The University of Winchester
Σύγχρονη Ιστορία με έτος στο εξωτερικό BA (Hons)
The University of Winchester - Πανεπιστήμιο του Winchester

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 75 αποφοίτους Modern History with Year Abroad BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Ιστορία από το Πανεπιστήμιο του Winchester για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Ιστορία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
86 /100
75 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Ιστορία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Ιστορία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £21000 £20000 £25000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19000 - £26000 £16500 - £23500 £20000 - £29500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Ιστορία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24582 £22856 £27697
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20570 - £28247 £17647 - £28615 £20983 - £35780

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

 • Μάθετε για έναν άλλο πολιτισμό σε ένα έτος στο εξωτερικό
 • Εστιάστε σε βάθος σε μερικά από τα μνημειώδη ιστορικά γεγονότα των δύο τελευταίων αιώνων, όπως οι παγκόσμιοι πόλεμοι και η άνοδος του σοβιετικού κομμουνισμού
 • Εξασφαλίστε πρακτική άσκηση σε κορυφαίους ιστορικούς και πολιτιστικούς χώρους, όπως το Mary Rose και το Βρετανικό Μουσείο
 • Συμμετάσχετε σε μια φοιτητική κοινωνία ιστορίας σε εκδρομές σε χώρους ιστορικού ενδιαφέροντος και σε ομιλίες από σημαντικούς ιστορικούς
 • Μάθετε από ειδικούς καθηγητές και την έρευνα αιχμής τους
 • Σπουδάζετε σε μια όμορφη πόλη γεμάτη ιστορία

Τους δύο τελευταίους αιώνες σημειώθηκαν τεράστιες πρόοδοι στην τεχνολογία και την οικονομική παγκοσμιοποίηση, αλλά υπήρξαν επίσης μάρτυρες καταστροφικών παγκόσμιων πολέμων, του Ολοκαυτώματος και της ανόδου του σοβιετικού κομμουνισμού. Η Σύγχρονη Ιστορία στο Γουίντσεστερ σας επιτρέπει να μελετήσετε πώς τέτοια σχετικά πρόσφατα γεγονότα διαμόρφωσαν τον σύγχρονο κόσμο στον οποίο ζούμε.

Η αφοσιωμένη ομάδα ιστορικών μας είναι παθιασμένη με τα θέματά της, τα οποία καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα πολιτισμών, πολέμων και παραδόσεων από όλο τον κόσμο. Σπουδάζοντας δίπλα τους, αποκτάτε στέρεες βάσεις στους ακαδημαϊκούς κλάδους της ιστορικής ανάλυσης, καθώς και κατανόηση της μεγάλης έκτασης της παγκόσμιας ιστορίας και της επιρροής της στον σημερινό κόσμο.

Μπορείτε να επιλέξετε να εστιάσετε τις σπουδές σας στη Βρετανία, αλλά μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε μια ποικιλία ιστορικών περιόδων, γεγονότων και πολιτισμών, συμπεριλαμβανομένης της Ασίας, της Ευρώπης και της Αμερικής, μέσω ενός ευρέος φάσματος προαιρετικών μαθημάτων.

Στο έτος 1, παρακολουθείτε βασικές ενότητες που διερευνούν τη φύση της ιστορίας ως επιστημονικού κλάδου. Εξετάζετε τις μεταβαλλόμενες παραδοχές, μεθόδους και ορισμούς της ιστορίας και διερευνάτε τις τρέχουσες ανησυχίες των ιστορικών.

Έχοντας αποκτήσει ερευνητικές δεξιότητες και γνώσεις στο έτος 1, οι σπουδές σας στα έτη 2 και 4 είναι πιο εξειδικευμένες.

Στο έτος 2, οι βασικές ενότητες "Reading History" και "Practising History" εμβαθύνουν στην κατανόηση του επιστημονικού πεδίου. Επιλέγετε επίσης από μια σειρά προαιρετικών μαθημάτων που εστιάζουν στον σύγχρονο κόσμο, εστιάζοντας είτε στη χρήση πρωτότυπων εγγράφων είτε στη διερεύνηση της συνέχειας και της αλλαγής σε μεγάλες χρονικές περιόδους. Οι επιλογές μπορεί να περιλαμβάνουν: The British Raj, Revolutionary Russia, Nazism and the Holocaust και The History of Rock and Roll.

Στο έτος 3, περνάτε ένα χρόνο σπουδάζοντας σε ένα από τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια στην Ευρώπη ή τις ΗΠΑ, αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία, διευρύνοντας τους ορίζοντές σας, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι έναν άλλο πολιτισμό, και ενισχύοντας το βιογραφικό σας σημείωμα.

Στο έτος 4, εκπονήστε τη διπλωματική σας εργασία και παρακολουθήστε τα μαθήματα κορμού "Writing History" και "History and the Public Sphere". Οι προαιρετικές ενότητες έχουν τη μορφή Μελετών Βάθους και Συγκριτικών Μελετών. Η κατανόηση της μεθοδολογίας αναπτύσσεται από τις Μελέτες βάθους, οι οποίες δημιουργούν μια ολοκληρωμένη γνώση μιας συγκεκριμένης περιόδου αξιολογώντας τη χρήση πρωτογενών και δευτερογενών πηγών και τυχόν ζητήματα που σχετίζονται με αυτές ως αποδεικτικά στοιχεία. Ενώ ένας τομέας ιστορικού ενδιαφέροντος σε περισσότερες από μία χώρες και πολιτισμούς εξετάζεται από τις Συγκριτικές Σπουδές.

Οι επιλογές Σπουδών Βάθους μπορεί να περιλαμβάνουν: Οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο Ψυχρός Πόλεμος 1945-63 και Η Ιαπωνία στον Πόλεμο και υπό Κατοχή 1937-52. Πιθανές επιλογές συγκριτικών σπουδών είναι οι Μειονότητες στο παρελθόν και ο μεσογειακός φασισμός: Σύγκρουση και δικτατορία στην Ισπανία και την Ιταλία 1914-1947.

Με τις σπουδές σας στη Σύγχρονη Ιστορία αναπτύσσετε μεταβιβάσιμες δεξιότητες γραπτής και προφορικής επικοινωνίας, τόσο ως μέρος μιας ομάδας όσο και ατομικά, και κριτικής ανάλυσης στοιχείων και μεγάλου όγκου υλικού.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Modern History with Year Abroad BA (Hons) από Πανεπιστήμιο του Winchester

15% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
15% Επαγγέλματα πωλήσεων
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
5% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Ιστορία

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

Απαιτείται συνολική βαθμολογία 6,0, συμπεριλαμβανομένου του 5,5 στο γραπτό λόγο. Εάν ζητάτε χορηγία επιπέδου 4, απαιτείται τουλάχιστον 5,5 και στα 4 στοιχεία.

Δεχόμαστε ένα ευρύ φάσμα τίτλων σπουδών εκτός Ηνωμένου Βασιλείου και χρησιμοποιούμε τις κατευθυντήριες γραμμές του βρετανικού NARIC (National Recognition Information Centre) για να επιβεβαιώσουμε την ισοδυναμία τους.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςModern History with Year Abroad, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Σύγχρονη Ιστορία με έτος στο εξωτερικό BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
EU £16700 έτος 1
Διεθνή £16700 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
 • έτος 2
 • έτος 4

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Winchester στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Winchester σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #54 
  • #66 
  Ιστορία
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #72 
  • #87 
  Ιστορία
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 13 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Winchester

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Winchester

Το Πανεπιστήμιο του Γουίντσεστερ είναι ένα δημόσια χρηματοδοτούμενο πανεπιστήμιο το οποίο επίσημα ανήκει στην αγγλικανική χριστιανική πίστη, αλλά ξεκαθαρίζει ότι δέχεται φοιτητές από όλες τις θρησκείες, ή ακόμη και από καμία. Ως εκπαιδευτικό ίδρυμα, λένε ότι επιθυμούν να διαχωρίσουν τη θέση τους από τον αντιδιανοητισμό που μερικές φορές συνδέεται με θρησκευτικούς τομείς και, αντίθετα, επιδιώκουν να προωθήσουν την κριτική σκέψη και τους διανοητικά εύρωστους φοιτητές. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, King Alfred, βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης Winchester.

Λίστα με 141 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Winchester - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Winchester

προπτυχιακοί φοιτητές:
6495
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
935
:
7430
 • Vlog: Day in the life of a Winchester Student
 • Open Days at the University of Winchester
 • Residential Assistants - student support
 • MSc Sport and Exercise Psychology at University of Winchester
 • Vlog: Halls vs Commuting
 • Arrivals Weekend and Welcome Week - What to do

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Σύγχρονη Ιστορία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £19500 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σύγχρονη Ιστορία (συμπεριλαμβανομένου του έτους θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £19500 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς Σχέσεις και Σύγχρονη Ιστορία BA (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
74% 0% 5% £20600 152 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σύγχρονη ιστορία και πολιτική BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £19500 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχαία, μεσαιωνική και σύγχρονη ιστορία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Kent
(University of Kent)
- - - £18000 - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σύγχρονη ιστορία και πολιτική (συμπεριλαμβανομένου του έτους θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £19500 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σύγχρονη Ιστορία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Winchester
(The University of Winchester)
86% 0% 10% £16700 139 Γουίντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική και Σύγχρονη Ιστορία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
91% 5% 5% £16520 126 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σύγχρονη Ιστορία με έτος στο εξωτερικό BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Winchester
(The University of Winchester)
86% 3% 13% £16700 117 Γουίντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μεσαιωνική και πρώιμη νεότερη ιστορία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
93% 5% 9% £16520 126 - Oncampus πλήρους απασχόλησης