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 5.5
  • Foundation Law
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 7.0
  • Graduate Degrees Law
  • 5.5
  • Undergraduate Degrees

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςLearning and Teaching (Higher Education), PgCert, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Ως υποψήφιος για το πρόγραμμα πρέπει να εργάζεστε ήδη σε κατάλληλο πλαίσιο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και να έχετε τακτική πρόσβαση στη διδασκαλία φοιτητών σε αυτό. Αυτό γίνεται έτσι ώστε καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος να μπορείτε να ασχοληθείτε ενεργά με τα αποτελέσματα του μαθήματος, να παρακολουθείτε τη διδασκαλία και να αναστοχάζεστε και να αναπτύσσετε τη συνεχή πρακτική σας. Επιθυμητό είναι να διαθέτετε πρώτο πτυχίο και απαραίτητο είναι το υψηλό επίπεδο γραπτών αγγλικών. Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, θα πρέπει να αποδείξετε πιστοποιημένο επίπεδο γνώσης τουλάχιστον IELTS 6.5 (ακαδημαϊκό επίπεδο) ή ισοδύναμο προσόν αγγλικής γλώσσας, όπως αναγνωρίζεται από το Anglia Ruskin University.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 20 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

Το Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin University (ARU) ιδρύθηκε το 1858 και βρίσκεται στο Κέιμπριτζ, μόλις 15 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Αυτό το πανεπιστήμιο προσφέρει έναν εκτεταμένο κατάλογο προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων, καθώς και 8 επιλογές φοιτητικών κατοικιών σε διαφορετικές τιμές. Το Κέιμπριτζ φημίζεται για το γεγονός ότι είναι μια φοιτητούπολη, και όσοι φοιτούν στο ARU μπορούν να επωφεληθούν από αυτό, αναμιγνύοντας με τους φοιτητές που εργάζονται στα πολυάριθμα πανεπιστήμια της πόλης.

Λίστα με 352 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

 • Shree discuss student life at ARU Cambridge | ARU International Student Ambassador
 • Why choose Anglia Ruskin University?
 • Anglia Ruskin University London
 • Do the Extraordinary
 • What's it like being an International student at Anglia Ruskin University?

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Τριτοβάθμια Εκπαίδευση PgCert Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
- - - £42 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Εισαγωγικές σπουδές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση CertHE Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £6620 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στη μάθηση και τη διδασκαλία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση: Θέατρο και Παραστατικές Τέχνες PgCert Rose Bruford College
(Rose Bruford College)
- - - £9000 - - Oncampus μερική απασχόληση
Τριτοβάθμια εκπαίδευση PgDip Πανεπιστήμιο του Kent
(University of Kent)
- - - - - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δέσμευση φοιτητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση PgCert Πανεπιστήμιο του Winchester
(The University of Winchester)
- - - - - Γουίντσεστερ Oncampus μερική απασχόληση
Προκλήσεις της εργασίας σταδιοδρομίας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση PGA Πανεπιστήμιο του Warwick
(The University of Warwick)
- - - - - Κόβεντρι Oncampus μερική απασχόληση
Διδασκαλία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση PgCert Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam
(Sheffield Hallam University)
- - - - - Σέφιλντ Oncampus μερική απασχόληση
Τριτοβάθμια εκπαίδευση MA Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - - - Χάντερσφιλντ Oncampus μερική απασχόληση
Μάθηση και διδασκαλία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση PgCert Πανεπιστήμιο του Worcester
(University of Worcester)
- - - - - Ουόρσεστερ Oncampus μερική απασχόληση
Μάθηση και Διδασκαλία (Ανώτατη Εκπαίδευση) PgCert Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin
(Anglia Ruskin University)
- - - - - Κέμπρητζ Oncampus μερική απασχόληση