University of Surrey
Διαχείριση σκηνής και παραγωγής MA
University of Surrey - Πανεπιστήμιο του Surrey

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα Η Guildford School of Acting (GSA) παρέχει υψηλού κύρους επαγγελματική εκπαίδευση στη σκηνοθεσία για πάνω από 40 χρόνια και οι απόφοιτοί μας έχουν εργαστεί σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και σε όλο τον κόσμο.

Αν είστε απόφοιτος άλλου μαθήματος εκτός από το εξειδικευμένο προπτυχιακό τεχνικό θέατρο και έχετε συνειδητοποιήσει ότι ο δρόμος της καριέρας σας βρίσκεται στα παρασκήνια, αυτό το μάθημα είναι για εσάς.

Θα βασιστεί στις υπάρχουσες γνώσεις και δεξιότητές σας για να αυξήσει την επάρκεια και την αυτοπεποίθησή σας στη διαχείριση σκηνικών και παραγωγής. Μετά την αποφοίτησή σας, θα είστε σε θέση να ξεκινήσετε με επιτυχία μια καριέρα στον τομέα του θεάτρου και της ψυχαγωγίας.

Τι θα μελετήσετε Σε αυτό το εντατικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών που βασίζεται στην πρακτική, θα εργαστείτε σε στενή συνεργασία με άλλους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές της GSA.

Θα ξεκινήσετε το έτος με εντατικά σεμινάρια και εργαστήρια, τα οποία θα σας εισαγάγουν στη σκηνοθεσία και τους τεχνικούς κλάδους και θα ξεκινήσουν τον προγραμματισμό της επαγγελματικής σας ανάπτυξης.

Στη συνέχεια, θα αρχίσετε να εργάζεστε σε ένα ευρύ φάσμα έργων παραγωγής, τα οποία πραγματοποιούνται τόσο στους ειδικούς χώρους παραστάσεων της πανεπιστημιούπολης όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Θα έχετε την ευκαιρία να αναλάβετε ανώτερους ρόλους κρίσιμης σημασίας για την παραγωγή ως αναπληρωτής διευθυντής σκηνής, διευθυντής σκηνής ή διευθυντής παραγωγής στις δημόσιες παραγωγές μας, όλα υπό την καθοδήγηση του έμπειρου και συνδεδεμένου με τη βιομηχανία επαγγελματικού προσωπικού μας. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μια πρακτική άσκηση στον κλάδο.

Ο σχεδιασμός της επαγγελματικής σας ανάπτυξης θα κορυφωθεί με την παρουσίαση της εργασίας σας σε μια εκδήλωση επίδειξης στο Λονδίνο. Για να ολοκληρώσετε το έτος θα δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο, που θα περιλαμβάνει προβληματισμό σχετικά με την ανάδειξή σας ως επαγγελματία επαγγελματία και ένα ανεξάρτητο ερευνητικό έργο.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

    • 6.5
    • All Degrees

Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε ένα από τα πιο πολιτισμικά ποικιλόμορφα πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο, με περισσότερες από 140 εθνικότητες να παίζουν ρόλο στην πανεπιστημιακή ζωή. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας υποβολής αίτησης - από τη συμβουλευτική για την επιλογή του κατάλληλου μαθήματος μέχρι την αίτηση

Υποψήφιοι που χρειάζονται φοιτητική βίζα για να σπουδάσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο: Για να υποβάλουν αίτηση για φοιτητική βίζα, οι φοιτητές πρέπει να διαθέτουν επιβεβαίωση αποδοχής (CAS) για το Πανεπιστήμιο στο οποίο επιθυμούν να σπουδάσουν. Πρόκειται για έναν μοναδικό αριθμό που θα επιτρέψει στους φοιτητές να υποβάλουν αίτηση για τη vi

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςStage and Production Management, MA, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Τουλάχιστον πτυχίο 2:2 με άριστα στο Ηνωμένο Βασίλειο ή αναγνωρισμένο ισοδύναμο διεθνές πτυχίο. Οι υποψήφιοι που μπορούν να αποδείξουν εκτεταμένη προηγούμενη εμπειρία στο θέατρο και τις παραστάσεις ή στον ευρύτερο κλάδο της ψυχαγωγίας και μπορούν να ικανοποιήσουν την επιτροπή συνέντευξης για την ικανότητά τους να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα σπουδών μπορούν επίσης να εξεταστούν. Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας IELTS Academic: 6,5 συνολικά με 6,0 σε κάθε στοιχείο.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Surrey στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Surrey

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Surrey

Το Πανεπιστήμιο του Surrey είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και βρίσκεται στο Γκίλφορντ της Αγγλίας. Οι δηλωμένοι στόχοι του πανεπιστημίου είναι να γίνει ένα κορυφαίο παγκόσμιο πανεπιστήμιο που θα πραγματοποιεί σημαντική έρευνα και καινοτομία, θα δημιουργεί σπουδαίους ερευνητές και θα επιτυγχάνει αποτελέσματα που θα συμβάλλουν σημαντικά στην κοινωνία.

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Surrey

Φοιτητές ανά επίπεδο σπουδών Ακαδημαϊκό έτος 2020/21 - Ισοδύναμες εγγραφές φοιτητών πλήρους φοίτησης, όπως δημοσιεύθηκαν από την Υπηρεσία Στατιστικής Ανώτατης Εκπαίδευσης (HESA) στις 10 Φεβρουαρίου 2022
προπτυχιακοί φοιτητές:
12310
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2845
:
15155
  • Student life at the University of Surrey
  • Discover our campus | University of Surrey
  • Why Choose the University of Surrey
  • University of Surrey | The Study Abroad Experience
  • Placement Student Testimonials 2018/19 | University of Surrey
  • Moments Matter | University of Surrey

Λίστα με 367 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Surrey - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Διαχείριση σκηνής και τεχνική παραγωγή θεάτρου MA Πανεπιστήμιο Queen Margaret
(Queen Margaret University)
- - - - - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση σκηνής και παραγωγής MA Πανεπιστήμιο του Surrey
(University of Surrey)
- - - - - Γκίλντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης