University of Derby
Διαχείριση κατασκευών BSc (Hons)
University of Derby - Πανεπιστήμιο του Derby

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 10 αποφοίτους Construction Management BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με κτίριο & κατασκευές από το Πανεπιστήμιο του Derby για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με κτίριο & κατασκευές.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
100 /100
10 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων αρχιτεκτονική, δόμηση και πολεοδομία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : κτίριο & κατασκευές στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £23500 £27500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23500 - £32000 £20500 - £29000 £22000 - £34500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε αρχιτεκτονική, δόμηση και πολεοδομία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £32360 £33392 £39689
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £28280 - £38033 £26505 - £41913 £30106 - £50841

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αυτό το μάθημα θα σας εισαγάγει σε πρακτικές δεξιότητες στην τεχνολογία των κατασκευών και θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε τον καλύτερο τρόπο μάθησης, ερμηνείας δεδομένων και κατανόησης των θεωριών της διαχείρισης κατασκευών και της ανάπτυξης ακινήτων. Θα αναπτύξετε μια βαθύτερη γνώση της διαχείρισης κατασκευών και της ανάπτυξης ακινήτων μέσω της διεπιστημονικής επαγγελματικής πρακτικής και της ανεξάρτητης μελέτης.

 • ΒΑΣΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΤΟΥ ΜΑΘΉΜΑΤΟΣ:
 • ΤΙΜΗΣΕΙΣ: Στην Εθνική Έρευνα Φοιτητών 2022, το μάθημα αυτό πέτυχε 100% συνολική ικανοποίηση. Το 92% των φοιτητών συμφώνησαν επίσης ότι το προσωπικό είναι καλό στο να εξηγεί τα πράγματα και το 92% των φοιτητών συμφώνησαν ότι το προσωπικό έκανε το αντικείμενό τους ενδιαφέρον. Το μάθημα κατατάχθηκε επίσης στην 3η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο όσον αφορά την ικανοποίηση των φοιτητών από το μάθημα και στη 10η θέση όσον αφορά την ικανοποίηση των φοιτητών από τη διδασκαλία στο The Guardian University Guide 2023.
 • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: Το μάθημα αυτό είναι διαπιστευμένο από το Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS), το Chartered Institution of Civil Engineering Surveyors (CICES) και το Chartered Institute of Building (CIOB).
 • ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΘΗΣΗΣ: Κάντε ένα σημαντικό βήμα προς την ένταξη στο Chartered Institute of Building (CIOB), το οποίο ανοίγει το δρόμο για την ιδιότητα του Chartered και την ευκαιρία να αυξήσετε την εισοδηματική σας δύναμη. Αυτό το μάθημα περιλαμβάνει άφθονη πρακτική εμπειρία για να αναπτύξετε την πρακτική σας προσέγγιση στις κατασκευές, την επίλυση προβλημάτων και τη λήψη αποφάσεων. Επιπλέον, θα υπάρξουν ευκαιρίες να συμμετάσχετε σε εκπαιδευτικά ταξίδια στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ευρώπη και σας ενθαρρύνουμε επίσης να παρουσιάσετε τη δουλειά σας και σε εκθέσεις.
 • ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Προσφέρουμε ένα έτος βιομηχανικής πρακτικής άσκησης που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του δεύτερου και του τελευταίου έτους του πτυχίου σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις δεξιότητες που απαιτούνται στο χώρο εργασίας και να ενισχύσετε το βιογραφικό σας σημείωμα. Υπάρχει μια σειρά από υποστήριξη διαθέσιμη για τους φοιτητές που επιθυμούν να ενισχύσουν την απασχολησιμότητά τους κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, συμπεριλαμβανομένης της πρακτικής άσκησης, της πρακτικής άσκησης και των θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών.
 • ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ: Θα διδάσκεστε από μια έμπειρη ομάδα διδασκόντων που είναι ιδιαίτερα καταρτισμένοι σε αυτόν τον τομέα, διασφαλίζοντας ότι θα διδάσκεστε με υψηλά επαγγελματικά πρότυπα.
 • ΤΙ ΘΑ ΚΑΛΎΨΕΤΕ:
 • Το πρώτο στάδιο του μαθήματος σας εισάγει σε πρακτικές δεξιότητες στην τεχνολογία των κατασκευών, αναπτύσσει την ικανότητά σας να ερμηνεύετε δεδομένα και σας δίνει μια κατανόηση των θεωριών της διαχείρισης των κατασκευών. Καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος, σας ενθαρρύνουμε να αμφισβητείτε τις αποδεκτές ιδέες και να αναλύετε ανταγωνιστικές θεωρίες. Καθώς προχωράτε, θα αποκτήσετε βαθύτερη γνώση της διαχείρισης κατασκευών μέσω της διεπιστημονικής επαγγελματικής πρακτικής και της ανεξάρτητης μελέτης.
 • Εάν θέλετε να "συμπληρώσετε" ένα υπάρχον βασικό πτυχίο ή προσόν HND για να αποκτήσετε το πτυχίο BSc, μπορείτε επίσης να ενταχθείτε σε αυτό το πρόγραμμα στο τρίτο στάδιο, με την προϋπόθεση ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις γεφύρωσης.
 • ΠΏΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΊΣΤΕ:
 • Θα αξιολογηθείτε με διάφορους τρόπους, όπως εργασίες, εξετάσεις, παρουσιάσεις, τεστ στην τάξη, μελέτες περιπτώσεων και χαρτοφυλάκια. Αυτές οι μέθοδοι αξιολόγησης θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις δεξιότητες παρουσίασης και επικοινωνίας που είναι απαραίτητες για την επαγγελματική πρακτική.
 • Η ΚΑΡΙΈΡΑ ΣΑΣ.
 • Προσφέροντας ουσιαστική πρακτική εμπειρία, το BSc (Hons) Construction Management αποτελεί μια εξαιρετική διαδρομή προς μια καριέρα που προσφέρει υψηλό επίπεδο ευθύνης και ανταμοιβών. Μόλις ολοκληρώσετε το πρόγραμμα σπουδών, θα έχετε κάθε ευκαιρία να ακολουθήσετε μια συναρπαστική επαγγελματική σταδιοδρομία στη διαχείριση κατασκευών, τη διαχείριση έργων, τη διαχείριση εργοταξίου ή την κατασκευή. Επειδή το πτυχίο είναι διαπιστευμένο από το Chartered Institute of Building (CIOB), θα είστε επιλέξιμοι για ένταξη (MCIOB).
 • ΕΠΙΛΟΓΈΣ ΣΠΟΥΔΏΝ:
 • Αυτό το πρόγραμμα σπουδών διατίθεται με την επιλογή Foundation Year (έτος ίδρυσης).
 • Αυτό το μάθημα διατίθεται με ένα έτος βιομηχανικής πρακτικής άσκησης.

Διαπιστευμένο από το Chartered Institution of Civil Engineering Surveyors (CICES) για σκοπούς επιλεξιμότητας για την υποβολή αίτησης για Graduate Membership.

Διαπιστευμένο από το Chartered Institute of Building (CIOB), αφού έχει κριθεί ότι πληροί το εκπαιδευτικό πλαίσιο του CIOB. Τα υποψήφια μέλη που κατέχουν αυτά τα προσόντα έχουν πλήρη ακαδημαϊκή απαλλαγή και μπορούν να γίνουν μέλη του CIOB χωρίς την απαίτηση ατομικής αξιολόγησης.

Διαπιστευμένο από το Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) με σκοπό την ένταξη πτυχιούχων.

Διαπιστευμένο από το Chartered Institute of Building (CIOB), αφού έχει κριθεί ότι πληροί το εκπαιδευτικό πλαίσιο του CIOB. Τα υποψήφια μέλη που κατέχουν αυτά τα προσόντα έχουν πλήρη ακαδημαϊκή απαλλαγή και μπορούν να γίνουν μέλη του CIOB χωρίς την απαίτηση ατομικής αξιολόγησης.

Διαπιστευμένο από το Chartered Institution of Civil Engineering Surveyors (CICES) για σκοπούς επιλεξιμότητας για την υποβολή αίτησης για Graduate Membership.

Διαπιστευμένο από το Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) με σκοπό την ένταξη πτυχιούχων.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Construction Management BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Derby

80% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
5% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για κτίριο & κατασκευές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςConstruction Management, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Διαχείριση κατασκευών BSc (Hons)

EU £14900 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £14900 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Derby στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 20 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Derby

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Derby

Το Πανεπιστήμιο του Ντέρμπι είναι ένα δημόσιο πανεπιστήμιο που βρίσκεται στην πόλη Ντέρμπι της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου βρίσκεται στο Allestree, μια προαστιακή ζώνη του ίδιου του Ντέρμπι, και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το δημοφιλές πάρκο Markeaton, όπου πολλοί φοιτητές απολαμβάνουν να πηγαίνουν για βόλτα στον ελεύθερο χρόνο τους.

Λίστα με 218 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Derby - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Derby

προπτυχιακοί φοιτητές:
13155
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2515
:
15670
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Διαχείριση Κατασκευής Έργων": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • A place called home: Living with the University of Derby
 • Derby Uni Vlogger - Tamzin Lena- 10 reasons feedback is important
 • Tamzin's favourite places to visit in Derby city
 • What inspired me to study Zoology/Biology
 • University of Derby - You all make a difference
 • Tyra Tucker - International Relations and Diplomacy Student

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Διαχείριση κατασκευών BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Glasgow Caledonian
(Glasgow Caledonian University)
65% 5% 14% £14500 £15200 153 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση κατασκευαστικών έργων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam
(Sheffield Hallam University)
87% 0% 5% £15860 £16655 132 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση κατασκευών και τοπογραφία με διεθνές έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
69% 4% 11% £27650 127 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση κατασκευών με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
100% 10% 25% £14900 122 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση κατασκευαστικών έργων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
- 5% 20% £12600 123 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση κατασκευών BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
62% 0% 15% £16085 100 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση κατασκευών BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
94% 25% 10% £13920 90 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση κατασκευαστικών έργων (συμπεριλαμβανομένου του έτους θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
- 5% 20% £12600 123 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση κατασκευαστικών έργων (με πρακτική άσκηση) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
76% 0% 49% £15000 114 Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση Κατασκευαστικών Έργων (Σάντουιτς Έτος) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
- 5% 10% £12600 123 - Oncampus πλήρους απασχόλησης