University of Worcester
Professional Development: Expert Practice in Delivering Person-Centred Dementia PA
University of Worcester

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αυτό το διαδικτυακό βραβείο σας παρέχει τεκμηριωμένες παρεμβάσεις για να υποστηρίξετε το προσωπικό υγείας και κοινωνικής φροντίδας να μειώσει με ασφάλεια τη φαρμακευτική αγωγή, τις περιοριστικές πρακτικές και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ατόμων που ζουν με άνοια. Αναπτύχθηκε από το ερευνητικό πρόγραμμα "Focussed Intervention Training and Support (FITS) into Practice" και αποτελεί ένα από τα μοναδικά τεκμηριωμένα μοντέλα για περιβάλλοντα φροντίδας ατόμων με άνοια, σύνθετες ανάγκες και δυσχερή συμπεριφορά.

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να εξοπλίσει τους φοιτητές από διάφορα επαγγελματικά υπόβαθρα με τις δεξιότητες, το υλικό και την τεχνογνωσία για να παραδώσουν ένα πρόγραμμα βασισμένο στην πρακτική σε προσωπικό υγείας και κοινωνικής φροντίδας πρώτης γραμμής Όσοι παρακολουθούν αυτό το μάθημα μπορούν να παραδώσουν το πρόγραμμα πολλές φορές και να σχηματίσουν μια συνεχή κοινότητα πρακτικής.

Το μάθημα θα αντικατοπτρίζει τα μαθησιακά αποτελέσματα του πλαισίου προτύπων κατάρτισης για την άνοια και οι σπουδαστές που θα ολοκληρώσουν αυτή τη διπλή ενότητα μπορούν να αποφοιτήσουν με αυτό το μεταπτυχιακό βραβείο ή να το χρησιμοποιήσουν για την απόκτηση του μεταπτυχιακού πιστοποιητικού στις μελέτες για την άνοια με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Ένα πλήρως διαδικτυακό υποστηρικτικό μαθησιακό περιβάλλον που χρησιμοποιεί μια ευέλικτη, διεπιστημονική, φοιτητοκεντρική διαδρομή προς την επίτευξη μεταπτυχιακών στόχων.

 • Ένα μάθημα δομημένο γύρω από τις αξίες της ακαδημαϊκής ελευθερίας, της ηθικής ευαισθητοποίησης και της κριτικής αξιολόγησης.

 • Ενθαρρυντικές συνθήκες μάθησης στις οποίες οι φοιτητές αποκτούν την αυτοπεποίθηση ότι μπορούν να διαμορφώσουν τη μελλοντική φροντίδα της άνοιας, αμφισβητώντας και βελτιώνοντας τις τρέχουσες πρακτικές και προσεγγίσεις.

 • Ένα μάθημα που εξετάζει κριτικά το πρόγραμμα FITS (Εκπαίδευση και υποστήριξη με εστιασμένη παρέμβαση) στην πράξη, την εφαρμογή του και τα σχετικά αναδυόμενα στοιχεία στον τομέα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες ανατρέξτε στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 4.5
  • Foundation year
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Δεν πληροίς τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τα A levels ή τις απαιτήσεις για την αγγλική γλώσσα;
Μπορείς να λάβεις συμβουλές για το ποια προπαρασκευαστικά προγράμματα σπουδών (foundation courses) είναι τα καλύτερα για να μπορέσεις να γίνεις δεκτός/δεκτή στο πρόγραμμα σπουδών: Professional Development: Expert Practice in Delivering Person-Centred Dementia, PA.

Οι συμμετέχοντες στο μάθημα πρέπει να έχουν σημαντική εμπειρία στην παροχή κατάρτισης, εκπαίδευσης και επαγγελματικής ανάπτυξης σε προσωπικό άμεσης φροντίδας και να είναι σε θέση να παρέχουν κατάρτιση και υποστήριξη σε προσωπικό που εργάζεται σε οργανισμούς υγείας και φροντίδας. ΕΙΤΕ πτυχίο με άριστα σε επίπεδο 2:2 ή υψηλότερο Ή προσόντα και εμπειρία που θεωρούνται ισοδύναμα με τα παραπάνω. Όλοι οι σπουδαστές που υποβάλλουν αίτηση μέσω αυτής της οδού θα αξιολογούνται και, όπου είναι απαραίτητο, θα περνούν από συνέντευξη από τον επικεφαλής του μαθήματος. Οι φοιτητές των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι τα αγγλικά θα πρέπει να έχουν επιτύχει επαρκές επίπεδο κατά την εισαγωγή τους στο πρόγραμμα (π.χ. IELTS 6.5, με ελάχιστο 5.5 σε κάθε στοιχείο, ή ισοδύναμο).

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του University of Worcester στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Όλες οι πανεπιστημιακές κατατάξεις για: University of Worcester

Τι λένε οι φοιτητές για τις σπουδές σε Μελέτες άνοιας στο Ηνωμένο Βασίλειο;

 • Kenny talks about studying dementia care at University of Stirling

Σχετικά με το University of Worcester

Το Πανεπιστήμιο του Worcester (UW) είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από το δημόσιο και βρίσκεται στο Worcester της Αγγλίας. Το UW χρονολογείται από το 1946 ως Emergency Teacher Training College και μόλις το 2005 έλαβε επίσημο πανεπιστημιακό καθεστώς. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου είναι γνωστή ως St John's και εκεί διεξάγονται τα περισσότερα μαθήματα, αν και εκείνα που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις, την πληροφορική, το μάρκετινγκ και τη διοίκηση αναλαμβάνονται από τη δευτερεύουσα πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, η οποία είναι γνωστή ως City Campus.

 • International Student Life at University of Worcester
 • Take your place at the University of Worcester
 • Alexandra Perry - Education Studies BA (Hons) - University of Worcester
 • Results day story - Neve - University of Worcester
 • Student Services at the University of Worcester

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Brighton and Sussex Medical School - - - £6168 - Brighton Oncampus μερική απασχόληση
University of Worcester - - - - - Worcester Oncampus μερική απασχόληση
Bangor University - - - - - Bangor Oncampus πλήρους απασχόλησης
University of Worcester - - - - - Worcester Oncampus μερική απασχόληση
Lancaster University - - - - - Lancaster Oncampus μερική απασχόληση
University of West London - - - - - Ealing Oncampus μερική απασχόληση
University of South Wales - - - - - Pontypridd Oncampus μερική απασχόληση
University of Stirling - - - - - Stirling Oncampus πλήρους απασχόλησης
Bangor University - - - - - Bangor Oncampus μερική απασχόληση