Wrexham Glyndwr University
Διαχείριση κατασκευών BSc (Hons)
Wrexham Glyndwr University - Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £32360 £33392 £39689
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £28280 - £38033 £26505 - £41913 £30106 - £50841

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα;

Το πτυχίο BSc (Hons) Construction Management είναι το ιδανικό προσόν για όσους έχουν κίνητρο να βλέπουν τη σκληρή δουλειά τους να ανταμείβεται και την τεχνογνωσία τους να αναγνωρίζεται μέσα σε έναν ζωντανό και γεμάτο προκλήσεις κατασκευαστικό κλάδο.

Ο κατασκευαστικός κλάδος είναι ένας από τους μεγαλύτερους τομείς απασχόλησης στο Ηνωμένο Βασίλειο και απαιτεί συνεχή προσφορά διευθυντών κατασκευών για την εκτέλεση έργων οικοδομής και πολιτικού μηχανικού όλων των μεγεθών.

Το μάθημα:

 • μπορεί να σπουδάσει κανείς με πλήρη ή μερική απασχόληση.
 • είναι διαπιστευμένο από το Charted Institute of Building (CIOB).
 • θα επεκτείνει τις γνώσεις σας και θα ενισχύσει την κατανόησή σας για τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούνται, διαχειρίζονται, κατασκευάζονται και λειτουργούν τα έργα μετά την ολοκλήρωσή τους.
 • μπορεί να σας ανοίξει ένα ευρύ φάσμα επιλογών σταδιοδρομίας στη διαχείριση κατασκευών, να είναι τόσο ποικίλο ή τόσο εξειδικευμένο όσο εσείς θέλετε να είναι στην επιδίωξη των προσωπικών σας στόχων και φιλοδοξιών.
 • αποτελεί μέρος ενός γνωστικού αντικειμένου που έχει αξιολογηθεί από κοινού με την πρώτη θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο όσον αφορά τις προοπτικές αποφοίτων στους πίνακες κατάταξης για τα γνωστικά αντικείμενα των κατασκευών, Complete University Guide 2022.
 • *100% των αποφοίτων αυτού του μαθήματος έχουν αμειβόμενη εργασία ή σπουδές (απόφοιτοι που συμμετείχαν σε έρευνα 15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, ανάλυση αδημοσίευτων στοιχείων από το WGU).

Βασικά χαρακτηριστικά του μαθήματος:

 • Το μάθημα είναι διαπιστευμένο από το Charted Institute of Building (CIOB).
 • Επισκέψεις σε ζωντανά κατασκευαστικά έργα για την παρατήρηση των εργασιών του εργοταξίου στην πράξη.
 • Περαιτέρω ευκαιρίες για άμεση επαφή με τη βιομηχανία μέσω συνεδρίων και προσκεκλημένων διαλέξεων.
 • Ευρεία γκάμα ψηφιακών πόρων βιομηχανικών προτύπων που είναι διαθέσιμοι για χρήση εντός και εκτός πανεπιστημιούπολης.
 • Οι διαλέξεις παραδίδονται κατά το δυνατόν σε διαδοχικά μπλοκ, ώστε να εξασφαλίζεται ευέλικτος χρόνος μελέτης εκτός πανεπιστημίου.
 • Χρησιμοποιείται ποικιλία μεθόδων διδασκαλίας και μάθησης για να διασφαλιστεί ότι το τεχνικό περιεχόμενο εφαρμόζεται σε τυπικά κατασκευαστικά σενάρια.
 • Ο θεματικός τομέας του Δομημένου Περιβάλλοντος αποτελεί μέρος της Σχολής Τεχνών, Επιστημών και Τεχνολογίας (FAST) και, ως εκ τούτου, το περιεχόμενο επωφελείται από τη συσχέτιση με τους κλάδους της μηχανικής, της πληροφορικής και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
 • Η βιομηχανική πρακτική άσκηση αποτελεί βασικό μέρος του προγράμματος διαχείρισης κατασκευών και παρέχει πιθανές ευκαιρίες.

Διαπιστευμένο από το Chartered Institute of Building (CIOB), αφού έχει κριθεί ότι πληροί το εκπαιδευτικό πλαίσιο του CIOB. Τα υποψήφια μέλη που κατέχουν αυτά τα προσόντα έχουν πλήρη ακαδημαϊκή απαλλαγή και μπορούν να γίνουν μέλη του CIOB χωρίς την απαίτηση ατομικής αξιολόγησης.

Διαπιστευμένο από το Chartered Institute of Building (CIOB), αφού έχει κριθεί ότι πληροί το εκπαιδευτικό πλαίσιο του CIOB. Τα υποψήφια μέλη που κατέχουν αυτά τα προσόντα έχουν πλήρη ακαδημαϊκή απαλλαγή και μπορούν να γίνουν μέλη του CIOB χωρίς την απαίτηση ατομικής αξιολόγησης.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Construction Management BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr

25% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
20% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Επαγγελματίες μηχανικοί
10% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων

**Διδασκαλία και αξιολόγηση** Στο πλαίσιο του προγράμματος χρησιμοποιείται μια σειρά μεθόδων αξιολόγησης για να προσομοιωθούν τα είδη των δεξιοτήτων γραπτής, πρακτικής, οπτικής και προφορικής επικοινωνίας που αναμένονται από τους διαχειριστές κατασκευών.Οι γραπτές εκθέσεις, η πρακτική χρήση τεχνικού εξοπλισμού, οι οπτικές παρουσιάσεις, οι εργαστηριακές αναλύσεις, τα τεστ στην τάξη, οι εργασίες και οι προφορικές παρουσιάσεις είναι όλοι σημαντικοί τρόποι με τους οποίους οι φοιτητές μπορούν να αποδείξουν την κατανόησή τους. Οι τύποι αξιολόγησης που έχουν επιλεγεί για κάθε ενότητα έχουν επιλεγεί για να ταιριάζουν καλύτερα με τη φύση του τεχνικού περιεχομένου σε κάθε θέμα και παρέχουν συλλογικά μια σειρά από ευκαιρίες στους φοιτητές να επιδείξουν το ενδιαφέρον, τον ενθουσιασμό και την ερμηνεία του περιεχομένου κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. - **ΔΙΔΑΣΚΑΛΊΑ ΚΑΙ ΜΆΘΗΣΗ** Οι ενότητες παραδίδονται με τη χρήση ποικίλων τεχνικών διδασκαλίας και μάθησης, συμπεριλαμβανομένων παραδοσιακών διαλέξεων, πρακτικών δραστηριοτήτων, φροντιστηρίων και ομαδικών συζητήσεων, εργαστηριακής εργασίας, παρατήρησης εργοταξίου και αξιολόγησης από ομοτίμους. Η κύρια προτεραιότητα είναι να διασφαλιστεί ότι οι φοιτητές αισθάνονται άνετα μέσα στο ακαδημαϊκό περιβάλλον μάθησης και ότι μπορούν να συνεισφέρουν στη συζήτηση του θέματος σε κάθε τάξη, φροντιστήριο ή άλλη μαθησιακή δραστηριότητα που αποτελεί μέρος των σπουδών τους - η διδασκαλία και η μάθηση είναι βασικά μια αμφίδρομη διαδικασία, στο πλαίσιο της οποίας η γνώμη των φοιτητών είναι ζωτικής σημασίας. Το Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndŵr δεσμεύεται να στηρίξει τους φοιτητές μας ώστε να μεγιστοποιήσουν τις ακαδημαϊκές τους δυνατότητες. Προσφέρουμε εργαστήρια και συνεδρίες υποστήριξης σε τομείς όπως η ακαδημαϊκή συγγραφή, η αποτελεσματική δημιουργία σημειώσεων και η προετοιμασία για εργασίες. Οι φοιτητές μπορούν να κλείσουν ραντεβού με καθηγητές ακαδημαϊκών δεξιοτήτων που είναι αφοσιωμένοι στο να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των πρακτικών λεπτομερειών της πανεπιστημιακής εργασίας. Το τμήμα μας για την υποστήριξη των φοιτητών έχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθέσιμη βοήθεια. Όσον αφορά τις ιδιαίτερες ανάγκες, οι Υπηρεσίες Ένταξης του Πανεπιστημίου μπορούν να παρέχουν κατάλληλη καθοδήγηση και υποστήριξη σε περίπτωση που κάποιοι φοιτητές χρειάζονται εύλογες προσαρμογές λόγω αναγνωρισμένης επικρατούσας αναπηρίας, ιατρικής κατάστασης ή ειδικής μαθησιακής διαφοράς.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Εάν χρειάζεστε φοιτητική βίζα (παλαιότερα αναφερόμενη ως Tier 4 visa) για να σπουδάσετε στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρακαλούμε κάντε αίτηση μέσω του Centurus στη διεύθυνση https://centurusone.com/apply/1111.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςConstruction Management, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Διαχείριση κατασκευών BSc (Hons)

Αγγλία £9000 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9000 έτος 1
Σκωτία £9000 έτος 1
Ουαλία £9000 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
 • έτος 2
 • έτος 3

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 7 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr

Το Wrexham Glyndwr University, που βρίσκεται στην πόλη Wrexham της Ουαλίας, ιδρύθηκε το 2008, γεγονός που το καθιστά ένα από τα νεότερα πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, το πανεπιστήμιο έχει αποκτήσει ισχυρή φήμη σε εθνικό επίπεδο σε μια σειρά από θεματικά πεδία του. Εκτός από τη μεγάλη ποικιλία επιλογών σπουδών στο χώρο του, οι πολυάσχολοι ή ώριμοι φοιτητές έχουν επίσης τη δυνατότητα να εγγραφούν για τα εξ ολοκλήρου διαδικτυακά μεταπτυχιακά τους, ή ακόμη και να σπουδάσουν με μερική απασχόληση.

Λίστα με 101 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

 • Media Degrees - Hear why students chose to study at Wrexham Glyndwr University
 • WGU Careers: What our Students Think
 • Student Stories from Wrexham Glyndwr University (2018)
 • Welcome to WGU from our student

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Διαχείριση κατασκευών BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Glasgow Caledonian
(Glasgow Caledonian University)
65% 5% 14% £14500 £15200 153 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση κατασκευαστικών έργων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam
(Sheffield Hallam University)
87% 0% 5% £15860 £16655 132 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση κατασκευών και τοπογραφία με διεθνές έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
69% 4% 11% £27650 127 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση κατασκευών με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
100% 10% 25% £14900 122 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση κατασκευαστικών έργων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
- 5% 20% £12600 123 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση κατασκευών BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
62% 0% 15% £16085 100 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση κατασκευών BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
94% 25% 10% £13920 90 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση κατασκευαστικών έργων (συμπεριλαμβανομένου του έτους θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
- 5% 20% £12600 123 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση κατασκευαστικών έργων (με πρακτική άσκηση) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
76% 0% 49% £15000 114 Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση Κατασκευαστικών Έργων (Σάντουιτς Έτος) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
- 5% 10% £12600 123 - Oncampus πλήρους απασχόλησης