The University of Winchester
Φυσικοθεραπεία BSc (Hons)
The University of Winchester - Πανεπιστήμιο του Winchester

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 35 αποφοίτους του προγράμματος Physiotherapy BSc (Hons) στο Πανεπιστήμιο του Winchester για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Φυσικοθεραπεία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
73 /100
35 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Φυσικοθεραπεία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25513 £24708 £28144
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £27000 £21984 - £27263 £23821 - £31232

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

 • Μάθετε πώς να βελτιστοποιείτε την υγεία και την ευημερία των ανθρώπων βοηθώντας τους να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους μέσω της άσκησης, της εκπαίδευσης και της χειροθεραπείας
 • Αποκτήστε πραγματικές γνώσεις από έμπειρους και εγγεγραμμένους, εργαζόμενους επαγγελματίες
 • Ζωντανέψτε τη μάθησή σας μέσω κλινικής εμπειρίας με επίκεντρο τον ασθενή
 • Η φυσιοθεραπεία στο Winchester πέτυχε 85% συνολική ικανοποίηση και 92% για τη διδασκαλία, όπως αξιολογήθηκε από τους τελειόφοιτους προπτυχιακούς φοιτητές στην Εθνική Έρευνα Φοιτητών του 2021.

Το πρόγραμμα αυτό είναι διαπιστευμένο από το Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC) και την Chartered Society of Physiotherapy (CSP).

Ο τρόπος με τον οποίο το καρδιαγγειακό, το αναπνευστικό, το νευρολογικό και το μυοσκελετικό μας σύστημα συνεργάζονται για να μας κάνουν υγιείς και δραστήριους είναι ένα θαύμα. Στο πτυχίο μας Φυσικοθεραπείας θα σας δοθεί η δυνατότητα να προχωρήσετε πέρα από τη μάθηση του δέρματος, καθώς θα εξερευνήσετε την ανατομία, τη φυσιολογία και την επιστήμη πίσω από την άσκηση της φυσικοθεραπείας, καθώς και να αναπτύξετε τις διαπροσωπικές δεξιότητες και τον επαγγελματισμό που απαιτούνται για να εργαστείτε ως εγγεγραμμένος και πιστοποιημένος φυσικοθεραπευτής κατά HCPC. Κατά τη διάρκεια του πτυχίου σας θα σας δώσουμε τη δυνατότητα να αναπτύξετε τις δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να εργαστείτε σε αυτό το πρακτικό και ανταποδοτικό επάγγελμα.

Το τριετές πρόγραμμα σπουδών μας έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίσει ότι θα είστε σε θέση να συνεργάζεστε με τους χρήστες και τους φροντιστές και άλλους επαγγελματίες, να λαμβάνετε σωστές και συμπονετικές κλινικές αποφάσεις, να επιλύετε προβλήματα και να παρέχετε συνεπή και υψηλού επιπέδου τεκμηριωμένη φροντίδα με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει επίσης την ανάπτυξη ηγεσίας, η οποία είναι πολύ ελκυστική για τους εργοδότες και αναγνωρίζει ότι οι μελλοντικοί επαγγελματίες χρειάζονται αυτές τις δεξιότητες για να συμβάλουν αποτελεσματικά στην ευέλικτη και ευέλικτη παροχή υπηρεσιών.

Ως φοιτητές Φυσικοθεραπείας του Winchester, μπορεί να έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ανεκτίμητη εμπειρία στη θεραπεία ασθενών κατά τη διάρκεια της πρακτικής σας άσκησης στη νέα μας κλινική υγείας του Winchester. Αυτό θα γίνεται υπό την επίβλεψη ενός θεράποντος ιατρού διαπιστευμένου κατά HCPC, ώστε να σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για τη μελλοντική σας σταδιοδρομία. Η κλινική διοικείται από το Πανεπιστήμιο και βρίσκεται στο Winchester Sport and Leisure Park στο Bar End. Η κλινική πρόκειται να γίνει κορυφαίος πάροχος αξιολόγησης και θεραπείας φυσιοθεραπείας στην τοπική κοινότητα.

Το πρόγραμμα σπουδών, το οποίο έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με κλινικό προσωπικό, συμπεριλαμβανομένου του Hampshire Hospitals Foundation Trust, στοχεύει στην προώθηση των ατομικών σας δυνατών σημείων και χαρακτηριστικών, συσχετίζοντάς τα με τη δική σας αναπτυσσόμενη επαγγελματική επάρκεια. Σας προετοιμάζουμε ενθαρρύνοντας μια αιτιολογημένη, αξιολογική και τεκμηριωμένη, προσωποκεντρική προσέγγιση, που περιλαμβάνει τον προβληματισμό και την ανεξαρτησία στη μάθηση, καθώς και την ικανότητα αποτελεσματικής συνεργασίας με άλλους.

Αναγνωρισμένο από την Chartered Society of Physiotherapy (CSP).

Εγκρίθηκε από το Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC) με σκοπό την παροχή επιλεξιμότητας για την υποβολή αίτησης εγγραφής στο HCPC ως φυσιοθεραπευτής.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Physiotherapy BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Winchester

100% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Δεχόμαστε ένα ευρύ φάσμα τίτλων σπουδών εκτός Ηνωμένου Βασιλείου και χρησιμοποιούμε τις κατευθυντήριες γραμμές του βρετανικού NARIC (Εθνικό Κέντρο Πληροφοριών Αναγνώρισης) για να επιβεβαιώσουμε την ισοδυναμία τους. Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει επίσης να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία για την αγγλική γλώσσα και θα πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας που αναφέρονται παρακάτω.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςPhysiotherapy, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Φυσικοθεραπεία BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £21800 έτος 1
Διεθνή £21800 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Οι υποψήφιοι για αυτό το μάθημα αναμένεται να αποκτήσουν άδεια από την Υπηρεσία Αποκάλυψης και Φραγής (DBS) πριν από την έναρξη των μαθημάτων στο Πανεπιστήμιο. Η Ομάδα Εισδοχής θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πότε και πώς να αποκτήσετε αυτή την εκκαθάριση μετά την αποδοχή της προσφοράς. Σημειώστε ότι το κόστος του ελέγχου καλύπτεται από τον αιτούντα (επί του παρόντος 38 λίρες Αγγλίας).

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
 • έτος 2

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Winchester

Το Πανεπιστήμιο του Γουίντσεστερ είναι ένα δημόσια χρηματοδοτούμενο πανεπιστήμιο το οποίο επίσημα ανήκει στην αγγλικανική χριστιανική πίστη, αλλά ξεκαθαρίζει ότι δέχεται φοιτητές από όλες τις θρησκείες, ή ακόμη και από καμία. Ως εκπαιδευτικό ίδρυμα, λένε ότι επιθυμούν να διαχωρίσουν τη θέση τους από τον αντιδιανοητισμό που μερικές φορές συνδέεται με θρησκευτικούς τομείς και, αντίθετα, επιδιώκουν να προωθήσουν την κριτική σκέψη και τους διανοητικά εύρωστους φοιτητές. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, King Alfred, βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης Winchester.

Λίστα με 141 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Winchester - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Winchester

προπτυχιακοί φοιτητές:
6495
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
935
:
7430
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Φυσικοθεραπεία": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Vlog: Day in the life of a Winchester Student
 • Open Days at the University of Winchester
 • Residential Assistants - student support
 • MSc Sport and Exercise Psychology at University of Winchester
 • Vlog: Halls vs Commuting
 • Arrivals Weekend and Welcome Week - What to do

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Φυσικοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Glasgow Caledonian
(Glasgow Caledonian University)
98% 5% 3% £14500 £15200 227 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
54% 0% 9% £15000 155 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Winchester
(The University of Winchester)
73% 0% 4% £21800 134 Γουίντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
70% 5% 0% £27200 154 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam
(Sheffield Hallam University)
39% 1% 3% £15860 £16655 140 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- 5% 4% £20600 171 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
87% 5% 5% £18700 166 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
51% 5% 0% £18300 £19500 153 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
90% 0% 5% £14160 133 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Oxford Brookes
(Oxford Brookes University)
67% 10% 10% £18050 174 Οξφόρδη Oncampus πλήρους απασχόλησης