University of Worcester
Φυσικοθεραπεία BSc (Hons)
University of Worcester - Πανεπιστήμιο του Worcester

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων συναφής υγεία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Φυσικοθεραπεία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26000 £17500 £23000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £27000 £11500 - £21000 £16000 - £28500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε συναφής υγεία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25513 £24708 £28144
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £27000 £21984 - £27263 £23821 - £31232

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Οι φυσικοθεραπευτές απολαμβάνουν μια προκλητική και ικανοποιητική καριέρα, δουλεύοντας με ασθενείς σε διάφορα περιβάλλοντα, από την εντατική φροντίδα έως την κοινοτική περίθαλψη, βοηθώντας όσους έχουν πληγεί από τραυματισμό, ασθένεια ή αναπηρία να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους και να ξαναχτίσουν τη ζωή τους. Η φυσικοθεραπεία διαδραματίζει επίσης σημαντικό ρόλο στην πρόληψη τραυματισμών και στην υγεία και ευεξία.

Εκτός από τις γνώσεις και την εξειδίκευση που θα χρειαστείτε για να γίνετε ένας πρώτης τάξεως φυσιοθεραπευτής, στο Worcester θα σπουδάσετε και ηγετικές ικανότητες που θα ενισχύσουν το πτυχίο σας και θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την καριέρα σας. Με τη δέσμευσή μας στη διεπαγγελματική μάθηση, θα αποκτήσετε επίσης εμπειρία εργασίας μαζί με φοιτητές της Εργοθεραπείας και άλλους φοιτητές των Συμμαχικών Σχολών Υγείας, ανεκτίμητη εμπειρία ομαδικής εργασίας για όποιον ελπίζει να εργαστεί στον σύγχρονο διεπιστημονικό τομέα της υγείας.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • 100% συνολική ικανοποίηση των φοιτητών στην Εθνική Έρευνα Φοιτητών το 2020 και 96% το 2021.
 • Η ολοκλήρωση του προγράμματος θα σας δώσει το δικαίωμα να υποβάλετε αίτηση για εγγραφή στο HCPC. Η φυσικοθεραπεία είναι προστατευόμενος τίτλος που σημαίνει ότι πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι στο HCPC για να χρησιμοποιείτε αυτόν τον τίτλο και να εργάζεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 • Εξαιρετικές διασυνδέσεις με φυσιοθεραπευτές σε όλη την περιοχή, διασφαλίζοντας ότι το περιεχόμενο των μαθημάτων είναι επαγγελματικά σχετικό και οι θέσεις πρακτικής άσκησης είναι ποικίλες και καλά υποστηριζόμενες.
 • Αναπτύξτε τις κλινικές σας δεξιότητες μέσω της μάθησης βάσει εργασίας και των εξαιρετικών εγκαταστάσεων στο χώρο μας, συμπεριλαμβανομένων των μονάδων προσομοίωσης.

Μάθετε περισσότερα για το μάθημα στις Ημέρες Ανοιχτής Εκπαίδευσης

Η επίσκεψή σας σε εμάς είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε μια ιδέα για τη φοιτητική ζωή στο Πανεπιστήμιο του Worcester. Θα μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα σπουδών και θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με το προσωπικό, τους φοιτητές και τους πρόσφατους αποφοίτους για το πώς είναι πραγματικά να σπουδάζεις στο Worcester.

Κρατήστε τη θέση σας στο www.worcester.ac.uk/open-days

Γιατί το Πανεπιστήμιο του Worcester;

Το Πανεπιστήμιο του Worcester είναι μια στενά συνδεδεμένη κοινότητα με υψηλές επιδόσεις, όπου οι φοιτητές υποστηρίζονται για να επιτύχουν σε κάθε επίπεδο.

Το Πανεπιστήμιο είναι ένα πραγματικά χωρίς αποκλεισμούς μέρος όπου κάθε άτομο μετράει ως άτομο. Από το σχεδιασμό ευφάνταστων εγκαταστάσεων μέχρι την παροχή πρακτικής υποστήριξης και εξατομικευμένης μάθησης, προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους όλων των καταβολών και ικανοτήτων να αξιοποιήσουν τις πλούσιες δυνατότητές τους. Εργαζόμαστε σκληρά για να καταρρίψουμε τα εμπόδια και να παρέχουμε ευκαιρίες για όλους.

Πρόσφατα επιτεύγματα του Πανεπιστημίου του Worcester

 • Υποψήφιο για το Πανεπιστήμιο της Χρονιάς των Times Higher Education το 2016, το 2019 και το 2020
 • Το Πανεπιστήμιο του Worcester κατατάσσεται στην πρώτη 5άδα του Ηνωμένου Βασιλείου για την ποιότητα της εκπαίδευσης στην κατάταξη "University Impact Rankings" των Times Higher Education κάθε χρόνο από την ίδρυσή της το 2019. Το Πανεπιστήμιο έχει επίσης καταταγεί στην πρώτη 5άδα στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ισότητα των φύλων σε όλα τα έτη της κατάταξης και σήμερα κατέχει την πρώτη θέση (2023).
 • Εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες, το Πανεπιστήμιο του Worcester εκπαιδεύει επαγγελματίες για να εργαστούν στους τομείς της υγείας και της κοινωνικής φροντίδας, από νοσηλευτές και μαίες έως φυσιοθεραπευτές και εργοθεραπευτές, παραϊατρικούς και συνεργάτες γιατρούς. Κάθε χρόνο, εκατοντάδες επαγγελματίες αποφοιτούν από το Worcester και συνεχίζουν να συνεισφέρουν σημαντικά στην κοινωνία. Η νέα ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου υποδέχτηκε την πρώτη κοόρτη φοιτητών της τον Σεπτέμβριο του 2023.

Η Ιατρική Σχολή Three Counties θα συμβάλει στην αντιμετώπιση της πιεστικής ανάγκης για περισσότερους γιατρούς σε αυτό το καθυστερημένο τμήμα της χώρας.

 • Το Worcester ανέβηκε στην πρώτη θέση των αγγλικών πανεπιστημίων (εξαιρουμένων των εξειδικευμένων ιδρυμάτων) όσον αφορά τη διατηρούμενη απασχόληση, τις περαιτέρω σπουδές ή και τα δύο, τρία και πέντε χρόνια μετά την αποφοίτησή του, στην έρευνα διαχρονικών εκπαιδευτικών αποτελεσμάτων που δημοσίευσε η κυβέρνηση το 2022, ενώ βρισκόταν στην πρώτη δεκάδα το 2020 και το 2021. Το 96% των αποφοίτων μας εργάζονται ή σπουδάζουν περαιτέρω 15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους (Έρευνα αποτελεσμάτων αποφοίτων 2022)

Αναγνωρισμένο από την Chartered Society of Physiotherapy (CSP).

Εγκρίθηκε από το Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC) με σκοπό την παροχή επιλεξιμότητας για την υποβολή αίτησης εγγραφής στο HCPC ως φυσιοθεραπευτής.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Physiotherapy BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Worcester

100% Διδάσκοντες επαγγελματίες

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την αξιολόγηση, την ανατροφοδότηση, τη διδασκαλία και το χρόνο επαφής επισκεφθείτε τη σελίδα του μαθήματος. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μεταβαίνοντας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας και επιλέγοντας "Επισκεφθείτε τη σελίδα του μαθήματός μας".

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

Must include include A2 Grade B minimum in Biology / Human Biology / PE (General Studies not accepted). 120 points must be achieved in A2 subjects or equivalent and 5 GCSEs at A*-C/9-4, including English Language, Maths and Science. **(Functional Skills Level 2 Mathematics and English are NOT acceptable)**

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 4.5
  • Foundation year
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςPhysiotherapy, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Worcester στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 10 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Worcester

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Worcester

Το Πανεπιστήμιο του Worcester (UW) είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από το δημόσιο και βρίσκεται στο Worcester της Αγγλίας. Το UW χρονολογείται από το 1946 ως Emergency Teacher Training College και μόλις το 2005 έλαβε επίσημο πανεπιστημιακό καθεστώς. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου είναι γνωστή ως St John's και εκεί διεξάγονται τα περισσότερα μαθήματα, αν και εκείνα που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις, την πληροφορική, το μάρκετινγκ και τη διοίκηση αναλαμβάνονται από τη δευτερεύουσα πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, η οποία είναι γνωστή ως City Campus.

Λίστα με 213 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Worcester - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Worcester

προπτυχιακοί φοιτητές:
6750
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
1230
:
7980
 • International Student Life at University of Worcester
 • Take your place at the University of Worcester
 • Alexandra Perry - Education Studies BA (Hons) - University of Worcester
 • Results day story - Neve - University of Worcester
 • Student Services at the University of Worcester

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Φυσικοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Glasgow Caledonian
(Glasgow Caledonian University)
- 5% 3% £14500 £15200 227 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
- 0% 9% £15000 155 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Winchester
(The University of Winchester)
- 0% 4% £21800 134 Γουίντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Southampton
(University of Southampton)
- 0% 0% £28900 162 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- 5% 0% £27200 154 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία BSc BSc (Hons) St George's, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(St George's, University of London)
- 0% 0% £17250 £19150 154 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam
(Sheffield Hallam University)
- 1% 3% £15860 £16655 140 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο της Cumbria
(University of Cumbria)
- 5% 0% £16000 134 Καρλάιλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- 5% 4% £20600 171 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία BSc (Hons) University College Birmingham
(University College Birmingham)
- 0% 5% £13500 161 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης