Anglia Ruskin University
Επικοινωνία μόδας και branding BA (Hons)
Anglia Ruskin University - Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 60 αποφοίτους Fashion Communication and Branding BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Σπουδές σχεδιασμού από το Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Σπουδές σχεδιασμού.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
69 /100
60 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Σπουδές σχεδιασμού

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Σπουδές σχεδιασμού στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £20000 £19000 £23500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18000 - £26000 £14500 - £23500 £17000 - £28000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Σπουδές σχεδιασμού (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22025 £20113 £23568
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19981 - £25071 £15144 - £24676 £17604 - £29974

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Δημιουργήστε μια διεθνή καριέρα στη βιομηχανία μόδας αξίας 1,5 τρισεκατομμυρίων λιρών. Μάθετε τις βασικές αρχές των επιχειρήσεων μόδας και του μάρκετινγκ, πριν αναπτύξετε όλες τις απαραίτητες εμπορικές δεξιότητες για να είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή να εργαστείτε για έναν οίκο μόδας .

Σε ένα ολοένα και πιο ανταγωνιστικό, εμπορικό και τεχνολογικό περιβάλλον, οι επαγγελματίες της επικοινωνίας και της επωνυμίας δεν έχουν διαδραματίσει ποτέ άλλοτε τόσο κεντρικό ρόλο στην αγορά, το λιανικό εμπόριο, τις εισαγωγές και εξαγωγές, το ψηφιακό μάρκετινγκ και πολλά άλλα.

Σπουδάστε BA (Hons) Fashion Communication and Branding στο ARU Cambridge, και αναπτύξτε τις δεξιότητες, την κατανόηση και τις γνώσεις που είναι κρίσιμες για τον διεθνή σχεδιασμό μόδας και τις επιχειρηματικές λειτουργίες. Θα αποκτήσετε μια ευρεία κατανόηση των τομέων της μόδας, της επωνυμίας, της δημοσιογραφίας, των δημοσίων σχέσεων, του μάρκετινγκ και της διοίκησης σε παγκόσμιο πλαίσιο και θα αναπτύξετε κατανόηση των πολύπλοκων θεμάτων που αφορούν τη βιώσιμη μόδα και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Τι κάνει ένας φοιτητής Επικοινωνίας Μόδας και Branding;

Θα συνεργάζεστε στενά με φοιτητές από όλο το Πανεπιστήμιο μας, όπως η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων και Νομικής σε θέματα μάρκετινγκ και εκδηλώσεων, καθώς και η Σχολή Δημιουργικών Βιομηχανιών του Cambridge και η Σχολή Καλών Τεχνών του Cambridge για τη δημιουργία εντυπωσιακών εκστρατειών και ψηφιακού περιεχομένου.

Ίσως το πιο σημαντικό είναι ότι θα έχετε χρόνο, καθοδήγηση και υποστήριξη από το έμπειρο προσωπικό μας, το οποίο, εκτός από το λανσάρισμα και τη διαχείριση των δικών του εμπορικών σημάτων, έχει συνεργαστεί με εταιρείες όπως η Chloe, η Alexander McQueen, η Warner Bros Records και η London Records.

Στο μάθημά μας περιλαμβάνονται ομιλίες από επισκέπτες καθηγητές και ζωντανές ενημερώσεις από τη βιομηχανία. Επικεντρώνονται σε τομείς όπως η διαχείριση εκδηλώσεων, η ταυτότητα μάρκας, η επιχειρηματικότητα, η βιωσιμότητα, το μάρκετινγκ και η προώθηση.

Θα σας ενθαρρύνουμε να χτίσετε το προφίλ σας συμμετέχοντας σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς, καθώς και σε δικούς μας διαγωνισμούς, όπως το Sustainability Art Prize. Θα έχετε την ευκαιρία να εκπονήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο και να διεκδικήσετε χρηματοδότηση για την έναρξη λειτουργίας, ενώ μπορείτε να συμμετάσχετε και στο Συνέδριο Δημιουργικής Σταδιοδρομίας Φοιτητών.

Θα έχετε επίσης ευκαιρίες να βρείτε θέσεις εργασίας και πρακτικής άσκησης και να επισκεφθείτε εμπορικές εκθέσεις και συνέδρια.

Επικοινωνία μόδας ή σχεδιασμός μόδας;

Στο ARU προσφέρουμε προγράμματα σπουδών στην Επικοινωνία Μόδας και Επωνυμία και στο Σχεδιασμό Μόδας. Το πτυχίο μας Σχεδιασμού Μόδας θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε ως σχεδιαστής γυναικείας ή ανδρικής ένδυσης. Θα δημιουργήσετε τα δικά σας σχέδια μόδας από την πρώτη μέρα. Εν τω μεταξύ, το τμήμα μας Fashion Communication and Branding επικεντρώνεται στη δημοσιογραφία και τις δημόσιες σχέσεις μόδας, το μάρκετινγκ και τη διαχείριση, καθώς και το branding πολυτελείας.

Εγκαταστάσεις βιομηχανικών προδιαγραφών

Με το πτυχίο μας Fashion Communication and Branding, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις δημιουργικές εγκαταστάσεις μας, όπως:

 • ειδικά εργαστήρια μόδας με ποικιλία βιομηχανικών ραπτομηχανών
 • Ruskin Gallery, μια επαγγελματική γκαλερί ψηφιακής τέχνης
 • σουίτες Mac και PC εξοπλισμένες με το πιο πρόσφατο λογισμικό, συμπεριλαμβανομένης της Adobe Creative suite
 • εξειδικευμένο εργαστήριο χαρακτικής που περιλαμβάνει χαρακτική, μεταξοτυπία και λιθογραφία
 • εργαστήρια 3D για φυσικά μέσα, όπως ξύλο, πλαστικό, μέταλλο και πηλό
 • εγκαταστάσεις φωτογραφίας και πολυμέσων που περιλαμβάνουν σκοτεινούς θαλάμους, στούντιο, επεξεργασία φιλμ, σουίτα ψηφιακής εκτύπωσης, επεξεργασία βίντεο και δανεισμό επαγγελματικού εξοπλισμού.
 • στούντιο ζωγραφικής ζωής.

Καριέρα

Η αξία της παγκόσμιας αγοράς ενδυμάτων αναμένεται να αυξηθεί από 1 τρισεκατομμύριο λίρες το 2020 σε περίπου 1,6 τρισεκατομμύρια λίρες το 2025, γεγονός που δείχνει ότι η καταναλωτική ζήτηση αυξάνεται σε όλο τον κόσμο (Statista, 2021). Ως απόφοιτος του BA (Hons) Fashion Communication and Branding, θα μπορούσατε να εξετάσετε ευκαιρίες σταδιοδρομίας ως δημιουργικός διευθυντής, διευθυντής μάρκας, διευθυντής λιανικής πώλησης, διευθυντής λογαριασμού (χονδρικής), σύμβουλος branding, διευθυντής παγκόσμιας εφοδιαστικής αλυσίδας, αγοραστής μόδας, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων μόδας, δημοσιογράφος, συντάκτης μόδας, στυλίστας, οπτικός merchandiser, προγνώστης τάσεων, διευθυντής στούντιο, υπεύθυνος ανάπτυξης προϊόντων, υπεύθυνος ανάπτυξης χρωμάτων.

Θα μπορούσατε επίσης να εξετάσετε τους τομείς του μάρκετινγκ μόδας, της προώθησης και της διαχείρισης εκδηλώσεων - ή να δραστηριοποιηθείτε ως επιχειρηματίας.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Fashion Communication and Branding BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

30% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
10% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
10% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
5% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
5% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης

Η πρόοδός σας θα αξιολογείται συνεχώς καθ' όλη τη διάρκεια κάθε έτους σε ομαδικές κριτικές και παρουσιάσεις, όπου η πρακτική και θεωρητική σας έρευνα θα επανεξετάζεται σε σχέση με κάθε πρόταση έργου. Το Σχέδιο Προσωπικής Ανάπτυξης θα σας δώσει επίσης ένα κρίσιμο εργαλείο για την αυτοαξιολόγηση. Θα υποβάλλετε εργασίες στο τέλος κάθε ενότητας, οι οποίες θα περιλαμβάνουν τόσο την ολοκληρωμένη εργασία σας όσο και την εξελικτική σας οπτική και πλαισιακή έρευνα, ενώ οι κριτικές και πλαισιακές μελέτες σας θα αξιολογούνται μέσω δοκιμίων, σεμιναρίων, οπτικών παρουσιάσεων και αυτόνομων πλαισιακών ενοτήτων. Οι συγκεκριμένες μορφές αξιολόγησης θα περιλαμβάνουν έρευνα και μετάφραση, σχεδιασμό/ανάπτυξη και υλοποίηση προϊόντων, χαρτοφυλάκιο/οπτική επικοινωνία, κριτικές και συγκυριακές μελέτες, ανάλυση αγοράς, καταναλωτών και έρευνας και εκθέσεις πρακτικής άσκησης.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Σπουδές σχεδιασμού

Απαιτήσεις προσόντων

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 4.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 5.5
  • Foundation Law
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 7.0
  • Graduate Degrees Law
  • 5.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςFashion Communication and Branding, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Επικοινωνία μόδας και branding BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

**

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 23 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

Το Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin University (ARU) ιδρύθηκε το 1858 και βρίσκεται στο Κέιμπριτζ, μόλις 15 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Αυτό το πανεπιστήμιο προσφέρει έναν εκτεταμένο κατάλογο προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων, καθώς και 8 επιλογές φοιτητικών κατοικιών σε διαφορετικές τιμές. Το Κέιμπριτζ φημίζεται για το γεγονός ότι είναι μια φοιτητούπολη, και όσοι φοιτούν στο ARU μπορούν να επωφεληθούν από αυτό, αναμιγνύοντας με τους φοιτητές που εργάζονται στα πολυάριθμα πανεπιστήμια της πόλης.

Λίστα με 267 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

προπτυχιακοί φοιτητές:
23010
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5190
:
28200
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Μόδα": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Do the Extraordinary
 • What's it like being an International student at Anglia Ruskin University?
 • Shree discuss student life at ARU Cambridge | ARU International Student Ambassador
 • Why choose Anglia Ruskin University?
 • Anglia Ruskin University London

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Φωτογραφία μόδας (με ολοκληρωμένα έτη θεμελίωσης και επαγγελματικής πρακτικής) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
- - - £17500 - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μόδα BA (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
83% 5% 12% £15000 109 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση μόδας με μάρκετινγκ BA (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- 10% 10% £15000 £16125 123 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Fashion Image & Styling BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
76% 6% 3% £17500 144 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις μόδας και προώθηση με έτος ίδρυσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
- - - £16085 - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις μόδας και μάρκετινγκ BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Winchester
(The University of Winchester)
- - - £16700 - Γουίντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός μόδας με έτος ίδρυσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
- - - £16085 - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Fashion Atelier & Tailoring (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
- - - £17500 - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός μόδας με έτος θεμελίωσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - £14900 - Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάρκετινγκ και Διαχείριση Μόδας (Έτος επαγγελματικής πρακτικής άσκησης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
74% 3% 5% £15750 115 Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης