Wrexham Glyndwr University
Ανανεώσιμες και βιώσιμες μηχανικές (με έτος θεμελίωσης) BEng (Hons)
Wrexham Glyndwr University - Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 20 αποφοίτους Renewable and Sustainable Engineering (with Foundation Year) BEng (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Επιχειρήσεις και Διοίκηση από το Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Επιχειρήσεις και Διοίκηση.

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιχειρήσεις και Διοίκηση

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Επιχειρήσεις και Διοίκηση στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22000 £21000 £22000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18500 - £24500 £16000 - £25500 £15500 - £27000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιχειρήσεις και Διοίκηση (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23892 £22319 £26743
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20849 - £28057 £17242 - £28865 £19938 - £35746

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα;

Αυτό το αναγνωρισμένο* πτυχίο Ανανεώσιμων και Αειφόρων Μηχανικών αντιμετωπίζει μερικές από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα σήμερα - προσιτή ενέργεια, κλιματική αλλαγή, υπερθέρμανση του πλανήτη και έλεγχος της ρύπανσης. Για τους φοιτητές που θέλουν να βρεθούν στην πρώτη γραμμή της νέας μηχανικής και των οικονομικά αποδοτικών λύσεων που θα συμβάλουν στην ικανοποίηση της ανάγκης για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, αυτό το πτυχίο θα μπορούσε να είναι το επόμενο βήμα σας.

Αυτό το πτυχίο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτής της νέας μηχανικής και αγγίζει τα οικονομικά και την πολιτική της επερχόμενης μετατόπισης του μοντέλου προς την καθαρή ενέργεια και την αειφορία.

Σε αυτό το πτυχίο θα κάνετε:

- Θα μάθετε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής

- εξερευνήστε τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και μάθετε για την αειφορία

 • Σπουδάστε ένα πτυχίο που είναι διαπιστευμένο από το Energy Institute, το IMechE και το IEEE.

- Μάθετε για την πράσινη και ανανεώσιμη ενέργεια

- Αποκτήστε τα εργαλεία για να επηρεάσετε και να προστατεύσετε τον πλανήτη

 • Εξερευνήστε τόσο την ηλεκτρολογική όσο και τη μηχανολογική μηχανική, καθώς και όλους τους τύπους ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
 • Σπουδάστε ένα μάθημα που μπορεί να υπερηφανεύεται για την επιτυχία στην απασχόληση μετά την αποφοίτησή του.
 • Ξεκινήστε το ταξίδι σας σε μια πορεία που αυξάνει τις μελλοντικές ευκαιρίες

Βασικά χαρακτηριστικά του μαθήματος:

 • Περιλαμβάνει ένα έτος θεμελίωσης για την προετοιμασία σας για τα επόμενα έτη σπουδών.
 • Διαλέξεις με εμπειρία στη βιομηχανία που δραστηριοποιούνται στην έρευνα για τη βιωσιμότητα.
 • Διδασκαλία από καθηγητές με 10ετή εμπειρία στη διδασκαλία αυτού του προγράμματος.
 • Περιλαμβάνει επιτόπιες επισκέψεις σε ενδιαφέροντα έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (αιολικά, ηλιακά, υδροηλεκτρικά, μονάδες βιομάζας).
 • Εξαιρετικές εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια σχεδιασμού με τη βοήθεια υπολογιστή, σύγχρονα εργαστήρια ηλεκτρονικών, εξειδικευμένα συστήματα κατασκευής, λογισμικό προσομοίωσης, εργαστήρια οργάνων με βιομηχανικά πρότυπα και προδιαγραφές βιομηχανίας.
 • Εγκατάσταση ταχείας κατασκευής πρωτοτύπων (μέθοδος συντηρημένης εναπόθεσης).
 • Εργαστήριο υποηχητικής αεροσήραγγας και καλά εξοπλισμένο εργαστήριο θερμορευστοδυναμικής, συμπεριλαμβανομένου ενός πλήρως λειτουργικού τροχού Pelton και μιας τουρμπίνας Francis.
 • Τα μικρά μεγέθη των τάξεων επιτρέπουν ισχυρή διδασκαλία και υποστήριξη και συμβουλές για εργαστηριακά πειράματα.
 • Ειδική μαθηματική υποστήριξη για τους φοιτητές.
 • Υπάρχουν ευκαιρίες για βιομηχανικές επισκέψεις σε τοπικές εταιρείες, αιολικά πάρκα, εργοστάσια βιομάζας, υδροηλεκτρικά εργοστάσια και το κέντρο εναλλακτικών τεχνολογιών.
 • Θα έχετε πρόσβαση σε τυποποιημένα πακέτα λογισμικού της βιομηχανίας, όπως Altium Designer, Multisim, HP VEE, MATLAB & Simulink, Abaqus, AutoCAD, Fluent, Pro Engineer, SolidWorks.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Renewable and Sustainable Engineering (with Foundation Year) BEng (Hons) από Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr

30% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
20% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Επαγγέλματα πωλήσεων
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα

**Διδασκαλία και αξιολόγηση** Χρησιμοποιείται ένα ευρύ φάσμα μεθόδων αξιολόγησης, όπως ασκήσεις βάσει εργασιών, προφορικές και αναρτημένες παρουσιάσεις, δοκίμια και εργαστηριακές εκθέσεις, καθώς και γραπτές εξετάσεις. Κάθε ενότητα αξιολογείται με διάφορες μεθόδους, δίνοντας στους φοιτητές τη δυνατότητα να αναδείξουν πλήρως τις δυνατότητές τους. Η διπλωματική εργασία θα αποτελέσει ένα από τα τελικά μέρη της αξιολόγησής σας. **Διδασκαλία και μάθηση** Το Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndŵr δεσμεύεται να υποστηρίζει τους φοιτητές μας ώστε να μεγιστοποιήσουν τις ακαδημαϊκές τους δυνατότητες. Προσφέρουμε εργαστήρια και συνεδρίες υποστήριξης σε τομείς όπως η ακαδημαϊκή συγγραφή, η αποτελεσματική δημιουργία σημειώσεων και η προετοιμασία για εργασίες. Οι φοιτητές μπορούν να κλείσουν ραντεβού με καθηγητές ακαδημαϊκών δεξιοτήτων που είναι αφοσιωμένοι στο να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των πρακτικών λεπτομερειών της πανεπιστημιακής εργασίας. Το τμήμα μας για την υποστήριξη των φοιτητών έχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθέσιμη βοήθεια. Όσον αφορά τις ιδιαίτερες ανάγκες, οι Υπηρεσίες Ένταξης του Πανεπιστημίου μπορούν να παρέχουν κατάλληλη καθοδήγηση και υποστήριξη σε περίπτωση που κάποιοι φοιτητές χρειάζονται εύλογες προσαρμογές λόγω αναγνωρισμένης επικρατούσας αναπηρίας, ιατρικής κατάστασης ή ειδικής μαθησιακής διαφοράς. Οι μέθοδοι διδασκαλίας περιλαμβάνουν διαλέξεις, εργαστηριακές συνεδρίες, σεμινάρια υπό την καθοδήγηση των φοιτητών, εκδρομές και καθοδηγούμενη έρευνα. Η ανεξάρτητη μάθηση αποτελεί σημαντική πτυχή όλων των ενοτήτων, καθώς επιτρέπει στους φοιτητές να αναπτύξουν τόσο τις ειδικές όσο και τις βασικές δεξιότητές τους. Η ανεξάρτητη μάθηση προωθείται μέσω της καθοδηγούμενης μελέτης ή των ανατροφοδοτήσεων που δίνονται στους φοιτητές.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια

Εάν χρειάζεστε φοιτητική βίζα (παλαιότερα αναφερόμενη ως Tier 4 visa) για να σπουδάσετε στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρακαλούμε κάντε αίτηση μέσω του Centurus στη διεύθυνση https://centurusone.com/apply/1111.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςRenewable and Sustainable Engineering (with Foundation Year), BEng (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Ανανεώσιμες και βιώσιμες μηχανικές (με έτος θεμελίωσης) BEng (Hons)

Αγγλία £9000 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9000 έτος 1
Σκωτία £9000 έτος 1
Ουαλία £9000 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • Foundation

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 7 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr

Το Wrexham Glyndwr University, που βρίσκεται στην πόλη Wrexham της Ουαλίας, ιδρύθηκε το 2008, γεγονός που το καθιστά ένα από τα νεότερα πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, το πανεπιστήμιο έχει αποκτήσει ισχυρή φήμη σε εθνικό επίπεδο σε μια σειρά από θεματικά πεδία του. Εκτός από τη μεγάλη ποικιλία επιλογών σπουδών στο χώρο του, οι πολυάσχολοι ή ώριμοι φοιτητές έχουν επίσης τη δυνατότητα να εγγραφούν για τα εξ ολοκλήρου διαδικτυακά μεταπτυχιακά τους, ή ακόμη και να σπουδάσουν με μερική απασχόληση.

Λίστα με 101 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

 • Media Degrees - Hear why students chose to study at Wrexham Glyndwr University
 • WGU Careers: What our Students Think
 • Student Stories from Wrexham Glyndwr University (2018)
 • Welcome to WGU from our student

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Wrexham (Main Campus)
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μηχανική Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας BEng (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- 5% 5% £15000 £16125 131 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με έτος θεμελίωσης θετικών επιστημών και μηχανικής BEng (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £13020 £14000 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ενεργειακή και Περιβαλλοντική Μηχανική με έτος θεμελίωσης BEng (Hons) Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £13500 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χημική Μηχανική με Περιβαλλοντική Μηχανική BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- - - £28600 - Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Περιβαλλοντική Μηχανική BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- - - £28600 - Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χημική Μηχανική με περιβαλλοντική μηχανική, συμπεριλαμβανομένου ενός βιομηχανικού έτους BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- - - £28600 - Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
92% 0% 0% £29700 143 Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική και Περιβαλλοντική Μηχανική BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £26700 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική και Περιβαλλοντική Μηχανική BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- - - £25450 £28200 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ενεργειακή & Περιβαλλοντική Μηχανική BEng (Hons) Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £13500 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης