University of Wales
Διαχείριση κατασκευών HND
University of Wales - Πανεπιστήμιο Wales

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29821 £25150 £29857
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24771 - £35770 £18886 - £32933 £21689 - £41100

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Ο γενικός στόχος αυτού του μαθήματος είναι να προσφέρει μια πλήρη και ικανοποιητική επαγγελματική εμπειρία. Αυτό θα αναπτύξει την ικανότητα του σπουδαστή να κατανοεί έννοιες, να εφαρμόζει ακαδημαϊκή αυστηρότητα και να αξιολογεί κριτικά τα ζητήματα που σχετίζονται με τη μελέτη της διαχείρισης στο δομημένο περιβάλλον.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Οι αξιολογήσεις που χρησιμοποιούνται στο πλαίσιο αυτών των προγραμμάτων είναι συνήθως διαμορφωτικές ή συνοπτικές. Στην πρώτη περίπτωση η αξιολόγηση έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίσει ότι οι φοιτητές αποκτούν επίγνωση των δυνατών και αδύνατων σημείων τους. Τυπικά, η αξιολόγηση αυτή θα λάβει τη μορφή πρακτικών ασκήσεων, όπου μια πιο πρακτική προσέγγιση δείχνει την ικανότητα του μαθητή σε μια σειρά δραστηριοτήτων. Η παραδοσιακή τυπική αξιολόγηση με περιορισμένο χρόνο γίνεται μέσω δοκιμασιών και εξετάσεων, συνήθως δίωρης διάρκειας. Οι εξετάσεις αποτελούν παραδοσιακή μέθοδο επαλήθευσης ότι οι εργασίες που παράγονται είναι έργο των ίδιων των μαθητών. Για να βοηθηθεί η πιστοποίηση της αυθεντικότητας των εργασιών των φοιτητών, ορισμένες ενότητες απαιτούν από τον φοιτητή και τον διδάσκοντα να διαπραγματευτούν το θέμα της αξιολόγησης σε ατομική βάση, επιτρέποντας στον διδάσκοντα να παρακολουθεί την πρόοδο. Σε ορισμένες ενότητες όπου η αξιολόγηση βασίζεται σε έρευνα, οι φοιτητές πρέπει να παρουσιάσουν προφορικά/οπτικά τα αποτελέσματα της έρευνας στον καθηγητή και τους συμφοιτητές τους, ακολουθούμενοι από μια συνεδρία ερωτήσεων και απαντήσεων. Τέτοιες στρατηγικές αξιολόγησης είναι σύμφωνες με τις στρατηγικές μάθησης και διδασκαλίας που χρησιμοποιεί η ομάδα, δηλαδή, όταν ο στόχος είναι να δημιουργηθούν εργασίες που είναι κυρίως καθοδηγούμενες από τους σπουδαστές, ατομικές, αναστοχαστικές και, κατά περίπτωση, επαγγελματικά προσανατολισμένες. Η ανατροφοδότηση των σπουδαστών θα γίνεται νωρίς στην περίοδο μελέτης και θα συνεχίζεται καθ' όλη τη διάρκεια της περιόδου μελέτης, επιτρέποντας έτσι μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία στη μάθηση του σπουδαστή.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςConstruction Management, HND, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Διαχείριση κατασκευών HND

EU £9000 έτος 1
Αγγλία £9000 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9000 έτος 1
Σκωτία £9000 έτος 1
Ουαλία £9000 έτος 1
Channel Islands £9000 έτος 1
Διεθνή £13500 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Wales

Το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας (UW) είναι ένα συνομοσπονδιακό πανεπιστήμιο που βρίσκεται στο Κάρντιφ της Ουαλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο ήταν το πρώτο που υπήρξε στην Ουαλία και σήμερα λειτουργεί ένα ερευνητικό κέντρο με υψηλή βαθμολογία, το Κέντρο Προηγμένων Ουαλικών και Κελτικών Σπουδών (Centre for Advanced Welsh and Celtic Studies). Επιπλέον, το UW διαθέτει επίσης ένα κέντρο που χρησιμοποιείται για σπουδές και συνέδρια στο Gregynog, Newtown.

Λίστα με 265 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Wales - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

SA1 Waterfront Campus, Swansea
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Διαχείριση κατασκευών HNC Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £13500 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση κατασκευών HND Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £13500 - Κάρντιφ Oncampus μερική απασχόληση
Διοίκηση κατασκευών CertHE Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
- - - £13920 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση κατασκευών HNC Middlesbrough College
(Middlesbrough College)
- - - - - Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης