Aberystwyth University
Πολιτική και Σύγχρονη Ιστορία BA (Hons)
Aberystwyth University - Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 70 αποφοίτους Politics and Modern History BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Πολιτική & Διεθνείς Σχέσεις από το Πανεπιστήμιο Aberystwyth για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Πολιτική & Διεθνείς Σχέσεις.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
91 /100
70 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Πολιτική & Διεθνείς Σχέσεις

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Πολιτική & Διεθνείς Σχέσεις στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £22500 £26500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22000 - £28000 £16000 - £26500 £20500 - £33500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Πολιτική & Διεθνείς Σχέσεις (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25094 £23498 £28660
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21262 - £29236 £18182 - £29536 £21698 - £37558

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η πολιτική και η σύγχρονη ιστορία αποτελούν ένα τέλειο ζευγάρι για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται να κατανοήσουν τόσο την πολιτική θεωρία όσο και το πρόσφατο παρελθόν. Αυτό το πτυχίο συνδυάζει την τεχνογνωσία των πολιτικών επιστημόνων και των ιστορικών σε μια ολοκληρωμένη δομή μαθημάτων που σας επιτρέπει να επιλέξετε από μια σειρά ενοτήτων ιστορίας και πολιτικής. Η διδασκαλία θα μοιράζεται μεταξύ του Τμήματος Διεθνούς Πολιτικής και του Τμήματος Ιστορίας και Ουαλικής Ιστορίας. Στο πλαίσιο αυτού του πτυχίου θα εξερευνήσετε βασικά θέματα όπως η εξουσία, η βία, η οικονομία και η κοινωνία, καθώς και το πώς αυτές οι δυνάμεις έχουν διαμορφώσει τον σύγχρονο κόσμο. Θα μάθετε επίσης για την ανάπτυξη της πολιτικής σκέψης και των διεθνών σχέσεων και τον αντίκτυπο των ιδεών στη διαμόρφωση των πολιτικών δομών στις οποίες ζούμε.

Γιατί να σπουδάσετε Πολιτική και Σύγχρονη Ιστορία στο Aberystwyth;

 • Θα διδαχθείτε σε δύο τμήματα με μακρά και διάσημη ιστορία. Η Ιστορία διδάσκεται στο Aberystwyth από το 1872 και το Τμήμα Διεθνούς Πολιτικής ήταν το πρώτο στον κόσμο όταν ιδρύθηκε το 1919.
 • Θα καθοδηγείστε και θα καθοδηγείστε από καθηγητές που είναι ενθουσιώδεις και αφοσιωμένοι στο να σας προσφέρουν ένα καινοτόμο και δυναμικό μαθησιακό περιβάλλον.
 • Έχουμε μια από τις μεγαλύτερες βιβλιοθήκες στον κόσμο, την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ουαλίας, στο κατώφλι μας. Αυτό το ίδρυμα πνευματικών δικαιωμάτων λαμβάνει αντίγραφο κάθε βιβλίου που εκδίδεται στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 • Θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε μέρος σε πολυάριθμες εξωσχολικές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του πτυχίου σας. Στο τμήμα Ιστορίας, θα έχετε την ευκαιρία να ενταχθείτε στην Εταιρεία Ιστορίας του Πανεπιστημίου Aberystwyth και να λάβετε μέρος σε κοινωνικές εκδηλώσεις και εκδρομές σε μουσεία, γκαλερί και άλλους χώρους πλούσιους σε ιστορία.

Στο τμήμα Διεθνούς Πολιτικής, θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε στο διάσημο πρόγραμμα κοινοβουλευτικής πρακτικής άσκησης και να συμβάλλετε ενεργά στο "Interstate" - το παλαιότερο φοιτητικό περιοδικό διεθνούς πολιτικής στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Απασχολησιμότητα

Η απασχολησιμότητα ενσωματώνεται στη διδασκαλία μας. Διδάσκουμε στους φοιτητές μας να στοχεύουν στην καριέρα που θέλουν, όχι στη δουλειά που μπορούν να βρουν.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας θα έχετε επίσης τις ακόλουθες ευκαιρίες.

 • Πρόγραμμα κοινοβουλευτικής πρακτικής άσκησης - Αυτό το διάσημο πρόγραμμα του Τμήματος Διεθνούς Πολιτικής σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε πολύτιμη εμπειρία εργασίας δίπλα σε έναν βουλευτή (Βουλή των Κοινοτήτων, Westminster) ή έναν βουλευτή (Συνέλευση της Ουαλίας, Cardiff) για περίοδο 4-6 εβδομάδων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα γράφετε εκθέσεις και ομιλίες, θα αναλαμβάνετε ερευνητικά έργα και θα ανταποκρίνεστε σε θέματα της εκλογικής περιφέρειας.

Ενδέχεται να υπάρξουν περαιτέρω ευκαιρίες για να εμπλακείτε σε εκλογές και διάφορα διεθνή ζητήματα.

 • Πρακτική άσκηση φοιτητών στον τομέα της πολιτιστικής κληρονομιάς - Το Τμήμα Ιστορίας έχει ισχυρούς δεσμούς με τον τομέα της πολιτιστικής κληρονομιάς και ένα καθιερωμένο χαρτοφυλάκιο πρακτικής άσκησης φοιτητών. Στο παρελθόν, οι φοιτητές έχουν περάσει έως και τρεις εβδομάδες στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ουαλίας (συμπεριλαμβανομένων ευκαιριών για την ουαλική γλώσσα), στη Βασιλική Επιτροπή για τα Αρχαία και Ιστορικά Μνημεία της Ουαλίας και στην Εταιρεία Αρχαιοτήτων του Λονδίνου.

Αυτές οι τοποθετήσεις παρέχουν την ευκαιρία για "πρακτική" εμπειρία και κατανόηση του τομέα της πολιτιστικής κληρονομιάς και θα είναι πολύτιμες προσθήκες στο βιογραφικό σας σημείωμα!

 • Interstate - Το Τμήμα Διεθνούς Πολιτικής φιλοξενεί επίσης το παλαιότερο φοιτητικό περιοδικό διεθνούς πολιτικής στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρέχοντάς σας μια μοναδική ευκαιρία να δημοσιεύσετε την εργασία σας (ιδιαίτερα επωφελές αν επιθυμείτε να προχωρήσετε σε μεταπτυχιακές σπουδές) ή να αποκτήσετε πολύτιμη εμπειρία εργασίας ως μέλος της συντακτικής ομάδας.

Οι ενθαρρυντικές φοιτητικές κοινότητες καλλιεργούν ένα ισχυρό αίσθημα κοινότητας, προσφέροντας ένα πρόγραμμα πολιτικών συζητήσεων, επισκεπτών ομιλητών, συνεδρίων και εργαστηρίων, παράλληλα με πολυάριθμες κοινωνικές δραστηριότητες, όπως ο ετήσιος χορός.

Οι απόφοιτοι του τμήματός μας έχουν σταδιοδρομήσει σε:

η δημόσια διοίκηση οι Υπηρεσίες Ασφαλείας κυβερνητικές ερευνητικές υπηρεσίες Δημόσιες Υποθέσεις εκπαίδευση κοινωνική έρευνα.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Politics and Modern History BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Aberystwyth

20% Επαγγέλματα πωλήσεων
20% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
10% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Επαγγελματίες σχεδιασμού ιστοσελίδων και πολυμέσων
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Πολιτική & Διεθνείς Σχέσεις

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
Cambridge English Advanced
Cambridge English Proficiency
IELTS (Academic) 6.5

Με ελάχιστο 5,5 σε κάθε στοιχείο.

PTE Academic 62

Με ελάχιστη βαθμολογία 51 σε κάθε στοιχείο.

TOEFL (iBT) 88

Με ελάχιστη βαθμολογία στα συστατικά ως εξής: Ακρόαση 21, γραφή 21, ανάγνωση 22, ομιλία 23.

Το Πανεπιστήμιο Aberystwyth προσφέρει ένα πολύτιμο πακέτο υποτροφιών και υποτροφιών για την υποστήριξη των φοιτητών. Ο μακροχρόνιος διαγωνισμός εισαγωγικών εξετάσεων που διοργανώνουμε σημαίνει ότι μπορείτε να λάβετε έως και 2.000 λίρες ετησίως για τα έξοδα διαβίωσης και σπουδών σας. Μπορείτε να το συνδυάσετε αυτό με οποιοδήποτε ή όλα τα άλλα βραβεία μας, για να κάνετε το οικονομικό σας πακέτο πιο πολύτιμο. Τα βραβεία μας περιλαμβάνουν αθλητικές και μουσικές υποτροφίες, υποτροφίες για αποχωρήσαντες από το σχολείο/νέους φροντιστές/απομονωμένους φοιτητές/απομονωμένους σπουδαστές και μια σειρά από βραβεία συγκεκριμένων τμημάτων. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας για πλήρεις λεπτομέρειες.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςPolitics and Modern History, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Πολιτική και Σύγχρονη Ιστορία BA (Hons)

Αγγλία £9000 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9000 έτος 1
Σκωτία £9000 έτος 1
Ουαλία £9000 έτος 1
Channel Islands £9000 έτος 1
Ιρλανδία £9000 έτος 1
EU £16520 έτος 1
Διεθνή £16520 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Οι κυβερνήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ουαλίας επιβεβαίωσαν ότι οι φοιτητές από την ΕΕ που θα ξεκινήσουν τις σπουδές τους το ακαδημαϊκό έτος 2021/22 δεν θα είναι πλέον επιλέξιμοι για το καθεστώς των εγχώριων τελών. Ως εκ τούτου, τα δίδακτρα για τους φοιτητές της ΕΕ θα χρεώνονται σύμφωνα με τα διεθνή δίδακτρα από το 2021/22 και μετά.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι Ιρλανδοί υπήκοοι θα εξακολουθήσουν να είναι επιλέξιμοι για το καθεστώς του τέλους διαμονής και για στήριξη από την κυβέρνηση της Ουαλίας στο πλαίσιο της ρύθμισης του κοινού ταξιδιωτικού χώρου.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Aberystwyth στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Aberystwyth σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #1 
  • #22 
  Ιστορία
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #2 
  • #42 
  Ιστορία
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 25 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Το Πανεπιστήμιο Aberystwyth (Aber) ιδρύθηκε το 1872 στο Aberystwyth της Ουαλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο έχει κερδίσει μια εντυπωσιακή σειρά από βραβεία σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των προτύπων διδασκαλίας και της απασχολησιμότητας των μεταπτυχιακών φοιτητών. Είτε σας αρέσει να περπατάτε στην παραλία είτε να επισκέπτεστε το ιστορικό κέντρο της πόλης, το Aberystwyth αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους φοιτητές αναζητούν ένα ήσυχο μέρος για να επικεντρωθούν στους ακαδημαϊκούς τους στόχους.

Λίστα με 383 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Aberystwyth - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Main Site (Aberystwyth)
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Σύγχρονη Ιστορία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £19500 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σύγχρονη Ιστορία (συμπεριλαμβανομένου του έτους θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £19500 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς Σχέσεις και Σύγχρονη Ιστορία BA (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
74% 0% 5% £20600 152 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σύγχρονη ιστορία και πολιτική BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £19500 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχαία, μεσαιωνική και σύγχρονη ιστορία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Kent
(University of Kent)
- - - £18000 - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σύγχρονη ιστορία και πολιτική (συμπεριλαμβανομένου του έτους θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £19500 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σύγχρονη Ιστορία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Winchester
(The University of Winchester)
86% 0% 10% £16700 139 Γουίντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική και Σύγχρονη Ιστορία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
91% 5% 5% £16520 126 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σύγχρονη Ιστορία με έτος στο εξωτερικό BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Winchester
(The University of Winchester)
86% 3% 13% £16700 117 Γουίντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μεσαιωνική και πρώιμη νεότερη ιστορία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
93% 5% 9% £16520 126 - Oncampus πλήρους απασχόλησης