Aberystwyth University
Γεωγραφία BSc (Hons)
Aberystwyth University - Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 50 αποφοίτους Daearyddiaeth BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με φυσικές γεωγραφικές επιστήμες από το Πανεπιστήμιο Aberystwyth για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με φυσικές γεωγραφικές επιστήμες.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
92 /100
50 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων φυσικές γεωγραφικές επιστήμες

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : φυσικές γεωγραφικές επιστήμες στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24000 £21000 £26500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22000 - £26000 £17000 - £26000 £20500 - £32000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε φυσικές γεωγραφικές επιστήμες (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25022 £23559 £28948
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21978 - £28000 £18934 - £29359 £22317 - £36138

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το Τμήμα Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Aberystwyth είναι ένα από τα κορυφαία και πιο έμπειρα τμήματα του είδους του. Το Πανεπιστήμιο Aberystwyth σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να σπουδάσετε γεωγραφία σε μια από τις πιο όμορφες τοποθεσίες της Ευρώπης. Το Τμήμα Γεωγραφίας και Επιστημών της Γης βρίσκεται στην ακτή του κόλπου Ceredigion και περιβάλλεται από μια μεγάλη ποικιλία πανέμορφων τοπίων, όπως θάλασσα, βάλτους, βουνά και λιβάδια- βρίσκεται σε μια μοναδική θέση για να αξιοποιήσει στο έπακρο τα υπέροχα τοπία που το περιβάλλουν και σας προσφέρει μια ιδιαίτερη ποικιλία ευκαιριών εργασίας πεδίου και αναψυχής.

Αυτό το πτυχίο θα σας εφοδιάσει με τις δεξιότητες, τις ικανότητες και την τεχνογνωσία που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε και να εμπλακείτε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η κοινωνία σήμερα. Το πρόγραμμα αυτό πιστοποιήθηκε από τη Βασιλική Γεωγραφική Εταιρεία (με το Ινστιτούτο Βρετανών Γεωγράφων). Η διαπίστευση αναγνωρίζει τα προγράμματα που παρέχουν τις γνώσεις, την κατανόηση, τις δεξιότητες, τις μεθόδους και τα γεωγραφικά επαγγελματικά χαρακτηριστικά που αναμένονται από τους τυπικούς αποφοίτους στον τομέα της γεωγραφίας, όπως καταγράφονται στη Δήλωση Αναφοράς Θέματος ASA για τη Γεωγραφία.

Επειδή είμαστε μια μεγάλη και δυναμική γεωγραφική κοινότητα, μπορούμε να σας προσφέρουμε μια πολύ μεγάλη ποικιλία γεωγραφικής τεχνογνωσίας, ευκαιριών και διευκολύνσεων: Διαδικασίες λεκάνης απορροής ποταμού, Παγετωνολογία- Βιογεωγραφία, Τεταρτογενείς περιβαλλοντικές αλλαγές, Τρέχουσες τάσεις στους σεισμούς, Αστική βιωσιμότητα, Περιφερειακή ανάπτυξη, Πολιτική και πολιτιστική γεωγραφία, Ευκαιρίες για εργασία πεδίου στη Νέα Ζηλανδία, την Κρήτη, τη Νέα Υόρκη, τη Γαλλία, την Ιρλανδία, την Ισλανδία, την Αίτνα, τον Ισημερινό και το Περού, μεταξύ άλλων, Ταξιδιωτικά βραβεία διαθέσιμα κάθε χρόνο για τη χρηματοδότηση των περιπετειών σας (έως 400 λίρες Αγγλίας), Πρώτης τάξεως εγκαταστάσεις διδασκαλίας και η τελευταία λέξη της τεχνολογίας για τον εμπλουτισμό της μάθησης, Πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια που περιλαμβάνουν μια ποικιλία αναλυτικών οργάνων, π.χ. φασματόμετρα και πυρηνοσκόπια, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εργασίες πεδίου και ανεξάρτητη μελέτη.

Η απασχολησιμότητα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος όλων των μαθημάτων που προσφέρουμε. Τα πτυχία μας προσφέρουν στέρεες βάσεις για μια μεγάλη ποικιλία σταδιοδρομίας σε διάφορους τομείς. Σε μια ταχέως μεταβαλλόμενη παγκόσμια οικονομία, οι απόφοιτοί μας είναι σε θέση να προσαρμόζονται και να αντλούν από μια σειρά μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων, εξασφαλίζοντας ότι είναι πάντα περιζήτητοι. Τα σύνολα δεξιοτήτων περιλαμβάνουν: Καλύτερες μαθηματικές δεξιότητες και δεξιότητες χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών- Αποτελεσματικές δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και δημιουργικής σκέψης- Ισχυρές δεξιότητες πληροφορικής- Ικανότητα ανεξάρτητης εργασίας και εργασίας ως μέρος μιας ομάδας- Δεξιότητες διαχείρισης χρόνου και οργάνωσης- Δεξιότητες γραπτής και προφορικής επικοινωνίας- Αυτοκινητοποίηση και αυτοπεποίθηση. Οι απόφοιτοί μας έχουν βρει εργασία ως σύμβουλοι περιβάλλοντος, σχεδιαστές, δημόσιοι υπάλληλοι, τοπογράφοι και στην εκπαίδευση, μεταξύ άλλων.

Διαπιστευμένο από τη Royal Geographical Society (με την IBG) με σκοπό την αναγνώριση της παροχής γεωγραφικών γνώσεων, κατανόησης, δεξιοτήτων, προσεγγίσεων και χαρακτηριστικών που αναμένονται από τους απόφοιτους γεωγραφίας υψηλής ποιότητας.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Daearyddiaeth BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Aberystwyth

20% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
20% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
10% Επαγγελματίες σχεδιασμού ιστοσελίδων και πολυμέσων
10% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για φυσικές γεωγραφικές επιστήμες

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
Cambridge English Advanced
Cambridge English Proficiency
IELTS (Academic) 6.5

Με ελάχιστο 5,5 σε κάθε στοιχείο.

PTE Academic 55

Με ελάχιστη βαθμολογία 51 σε οποιοδήποτε συστατικό.

TOEFL (iBT) 88

Με ελάχιστη βαθμολογία στα συστατικά ως εξής: Ακρόαση 21, γραφή 21, ανάγνωση 22, ομιλία 23.

IELTS (Academic) 6.5

Με ελάχιστο 5,5 σε κάθε στοιχείο.

PTE Academic 55

Με ελάχιστη βαθμολογία 51 σε οποιοδήποτε συστατικό.

TOEFL (iBT) 88

Με ελάχιστη βαθμολογία στα συστατικά ως εξής: Ακρόαση 21, γραφή 21, ανάγνωση 22, ομιλία 23.

Το Πανεπιστήμιο Aberystwyth προσφέρει ένα πολύτιμο πακέτο υποτροφιών και υποτροφιών για να βοηθήσει τους φοιτητές. Ο μακροχρόνιος διαγωνισμός υποτροφιών εισόδου σημαίνει ότι μπορείτε να λάβετε έως και 2.000 λίρες ετησίως για τα έξοδα διαβίωσης και σπουδών σας. Μπορείτε να συνδυάσετε μια υποτροφία εισόδου με οποιοδήποτε ή όλα τα άλλα βραβεία μας, για να κάνετε το οικονομικό σας πακέτο πιο πολύτιμο. Τα βραβεία μας περιλαμβάνουν την υποτροφία Aberystwyth Bursary, τις αθλητικές και μουσικές υποτροφίες, υποτροφίες για αποχωρήσαντες από το σχολείο/νέους φροντιστές και μια σειρά από βραβεία συγκεκριμένων τμημάτων. Επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας για πλήρεις λεπτομέρειες.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςDaearyddiaeth, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Γεωγραφία BSc (Hons)

Αγγλία £9000 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9000 έτος 1
Σκωτία £9000 έτος 1
Ουαλία £9000 έτος 1
Channel Islands £9000 έτος 1
Ιρλανδία £9000 έτος 1
EU £18830 έτος 1
Διεθνή £18830 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Οι κυβερνήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ουαλίας επιβεβαίωσαν ότι οι φοιτητές από την ΕΕ που θα ξεκινήσουν τις σπουδές τους το ακαδημαϊκό έτος 2021/22 δεν θα είναι πλέον επιλέξιμοι για το καθεστώς των εγχώριων τελών. Ως εκ τούτου, τα δίδακτρα για τους φοιτητές της ΕΕ θα χρεώνονται σύμφωνα με τα διεθνή δίδακτρα από το 2021/22 και μετά.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι Ιρλανδοί υπήκοοι θα εξακολουθήσουν να είναι επιλέξιμοι για το καθεστώς του τέλους διαμονής και για στήριξη από την κυβέρνηση της Ουαλίας στο πλαίσιο της ρύθμισης του κοινού ταξιδιωτικού χώρου.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Aberystwyth στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Aberystwyth σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #2 
  • #76 
  Γεωγραφία

  [Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2023]
  • #2 
  • #201 
  Γεωγραφία

  [Δημοσίευση 10 Απριλίου, 2024]
  • #3 
  • #401 
  Κοινωνικές επιστήμες

  [Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 25 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Το Πανεπιστήμιο Aberystwyth (Aber) ιδρύθηκε το 1872 στο Aberystwyth της Ουαλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο έχει κερδίσει μια εντυπωσιακή σειρά από βραβεία σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των προτύπων διδασκαλίας και της απασχολησιμότητας των μεταπτυχιακών φοιτητών. Είτε σας αρέσει να περπατάτε στην παραλία είτε να επισκέπτεστε το ιστορικό κέντρο της πόλης, το Aberystwyth αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους φοιτητές αναζητούν ένα ήσυχο μέρος για να επικεντρωθούν στους ακαδημαϊκούς τους στόχους.

Λίστα με 383 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Aberystwyth - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Main Site (Aberystwyth)
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Γεωγραφία και Οικονομικά (Περιφερειακή Επιστήμη) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
- - - £22350 - Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσική γεωγραφία (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £18830 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωγραφία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
- - - £29700 - Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά και γεωγραφία (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
76% 15% 10% £12500 115 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωγραφία (με σπουδές στο εξωτερικό) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
- - - £18300 £19500 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσική γεωγραφία (με έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωγραφία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
59% 5% 0% £15750 114 Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωλογία με γεωγραφία με έτος πρακτικής άσκησης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- - - £26100 - Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωγραφία BA (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
- - - £27250 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωγραφία και ανθρώπινη βιολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης