University of Surrey
Διαχείριση σκηνής και παραγωγής MA
University of Surrey - Πανεπιστήμιο του Surrey

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα

Η Guildford School of Acting (GSA) παρέχει υψηλού κύρους επαγγελματική εκπαίδευση στη διαχείριση σκηνικών για πάνω από 40 χρόνια και οι απόφοιτοί μας έχουν εργαστεί σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και σε όλο τον κόσμο.

Αν είστε απόφοιτος άλλου μαθήματος εκτός από το εξειδικευμένο προπτυχιακό τεχνικό θέατρο και πιστεύετε ότι ο δρόμος της καριέρας σας βρίσκεται στα παρασκήνια, τότε το μεταπτυχιακό μας πρόγραμμα MA Stage and Production Management είναι σχεδιασμένο για εσάς.

Θα σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε τις υπάρχουσες γνώσεις και δεξιότητές σας, επιτρέποντάς σας να ξεκινήσετε με επιτυχία μια καριέρα στη βιομηχανία του θεάτρου και της ψυχαγωγίας.

Τι θα μελετήσετε

Στο μεταπτυχιακό μας πρόγραμμα MA Stage and Production Management που βασίζεται στην πράξη, θα συνεργαστείτε στενά με άλλους φοιτητές της GSA για να δημιουργήσετε εξαιρετικές παραγωγές.

Μέσα από εντατικά σεμινάρια και εργαστήρια, θα εισαχθείτε στη διαχείριση σκηνής και στους τεχνικούς κλάδους και θα ξεκινήσετε τον προγραμματισμό της επαγγελματικής σας ανάπτυξης.

Στη συνέχεια θα εργαστείτε σε μια μεγάλη ποικιλία έργων παραγωγής σε χώρους παραστάσεων εντός του Πανεπιστημίου και σε εξωτερικούς χώρους. Θα υπάρξουν επίσης ευκαιρίες να αναλάβετε ανώτερους ρόλους κρίσιμης σημασίας για την παραγωγή ως αναπληρωτής διευθυντής σκηνής, διευθυντής σκηνής ή διευθυντής παραγωγής στις δημόσιες παραγωγές μας, υπό την καθοδήγηση του έμπειρου και συνδεδεμένου με τη βιομηχανία προσωπικού μας.

Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να ολοκληρώσετε μια πρακτική άσκηση στη βιομηχανία και ο σχεδιασμός της επαγγελματικής σας ανάπτυξης θα κορυφωθεί με την παρουσίαση της εργασίας σας μέσω μιας ψηφιακής έκθεσης αποφοίτων.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

    • 6.5
    • All Degrees

Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε ένα από τα πιο πολιτισμικά ποικιλόμορφα πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο, με περισσότερες από 140 εθνικότητες να παίζουν ρόλο στην πανεπιστημιακή ζωή. Η ομάδα μας για τη Διεθνή Πρόσληψη είναι εδώ για να σας βοηθήσει σε όλη τη διαδικασία υποβολής αίτησης - από τη συμβουλευτική για την επιλογή του κατάλληλου μαθήματος μέχρι την αίτηση για βίζα και την προετοιμασία για τις πρώτες εβδομάδες στο Surrey. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω της διεύθυνσης [email protected]. Υποψήφιοι που χρειάζονται φοιτητική βίζα για να σπουδάσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο: Για να υποβάλετε αίτηση για φοιτητική βίζα, πρέπει να έχετε επιβεβαίωση αποδοχής (CAS) για το Πανεπιστήμιο στο οποίο επιθυμείτε να σπουδάσετε. Πρόκειται για έναν μοναδικό αριθμό που θα σας επιτρέψει να υποβάλετε αίτηση για τη βίζα σας. Το Πανεπιστήμιο δεν έχει καμία νομική υποχρέωση να αναλάβει τη χορηγία οποιουδήποτε ατόμου και επιδεικνύει προσοχή όσον αφορά την έκδοση Επιβεβαίωσης Αποδοχής Σπουδών (CAS) για να μην διακινδυνεύσει το καθεστώς του ως χορηγού φοιτητών. Η Επιβεβαίωση αποδοχής για σπουδές (CAS) θα εκδοθεί σύμφωνα με την πολιτική για τη διαδρομή των φοιτητών και την έκδοση CAS, η οποία είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση: https://www.surrey.ac.uk/apply/policies.

Το Πανεπιστήμιο του Surrey προσφέρει μια σειρά από υποτροφίες και υποτροφίες για την υποστήριξη των φοιτητών μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.surrey.ac.uk/fees-and-funding/scholarships-and-bursaries για περισσότερες λεπτομέρειες.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςStage and Production Management, MA, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Ελάχιστος τίτλος σπουδών 2:2 του Ηνωμένου Βασιλείου με άριστα, ή αναγνωρισμένος ισοδύναμος διεθνής τίτλος σπουδών.

Οι υποψήφιοι που μπορούν να αποδείξουν εκτεταμένη προηγούμενη εμπειρία στο θέατρο και τις παραστάσεις ή στον ευρύτερο κλάδο της ψυχαγωγίας και μπορούν να ικανοποιήσουν την επιτροπή συνέντευξης για την ικανότητά τους να ολοκληρώσουν το μάθημα μπορούν επίσης να εξεταστούν.

Αγγλικές γλωσσικές απαιτήσεις

**IELTS Academic: 6**5 συνολικά με 6,0 σε κάθε στοιχείο.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Surrey

Το Πανεπιστήμιο του Surrey είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και βρίσκεται στο Γκίλφορντ της Αγγλίας. Οι δηλωμένοι στόχοι του πανεπιστημίου είναι να γίνει ένα κορυφαίο παγκόσμιο πανεπιστήμιο που θα πραγματοποιεί σημαντική έρευνα και καινοτομία, θα δημιουργεί σπουδαίους ερευνητές και θα επιτυγχάνει αποτελέσματα που θα συμβάλλουν σημαντικά στην κοινωνία.

Λίστα με 341 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Surrey - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Surrey

προπτυχιακοί φοιτητές:
10985
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3275
:
14260
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Διαχείριση Σκηνογραφίας": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
  • Student life at the University of Surrey
  • University of Surrey | The Study Abroad Experience
  • Placement Student Testimonials 2018/19 | University of Surrey
  • Moments Matter | University of Surrey
  • Discover our campus | University of Surrey
  • Why Choose the University of Surrey

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Διαχείριση σκηνής και παραγωγής MA Πανεπιστήμιο του Surrey
(University of Surrey)
- - - - - Γκίλντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης